Modern Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 451
- Πόντοι
- 311
Τζέσικα είσαι για πολύ
Πράγματι η Μαρίνα δεν παίζεταιΜεσημεριανη επισκεψη στον τριτο οροφο...Η ομαδα δυνατη για Σαββατο....Λειλα,Αλεσια,Τζεσικα,Μαρινα....Μολις ειδα τη Μαρινα περασα αβλεπι....!Αριστη στο προγραμμα και στο κομματι του μασαζ....!Λεπτομερειες στην κριτικη που ακολουθει...!
Πράγματι η Μαρίνα δεν παίζεται
Μεσημεριανη επισκεψη στον τριτο οροφο...Η ομαδα δυνατη για Σαββατο....Λειλα,Αλεσια,Τζεσικα,Μαρινα....Μολις ειδα τη Μαρινα περασα αβλεπι....!Αριστη στο προγραμμα και στο κομματι του μασαζ....!Λεπτομερειες στην κριτικη που ακολουθει...!
εμ στα ελεγα τοσο καιρο για τη Μαρινα οτι ειναι στην dream team του μαγαζιου. champions league ολη η ομαδα
και αργησες κιολας.
ΥΓ like στην κριτικη κι απο μενα
Γεια σας ειμαι νεος εδω και μου εκανε εντυπωση αυτο το μασατζιδικο!!! και η Τζεσικα... θα μου στειλετε ενα τηλεφωνο??
Καλως τον....Αμεσως στα βαθια θελεις να πας....Με τη μια Τζεσικα ε....?εχεις πμ με το τηλ.!Γεια σας ειμαι νεος εδω και μου εκανε εντυπωση αυτο το μασατζιδικο!!! και η Τζεσικα... θα μου στειλετε ενα τηλεφωνο??
Ευχαριστω..
Μεχρι 21:00!Τι ωρα κλεινει το καταστημα ας ενημερωσει καποιος
Ευχαριστω ΒασιληΜεχρι 21:00!
Τι ωρα κλεινει το καταστημα ας ενημερωσει καποιος
Και παλι σαν χωρος και με μειωμενο ροστερ σαν αυτο το μαγαζι δεν παιζει9 οπως ειπε κι ο Βασιλης αλλα σημερα με μειωμενο ροστερ
Και παλι σαν χωρος και με μειωμενο ροστερ σαν αυτο το μαγαζι δεν παιζει
και μουντιαλ μαζιτο εχω ξαναπει.
champions league
Σήμερα στον 3ο ήταν 4 συνολικά κοπέλες και από τα ...βαριά ονόματα μόνο Λέιλα και Αλίσια, ενώ στον 6ο 3 κοπέλες απο τις οποίες διαθέσιμη μόνο η ΝτιάναΠοιες εργαζονται ειμαι μακρια απο εκει και κουρασμενος το σκεφτομαι
Την εκανα την βολτα και ειναι ετσι οπως τα γραψες τωρα θα την πεσω στο κρεβατι γιατι μου χουν κοπει τα ποδιαΣήμερα στον 3ο ήταν 4 συνολικά κοπέλες και από τα ...βαριά ονόματα μόνο Λέιλα και Αλίσια, ενώ στον 6ο 3 κοπέλες απο τις οποίες διαθέσιμη μόνο η Ντιάνα
το εχω ξαναπει.
champions league
Δυνατό ρόστερ το ίδρυμα όχι αστεία...!