θα προσθεσω κ γω κατι γι αυτο το μαγαζι που ημουνα πελατης κ εχω μπει με κοπελες απειρες φορες χρονια τωρα ....
η Σεριφισα Μαργαριτα ειναι για πολλες κλοτσιες κ ναι θα βρισω ειναι μεγαλη καριολα κ χαντακωνει το μαγαζι .
Αν δεν ηταν αυτη πορτα σιγουρα το μαγαζι θα πηγαινε πολυ καλυτερα .ενω πηγαινα καθε μηνα για καταθεση επι χρονια φυσικο ειναι ωρες ωρες να μην ειχε διαθεσιμη κοπελα που να
μου αρεσει κ ετσι εφευγα κ πηγαινα την αλλη η την παραλλη μερα για καταθεση .δεν θα γαμαμε κιολας οτι απλα μας πασαρουνε ετσι .κ γουστα ειναι αυτα αλλα κ τα λεφτα μας αφηνουμε που εγω προσωπικα δεν τα βγαζω κ ευκολα ....
Παρ οτι ηταν πυκνα συχνα αγενης η σεριφισα κ με ξενερωνε εγω πηγαινα . να προσθεσω ειμαι χαμηλων τονων κ δεν εχω κανει κ ποτε κανενα σκηνικο περιεργο .ισα ισα οι κοπελες με ξερανε κ ειχα πολυ καλες σχεσεις
πηγα λοιπον μια μερα κ δεν ειχε κατι διαθεσιμο.το σκηνικο παει μηνες τωρα
ειχε καμια δυο δεν θυμαμαι ποιες που δεν κ ετσι αποφασισα να φυγω
τα περνει λοιπον κρανιο η καριολα Μαργαριτα αρχιζει να φωναζει , αφου βγηκαν οι κοπελες κ κοιταγανε , εγω σαστισα γιατι αρχισε ξαφνικα ολο αυτο , κ μου λεει αντε κ που ερχεσαι εδω δεν μπαινεις κ τι ερχεσαι να κανεις ..σηκω φυγε κ καλυτερα να μην ξαναρθεις δεν σε θελω παλι εδω .εμεινα μαλακς δεν ηξερα τι να κανω .κανονικα ηθελα να της σκασω μπουνια μεσα στη μαπα την καργια .της απαντησα με εντονο τονο οτι τι ειναι αυτα που λες εγω ερχομαι εδω τοσα χρονια .λιγα εχω αφησει ? απο που κ ως που μου λες οτι δεν μπαινω .μου ανοιγει την πορτα κ με πετα εξω η γαμημενη ....εννοειτε δεν ξαναπηγα κ ναι θελω να παει πατο το μαγαζι για να βαλουνε μυαλο με αυτην εκει να κουμανταρει .....
τωρα που ανεβασανε κ τις τιμες ...τον πουλο , να κλεισει το μπουρδελο δεν με νοιαζει καθολου .λες κ δεν μπορουμε να γαμησουμε αλλου ...σιγα μην ανεχομαστε κ την αγενια τους να πληρωσουμε να μας την λενε κιολας
Αυτο ηθελα να ανφερω για να ξερετε μερικοι τι παιζει κ απο κει κ περα καντε οτι γουσταρετε
καλα γαμησια σε ολους με παντα οσο γινετε καλες υπηρεσιες κ VFM καταστασεις !!!