Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
δυστυχώς δεν είναι απολύτως αλήθεια αυτό...
ακόμα και σε αυτά που σου λένε 60, μετά σου πετάνε τις αυτονόητες υπηρεσίες στα +20...
έχει ακριβύνει γενικά το μασατζίδικο...
Σωστος
Πχ. Μισάωρο με owo = 70
Ή μπαίνεις με 60 και φεύγεις με 80, δεν στα λένε αρχικά...
Κτλ

Έχουν ανέβει πολλά εδώ και καιρό. Σιγανοπαπαδίστικα.
Σε άλλα.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
47
Like
5.621
Πόντοι
5.631
Καλησπέρα,
το θράσος που δείχνει το βουνό Μαργαρίτα ή και κάποιες κοπέλες οφείλεται εκτός από τον κακό τους χαρακτήρα και στο ό,τι συνεχίζετε ορισμένοι και πηγαίνετε ακόμα και αν σας ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ:argue:. Έχουν καταλάβει ότι μια μεγάλη μερίδα Ελλήνων είναι μουνόδουλοι και κωλόδουλοι και είναι ικανοί να κάθονται να τους βρίζεις τη μάνα μόνο και μόνο για να γαμήσουν ένα κώλο:uglystupid:
Προσωπικό παράδειγμα, όταν είχα πάει το Πάσχα που μας πέρασε το Μεγάλο Σάββατο. Δεν είχε ψυχή το μαγαζί. Το βουνό λοιπόν, μου έφτιαξε καφεδάκι και με ρωτούσε αν είναι καλός και αν τον πέτυχε όπως μου αρέσει:tooth:Είχα πάρει τη Βίκυ μισάωρο και κάθησα 40 λεπτά χωρίς ενόχληση...

Marcus77

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Κριτικές
27
Like
1.539
Πόντοι
1.076
Καλησπέρα. Υπάρχει κάπου το τηλέφωνο για ραντεβού;

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Καλησπέρα,
το θράσος που δείχνει το βουνό Μαργαρίτα ή και κάποιες κοπέλες οφείλεται εκτός από τον κακό τους χαρακτήρα και στο ό,τι συνεχίζετε ορισμένοι και πηγαίνετε ακόμα και αν σας ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ:argue:. Έχουν καταλάβει ότι μια μεγάλη μερίδα Ελλήνων είναι μουνόδουλοι και κωλόδουλοι και είναι ικανοί να κάθονται να τους βρίζεις τη μάνα μόνο και μόνο για να γαμήσουν ένα κώλο:uglystupid:
Προσωπικό παράδειγμα, όταν είχα πάει το Πάσχα που μας πέρασε το Μεγάλο Σάββατο. Δεν είχε ψυχή το μαγαζί. Το βουνό λοιπόν, μου έφτιαξε καφεδάκι και με ρωτούσε αν είναι καλός και αν τον πέτυχε όπως μου αρέσει:tooth:Είχα πάρει τη Βίκυ μισάωρο και κάθησα 40 λεπτά χωρίς ενόχληση...
Μια χαρά. 3/4 δλδ

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Καλησπέρα,
Μύστη, το βουνό παίζει να είχε κατουρήσει μέσα στον καφέ σου για να είναι τόσο ευγενικό...:2funny:

Observerbou

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
167
Πόντοι
0
Αυστηρά Επιλεκτικά με έξτρα μαρούλι.
Ελένη όχι από όσο ξέρω.
Πάολα θά αλλάξει τό έργο τής πίσω πόρτας σύντομα.
Βίκυ ναι.
Μαρίνα ναι.
Γενικά υπάρχει μία παραπληροφόρηση από νέα μέλη πού καλό είναι να μήν γίνεται.
Δινει κωλο η Βικυ?Μιλαμε για αυτη με τις βυζαρες?Εδω δεν εκανε ακαποτο τσιμπουκι η τουλαχιστον επιλεκτικα

taper

Μέγας
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Κριτικές
21
Like
557
Πόντοι
4.440
Στο πρόγραμμα των 100 ευρώ ξέρετε αν προσφέρουν 2 εκτονώσεις η ζητάνε +20 γιατί από τότε που ανέβασαν τιμές δεν έχω πατήσει εκεί και δεν ξέρω τι παίζει ...

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Δινει κωλο η Βικυ?Μιλαμε για αυτη με τις βυζαρες?Εδω δεν εκανε ακαποτο τσιμπουκι η τουλαχιστον επιλεκτικα
Αν μπεις στο χορό χορεύεις... Επίσης έχει καλή δασκάλα (Μαρίνα). Οπότε επιτυχία δεδομένη.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Αν μπεις στο χορό χορεύεις... Επίσης έχει καλή δασκάλα (Μαρίνα). Οπότε επιτυχία δεδομένη.
Καμία σχέση αυτό με τήν Βίκυ, ήθελε και τό έβαλε στό πρόγραμμα τής, καί καμία σχέση ειδικά ή Μαρίνα σάν "δασκάλα"

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Καμία σχέση αυτό με τήν Βίκυ, ήθελε και τό έβαλε στό πρόγραμμα τής, καί καμία σχέση ειδικά ή Μαρίνα σάν "δασκάλα"
Ανέφερα εξαρχής ότι αν μπεις στο χορο χορεύεις.. Το ίδιο πράγμα λέμε. Αν θεωρείται όμως ότι υπάρχει συναδελφικη φιλία μεταξύ τους, πιστεύω επαιξε ένα ρόλο. Προσωπική μου άποψη.

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
921
Πόντοι
81
Στο πρόγραμμα των 100 ευρώ ξέρετε αν προσφέρουν 2 εκτονώσεις η ζητάνε +20 γιατί από τότε που ανέβασαν τιμές δεν έχω πατήσει εκεί και δεν ξέρω τι παίζει ...
Ναι 2 εκτονώσεις είναι στη 1 ώρα.

• Like
Αντιδράσεις: taper

Giannis845

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
123
Πόντοι
0
Σήμερα μέχρι τις 21.00 δουλεύουν Μαρίνα,Πάολα,Βίκυ,Τζούλια ,Ελένη και μια καινούργια.Για Πάολα και Μαρίνα δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού μου είπε η υπηρεσία στο τηλέφωνο.

gkots

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Σήμερα μέχρι τις 21.00 δουλεύουν Μαρίνα,Πάολα,Βίκυ,Τζούλια ,Ελένη και μια καινούργια.Για Πάολα και Μαρίνα δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού μου είπε η υπηρεσία στο τηλέφωνο.
Η Αλέσια δεν είναι εκεί;;;

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Πάλι λάθος τα λες Γιάννη.
Η Μαρίνα ΔΕΝ δουλεύει σήμερα. Ούτε καν αυτές τις μέρες.
Η Αλέσια δουλεύει.
Η Ντάρια δουλεύει επίσης.
Να ενημερώνουμε τον κόσμο. Και όχι να τον παραπληροφορούμε. Θίγεις την αξιοπιστία σου με τα συνεχή λάθη.

fanarogomenofilakas

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2023
Like
177
Πόντοι
0
Καφέ σερβίρουμε ? Το φλυτζάνι το διαβάζουν ? Η πρέπει να πάμε Μ.Σαββατο ? Βουνό πρόκληση , εργαζόμενες με επίπεδο ! Ρε πλάκα !

lagos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
439
Πόντοι
311
Το έκανε γιατί είναι μια κομπλεξική Αλβανίδα! Εισήλθα στο κατάστημα με σκοπό να πάρω την Πάολα και η σιχαμένη τσα2 με ενημέρωσε ότι μπήκε για πρόγραμμα μιας ώρας. Οπότε φεύγοντας, με σκοπό να επιστρέψω σύντομα, με είδε η μαλακισμένη Μαρίνα στο διάδρομο. Μόλις έκλεισα την πόρτα και περίμενα το ασανσέρ, άκουσα τη Μαρίνα να φωνάζει κάτι από μέσα. Ύστερα ξανάνοιξε την πόρτα το βουνό και με ρώτησε εάν γράφω στο σάη, προσθέτοντας να μην ξαναέρθω.

Φυσικά, την έγραψα στα αρχιδια μου και πήγα άλλου για κατάθεση. Νομίζουν ότι παρόλο που αυξάνουν τις τιμές και φέρονται άσχημα στους πελάτες θα ερχόμαστε να τις παρακαλάμε. :jerking: Λες και προσφέρουν το χρυσό μουνί/κωλί! :2funny:
Ότι και να λες..καλά μας κάνουν..αφού πάνε κάποιοι και τα ακουμπάνε κανονικά και μετά εδώ κράζουν ...εγώ προσωπικά είμαι πελάτης της μαρίνας αλλά λόγο της ξινης ένα χρόνο έχω να πάω.. και τώρα που ανέβασαν τιμές δεν ξαναπάω...

• Like
Αντιδράσεις: Junax

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060