Τυπε μόνος σου έδωσες το τηλέφωνό σου και ΕΣΥ ζήτησες το δικό της. ΑυτοφακελωθηκεςΥπάρχει λόγος να δίνει η ταναπού το προσωπικό της νούμερο και να κλείνει ραντεβού στο μαγαζί, φακελώνοντας έτσι τους πελάτες?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 251079
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 182
- Πόντοι
- 0
Εσύ την ξέρεις?
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.321
- Πόντοι
- 5.946
μήπως απλά σε έστειλε η Μαργκαρίτα και βρήκες πάτημα για να κάψεις το Μαρινάκι?Προσοχή, προσοχή, προσοχή!
Η βρωμιάρα Αλβανίδα Μαρίνα μόλις έβαλε λόγια στη σιχαμένη τσα2 για να μην με ξαναδεχτούν στο κατάστημα επειδή γράφω στο σάη. Σημειωτέον, ότι είχα σκοπό να περάσω με την Πάολα κι έτσι στέρησε το ψωμί από άλλη κοπέλα. Νομίζετε ότι σας έχουμε ανάγκη, αλλά εμείς που έχουμε την πουτσα και το χρήμα κάνουμε κουμάντο!
ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!
Εάν σέβεστε τον εαυτό σας, μην ξαναπατήσει κανείς μέχρι να βάλουν μυαλό!
Εδώ που τα λέμε αν είσαι ανεπιθύμητος σε ένα μαγαζί από μία κοπέλα στο τέλος δεν σε παίρνει καμία...
θυμάμαι στις Μούσσες μια φορά με είχε τσαντίσει η μαλάκω η Ειρήνη πρώην Φυλής, και της την είχα πει χύμα ότι έχει χάλια σέρβις μπουρδέλου... τι τόθελα, όλες μετά με κυττάγαν κάπως... και δεν ήθελαν να περάσουν μαζί μου.
μετά από χρόνια έμαθα πως τους είχε πει ψέμματα πως την είχα χαστουκίσει στο πρόσωπο... ευτυχώς που βρέθηκε στο ρόστερ της αλυσίδας κοπέλα από άλλο μαγαζί που με ήξερε καλά και είπε πως αποκλείεται εγώ να είχα κάνει κάτι τέτοιο...
πάντως η Μαρίνα και κάθε κοπέλα, έχει κι αυτή κάθε δικαίωμα να αρνείται να πάει με κάποιον...
Και να μην το έδωσε στο δωμάτιο αυτοκαρφωθηκε όταν έγραψε κάτι με το νικ του. Προφανώς έγινε εδώ και καιρό.Υπάρχει λόγος να δίνεις το nickname σου εκεί που γαμάς ?
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 647
- Πόντοι
- 86
Εγώ..;;;Εσύ την ξέρεις?
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.321
- Πόντοι
- 5.946
ρε συ... τα πριβέ ραντεβού γίνονται απ' αρχής κόσμου... και με τον κόβιντ καθιερώθηκαν σχεδόν απ' όλεςΥπάρχει λόγος να δίνει η ταναπού το προσωπικό της νούμερο και να κλείνει ραντεβού στο μαγαζί, φακελώνοντας έτσι τους πελάτες?
τι λες τώρα...
θυμάμαι την Τζέσσικα σε παρτούζες στα Καλύβια πριν καν πάω στο θρυλικό Σ45 της Λίζας...
Προφανώς και η κάθε τανα μπορεί να αρνηθεί.μήπως απλά σε έστειλε η Μαργκαρίτα και βρήκες πάτημα για να κάψεις το Μαρινάκι?
Εδώ που τα λέμε αν είσαι ανεπιθύμητος σε ένα μαγαζί από μία κοπέλα στο τέλος δεν σε παίρνει καμία...
θυμάμαι στις Μούσσες μια φορά με είχε τσαντίσει η μαλάκω η Ειρήνη πρώην Φυλής, και της την είχα πει χύμα ότι έχει χάλια σέρβις μπουρδέλου... τι τόθελα, όλες μετά με κυττάγαν κάπως... και δεν ήθελαν να περάσουν μαζί μου.
μετά από χρόνια έμαθα πως τους είχε πει ψέμματα πως την είχα χαστουκίσει στο πρόσωπο... ευτυχώς που βρέθηκε στο ρόστερ της αλυσίδας κοπέλα από άλλο μαγαζί που με ήξερε καλά και είπε πως αποκλείεται εγώ να είχα κάνει κάτι τέτοιο...
πάντως η Μαρίνα και κάθε κοπέλα, έχει κι αυτή κάθε δικαίωμα να αρνείται να πάει με κάποιον...
Το ένστικτο μου δεν με πείθει με τα πριν που διαβασα
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.321
- Πόντοι
- 5.946
είπαμε... Γιαννάκη, μην καρφφφώνεσαι...Καλά όλα αυτά αλλά πριν λίγο που πέρασα όλα τα δωμάτια ήταν γεμάτα και υπήρχαν μόνο δύο διαθέσιμες κοπέλες σε αντίθεση με άλλα μασάζ που βαρανε μύγες.
Διαγραμμένο μέλος 251079
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 182
- Πόντοι
- 0
Ναι
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.321
- Πόντοι
- 5.946
θυμάσαι?Σ45 ε;;; Ααχ
είχε και μια άλλη ωραία με κοντό μαλάκι την Τζούλια που έδινε επίσης κωλαράκι...
και μια φορά είχα πάρει μια ξανθιά πολύ ωραία την Ελένη...
αλλά το στανταράκι ήταν το Τζεσσικάκι...
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 647
- Πόντοι
- 86
Κάνα δυο φορές αδερφέ….και άλλες τόσες τη Τζεσικα….δεν ξέρω όσα ξέρουν τα Τσακάλια εδώ π γράφουν….ποκυ λίγα πράγματα καταλαβαίνω και έχω κάνει
Marinamssg
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 20
Προσοχή, προσοχή, προσοχή!
Η βρωμιάρα Αλβανίδα Μαρίνα μόλις έβαλε λόγια στη σιχαμένη τσα2 για να μην με ξαναδεχτούν στο κατάστημα επειδή γράφω στο σάη. Σημειωτέον, ότι είχα σκοπό να περάσω με την Πάολα κι έτσι στέρησε το ψωμί από άλλη κοπέλα. Νομίζετε ότι σας έχουμε ανάγκη, αλλά εμείς που έχουμε την πουτσα και το χρήμα κάνουμε κουμάντο!
ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!
Εάν σέβεστε τον εαυτό σας, μην ξαναπατήσει κανείς μέχρι να βάλουν μυαλό!
Tragic.... tragic....Έχει το κόμπλεξ της Αλβανικής καταγωγής της και γι αυτό τη βρίσκει να κάνει κουμάντο σε Έλληνες!
Μάλιστα, μου έχει υποδείξει σε προσωπική επικοινωνία τι να γράφω στο σάη, κάτι που με έκανε
έξαλλο κι έτσι την διέγραψα/μπλόκαρα!
Αλλά, δυστυχώς, οι πυρφόροι εκθειάζουν την εκάστοτε ταναπού που τους βγάζει κανένα γούστο
και κανείς σχεδόν δεν εφαρμόζει εμπάργκο! Εμείς οι ίδιοι βγάλαμε τα ματάκια μας!
Ο καθένας νομίζει ανάλογα με το μυαλό του. Ο έξυπνος σκέφτεται και ο άλλος κοιμάται και ονειρεύεται.
Δεν θα απαντούσα κανονικά, αλλά έχω και φιλότιμο. Έβρισες ξανά και ξανά στα σχόλια σου. Δικαίωμα μου να απαντήσω λοιπόν. ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΟΛΕΣ τις βρισιές. Αρχικά δεν τα είπες όπως έγιναν. Ούτε έβαλα, ούτε έβγαλα λόγια. Μπροστά ήμουν. Να τα λέμε όλα και σωστά, αφού θέλεις ενημέρωση. Σε ρώτησαν για να καταλάβουν και εσύ τα λες όπως τα θες.
Ήρθες, ρώτησες για την Πάολα, σου είπαν για μετά από μιά ώρα. Ρώτησες ποιές άλλες είναι. 'Ημουν στην είσοδο και πήγαινα για δωμάτιο με είδες και είπα "εγώ είμαι οφφ για σένα πάντα" στην υπηρεσία, διότι δεν ξαναπερνάμε ποτέ μαζί μετά που έχεις βρίσει παλιά. Με ρώτησε η υπηρεσία γιατί, και είπα ότι έχεις βρίσει στο σάιτ -δεν με ενόχλησε που έγραψες.. Απλά πράγματα τα λέω στα ίσια. Εγώ δεν κρύβομαι. Έχω τα κότσια σαν Αλβανίδα. Εσύ; Μπροστά σου με είχες. Ας μίλαγες στα ίσια. Έφυγες από μόνος σου. Και άνοιξε την πόρτα η υπηρεσία και σε ρώτησε εάν γράφεις. Και μετά ήρθες στο σάιτ και συνεχίζεις να βρίζεις. Και παλιά δεν σου είχα πει μην γράφεις, σου είχα πει μην βρίζεις.
Μας έρχεσαι εκεί ευγενικός και καλοπιάνεις (να το πω ευγενικά) την υπηρεσία, και μετά εδώ στο σάιτ έχεις βρίσει κι αυτήν και μας τόσες φορές μέχρι τώρα. Ήταν και αστείο όλο το σκηνικό της αντίθεσης με την διπρόσωπη συμπεριφορά σου.
Είσαι ψυχολογόγος; Δεν έχω κανένα κόμπλεξ. Εάν είχα θα είχα κρύψει την καταγωγή μου.
Επίσης, δεν ζήλεψα, αφού έχω ρίξει ήδη άκυρο εδώ και καιρό. Χάρη θα μου έκανες εάν περνούσε με την Πάολα και με οποιαδήποτε. Εσύ μόνο νομίζεις ότι είχα πρόβλημα που ήθελες Πάολα.
Τι συμπεριφορά νούμερο είναι αυτή.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 15.523
- Πόντοι
- 4.646
Στα παπάρια μας, μύστη μου, για το Μαρινάκι. Έχει φάει μπλοκ από μένα.μήπως απλά σε έστειλε η Μαργκαρίτα και βρήκες πάτημα για να κάψεις το Μαρινάκι?
Αλλά στέρησε το ψωμί από την Πάολα που είχα σκοπό να περάσω.
Όλο ψέματα και ίντριγκες γουστάρουν οι βρώμες...
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.321
- Πόντοι
- 5.946
η Πάολα είναι μία από τις Λατίνες του Γιαννάκη?Στα παπάρια μας, μύστη μου, για το Μαρινάκι. Έχει φάει μπλοκ από μένα.
Αλλά στέρησε το ψωμί από την Πάολα που είχα σκοπό να περάσω.
Όλο ψέματα και ίντριγκες γουστάρουν οι βρώμες...
άκουσες για κώλο κι έτρεξες?
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 15.523
- Πόντοι
- 4.646
Όλα αυτά τα είπες στην υπηρεσία, αφού είχε κλείσει την πόρτα και περίμενα το ασανσέρ!Tragic.... tragic....
Ο καθένας νομίζει ανάλογα με το μυαλό του. Ο έξυπνος σκέφτεται και ο άλλος κοιμάται και ονειρεύεται.
Δεν θα απαντούσα κανονικά, αλλά έχω και φιλότιμο. Έβρισες ξανά και ξανά στα σχόλια σου. Δικαίωμα μου να απαντήσω λοιπόν. ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΟΛΕΣ τις βρισιές. Αρχικά δεν τα είπες όπως έγιναν. Ούτε έβαλα, ούτε έβγαλα λόγια. Μπροστά ήμουν. Να τα λέμε όλα και σωστά, αφού θέλεις ενημέρωση. Σε ρώτησαν για να καταλάβουν και εσύ τα λες όπως τα θες.
Ήρθες, ρώτησες για την Πάολα, σου είπαν για μετά από μιά ώρα. Ρώτησες ποιές άλλες είναι. 'Ημουν στην είσοδο και πήγαινα για δωμάτιο με είδες και είπα "εγώ είμαι οφφ για σένα πάντα" στην υπηρεσία, διότι δεν ξαναπερνάμε ποτέ μαζί μετά που έχεις βρίσει παλιά. Με ρώτησε η υπηρεσία γιατί, και είπα ότι έχεις βρίσει στο σάιτ -δεν με ενόχλησε που έγραψες.. Απλά πράγματα τα λέω στα ίσια. Εγώ δεν κρύβομαι. Έχω τα κότσια σαν Αλβανίδα. Εσύ; Μπροστά σου με είχες. Ας μίλαγες στα ίσια. Έφυγες από μόνος σου. Και άνοιξε την πόρτα η υπηρεσία και σε ρώτησε εάν γράφεις. Και μετά ήρθες στο σάιτ και συνεχίζεις να βρίζεις. Και παλιά δεν σου είχα πει μην γράφεις, σου είχα πει μην βρίζεις.
Μας έρχεσαι εκεί ευγενικός και καλοπιάνεις (να το πω ευγενικά) την υπηρεσία, και μετά εδώ στο σάιτ έχεις βρίσει κι αυτήν και μας τόσες φορές μέχρι τώρα. Ήταν και αστείο όλο το σκηνικό της αντίθεσης με την διπρόσωπη συμπεριφορά σου.
Είσαι ψυχολογόγος; Δεν έχω κανένα κόμπλεξ. Εάν είχα θα είχα κρύψει την καταγωγή μου.
Επίσης, δεν ζήλεψα, αφού έχω ρίξει ήδη άκυρο εδώ και καιρό. Χάρη θα μου έκανες εάν περνούσε με την Πάολα και με οποιαδήποτε. Εσύ μόνο νομίζεις ότι είχα πρόβλημα που ήθελες Πάολα.
Τι συμπεριφορά νούμερο είναι αυτή.
Ας έβγαινες έξω να στα έλεγα ένα χεράκι!
Στέρησες το ψωμί από την Πάολα και μας κάνεις και υποδείξεις επειδή βρίζουμε?
Ας φερόσουν εσύ και η μαλάκω τσα2 σωστά για να μη σε βρίζω ούτε εγώ,
ούτε τα υπόλοιπα μέλη.
Η πρώην Κάτια που δουλεύει τώρα στην Αγκύρας ακόμα λέει τα χειρότερα για σας!
Θα συνεχίσω, λοιπόν, ΚΑΙ να βρίζω (όπως σας αξίζει δηλαδή) και να λέω τη γνώμη
μου. Και κανείς ΔΕΝ μπορεί να με σταματήσει! Εδώ κάνουν κουμάντο οι πραγματικοί μύστες!
Τέλος συζήτησης και μην ξανατολμήσεις να μου κάνεις παράθεση!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάντα κόκα-κώλο μύστη μου...η Πάολα είναι μία από τις Λατίνες του Γιαννάκη?
άκουσες για κώλο κι έτρεξες?
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.469
- Πόντοι
- 2.306
Τυπε έχει αναφερθεί πολλάκις. Από υπηρεσίες φουλ (γλύψιμο παντού), αλλά εμφανιση χάνει πολύ. Αν όμως δεν έχεις θέμα, γενικά είναι πολύ καυλιαρα. Γούστα ειναι αυτά. Και κυκλοφορούν έξω πολύ χειρότερες..Η Αλεσια στις κριτικές που διάβασα φαίνεται πολύ καυλιαρα και κάνει τα πάντα.. μέχρι και πόδια συναγωνιστή έγλυψε.. απο εμφάνιση πως είναι η κοπελα; αξιζει;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις