badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 597
- Πόντοι
- 86
Γιά να το λες εσυ…κάτι θα ξέρεις….Μπα άλλο θα παιζει
Γιά να το λες εσυ…κάτι θα ξέρεις….Μπα άλλο θα παιζει
μας το είπες Γιάννη, μην κολλάς...Την προηγούμενη εβδομάδα δούλευαν και δύο καινούργιες από λατινική Αμερική
Τζέσικα συμφωνώ 100% αν και πλαστική αναγκαστικάΜε όλο το σεβασμό φίλε μου, όχι κ στα βαριά χαρτιά του μαγαζιού η Αλεσια.... Όσο εξαιρετικές υπηρεσίες κ αν είχε, όσο φιλότιμη κ αν συνεχίζει να είναι, όσο ευχάριστη κ πάντα ευγενική κ αν είναι, δεν παύει να έχει πλαδαρεψει στον υπερθετικο βαθμό....Τον τίτλο αυτό στο μαγαζί διαχρονικά το δικαιούνται μόνο οι Τζέσικα, Μαρίνα κ Μόνικα. Ούτε η Βίκυ στις μέρες μας, ούτε η θεία Ελένη σε αρκετά παλαιό της πέρασμα, ούτε η Αλεσια στα μεγάλα της ούτε πολλές πολλές ακόμα που πέρασαν από το μαγαζί αυτό
Περιμένω μήπως και διαβάσω κάτι να καταλάβω.Γιά να το λες εσυ…κάτι θα ξέρεις….
Έχει το κόμπλεξ της Αλβανικής καταγωγής της και γι αυτό τη βρίσκει να κάνει κουμάντο σε Έλληνες!Κανείς δεν την λεει μαλακισμένη,αλλά απο την συμπεριφορά που μας λέει ο Junax βγάζει ζήλια.Αλλωστε άμα πας στο μαγαζί περισσότερες πιθανότητες έχεις να δεις και να περάσεις με την Πάολα παρά με την Μαρίνα,οπότε λίγοι είναι οι καινούργιοι που μπορούν να συναντήσουν την Μαρίνα.
Τυπε μόνος σου έδωσες το τηλέφωνό σου και ΕΣΥ ζήτησες το δικό της. ΑυτοφακελωθηκεςΥπάρχει λόγος να δίνει η ταναπού το προσωπικό της νούμερο και να κλείνει ραντεβού στο μαγαζί, φακελώνοντας έτσι τους πελάτες?
μήπως απλά σε έστειλε η Μαργκαρίτα και βρήκες πάτημα για να κάψεις το Μαρινάκι?Προσοχή, προσοχή, προσοχή!
Η βρωμιάρα Αλβανίδα Μαρίνα μόλις έβαλε λόγια στη σιχαμένη τσα2 για να μην με ξαναδεχτούν στο κατάστημα επειδή γράφω στο σάη. Σημειωτέον, ότι είχα σκοπό να περάσω με την Πάολα κι έτσι στέρησε το ψωμί από άλλη κοπέλα. Νομίζετε ότι σας έχουμε ανάγκη, αλλά εμείς που έχουμε την πουτσα και το χρήμα κάνουμε κουμάντο!
ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!
Εάν σέβεστε τον εαυτό σας, μην ξαναπατήσει κανείς μέχρι να βάλουν μυαλό!
Και να μην το έδωσε στο δωμάτιο αυτοκαρφωθηκε όταν έγραψε κάτι με το νικ του. Προφανώς έγινε εδώ και καιρό.Υπάρχει λόγος να δίνεις το nickname σου εκεί που γαμάς ?
Εγώ..;;;Εσύ την ξέρεις?
ρε συ... τα πριβέ ραντεβού γίνονται απ' αρχής κόσμου... και με τον κόβιντ καθιερώθηκαν σχεδόν απ' όλεςΥπάρχει λόγος να δίνει η ταναπού το προσωπικό της νούμερο και να κλείνει ραντεβού στο μαγαζί, φακελώνοντας έτσι τους πελάτες?
Προφανώς και η κάθε τανα μπορεί να αρνηθεί.μήπως απλά σε έστειλε η Μαργκαρίτα και βρήκες πάτημα για να κάψεις το Μαρινάκι?
Εδώ που τα λέμε αν είσαι ανεπιθύμητος σε ένα μαγαζί από μία κοπέλα στο τέλος δεν σε παίρνει καμία...
θυμάμαι στις Μούσσες μια φορά με είχε τσαντίσει η μαλάκω η Ειρήνη πρώην Φυλής, και της την είχα πει χύμα ότι έχει χάλια σέρβις μπουρδέλου... τι τόθελα, όλες μετά με κυττάγαν κάπως... και δεν ήθελαν να περάσουν μαζί μου.
μετά από χρόνια έμαθα πως τους είχε πει ψέμματα πως την είχα χαστουκίσει στο πρόσωπο... ευτυχώς που βρέθηκε στο ρόστερ της αλυσίδας κοπέλα από άλλο μαγαζί που με ήξερε καλά και είπε πως αποκλείεται εγώ να είχα κάνει κάτι τέτοιο...
πάντως η Μαρίνα και κάθε κοπέλα, έχει κι αυτή κάθε δικαίωμα να αρνείται να πάει με κάποιον...
είπαμε... Γιαννάκη, μην καρφφφώνεσαι...Καλά όλα αυτά αλλά πριν λίγο που πέρασα όλα τα δωμάτια ήταν γεμάτα και υπήρχαν μόνο δύο διαθέσιμες κοπέλες σε αντίθεση με άλλα μασάζ που βαρανε μύγες.
θυμάσαι?Σ45 ε;;; Ααχ
Κάνα δυο φορές αδερφέ….και άλλες τόσες τη Τζεσικα….δεν ξέρω όσα ξέρουν τα Τσακάλια εδώ π γράφουν….ποκυ λίγα πράγματα καταλαβαίνω και έχω κάνει
Προσοχή, προσοχή, προσοχή!
Η βρωμιάρα Αλβανίδα Μαρίνα μόλις έβαλε λόγια στη σιχαμένη τσα2 για να μην με ξαναδεχτούν στο κατάστημα επειδή γράφω στο σάη. Σημειωτέον, ότι είχα σκοπό να περάσω με την Πάολα κι έτσι στέρησε το ψωμί από άλλη κοπέλα. Νομίζετε ότι σας έχουμε ανάγκη, αλλά εμείς που έχουμε την πουτσα και το χρήμα κάνουμε κουμάντο!
ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!
Εάν σέβεστε τον εαυτό σας, μην ξαναπατήσει κανείς μέχρι να βάλουν μυαλό!
Tragic.... tragic....Έχει το κόμπλεξ της Αλβανικής καταγωγής της και γι αυτό τη βρίσκει να κάνει κουμάντο σε Έλληνες!
Μάλιστα, μου έχει υποδείξει σε προσωπική επικοινωνία τι να γράφω στο σάη, κάτι που με έκανε
έξαλλο κι έτσι την διέγραψα/μπλόκαρα!
Αλλά, δυστυχώς, οι πυρφόροι εκθειάζουν την εκάστοτε ταναπού που τους βγάζει κανένα γούστο
και κανείς σχεδόν δεν εφαρμόζει εμπάργκο! Εμείς οι ίδιοι βγάλαμε τα ματάκια μας!