Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.764
Πόντοι
11.096
Με όλο το σεβασμό φίλε μου, όχι κ στα βαριά χαρτιά του μαγαζιού η Αλεσια.... Όσο εξαιρετικές υπηρεσίες κ αν είχε, όσο φιλότιμη κ αν συνεχίζει να είναι, όσο ευχάριστη κ πάντα ευγενική κ αν είναι, δεν παύει να έχει πλαδαρεψει στον υπερθετικο βαθμό....Τον τίτλο αυτό στο μαγαζί διαχρονικά το δικαιούνται μόνο οι Τζέσικα, Μαρίνα κ Μόνικα. Ούτε η Βίκυ στις μέρες μας, ούτε η θεία Ελένη σε αρκετά παλαιό της πέρασμα, ούτε η Αλεσια στα μεγάλα της ούτε πολλές πολλές ακόμα που πέρασαν από το μαγαζί αυτό
Σωστός σέ όλα.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130
Με όλο το σεβασμό φίλε μου, όχι κ στα βαριά χαρτιά του μαγαζιού η Αλεσια.... Όσο εξαιρετικές υπηρεσίες κ αν είχε, όσο φιλότιμη κ αν συνεχίζει να είναι, όσο ευχάριστη κ πάντα ευγενική κ αν είναι, δεν παύει να έχει πλαδαρεψει στον υπερθετικο βαθμό....Τον τίτλο αυτό στο μαγαζί διαχρονικά το δικαιούνται μόνο οι Τζέσικα, Μαρίνα κ Μόνικα. Ούτε η Βίκυ στις μέρες μας, ούτε η θεία Ελένη σε αρκετά παλαιό της πέρασμα, ούτε η Αλεσια στα μεγάλα της ούτε πολλές πολλές ακόμα που πέρασαν από το μαγαζί αυτό
Έχεις δίκιο...εγω προσωπικα ανέφερα δυο γιατί δυο δουλεύουν με ραντεβου ή τουλάχιστον ετσι λέγεται και το έθεσα σαν ένδειξη πολιτικής. Αν το εξετασεις απο εμφανιση/υπηρεσιες ή βάζαμε στην ακρη τα χρήματα σήμερα, σιγουρα η Βίκυ δεν πλησιάζει την Τζεσικα που ηταν γκομεναρα ούτε την Μονικα του 42.

acab3

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
538
Πόντοι
21
Έχεις δίκιο...εγω προσωπικα ανέφερα δυο γιατί δυο δουλεύουν με ραντεβου ή τουλάχιστον ετσι λέγεται και το έθεσα σαν ένδειξη πολιτικής. Αν το εξετασεις απο εμφανιση/υπηρεσιες ή βάζαμε στην ακρη τα χρήματα σήμερα, σιγουρα η Βίκυ δεν πλησιάζει την Τζεσικα που ηταν γκομεναρα ούτε την Μονικα του 42.
Η Μονικα τοτε ηταν το καλυτερο μουνι για εμενα τωρα στο Στουρναρη ειναι το χειροτερο ακομα με καυλωνει εμφανισιακα αλλα απο υπηρεσιες ολο μη και μη και ολο βαρεμαρα και πονοκεφαλο,σιχαθηκα

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.523
Πόντοι
4.646
Προσοχή, προσοχή, προσοχή!

Η βρωμιάρα Αλβανίδα Μαρίνα μόλις έβαλε λόγια στη σιχαμένη τσα2 για να μην με ξαναδεχτούν στο κατάστημα επειδή γράφω στο σάη. Σημειωτέον, ότι είχα σκοπό να περάσω με την Πάολα κι έτσι στέρησε το ψωμί από άλλη κοπέλα. :jerking: Νομίζετε ότι σας έχουμε ανάγκη, αλλά εμείς που έχουμε την πουτσα και το χρήμα κάνουμε κουμάντο! :rockon:

ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ! :rockon:

Εάν σέβεστε τον εαυτό σας, μην ξαναπατήσει κανείς μέχρι να βάλουν μυαλό!

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
34.859
Πόντοι
22.936

Η βρωμιάρα Αλβανίδα Μαρίνα μόλις έβαλε λόγια στη σιχαμένη τσα2 για να μην με ξαναδεχτούν στο κατάστημα επειδή γράφω στο σάη. Σημειωτέον, ότι είχα σκοπό να περάσω με την Πάολα κι έτσι στέρησε το ψωμί από άλλη κοπέλα. :jerking: Νομίζετε ότι σας έχουμε ανάγκη, αλλά εμείς που έχουμε την πουτσα και το χρήμα κάνουμε κουμάντο! :rockon:

Υπάρχει λόγος να δίνεις το nickname σου εκεί που γαμάς ? :coffee:

Τελευταία τροποποίηση:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.523
Πόντοι
4.646
Υπάρχει λόγος να δίνεις το nickname σου εκεί που γαμάς ? :coffee:
Υπάρχει λόγος να δίνει η ταναπού το προσωπικό της νούμερο και να κλείνει ραντεβού στο μαγαζί, φακελώνοντας έτσι τους πελάτες? :angry:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.764
Πόντοι
11.096

jimbo24

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Απρ 2016
Κριτικές
33
Like
1.326
Πόντοι
1.071
την Τριτη πιθανον να εχω ωρα για σκοτωμα.
λεω να περασω μια βολτα να την καβλαντισω μιας και θα ειμαι κοντα εκει. :grin:
Μεσα στο 3ημερο θα πήγαινα, να δω αν κανουν παρελαση με σημαιακια

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
43
Like
2.181
Πόντοι
6.740
Δεν διαφωνώ αλλά για τόν καφέ μία χαρά θά είναι τό Μαδομουνι που πιθανών να γίνει.
δεν έχει ακουστεί ποτε να διώχνουν έναν πελάτη γιατί γράφει την γνώμη του εδώ μέσα .
οποια και εάν είναι αυτή. Γιαυτο φτιάχτηκε το σάιτ . Τώρα θα δούμε ποιος πελάτης θα φάει ξύλο . Τα πράγματα ξεφεύγουν και πάνε αλλού . Δεν είναι ήρεμα και ασφαλή . Υπάρχει επιθετικότητα .

• Like
Αντιδράσεις: Junax

badriver8543

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
647
Πόντοι
86

Κάτι τέτοιο είναι πραγματικά απαράδεκτο….γιατι να το έκανε αυτο η μαρίνα…εσυ πως κατάλαβες ότι φταίει η μαρίνα και ότι αυτή έβαλε λόγια στο ψοφίμι π είναι στην είσοδο. ;

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.764
Πόντοι
11.096
δεν έχει ακουστεί ποτε να διώχνουν έναν πελάτη γιατί γράφει την γνώμη του εδώ μέσα .
οποια και εάν είναι αυτή. Γιαυτο φτιάχτηκε το σάιτ . Τώρα θα δούμε ποιος πελάτης θα φάει ξύλο . Τα πράγματα ξεφεύγουν και πάνε αλλού . Δεν είναι ήρεμα και ασφαλή . Υπάρχει επιθετικότητα .
Τά πράγματα έχουν ξεφύγει εδώ καί καιρό, γι'αυτό όπως είπα καί πρίν για εμένα μόνο για τόν απογευματινό καφέ καί για τήν καυλαντα καί τίποτα άλλο.

badriver8543

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
647
Πόντοι
86
Γενικά το μαγαζί δεν κάνει πλέον…κρίμα γιατί δυο τρεις κοπέλες από κει γαμιουνται πολύ καλά και τα κάνουν όλα…..αλλά μια η αύξηση τιμών μια ο ιπποπόταμος στην είσοδο μια όλα αυτά κάνουν οι κοπέλες με τα ραντεβού και τώρα π ανακατεύονται και άλλου παει έσπασε η φαση

• Like
Αντιδράσεις: tribal

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
43
Like
2.181
Πόντοι
6.740
Τά πράγματα έχουν ξεφύγει εδώ καί καιρό, γι'αυτό όπως είπα καί πρίν για εμένα μόνο για τόν απογευματινό καφέ καί για τήν καυλαντα καί τίποτα άλλο.
ΟΛΑ αυτά τα ιδρύματα πρέπει ναλειτουργούν με αυστηρή διοίκηση γιατί εάν ξεφύγει το πράγμα ξέφυγε και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί . Εδώ διοίκηση δεν υφίσταται καν όποτε ο καθένας - η καθεμιά κάνει ότι θέλει , όποτε θέλει , εάν θέλει κτλπ .Αυτό είναι επικίνδυνο σε αυτόν τον τομέα . Οδηγεί σε καταστάσεις που δεν μας αφορούν. Εμεις θέλουμε με ηρεμία και τάξη να ξοδεύαμε τον οβολον μας για να περνάμε καλά και έχουμε και το δικαίωμα να γράφουμε και την άποψη μας στο σάιτ.
Γενικά το μαγαζί δεν κάνει πλέον…κρίμα γιατί δυο τρεις κοπέλες από κει γαμιουνται πολύ καλά και τα κάνουν όλα…..αλλά μια η αύξηση τιμών μια ο ιπποπόταμος στην είσοδο μια όλα αυτά κάνουν οι κοπέλες με τα ραντεβού και τώρα π ανακατεύονται και άλλου παει έσπασε η φαση

Εγγρ.
22 Οκτ 2024
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
0
Καλά όλα αυτά αλλά πριν λίγο που πέρασα όλα τα δωμάτια ήταν γεμάτα και υπήρχαν μόνο δύο διαθέσιμες κοπέλες σε αντίθεση με άλλα μασάζ που βαρανε μύγες.

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
43
Like
2.181
Πόντοι
6.740
Καλά όλα αυτά αλλά πριν λίγο που πέρασα όλα τα δωμάτια ήταν γεμάτα και υπήρχαν μόνο δύο διαθέσιμες κοπέλες σε αντίθεση με άλλα μασάζ που βαρανε μύγες.
Δεν ξέρω ποια μασάζ βαράνε μύγες όλα γεμάτα είναι και ο καθένας αποφασίζει για την πάρτη του

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.692
Πόντοι
1.196
@Giannis845, μια και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, πες σε παρακαλώ 1-2 από αυτά που βαράνε μύγες, για να πάω εκεί, επειδή τα διάφορα παραβάν, κουρτίνες και λοιπά βοηθητικά δωματιάκια, τρώνε γενικά πολύ από το ελεύθερο χρόνο μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom