You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
Marinamssg
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 20
Είμαι μία εργαζόμενη που μπαίνει στο δωμάτιο, για αυτή μίλησα, σε αυτήν αναφέρεται ο σεβασμός. Δείχνω σεβασμό, και περιμένω σεβασμό. Και μαζί σου ήμουν πολύ εντάξει, για να μην έχεις κάποιο παράπονο.Μιλησε η Μαρινα για 'σεβασμό' ...
οταν στο καταστημα που δουλευει... η υπεύθυνη δεν σέβεται κανενα.....
Το μαγαζί δεν είναι δικό μου και για αυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο από αυτό που κάνω. Δεν μπορώ να αλλάξω συμπεριφορές των άλλων. Δεν ευθύνομαι για αυτές τις συμπεριφορές και δεν μπορώ να πληρώσω εγώ τα σπασμένα.
Αυτό έψαχνα παντα. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Θέλω να γίνω πελάτης σου. Κι άλλοι 10 μύρια. Να έχουμε πάντα δίκιο.ο πελάτης έχει πάντα δίκιο ! και δεν είχα καμία αίσθηση ότι δεν σέβονται εδώ μέσα . Αίσθηση ακραίας επιθετικότητας είχα και υπερβολική-ΑΚΡΑΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ αντίδραση ειδα Η οποία δεν έχει νόημα τουλάχιστον σε αυτό το σαιτ . ούτε έχεις λόγο να υπερασπίζεσαι καμια ! ξερουμε καλύτερα από εσένα γιατί είμαστε ΠΕΛΑΤΕΣ πολλά περισσότερα χρόνια από την περίοδο που εργάζεσαι .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πετάει τελικά;Τύπε αν και καθήμενος μίλησες ορθά. Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη; Ότι πολλοί πελάτες της αποκαλύπτουν το νικ τους και μετά της χαιδεύουν τα αυτιά για να μην έχουν "επιπτώσεις"..
Μετά η συνέχεια γνωστή. Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει...
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.909
- Πόντοι
- 9.275
Διάλογος με την Μαργαρίτα (Ντριν και είσοδος στον οίκο).
"Καλησπέρα σας, είστε καλά;"
"Τα ίδια... Ποιαν παίρνεις;"
"Ποιες κοπέλες είναι τώρα διαθέσιμες;"
"Κορίτσια!!!!"
"Θέλω τη Υ, για μια ώρα."
"Δουλεύει μόνον μισάωρο."
"Ευχαριστώ γειά σας, μίαν άλλη φορά..."
Βρε δεν διορθώνονται με τίποτα...
"Κορίτσια!!!!"
Γελάω!Θέλουν να το κλείσουν το τσαρδί.Διάλογος με την Μαργαρίτα (Ντριν και είσοδος στον οίκο).
"Κορίτσια!!!!"
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.062
- Πόντοι
- 371
τπτ εχει γινει αστειο πλεον. πρεπει να εχει επικοινωνια με τα κοριτσια αλλιως δεν... και εγω πηγα δεν βγηκε καμια. τι εγινε λεεω? εχουν ραντεβου λεει ολες, περιμενουν πελατες, μονο ελενη αν θες στο δωματιο. αρα εχει γινει απλα ραντεβου και δωματιο, γλιτωνεις τα λεφτα του ξενοδοχειου.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.527
- Πόντοι
- 41.813
καταντια.Διάλογος με την Μαργαρίτα (Ντριν και είσοδος στον οίκο).
"Κορίτσια!!!!"
χάλι μαυρο.
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 171
- Πόντοι
- 0
Prive club ??? Με αυτό το επίπεδο προσωπικού ?? Υψηλό επίπεδο χαχα , ρε ουστ !καταντια.
χάλι μαυρο.
Τύπος ποια είναι η Υ.. που δουλεύει μόνο μισάωρο;Διάλογος με την Μαργαρίτα (Ντριν και είσοδος στον οίκο).
"Κορίτσια!!!!"
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.909
- Πόντοι
- 9.275
Δεν έχει σημασία ποια, έχει ξανασυμβεί... Το κάνουν οι περισσότερες. Είτε γιατί έχουν κανονισμένα ραντεβού και μας βάζουν τσόντα στα κενά, ή το έχουν τακτική να μας διώχνουν για να πάμε μόνο με ραντεβού και να έχουν ευκολότερο και σίγουρο πρόγραμμα, είτε (το πιθανότερο) γιατί έτσι απλά βγάζουν πρακτικά τα διπλά χρήματα.
Πάντως επειδή και σε αυτό το μαγαζί αλλά και στο αδελφάκι περνώ σχετικά συχνά, έχω να πω πως αν και οι περισσότερες είναι φώκιες, πρακτικά όλες δουλεύουν. Για αυτό και τις παίρνει να βάζουν αυτές κανόνες, δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα.
Προφανώς η σαβουρογαμίαση έγινε επιδημία!!! Είμαστε άξιοι της μοίρας μας, και εφόσον βρίσκουν... μας εκμεταλλεύονται!
Πάντως επειδή και σε αυτό το μαγαζί αλλά και στο αδελφάκι περνώ σχετικά συχνά, έχω να πω πως αν και οι περισσότερες είναι φώκιες, πρακτικά όλες δουλεύουν. Για αυτό και τις παίρνει να βάζουν αυτές κανόνες, δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα.
Προφανώς η σαβουρογαμίαση έγινε επιδημία!!! Είμαστε άξιοι της μοίρας μας, και εφόσον βρίσκουν... μας εκμεταλλεύονται!
Το έχω πει πολύ καιρό τώρα ότι πουλάνε μισάωρα για ευνόητους λόγους .Δεν έχει σημασία ποια, έχει ξανασυμβεί... Το κάνουν οι περισσότερες. Είτε γιατί έχουν κανονισμένα ραντεβού και μας βάζουν τσόντα στα κενά, ή το έχουν τακτική να μας διώχνουν για να πάμε μόνο με ραντεβού και να έχουν ευκολότερο και σίγουρο πρόγραμμα, είτε (το πιθανότερο) γιατί έτσι απλά βγάζουν πρακτικά τα διπλά χρήματα.
Της μίλησες στο πληθυντικό βλέπω και παρόλο που ήσουν τόσο γλυκός δεν ενέδωσεΔιάλογος με την Μαργαρίτα (Ντριν και είσοδος στον οίκο).
"Κορίτσια!!!!"
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 171
- Πόντοι
- 0
Βράχος δεν πέφτει χαχα !Της μίλησες στο πληθυντικό βλέπω και παρόλο που ήσουν τόσο γλυκός δεν ενέδωσε
Αν είναι το μισάωρο για Μαρίνα, περνάς..Το βουνό από ότι εχω καταλάβει προσπαθεί να περάσει το 80αρι .Λέει και καλά ότι εχει ένα μισάωρο ελεύθερο η εκάστοτε κοπέλα που ζητάς και αν τσιμπήσεις......
Κάνεις το κονέ κ αν δώσει τηλ , παίζεις μπάλα αλλιώς στο επόμενο ραντεβού...
ακόμα και εάν υπάρχει δυνατότητα για μια ώρα , μισάωρα πουλάνε. Είναι μεγάλη η διαφορά στο οικονομικό και λιγότερο μασάζ που κουράζει τις κοπέλες .Το βουνό από ότι εχω καταλάβει προσπαθεί να περάσει το 80αρι .Λέει και καλά ότι εχει ένα μισάωρο ελεύθερο η εκάστοτε κοπέλα που ζητάς και αν τσιμπήσεις......
Το βουνο ειναι οτι χειροτερο κυκλοφορει στα μασατζιδικα.Πηγα πριν λιγεσ μερεσ ,ρωτησα για την Μαρινα και την Αλεσια ,μου ειπε οτι ειναι πιασμενες ,που δεν το πιστεψα,διοτι θελει να πλασαρει και τις αλλες ,ζητησα να περιμενω την μαρινα μου λεει οχι και μου ανοιγει την πορτα λεγοντας μου φυγε .
Αγενης ,κομπλεξικια ,μη πω κατι αλλο.Αφου την κρατανε ,θα δουν τα αποτελεσματα ....
Αγενης ,κομπλεξικια ,μη πω κατι αλλο.Αφου την κρατανε ,θα δουν τα αποτελεσματα ....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις