Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής,η Ελένη milf ,Ουκρανεζα νομίζω,δουλεύει αυτόν τον καιρό???
Την περασμένη εβδομάδα δούλευε κανονικά. Και σταθερής ποιότητας (μεγαλο)κοπέλα η Ελένη μας.

xgeo1234

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
243
Πόντοι
21
Την περασμένη εβδομάδα δούλευε κανονικά. Και σταθερής ποιότητας (μεγαλο)κοπέλα η Ελένη μας.
Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής,η Ελένη milf ,Ουκρανεζα νομίζω,δουλεύει αυτόν τον καιρό???
Η κριτικές για την κυρία ειίναι μόνο στο όνομα Ελένη ή και Έλενα;

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.326
Πόντοι
2.666
Πρώτη φορά σε Μασαζ. Ήθελα να παρω την μαρίνα, αξίζει; Επισης κλείνω τηλεφωνικό ραντεβού η δεν δέχεται; Δεν μπορώ να βρω φωτογραφίες της, ούτε την ιστοσελίδα για τιμές η τηλέφωνο.

Μπορεί καποιος να με βοηθήσει;
Θα σε βοηθησω εγω...κοιτας αλλου και κλεινεις ραντεβου με αλλη.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.326
Πόντοι
2.666
επειδή όλο με τα αφροδίσια και το τι κάνουν οι άλλοι ασχολείσαι μα΄λλον δεν σε πιστεύω...
και χλαμύδια και βλεννόρροια και τριχομονάδες και ψείρες και μυκόπλασμα και ουρεόπλασμα αλλά και σχεδόν σίγουρα κονδυλώματα πιθανότατα θα κολλήσει ο πουτανιάρης που κάνει ακα πίπες γλυφομούνια και γαμήσια...
μπορεί και χειρότερες ασθένειες όπως σύφιλη, ηπατίτιδα και μπορεί και HIV...
αυτά πάνε με το άθλημα...
κι εσύ δεν είσαι αθλητής... είσαι ερασιτέχνης χομπίστας...
κι αν νομίζεις πως τα ιερά τέρατα των ιδρυμάτων, όπως πχ Τζέσσικα, Μαρίνα, Βίκυ, Λέιλα Μαίρη και Σοφία πχ αφού είμαστε στο 40-42 χτίσανε την φήμη τους με προφυλακτικά στις πίπες... έχεις απλά ψευδαισθήσεις...
Μα γι αυτο φημιζονται...επειδη εκαναν τα παντα ολα...απλως και μονο γι αυτο...σαφως βρισκεις πιο ποιοτικες επιλογες στο χωρο απο δαυτες ...

Marinamssg

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2022
Like
240
Πόντοι
20
Μα γι αυτο φημιζονται...επειδη εκαναν τα παντα ολα...απλως και μονο γι αυτο...σαφως βρισκεις πιο ποιοτικες επιλογες στο χωρο απο δαυτες ...
Eσύ τώρα τί πετάγεσαι; τα έχεις χάσει! Πώς ξέρεις το ΤΙ κάνουμε; και τα πάντα όλα; ενώ δεν έχεις περάσει ποτέ μαζί μου; Το έχεις γράψει ο ίδιος αυτό. Εκτός και εάν είσαι κλώνος. Και πώς τσουβαλιάζεις όλες μαζί; Ξέρεις ΤΙ λες; Παραμυθιάζεις; Πρώτα να σκέπτεσαι και μετά να γράφεις.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.326
Πόντοι
2.666
Eσύ τώρα τί πετάγεσαι; τα έχεις χάσει! Πώς ξέρεις το ΤΙ κάνουμε; και τα πάντα όλα; ενώ δεν έχεις περάσει ποτέ μαζί μου; Το έχεις γράψει ο ίδιος αυτό. Εκτός και εάν είσαι κλώνος. Και πώς τσουβαλιάζεις όλες μαζί; Ξέρεις ΤΙ λες; Παραμυθιάζεις; Πρώτα να σκέπτεσαι και μετά να γράφεις.
Ναι εχετε δικιο δεν επρεπε να αναφερθω προσωπικα ,αλλοι τα λενε...το παιρνω πισω. Αφου δεν εχω περασει με καποιες απ τις παραπανω κοπελες, αλλοι μου εδωσαν την εντυπωση αυτη, πελατες δικοι σας, τοσο σας σεβονται.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Ναι εχετε δικιο δεν επρεπε να αναφερθω προσωπικα ,αλλοι τα λενε...το παιρνω πισω. Αφου δεν εχω περασει με καποιες απ τις παραπανω κοπελες, αλλοι μου εδωσαν την εντυπωση αυτη, πελατες δικοι σας, τοσο σας σεβονται.
Ετσι ΜΠΡΑΒΟ! Στον πληθυντικό και ένα μπουκέτο λουλούδια για συγγνώμη! Όχι απλά ετσι! Στο κάτω κάτω ηταν πολυ ευγενική μαζί σου!

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.326
Πόντοι
2.666
Ετσι ΜΠΡΑΒΟ! Στον πληθυντικό και ένα μπουκέτο λουλούδια για συγγνώμη! Όχι απλά ετσι! Στο κάτω κάτω ηταν πολυ ευγενική μαζί σου!
Εχω δωσει μπουκετο λουλουδια σε κοπελα του χωρου για τις παρεχομενες υπηρεσιες της στο παρελθον...( τωρα αν αυτο εκτιμηθηκε ειναι μια αλλη ιστορια...)θα το κανα κι εδω ευχαριστως!! αγενης δεν ημουν εγω αλλα καποιοι αλλοι οπως ανεφερα...και κακως θιχτηκε η κοπελα αυτη για τις παρεχομενες υπηρεσιες της, πελατες της τα λενε...οχι εγω!

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.585
Πόντοι
5.946
κι αν νομίζεις πως τα ιερά τέρατα των ιδρυμάτων, όπως πχ Τζέσσικα, Μαρίνα, Βίκυ, Λέιλα Μαίρη και Σοφία πχ αφού είμαστε στο 40-42 χτίσανε την φήμη τους με προφυλακτικά στις πίπες... έχεις απλά ψευδαισθήσεις...
υπογραμμίζω τι έγραψα...
με προφυλακτικά στις πίπες...
και έρχεται μετά ο άλλος με την μπουλντόζα και τα παίρνει όλα...
δεν φταίω εγώ...

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.253
Πόντοι
2.456
Έχει έρθει κανενα καινούργιο μοντέλο στο κατάστημα;
Διαφορετικά καλύτερα να γράφουμε ιστορίες για το βουνό..
:confused::confused::confused:

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
40
Like
1.977
Πόντοι
5.220
Έχει έρθει κανενα καινούργιο μοντέλο στο κατάστημα;
Διαφορετικά καλύτερα να γράφουμε ιστορίες για το βουνό..
:confused::confused::confused:
Εδώ πάμε απ το κακό στο χειρότερο .ποιο μοντελο ;; Δεν μας φτάνει η επιθετική ξυνή τώρα αρχίσανε και τις επιθέσεις εδώ μέσα οι εκδιδομενες , όπου δεν έχουν καμία δουλειά . Το σάιτ είναι για να γράφουμε εμείς οι πελατες και να ανταλλάσσουμε πληροφορίες. ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ.

Marinamssg

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2022
Like
240
Πόντοι
20
Εδώ πάμε απ το κακό στο χειρότερο .ποιο μοντελο ;; Δεν μας φτάνει η επιθετική ξυνή τώρα αρχίσανε και τις επιθέσεις εδώ μέσα οι εκδιδομενες , όπου δεν έχουν καμία δουλειά . Το σάιτ είναι για να γράφουμε εμείς οι πελατες και να ανταλλάσσουμε πληροφορίες. ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ.
Ωραίος είσαι και εσύ! Πρέπει να λογοκρινόμαστε ή να απαγορεύεται να απαντούμε; Εμείς που δουλεύουμε ακόμη, αλλά ακόμη και για όσες σταμάτησαν ισχύει και παίρνω θέση. Ειδικά όταν κυκλοφορούν λάθος πληροφορίες ή συμπεράσματα στο χαλαρό, πράγμα που είναι ανάρμοστο. 'Ασε που μας θίγει και μας προσβάλλει δηλαδή. Κάνουμε μιά δουλειά, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να μην μας σέβονται κιόλας, Εμείς γιατί σεβόμαστε τον καθένα;
Στη ζωή οι κάθε είδους ανθρώπινες σχέσεις πρέπει να έχουν ισορροπία. Φυσιολογικό είναι.
Ας σκεφθεί ο κάθε εργαζόμενος το πώς αντιδρά σε αντίστοιχες περιπτώσεις στη δουλειά του

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
40
Like
1.977
Πόντοι
5.220
Ωραίος είσαι και εσύ! Πρέπει να λογοκρινόμαστε ή να απαγορεύεται να απαντούμε; Εμείς που δουλεύουμε ακόμη, αλλά ακόμη και για όσες σταμάτησαν ισχύει και παίρνω θέση. Ειδικά όταν κυκλοφορούν λάθος πληροφορίες ή συμπεράσματα στο χαλαρό, πράγμα που είναι ανάρμοστο. 'Ασε που μας θίγει και μας προσβάλλει δηλαδή. Κάνουμε μιά δουλειά, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να μην μας σέβονται κιόλας, Εμείς γιατί σεβόμαστε τον καθένα;
Στη ζωή οι κάθε είδους ανθρώπινες σχέσεις πρέπει να έχουν ισορροπία. Φυσιολογικό είναι.
Ας σκεφθεί ο κάθε εργαζόμενος το πώς αντιδρά σε αντίστοιχες περιπτώσεις στη δουλειά του
ο πελάτης έχει πάντα δίκιο ! και δεν είχα καμία αίσθηση ότι δεν σέβονται εδώ μέσα . Αίσθηση ακραίας επιθετικότητας είχα και υπερβολική-ΑΚΡΑΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ αντίδραση ειδα Η οποία δεν έχει νόημα τουλάχιστον σε αυτό το σαιτ . ούτε έχεις λόγο να υπερασπίζεσαι καμια ! ξερουμε καλύτερα από εσένα γιατί είμαστε ΠΕΛΑΤΕΣ πολλά περισσότερα χρόνια από την περίοδο που εργάζεσαι .

• Like
Αντιδράσεις: Josex

Marinamssg

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2022
Like
240
Πόντοι
20
ο πελάτης έχει πάντα δίκιο ! και δεν είχα καμία αίσθηση ότι δεν σέβονται εδώ μέσα . Αίσθηση ακραίας επιθετικότητας είχα και υπερβολική-ΑΚΡΑΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ αντίδραση ειδα Η οποία δεν έχει νόημα τουλάχιστον σε αυτό το σαιτ . ούτε έχεις λόγο να υπερασπίζεσαι καμια ! ξερουμε καλύτερα από εσένα γιατί είμαστε ΠΕΛΑΤΕΣ πολλά περισσότερα χρόνια από την περίοδο που εργάζεσαι .
Σε ελεύθερη/ήπια μετάφραση κάποιος είπε κάποτε: διαφωνώ μαζί σου, αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμα σου να πεις τη διαφορετική δική σου άποψη.

Το ΠΑΝΤΑ δεν ισχύει ΠΟΤέ και σε ΚΑΜΙά δουλειά, ούτε εδώ. Είναι μιά ατάκα, στερεότυπο αλλά τα στερεότυπα δεν ισχύουν στη ζωή, για αυτό και είναι στερεότυπα.

Εγώ διαβάζοντας είχα διαφορετική αίσθηση και σε αυτά απάντησα, και όποιος τα κατάλαβε.

Καλή συνέχεια!

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.326
Πόντοι
2.666
Καλα το τι σχολια ασχημα διαβαζουμε ειδικα σε κριτικες δε περιγραφεται...Αν π.χ καποιος δε μεινει ευχαριστημενος δε χρειαζεται ουτε να προσβαλλει ουτε να γραψει ενα σωρο ασχημιες...μπορει να σχολιασει απλα οτι δεν εμεινε ευχαριστημενος με απλα λογια και να επιλεξει αλλου.

• Like
Αντιδράσεις: tribal

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Κύριοι, εχει σε πολλα σημεία δίκιο σε αυτά που γράφει.....έριξε τη βόμβα στην αρχή στην παρατήρηση του συναδέλφου, αλλα μετα το μάζεψε και ξαναλέω εχει δίκιο σε πολλα......διαβάστε πάλι.

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
40
Like
1.977
Πόντοι
5.220
Σε ελεύθερη/ήπια μετάφραση κάποιος είπε κάποτε: διαφωνώ μαζί σου, αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμα σου να πεις τη διαφορετική δική σου άποψη.

Το ΠΑΝΤΑ δεν ισχύει ΠΟΤέ και σε ΚΑΜΙά δουλειά, ούτε εδώ. Είναι μιά ατάκα, στερεότυπο αλλά τα στερεότυπα δεν ισχύουν στη ζωή, για αυτό και είναι στερεότυπα.

Εγώ διαβάζοντας είχα διαφορετική αίσθηση και σε αυτά απάντησα, και όποιος τα κατάλαβε.

Καλή συνέχεια!
Καταλάβαμε πολύ περισσότερα από όσα νομίζεις και πιστεύεις γιατί είμαστε πολύ μεγαλύτερης ηλικίας και με πτυχία και 40 χρόνια στις πωλήσεις Και σε πολυεθνικές .
Μην χαλάς την καλή σου φήμη με το να διαπληκτίζεσαι εδώ μέσα καθώς δεν έχεις ούτε λόγο ούτε ρόλο εδώ μέσα όπου ανταλλάσσουμε εμείς γνώμες και ιδέες . Ο πελάτης πολλές φορές γενικεύει και είναι υπερβολικός και άδικος αλλά έχει πάντα και θα έχει πάντα ΔΙΚΙΟ .
οταν το καταλάβεις αυτό δεν θα ξανασχοληθεις παρά μόνο με την δουλειά σου όπου τα πας άριστα . Μην μπαίνεις σε ξένα χωράφια . Μόνο να χάσεις έχεις .οι αρχάριοι πωλητές πάντα βγάζουν αντίδραση και λένε αυτά που λες εσύ Να ξέρεις, για στερεότυπα κτλπ. Τα ξέρουμε αυτά .

• Like
Αντιδράσεις: Josex

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.199
Πόντοι
4.365
Καταλάβαμε πολύ περισσότερα από όσα νομίζεις και πιστεύεις γιατί είμαστε πολύ μεγαλύτερης ηλικίας και με πτυχία και 40 χρόνια στις πωλήσεις Και σε πολυεθνικές .
Μην χαλάς την καλή σου φήμη με το να διαπληκτίζεσαι εδώ μέσα καθώς δεν έχεις ούτε λόγο ούτε ρόλο εδώ μέσα όπου ανταλλάσσουμε εμείς γνώμες και ιδέες . Ο πελάτης πολλές φορές γενικεύει και είναι υπερβολικός και άδικος αλλά έχει πάντα και θα έχει πάντα ΔΙΚΙΟ .
οταν το καταλάβεις αυτό δεν θα ξανασχοληθεις παρά μόνο με την δουλειά σου όπου τα πας άριστα . Μην μπαίνεις σε ξένα χωράφια . Μόνο να χάσεις έχεις .οι αρχάριοι πωλητές πάντα βγάζουν αντίδραση και λένε αυτά που λες εσύ Να ξέρεις, για στερεότυπα κτλπ. Τα ξέρουμε αυτά .

Τύπε αν και καθήμενος μίλησες ορθά. Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη; Ότι πολλοί πελάτες της αποκαλύπτουν το νικ τους και μετά της χαιδεύουν τα αυτιά για να μην έχουν "επιπτώσεις"..
Μετά η συνέχεια γνωστή. Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom