dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 27.918
- Πόντοι
- 22.886
Υποδοχή είναι η μαργαρίτα ή "αγαπημένη" και η Αλεξάνδρα.
Υποδοχή είναι η μαργαρίτα ή "αγαπημένη" και η Αλεξάνδρα.
τι τσιμπησες?
Αδιάβατος , νά έρθετε κύριε για ιδιαίτεραμε εχετε μπερδεψει με τα συνθηματικα σας εδω μεσα
απολογουμαι.
εγω την Μαργαριτα εννοουσα.
λαθος μου.
Χα χαΤο + 20 είναι για το θέαμα που προσφέρει η υποδοχή
Αχάριστοι
Για οσους γουσταρουν μαστιγιο θα δωσουν κι αλλα 20Κόλπα είναι όλα αυτά για να μπει και το βουνό σε δωμάτιο
Πολυ σωστα τα γραφει η κοπελα! Δε τη ξερω δεν εχω περασει μαζι της αλλα παντα διαβαζω με ενδιαφερον τις απαντησεις της, εχει σημασια να καταλαβαινουμε πως νιωθει και βλεπει τα πραγματα μια κοπελα του χωρου που μαλιστα προσπαθει και θελει να προσφερει καλες ερωτικες υπηρεσιες σε οσους την επιλεξουν.Στην πραγματικότητα είναι κάπως πιο πολύπλοκα τα πράγματα. Ας τα πούμε όλα λοιπόν.
Δηλαδή στο σαλόνι βλέπουμε για λίγο έναν άνθρωπο και επιφανειακά μόνο συμπεραίνεις εάν είναι καθαρός ή όχι. Από το πρόσωπο τα ρούχα μέχρι εκεί. Παρά πέρα δεν ξέρεις τίποτα. Στην πραγματικότητα δεν ξέρεις αν είναι καθαρός και σαφώς δεν ξέρεις αν είναι υγιής. Στο δωμάτιο βλέπεις κάτι λίγο η πολύ περισσότερο.
Τα πράγματα δεν τελειώνουν εκεί, διότι στο δωμάτιο βλέπουμε το πώς συμπεριφέρεται. Επίσης μέσα βλέπουμε τις απαιτήσεις του καθενός που μπορεί να ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια. Και θέλουμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε, αλλά αυτό πρέπει να γίνεται με ασφάλεια και σεβασμό έτσι δεν είναι;
Όπως καταλαβαίνει κανείς έχουμε δει και έχουμε ζήσει καταστάσεις που μας ανάγκασαν ακόμη και να διακόψουμε τη συνάντηση.
Μου έδωσες την πάσα και απαντώ απλά και στην πραγματικότητα σύντομα.
Θα διαφωνησω μαζι σου σωστα τα γραφει ο συναγωνιστης πρεπει να προσεχουμε .Και όμως το παίζεις μάγκας με τις κριτικές.
Όπως και δηλώνεις και μικρομυαλος γιατί χωρίς να ξέρεις καν σε πόσες χώρες έχει γαμησει ο άλλος και τι εμπειρίες έχει, κάθεσαι και βγάζεις συμπέρασμα από τον αριθμό των κριτικών.
Για να μην κάτσουμε τώρα και αριθμησουμε τι έχει πηδήξει τώρα ο καθένας και πού, σου λέω άστο καλύτερα και συνέχισε έτσι να δίνεις τις συμβουλές σου όπως θες.
Τα άλλα που γράφεις για 2012 κλπ είναι εντελώς άσχετα και ή πας να δημιουργήσεις εντυπώσεις ή δεν έχεις καν τρόπο να γράψεις κάτι ενδιαφέρον και πετάς αρλουμπες.
Δε γραφει ο ανθρωπος τυλιχτειτε στη γυαλα και να μη χαιρεστε...γραφει τα αυτονοητα..να προσεχετε..καλα τα λεει! Με μια καλη ερωτικη καθαρη παρουσια μια χαρα μπορεις να ευχαριστηθεις κι ας μην κανεις τα παντα ολαΠήρες τις απαντήσεις που ήθελες και με κάλυψε και ο από πάνω.
Οι κριτικές σου δεν λένε μία, να τις χαίρεσαι λοιπόν.
Εμείς θέλουμε να γαμαμε και να γίνεται μέσα πλυμυρα.
Εσύ τράβα για απολύμανση.
Τι κλώνος είσαι εσύ τώρα που πετάχτηκες ένα μήνα μετά να υποστηρίξεις την άλλη τη τσουτσου που τον εκραξαν όλοι.Θα διαφωνησω μαζι σου σωστα τα γραφει ο συναγωνιστης πρεπει να προσεχουμε .
Εγώ θα το είχα συνδέσει με ελληνοαμερικανικό χιούμοροχι κάτι λιγότερο εντυπωσιακό φοβάμαι....με Κρήτη
Τσουτσου...χα χαΤι κλώνος είσαι εσύ τώρα που πετάχτηκες ένα μήνα μετά να υποστηρίξεις την άλλη τη τσουτσου που τον εκραξαν όλοι.
Ελα καλα τα λεει θελει προσοχη δεν εινσι αστειο...καλα λι εγω κανω μπολικα εξτραδακια μη νομιζεις...αλλα το σωστο το λεωΤσουτσου...χα χα
επειδή όλο με τα αφροδίσια και το τι κάνουν οι άλλοι ασχολείσαι μα΄λλον δεν σε πιστεύω...Ελπίζω κάποια στιγμή να μη τη πατήσει κάποιος με όλα αυτά.
εχεις βουνο να ανεβεις φιλε.Πρώτη φορά σε Μασαζ. Ήθελα να παρω την μαρίνα, αξίζει; Επισης κλείνω τηλεφωνικό ραντεβού η δεν δέχεται; Δεν μπορώ να βρω φωτογραφίες της, ούτε την ιστοσελίδα για τιμές η τηλέφωνο.
Μπορεί καποιος να με βοηθήσει;
Τυπε διάβασε προσεκτικά αρκετές σελίδες πίσω κ θα λυθούν οι οποίες απορίες..Πρώτη φορά σε Μασαζ. Ήθελα να παρω την μαρίνα, αξίζει; Επισης κλείνω τηλεφωνικό ραντεβού η δεν δέχεται; Δεν μπορώ να βρω φωτογραφίες της, ούτε την ιστοσελίδα για τιμές η τηλέφωνο.
Το σημαντικό είναι ότι είσαι ιδιαίτερα αισιόδοξος άνθρωπος....Πρώτη φορά σε Μασαζ. Ήθελα να παρω την μαρίνα, αξίζει; Επισης κλείνω τηλεφωνικό ραντεβού η δεν δέχεται; Δεν μπορώ να βρω φωτογραφίες της, ούτε την ιστοσελίδα για τιμές η τηλέφωνο.
Σε κόβω να μην κάνεις κάν αρχή σε μασάζ αν δεν αλλάξεις προτίμηση.Πρώτη φορά σε Μασαζ. Ήθελα να παρω την μαρίνα, αξίζει; Επισης κλείνω τηλεφωνικό ραντεβού η δεν δέχεται; Δεν μπορώ να βρω φωτογραφίες της, ούτε την ιστοσελίδα για τιμές η τηλέφωνο.