You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.091
- Πόντοι
- 4.365
Πήρα χτες τηλέφωνο και ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η κα.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ενώ μου απάντησαν πολύ απότομα . Πάρτε τηλ πριν πάτε μην εχετε εκπλήξεις .
Υπάρχει ακόμα πελατεία που να πηγαίνει στο μαγαζί αυτό χωρίς ραντεβου με τις γνωστές; Απορία το έχω...
Ίσως παλεύουν να πετύχουν ελεύθερες τις γνωστές για να πάρουν μετα κονέ..Υπάρχει ακόμα πελατεία που να πηγαίνει στο μαγαζί αυτό χωρίς ραντεβου με τις γνωστές; Απορία το έχω...
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.081
- Πόντοι
- 4.130
Δεν πρέπει να πας να κανεις αίτηση, να περάσεις εργομετρικά, να ελέγξουν το βιογραφικό σου......άντε ετσι κατ ευθείαν να δεις την καλύτερη στην Ελλάδα...Υπάρχει ακόμα πελατεία που να πηγαίνει στο μαγαζί αυτό χωρίς ραντεβου με τις γνωστές; Απορία το έχω...
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.035
- Πόντοι
- 361
Σημερινή πρωινή επίσκεψη στο μαγαζί. Ρωτάω ποιες κοπέλες είναι διαθέσιμες κ παθαίνω σοκ....Μου απαντάει(με αυτήν την σειρά) Μαρίνα, Βίκυ, Ελένη. Συνέρχομαι από το σοκ και προσπαθώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου. ....Ωραία απαντάω, θέλω την Μαρίνα για 1 ώρα. Μισό λεπτό μου λέει και φωνάζει τα κορίτσια να έλθουν (αν κ δεν το ζήτησα ,τις ξέρω και τις 3 κ ζήτησα συγκεκριμένη). Έρχεται το Βικάκι, με χαιρετάει ο κορίτσαρος κ μου λέει ότι μπορεί για μισή ώρα μόνο καθώς είναι κλεισμένη μετά. Την ευχαριστώ και της εξηγώ ότι θέλω ωριαίο πρόγραμμα. Φεύγει και περιμένω την Μαρίνα (αφού έχει φωνάξει κορίτσια ελάτε...). Και τότε αρχίζουν οι ΄΄ομορφιές'' . Η Μαρίνα μου λέει θα βγει σε μισή ώρα και δεν ξέρω αν θα είναι διαθέσιμη, και η Ελένη θα βγει σε δεκαπέντε λεπτά και επίσης δεν ξέρω αν θα είναι διαθέσιμη....!!! Της εξηγώ και πάλι ότι αν υπάρχει η δυνατότητα να δω την Μαρίνα ενδιαφέρομαι ακόμα κ για μισή ώρα και μου απαντά ότι δεν ξέρει το πρόγραμμα της κ αν θα μπορεί να μου απαντήσει....Χαιρέτησα κ έφυγα
Η υπεύθυνη του μαγαζιού από μόνη της όταν μπήκα μου αναφέρει αρχικά την διαθεσιμότητα της Μαρίνας (κάτι που δεν γίνεται ποτέ όταν είναι κλεισμένη), και μιας ακόμα κοπέλας, για να μου πει μετά ,ότι τελικά όχι μόνο δεν είναι διαθέσιμες αλλά κ όταν ελευθερωθούν δεν ξέρει αν μπορεί να μου απαντηθεί το απλό αν έχουν διαθέσιμο χρόνο.
Ποιος ο ρόλος της ακριβώς στο μαγαζί αν δεν ξέρει την διαθεσιμότητα που έχουν οι κοπέλες; Επίσης γιατί φώναξε να παρελάσουν κοπέλες που είναι στο δωμάτιο με πελάτη;
Το ακόμα ποιο φοβερό είναι ότι έχω το κινητό κ της Μαρίνας κ της Βίκυς. Όσες φορές έχω προσπαθήσει να πάω οργανωμένα με ραντεβού, δυστυχώς δεν είναι εφικτό, αφού σαν γκαντέμης θα πέσω σε διακοπές ή θα είναι κλεισμένες. Πάντα πολυ ευγενικά μου απαντούν κ οι 2 κ δεν έχω το παραμικρό παράπονο από τις κοπέλες. Δυστυχώς το πρόγραμμα μου είναι τέτοιο, που ξεκλέβω χρόνο κ δεν μπορώ να προγραμματίσω από νωρίτερα ραντεβού πλην ελαχίστων εξαιρέσεων....
Αχ ρε Μαρινάκι ήταν τέτοια η λαχτάρα σήμερα να σε δω .....Ελπίζω να τα καταφέρω σύντομα.
Πάντως το μαγαζί έχει σοβαρό πρόβλημα οργάνωσης κ διαχείρισης των ραντεβού.
Το καταλαβαίνω ότι τα κλείνουν οι κοπέλες μόνες τους, αλλά μια στοιχειώδη ενημέρωση του στυλ σήμερα αυτές τις ώρες είμαι κλεισμένη και αυτές είμαι διαθέσιμη μπορεί να το κάνει
Η υπεύθυνη του μαγαζιού από μόνη της όταν μπήκα μου αναφέρει αρχικά την διαθεσιμότητα της Μαρίνας (κάτι που δεν γίνεται ποτέ όταν είναι κλεισμένη), και μιας ακόμα κοπέλας, για να μου πει μετά ,ότι τελικά όχι μόνο δεν είναι διαθέσιμες αλλά κ όταν ελευθερωθούν δεν ξέρει αν μπορεί να μου απαντηθεί το απλό αν έχουν διαθέσιμο χρόνο.
Ποιος ο ρόλος της ακριβώς στο μαγαζί αν δεν ξέρει την διαθεσιμότητα που έχουν οι κοπέλες; Επίσης γιατί φώναξε να παρελάσουν κοπέλες που είναι στο δωμάτιο με πελάτη;
Το ακόμα ποιο φοβερό είναι ότι έχω το κινητό κ της Μαρίνας κ της Βίκυς. Όσες φορές έχω προσπαθήσει να πάω οργανωμένα με ραντεβού, δυστυχώς δεν είναι εφικτό, αφού σαν γκαντέμης θα πέσω σε διακοπές ή θα είναι κλεισμένες. Πάντα πολυ ευγενικά μου απαντούν κ οι 2 κ δεν έχω το παραμικρό παράπονο από τις κοπέλες. Δυστυχώς το πρόγραμμα μου είναι τέτοιο, που ξεκλέβω χρόνο κ δεν μπορώ να προγραμματίσω από νωρίτερα ραντεβού πλην ελαχίστων εξαιρέσεων....
Αχ ρε Μαρινάκι ήταν τέτοια η λαχτάρα σήμερα να σε δω .....Ελπίζω να τα καταφέρω σύντομα.
Το καταλαβαίνω ότι τα κλείνουν οι κοπέλες μόνες τους, αλλά μια στοιχειώδη ενημέρωση του στυλ σήμερα αυτές τις ώρες είμαι κλεισμένη και αυτές είμαι διαθέσιμη μπορεί να το κάνει
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.662
- Πόντοι
- 486
στείλε μου το τηλ της Μαρίνας να δω κάτιΣημερινή πρωινή επίσκεψη στο μαγαζί. Ρωτάω ποιες κοπέλες είναι διαθέσιμες κ παθαίνω σοκ....Μου απαντάει(με αυτήν την σειρά) Μαρίνα, Βίκυ, Ελένη. Συνέρχομαι από το σοκ και προσπαθώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου. ....Ωραία απαντάω, θέλω την Μαρίνα για 1 ώρα. Μισό λεπτό μου λέει και φωνάζει τα κορίτσια να έλθουν (αν κ δεν το ζήτησα ,τις ξέρω και τις 3 κ ζήτησα συγκεκριμένη). Έρχεται το Βικάκι, με χαιρετάει ο κορίτσαρος κ μου λέει ότι μπορεί για μισή ώρα μόνο καθώς είναι κλεισμένη μετά. Την ευχαριστώ και της εξηγώ ότι θέλω ωριαίο πρόγραμμα. Φεύγει και περιμένω την Μαρίνα (αφού έχει φωνάξει κορίτσια ελάτε...). Και τότε αρχίζουν οι ΄΄ομορφιές'' . Η Μαρίνα μου λέει θα βγει σε μισή ώρα και δεν ξέρω αν θα είναι διαθέσιμη, και η Ελένη θα βγει σε δεκαπέντε λεπτά και επίσης δεν ξέρω αν θα είναι διαθέσιμη....!!! Της εξηγώ και πάλι ότι αν υπάρχει η δυνατότητα να δω την Μαρίνα ενδιαφέρομαι ακόμα κ για μισή ώρα και μου απαντά ότι δεν ξέρει το πρόγραμμα της κ αν θα μπορεί να μου απαντήσει....Χαιρέτησα κ έφυγα
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.205
- Πόντοι
- 41.813
σαν να μην περασε μια μερα.Σημερινή πρωινή επίσκεψη στο μαγαζί. Ρωτάω ποιες κοπέλες είναι διαθέσιμες κ παθαίνω σοκ....Μου απαντάει(με αυτήν την σειρά) Μαρίνα, Βίκυ, Ελένη. Συνέρχομαι από το σοκ και προσπαθώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου. ....Ωραία απαντάω, θέλω την Μαρίνα για 1 ώρα. Μισό λεπτό μου λέει και φωνάζει τα κορίτσια να έλθουν (αν κ δεν το ζήτησα ,τις ξέρω και τις 3 κ ζήτησα συγκεκριμένη). Έρχεται το Βικάκι, με χαιρετάει ο κορίτσαρος κ μου λέει ότι μπορεί για μισή ώρα μόνο καθώς είναι κλεισμένη μετά. Την ευχαριστώ και της εξηγώ ότι θέλω ωριαίο πρόγραμμα. Φεύγει και περιμένω την Μαρίνα (αφού έχει φωνάξει κορίτσια ελάτε...). Και τότε αρχίζουν οι ΄΄ομορφιές'' . Η Μαρίνα μου λέει θα βγει σε μισή ώρα και δεν ξέρω αν θα είναι διαθέσιμη, και η Ελένη θα βγει σε δεκαπέντε λεπτά και επίσης δεν ξέρω αν θα είναι διαθέσιμη....!!! Της εξηγώ και πάλι ότι αν υπάρχει η δυνατότητα να δω την Μαρίνα ενδιαφέρομαι ακόμα κ για μισή ώρα και μου απαντά ότι δεν ξέρει το πρόγραμμα της κ αν θα μπορεί να μου απαντήσει....Χαιρέτησα κ έφυγα
η τσιριμπιμ τσιριμπομ ηταν υπηρεσια?
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.035
- Πόντοι
- 361
λυπάμαι δεν λειτουργεί έτσι φίλε μου...Θα πρέπει να στο δώσει η ίδιαστείλε μου το τηλ της Μαρίνας να δω κάτι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
παραδόξως δεν ήταν αυτή....σαν να μην περασε μια μερα.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.618
- Πόντοι
- 11.096
Ή τσιριμπιμ τσιριμπομ είναι άλλησαν να μην περασε μια μερα.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.618
- Πόντοι
- 11.096
Δυστυχώς έφαγες γκολ από τά...... αποδυτήριαΣημερινή πρωινή επίσκεψη στο μαγαζί. Ρωτάω ποιες κοπέλες είναι διαθέσιμες κ παθαίνω σοκ....Μου απαντάει(με αυτήν την σειρά) Μαρίνα, Βίκυ, Ελένη. Συνέρχομαι από το σοκ και προσπαθώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου. ....Ωραία απαντάω, θέλω την Μαρίνα για 1 ώρα. Μισό λεπτό μου λέει και φωνάζει τα κορίτσια να έλθουν (αν κ δεν το ζήτησα ,τις ξέρω και τις 3 κ ζήτησα συγκεκριμένη). Έρχεται το Βικάκι, με χαιρετάει ο κορίτσαρος κ μου λέει ότι μπορεί για μισή ώρα μόνο καθώς είναι κλεισμένη μετά. Την ευχαριστώ και της εξηγώ ότι θέλω ωριαίο πρόγραμμα. Φεύγει και περιμένω την Μαρίνα (αφού έχει φωνάξει κορίτσια ελάτε...). Και τότε αρχίζουν οι ΄΄ομορφιές'' . Η Μαρίνα μου λέει θα βγει σε μισή ώρα και δεν ξέρω αν θα είναι διαθέσιμη, και η Ελένη θα βγει σε δεκαπέντε λεπτά και επίσης δεν ξέρω αν θα είναι διαθέσιμη....!!! Της εξηγώ και πάλι ότι αν υπάρχει η δυνατότητα να δω την Μαρίνα ενδιαφέρομαι ακόμα κ για μισή ώρα και μου απαντά ότι δεν ξέρει το πρόγραμμα της κ αν θα μπορεί να μου απαντήσει....Χαιρέτησα κ έφυγα
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.240
- Πόντοι
- 2.306
Και η άλλη τα ίδια κάνει πλέον.. Έχει δασκαλευτει.Ή τσιριμπιμ τσιριμπομ είναι άλλη
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.035
- Πόντοι
- 361
και 2 κόκκινες μη σου πω....Δυστυχώς έφαγες γκολ από τά...... αποδυτήρια
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.618
- Πόντοι
- 11.096
Η τσιριμπιμ τσιριμπομ δεν πρόκειται για υπηρεσία, αν λέμε τά ίδια.Και η άλλη τα ίδια κάνει πλέον.. Έχει δασκαλευτει.
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.240
- Πόντοι
- 2.306
Οκ, εγώ την υπηρεσία λέω πάντως. Δε θυμάμαι όνομα..Η τσιριμπιμ τσιριμπομ δεν πρόκειται για υπηρεσία, αν λέμε τά ίδια.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.618
- Πόντοι
- 11.096
Σέ δίκασε τό var φίλε μου.και 2 κόκκινες μη σου πω....
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.035
- Πόντοι
- 361
μεγάλη ιστορία φίλε μου...Tυπε εάν δεν γίνομαι αδιάκριτος το νικ από που το εμπνευστηκες;
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.035
- Πόντοι
- 361
οχι κάτι λιγότερο εντυπωσιακό φοβάμαι....με ΚρήτηΜη μου πεις ότι είχε να κάνει με εξωτερικό σε π.α μπλοκ.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.618
- Πόντοι
- 11.096
Υποδοχή είναι η μαργαρίτα ή "αγαπημένη" και η Αλεξάνδρα.Οκ, εγώ την υπηρεσία λέω πάντως. Δε θυμάμαι όνομα..
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.035
- Πόντοι
- 361
διαλεχτά κομμάτια...Υποδοχή είναι η μαργαρίτα ή "αγαπημένη" και η Αλεξάνδρα.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.205
- Πόντοι
- 41.813
με εχετε μπερδεψει με τα συνθηματικα σας εδω μεσαΉ τσιριμπιμ τσιριμπομ είναι άλλη
απολογουμαι.
εγω την Μαργαριτα εννοουσα.
λαθος μου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K