Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.195
- Πόντοι
- 4.365
Το + 20 είναι για το θέαμα που προσφέρει η υποδοχή
Αχάριστοι
+20 τα εχει φαει το βουνο σε εκλερακια σε χρονο dt
Το + 20 είναι για το θέαμα που προσφέρει η υποδοχή
Αχάριστοι
Δεν έχω δει , Παολα Τζούλια γαμη
Πολυ δυνατά γαμησια όντως εκει…μακαρι να αλλάξει η τιμή και να καταλάβουν ότι τουλάχιστον το μισαωρο πρέπει να γύρισει στα 60….Κρίμα για την ιστορία του μαγαζιού ο τρόπος που το τρέχουν τα τελευταία τρία χρόνια. Έχω κάνει εκεί τα καλύτερα μου γαμησια. Πραγματικά κρίμα.
ΩΝΣΓ την θέλω γυμνή και να την ταιζω ...το ξωφτερνο μην βγάλει μονο+20 τα εχει φαει το βουνο σε εκλερακια σε χρονο dt
ΩΝΣΓ την θέλω γυμνή και να την ταιζω ...το ξωφτερνο μην βγάλει μονο
Χρόνια τώραΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καταλαβαίνεις βεβαια ότι πρέπει να ζητήσεις βοήθεια από ειδικό
Αν ακόμα έχει κόσμο που πάει δεν έχει λόγο να αλλάξει κάτι.Στο συγκεκριμένο μαγαζί έχει καταντήσει απίστευτα κουραστικό να βγάζει η τσατσά ως διαθέσιμες πάντα και μόνο τις φώκιες... και να πρέπει να την παρακαλάμε μήπως και υπάρχει διαθέσιμη και καμμιά κανονικής εμφάνισης κοπέλα.
Προσωπικά πέρασα δύο φορές τις τελευταίες 2 εβδομάδες, την πρώτη είχε διαθέσιμη μία φώκια, την δεύτερη δύο φώκιες... Θα αργήσω να ξαναπεράσω, να μην τριτώσει το κακό...
Και τις δύο φορές αποχώρησα με συνοπτικές διαδικασίες, σιγά μην τους κάνω και την χάρη να με ειρωνεύονται!
Αν δεν αλλάξει το προσωπικό αλλά και η διεύθυνση, με τέτοιες τιμές είναι εκτός αγοράς και πάνε για κλείσιμο.
Σημερινή επίσκεψη κατά τις 4 και επιλογή για μια ακόμη φορά της Αλεξάνδρας με θετικότατες κ πάλι εντυπώσεις. Στο μαγαζί δεν υπήρχε ψυχή. Από όσα δωμάτια περάσαμε στον διάδρομο, ανοιχτές οι πόρτες κ άδεια δωμάτια. Εντύπωση μου έκαναν σχόλια της κοπέλας. Ανέφερε ότι ήμουν ο πρώτος της πελάτης στην διάρκεια της ημέρας. Είχε μάλιστα τόσο νεκρα που στη διάρκεια της ημέρας έκανε μασάζ σε άλλες κοπέλες για να περάσει η ώρα.... Μήπως δεν φταίει μόνο η μέρα κ η χρονική περίοδος; Μήπως η πρόσφατη ανατίμηση ευθύνεται κ αυτή σε ένα βαθμό; Άλλο "χαριτωμένο", ότι με άδειο το μαγαζί και ενώ στο βάθος είδα αρκετές κοπέλες να κάθονται στο δωμάτιο τους, παρέλασαν ως διαθέσιμες μόνο Αλεξάνδρα, Αλεσια, και Λίζα...
Μήπως φταίει και αυτό το τελευταίο λιγάκι, γενικώς;..................
Άλλο "χαριτωμένο", ότι με άδειο το μαγαζί και ενώ στο βάθος είδα αρκετές κοπέλες να κάθονται στο δωμάτιο τους, παρέλασαν ως διαθέσιμες μόνο Αλεξάνδρα, Αλεσια, και Λίζα...
δυστυχως το υπαρχον ροστερ και εδω και στο αδελφο μαγαζι,δεν υποστηριζει τις νεες τιμες ουτε με την εμφανιση,ουτε με το σερβις που προσφερουν.Σημερινή επίσκεψη κατά τις 4 και επιλογή για μια ακόμη φορά της Αλεξάνδρας με θετικότατες κ πάλι εντυπώσεις. Στο μαγαζί δεν υπήρχε ψυχή. Από όσα δωμάτια περάσαμε στον διάδρομο, ανοιχτές οι πόρτες κ άδεια δωμάτια. Εντύπωση μου έκαναν σχόλια της κοπέλας. Ανέφερε ότι ήμουν ο πρώτος της πελάτης στην διάρκεια της ημέρας. Είχε μάλιστα τόσο νεκρα που στη διάρκεια της ημέρας έκανε μασάζ σε άλλες κοπέλες για να περάσει η ώρα.... Μήπως δεν φταίει μόνο η μέρα κ η χρονική περίοδος; Μήπως η πρόσφατη ανατίμηση ευθύνεται κ αυτή σε ένα βαθμό; Άλλο "χαριτωμένο", ότι με άδειο το μαγαζί και ενώ στο βάθος είδα αρκετές κοπέλες να κάθονται στο δωμάτιο τους, παρέλασαν ως διαθέσιμες μόνο Αλεξάνδρα, Αλεσια, και Λίζα...
Γενικά η αύξηση της τιμής σε συνδυασμό με την καταπληκτική υποδοχή και ταυτόχρονα το ίδιο ρόστερ δεν είναι καθόλου καλή ιδέα .δυστυχως το υπαρχον ροστερ και εδω και στο αδελφο μαγαζι,δεν υποστηριζει τις νεες τιμες ουτε με την εμφανιση,ουτε με το σερβις που προσφερουν.
υπαρχουν καποιες λιγες,ελαχιστες εξαιρεσεις,αλλα η ουσια δεν αλλαζει.
ειναι σταγονα στον ωκεανο.
Nαι να θυμηθεί τα νιατα της......καθώς ήταν του επαγγέλματος κατά τα λεγόμενα της.......χαχαχαχαΚόλπα είναι όλα αυτά για να μπει και το βουνό σε δωμάτιο
Κρίμα που δεν την πρόλαβα...Nαι να θυμηθεί τα νιατα της......καθώς ήταν του επαγγέλματος κατά τα λεγόμενα της.......χαχαχαχα