Ρε μαλάκες τώρα αλήθεια;;!! Περιμένατε να μην πάνε και αυτά στο 100αρι; Αφού όλοι παίζανε σε αυτά τα λεφτά πλέον. Μέχρι και μασατζιδικα με χοντρές και άσχημες!! Μην πω και 50++αρες!! Μόνο αυτά τα δύο είχανε μείνει και αυτό που είναι στην Ιερά Οδό! Τι να κάνουμε τώρα;;!! Πορευόμαστε έτσι λοιπον! +20€ και τέλος! Ας ασχοληθούμε λιγο με την ανανέωση του ρόστερ και όλα τα άλλα να'χαμε να λέγαμε. Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζω τις παρτενέρ μου στα Συγγρού και Λαγουμιτζή. Έχω πάρει το 70% από τις κοπέλες περιστασιακά αλλά έχω γίνει πελάτης μόνο με Μαριναρα και Βικυ. Όπως και στο Λαγουμιτζή η καλύτερη από όλες ήταν η Ντιάνα που την είχα πάρει πολλές φορές αλλά σταμάτησε και από ότι λέει η κυρά Σοφία ξανά στις επάλξεις το Φθινόπωρο. Παρόλαυτα και η Βαλεντίνα ήταν καλή και η Ειρήνη καλή αλλά υπερεκτιμημένη και η Άντζελα ήταν φρέσκια και δροσερή. Αλλά στο τέλος όλοι καταλήγουν στους μύθους. Μαριναρα και Βικυ! Να δούμε όταν σταματήσουν αυτές τι θα κάνουμε εμείς οι παλιοί.....
Μη κολλάτε όμως ρε μάγκες με το 20αρι. Οποιαδήποτε call και να πάρουμε δίνουμε 100€ μαζί με το ξενοδοχείο. Κι εγώ δεν είμαι υπέρ των αυξήσεων, έχω μαλώσει πολλές φορές με κάποιους τύπους που προτείνουν σε κοπέλες αυξήσεις για να τις έχουν για πάρτη τους αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τώρα. Αφήνουμε τη γκρίνια και πάμε δυνατά! Κοιτάτε τα κορίτσια να είναι καθαρά με τις εξετάσεις τους, μη μας κολλήσουν τιποτις, και μετά όλα τα άλλα σε δεύτερη μοίρα. Να'στε καλά!
Όλες αυτές οι κοπέλες που αναφέρθηκα παραπάνω (Μαρίνα, Βίκυ, Τζούλια, Άντζελα) αν ήταν call το 140αρι το χτύπαγαν άνετα, όπως κάνει η Βαλεντίνα σε γνωστό γραφείο call girl πλέον και από ότι βλέπω έχει και φουλ δουλειά αφού στους "δίπλα" αρχίζει και μαζεύει θετικες κριτικές!