You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Αναλ κάνει η Βίκυ;Πέρασμα από Βίκυ. Ότι και να πεις είναι λίγο. Κορμάρα, αψογη στις υπηρεσίες της και ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΗ! Μανικιούρ πεντικιούρ όλα άψογα! Ορισμός της καβλας κύριοι! Και το κυριότερο είναι τυπάρα από τις λίγες!
Είπαμε η Βίκυ και η Μαρίνα πρέπει να δίνουν σεμινάρια σε όλες τις πιτσιρίκες που μπαίνουν στο χώρο πως να συντηρούν τα κορμιά τους, πως να εξυπηρετουν τους πελάτες τους και πώς να είναι πεντακάθαρες!
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.909
- Πόντοι
- 9.275
Ναι κάνει, αλλά όχι με όλους από όσο έχω καταλάβει. Αν σε ξέρει και νιώθει αυτή καλά μαζί σου και είναι προετοιμασμένη κάνει. Άλλωστε το αναλ στις εμφανίσιμες κοπέλες είναι πάντα υπό συνθήκες και αν ο Ερμής είναι στην σωστή θέση (από την εμπειρία μου). Σε κάτι φώκιες μάλλον είναι διαφορετικά, αλλά αυτές ποτέ δεν με ενδιέφεραν και δεν έχω προσωπική άποψη.
ΑΡΑΓΚΟΝ1971
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
Αν σε ξέρει δεν ρωτάει το πάει μόνη τηςΝαι κάνει, αλλά όχι με όλους από όσο έχω καταλάβει. Αν σε ξέρει και νιώθει αυτή καλά μαζί σου και είναι προετοιμασμένη κάνει. Άλλωστε το αναλ στις εμφανίσιμες κοπέλες είναι πάντα υπό συνθήκες και αν ο Ερμής είναι στην σωστή θέση (από την εμπειρία μου). Σε κάτι φώκιες μάλλον είναι διαφορετικά, αλλά αυτές ποτέ δεν με ενδιέφεραν και δεν έχω προσωπική άποψη.
Αδελφό μαγαζί γαρ ...Καλό μήνα!! Μόλις ενημερώθηκα για αλλαγή τιμών και εδώ. στα 100€ η ωρα πλεον από 80.
Δεχόμαστε πληθωρισμικες πιέσεις.....
ολο και περισσότερο πλησιάζουν οι τιμές τα call girlsΚαλό μήνα!! Μόλις ενημερώθηκα για αλλαγή τιμών και εδώ. στα 100€ η ωρα πλεον από 80.
και εκει η ταση ειναι ανοδικηολο και περισσότερο πλησιάζουν οι τιμές τα call girls
Μάλλον στο πουλί μας πρέπει να γίνει η τάση καθοδική ...και εκει η ταση ειναι ανοδικη
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 591
- Πόντοι
- 86
Μισή ώρα 80;;;;παιδιά σκλήρυνε η φάση….καντε ότι κομίζετε αλλά β μόνη λύση είναι η αποχή….και ας λένε κάποιοι αλλά….
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.195
- Πόντοι
- 4.365
Καλό μήνα!! Μόλις ενημερώθηκα για αλλαγή τιμών και εδώ. στα 100€ η ωρα πλεον από 80.
Παραθέτω σημερινά sms
- Καλημέρα κούκλα, έχεις χρόνο να βρεθούμε κατά τις 6?
- Ναι βέβαια!
Να σε ενημερώσω ότι το πρόγραμμα είναι +20
- Εννοείς είναι έξτρα η δεύτερη φορά?
- Όχι, έγινε αύξηση στα προγράμματα
Εν συνεχεία.. τέλος επικοινωνίας, διαγραφή τηλεφώνου (όχι ρε δεν ήταν της Μαρίνας)
Υ.Γ. Όσοι γυμνοσάλιαγκες - σαλιάρηδες (σε άλλο θρεντ) πετάξανε ένα δεν συμφωνώ με τις αυξήσεις, ΑΛΛΑ + 1 σελίδα δικαιολογίες για το έξτρα 20ρικο, είστε ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΙ λαλάκες
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 591
- Πόντοι
- 86
Έχει τέτοιους το σάιτ άπειρους….μεγα μαλακες….γι αυτο οι γκόμενες και τα μαγαζιά κάνουν ότι κάνουν….μιλαμε για κωθωνια ολκής…..Παραθέτω σημερινά sms
- Ναι βέβαια!
Εν συνεχεία.. τέλος επικοινωνίας, διαγραφή τηλεφώνου (όχι ρε δεν ήταν της Μαρίνας)
Υ.Γ. Όσοι γυμνοσάλιαγκες - σαλιάρηδες (σε άλλο θρεντ) πετάξανε ένα δεν συμφωνώ με τις αυξήσεις, ΑΛΛΑ + 1 σελίδα δικαιολογίες για το έξτρα 20ρικο, είστε ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΙ λαλάκες
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.560
- Πόντοι
- 4.646
Συμφωνώ κι επαυξάνω! Εμπάργκο μέχρι να βάλουν μυαλό ή όλες κώλο στο μενού!Παραθέτω σημερινά sms
- Ναι βέβαια!
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.732
- Πόντοι
- 6.946
Παρακαλώ το δεύτερο για εμένα! Μυαλό δεν πρόκειται να βάλουν, οπότε...Συμφωνώ κι επαυξάνω! Εμπάργκο μέχρι να βάλουν μυαλό ή όλες κώλο στο μενού!
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.560
- Πόντοι
- 4.646
Κώλο ΜΟΝΟ, λοιπόν!Παρακαλώ το δεύτερο για εμένα! Μυαλό δεν πρόκειται να βάλουν, οπότε...
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 171
- Πόντοι
- 0
Ναι άμεση αναβάθμιση του προγράμματος , επίσης με κωλο και σαφές , χωρίς όχι και μη ξεκάθαρα πράγματα.Αυτο ισχύει και για τα υπόλοιπα μαγαζιά και γραφεία ! Επίσης ανανέωση του προσωπικού , εάν δεν μπορείτε να κάνετε την δουλειά, δεν βλέπετε Φράγκο , ο πελάτης έχει πάντα δίκιο ! Αναβάθμιση γρήγορα με κωλο στο πρόγραμμα !Κώλο ΜΟΝΟ, λοιπόν!
Εναλλακτικά:
Κάποια λαδομάγαζα τις περιοχής έχουν το μισάωρο 50 ή 60 ευρώ. Δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα.
Ωστόσο θέλει προσοχή. Διότι εάν υπάρχει ελεύθερο στοματικό μπορεί να χρεωθεί +20. Επίσης, εάν υπερβείς το μισάωρο, τα 45 λεπτά χρεώνονται +20. Και αντίστοιχα η ώρα.
Όσον αφορά την εμφάνιση και την πραγματική ποιότητα υπηρεσιών αυτά είναι άλλα πράγματα.
Τα πράγματα δεν είναι ρόδινα δηλαδή. Το αποσαφηνιζουμε εξαρχής.
Κάποια λαδομάγαζα τις περιοχής έχουν το μισάωρο 50 ή 60 ευρώ. Δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα.
Ωστόσο θέλει προσοχή. Διότι εάν υπάρχει ελεύθερο στοματικό μπορεί να χρεωθεί +20. Επίσης, εάν υπερβείς το μισάωρο, τα 45 λεπτά χρεώνονται +20. Και αντίστοιχα η ώρα.
Όσον αφορά την εμφάνιση και την πραγματική ποιότητα υπηρεσιών αυτά είναι άλλα πράγματα.
Τα πράγματα δεν είναι ρόδινα δηλαδή. Το αποσαφηνιζουμε εξαρχής.
Λογικά η μισή ώρα είναι εξήντα , τα 45 λεπτά 80 και η μια ώρα 100 . Να πάρω το βουνό τηλέφωνο να γίνουμε μπίλιες;;;Μισή ώρα 80;;;;παιδιά σκλήρυνε η φάση….καντε ότι κομίζετε αλλά β μόνη λύση είναι η αποχή….και ας λένε κάποιοι αλλά….
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 171
- Πόντοι
- 0
Επίσης αυξάνεται η τιμή , προσθετικά και 2πλοπαρτουζο . Οι κύριες πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους !!!! Να κάνουν τα πάντα !!!Λογικά η μισή ώρα είναι εξήντα , τα 45 λεπτά 80 και η μια ώρα 100 . Να πάρω το βουνό τηλέφωνο να γίνουμε μπίλιες;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις