Vente
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 296
- Πόντοι
- 280
Καλό, δεν το είχα δει ετσιΚαι τι να τα κανεις τα γεια και τις χαιρετούρες;; Χαμένος Χρόνος . Σου έμεινε και το 100ρικο. Όλο παράπονα είσαστε.
Καλό, δεν το είχα δει ετσιΚαι τι να τα κανεις τα γεια και τις χαιρετούρες;; Χαμένος Χρόνος . Σου έμεινε και το 100ρικο. Όλο παράπονα είσαστε.
Όλα δουλεύουν και κάποια με καλύτερο προγραμματισμό και manager !Άλλη μια απόδειξη ότι μόνο το συγκεκριμένο μαγαζί δουλεύει non stop και έχει φουλ πελατεία.Ολα τα άλλα βαρανε μύγες.
Καλό, δεν το είχα δει ετσι
Δεν μας ενδιαφέρει , ο καθένας πουλάει το προϊόν του όπως επιθυμεί !Στο medusa η στο nirvana πάντως πάντα βρίσκεις ελεύθερες κοπέλες για σαλοναρισμα .
ΧαχαχαGiannis845
Μέλος
Εγγρ.22 Οκτ 2024
20 μερες μελος...!!!!
Καλωσορίζουμε την Κα Μαργαρίτα στο σαιτ μας....!!!!
Καλό, δεν το είχα δει ετσι
Χαχαχα
Εντάξει παιδιά μην το ταλαιπωρούμε άλλο . Κάποιον έχουν βρει τα κορίτσια και τους γράφει τα σχόλια εδώ μέσα . Φως φανάρι . πληρωμη εις είδος όπως πάνταΧαχαχα
Μαρίνα εγγύηση αξία απίστευτο σεξ της κολάσεως γίνεται μέσα..κ κορμαρα κ τίμια δίνει πόνο
Πάντως ρε παιδιά τι γαμησια έχει φάει αυτή η μαρίνα….πολυ γαμησι όπως και η Τζεσικα….αππ παντού γαμησια τσιμπουκια και τα πάντα ….απειρα γαμησια παιδιά…..τέρματισμος γαμησιου….και συνεχίζει ακομα η μαρίνα να πηδιέται ανελέητα….μπραβο τους
Η πιο αγενής , απότομη και απαράδεκτη.... να εξοστρακιστεί άμεσα !Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι το καλυτερο στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.Συμπληρωνει 10 χρόνια λειτουργίας με την πιο στιβαρή σεριφισσα--->
Άσχετο...και οι κοπέλες εκεί είναι μια χαρά -ως παλιός έχω κάνει εκεί άπειρες επισκέψεις (τα "χτίσαμε" αυτά τα μαγαζιά) όταν ήταν το μαγαζί ακόμα στον 6ο με το Τζεσικάκι και τις υπόλοιπες κοπέλες μια χαρά όλα...Το συγκεκριμένο μαγαζί δεν απευθύνεται σε άτομα που μιζεριαζουν για ένα 20ευρω παραπάνω.
της Μαρινας εχεις η το θελεις?Όντως όσες φορές έχω περάσει από το συγκεκριμένο μαγαζί,συνήθως ελεύθερη μου παρουσιάζει την Αλεξάνδρα ή την Αλέσια γιατί οι άλλες δουλεύουν αποκλειστικά με ραντεβού.Οποιος πάει να ζητάει τηλεφωνο από τις κοπέλες για να κανονίζουν αυτές τα ραντεβού.Εχω τηλέφωνο από Βίκυ και Πάολα και ισχύει αυτό ότι δουλεύουν κατά κύριο λόγο με ραντεβού.
Το τηλέφωνό της το έχεις ? Αν ναι μπορείς να μου το στείλεις σε μήνυμα ?Για να δούμε μετά τη νέα κριτική για το αστέρι του μαγαζιού την Πάολα τι θα πουν οι και καλά γνωστές από μασάζ που μας εκθειάζουν τις ίδιες και τις ίδιες
Λοιπόν κύριοι έχετε επιλογή πλέον και μην κλαψουριζετε ότι δεν υπάρχουν κοπέλες νέες,όμορφες με υπηρεσίες.
Σήμερα Πάολα και Αλεξάνδρα στο μαγαζί.Εννοειται για την Πάολα δεν υπήρχε ούτε μισάωρο ελεύθερο,ήταν κλεισμένη με ραντεβού όπως και αύριο.Ετσι είναι άμα υπάρχει συνδυασμός εμφάνισης και υπηρεσιών υπάρχει δουλειά.