professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.742
- Πόντοι
- 11.096
Βίκυ, Μαρίνα, Τζούλια, βγάλε τίς δύο τελευταίες ποια μένει;ω να σου γαμήσω... το βουνό η Μαργαρίτα?
πες ρε άνθρωπέ μου...
Βίκυ, Μαρίνα, Τζούλια, βγάλε τίς δύο τελευταίες ποια μένει;ω να σου γαμήσω... το βουνό η Μαργαρίτα?
πες ρε άνθρωπέ μου...
Βίκυ, Μαρίνα, Τζούλια, βγάλε τίς δύο τελευταίες ποια μένει;
Κέρασμα είναι τό καφεδάκι ;
esυ τι κανεις εδω
αυτα τα αστεια να μην ελεγεςκάτι περίεργους
Μεγάλη φαντασία έχεις αγαπητέ ....Μπορεί κάποιος να.μου στείλει το τηλ του μαγαζιου; θέλω να κλείσω με μαρινα. Ευχαριστω
τυπε αυτο το ανεκδοτο παλιωσε.Μπορεί κάποιος να.μου στείλει το τηλ του μαγαζιου; θέλω να κλείσω με μαρινα. Ευχαριστω
Γιατί φιλαράκι; είναι κάποιο δικό σας αστειο;τυπε αυτο το ανεκδοτο παλιωσε.
βρες κατι αλλο
Από ότι είδα είσαι ποίο παλιός καί από τούς παλιούς σέ εγράφη σάν μέλος, πώς γίνεται νά ξέρεις καί νά ζητάς Μαρίνα για τίς υπηρεσίες τής καί νά μήν ξέρεις ότι για νά κλείσεις ραντεβού με τήν συγκεκριμένη υποδοχή τήν Μαργαρίτα για Μαρίνα είναι σχεδόν ακατόρθωτο. Έχουν γραφεί ολόκληρες σελίδες για αυτό τό θέμα.Γιατί φιλαράκι; είναι κάποιο δικό σας αστειο;
μονο αστειο δεν ειναι τυπε.Γιατί φιλαράκι; είναι κάποιο δικό σας αστειο;
Ok τι έπιασα το νόημα.. επειδή είναι περιζητητη δεν τη βρίσκεις.. καλά υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Όσον αφορά αυτό που λες ότι είμαι παλιό μέλος. Ναι είμαι από τους πρώτους που γράφτηκαν αλλα δε σημαίνει ότι τα ξέρω όλα.. και εγώ στην αναζήτηση της καυλας είμαι.. να πιάσουν τόπο τα λεφτά μου και να ευχαριστηθώ γαμησι! Παρόλα αυτά άμα κανένας τσακάλι καλοθελητης θέλει να στείλει πμ το τηλέφωνο για Μαρίνα .. παρακαλώ άς το πράξει!μονο αστειο δεν ειναι τυπε.
ολο το φορουμ το ξερει,μελη,επισκεπτες,κλωνοι,ο γειτονας διπλα,ο κουλουρας στη γωνια,η φουρναρισσα του καθηγητη κι εσυ που εισαι ο πιο παλιος εδω,δεν το εχεις παρει μυρωδια?
πες μας τωρα οχι σε ολα αυτα,να κανεις καινουργιο αστειο.
και εγώ θα ήθελα να μου αρέσουν οι μπάμιες και οι αγγινάρες ρε γαμώτο αλλά δεν....Μπορεί κάποιος να.μου στείλει το τηλ του μαγαζιου; θέλω να κλείσω με μαρινα. Ευχαριστω
Παλικαρι μου και το τηλ εαν στο δωσει καποιος παλι δεν θα κανεις τιποτα γιατι η Μαρινα πρωτα ειναι γατα και θα σε ρωτησει που το βρεικες το τηλ . και αν αρχισεις να της λες διαφορες δικαιολογειες η θα στο κλεισει η θα πρεπει να εκθεσεις αυτον που σου το εδωσε , ειναι πολυ εξυπνη που οτι και να πεις θα σε παρει χαμπαρι οτι λες ψεματα και αυτο διοτι ξερει τους πελατες της . Δεν νομιζω οτι καποιος θα ρισκαρει να σου δωσει τηλ. και να χασει μετα την Μαριανα . Υπαρχουν και αλλες σχεδον εφαμηλες της Μαριανας .Ok τι έπιασα το νόημα.. επειδή είναι περιζητητη δεν τη βρίσκεις.. καλά υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Όσον αφορά αυτό που λες ότι είμαι παλιό μέλος. Ναι είμαι από τους πρώτους που γράφτηκαν αλλα δε σημαίνει ότι τα ξέρω όλα.. και εγώ στην αναζήτηση της καυλας είμαι.. να πιάσουν τόπο τα λεφτά μου και να ευχαριστηθώ γαμησι! Παρόλα αυτά άμα κανένας τσακάλι καλοθελητης θέλει να στείλει πμ το τηλέφωνο για Μαρίνα .. παρακαλώ άς το πράξει!
Ρε σαινι δε ζήτησα το κινητό της μαρίνας.. το σταθερό του μαγαζιού ζήτησα...Παλικαρι μου και το τηλ εαν στο δωσει καποιος παλι δεν θα κανεις τιποτα γιατι η Μαρινα πρωτα ειναι γατα και θα σε ρωτησει που το βρεικες το τηλ . και αν αρχισεις να της λες διαφορες δικαιολογειες η θα στο κλεισει η θα πρεπει να εκθεσεις αυτον που σου το εδωσε , ειναι πολυ εξυπνη που οτι και να πεις θα σε παρει χαμπαρι οτι λες ψεματα και αυτο διοτι ξερει τους πελατες της . Δεν νομιζω οτι καποιος θα ρισκαρει να σου δωσει τηλ. και να χασει μετα την Μαριανα . Υπαρχουν και αλλες σχεδον εφαμηλες της Μαριανας .
νομίζω είναι καλύτερα να προσπαθήσεις να πάρεις στο κτηματολόγιο ή στον ΕΦΚΑ Συντάγματος....παρα στο σταθερό του μαγαζιού.....ερώτηση.....εσύ ενώ είσαι πολύ παλιό μέλος αποφάσισες τώρα στα.....ιντερνετικά γεράματα να ασχοληθείς με το αντικείμενο του μασάζ??? μου κάνει εντύπωση για αυτό σε ρωτώ.Ρε σαινι δε ζήτησα το κινητό της μαρίνας.. το σταθερό του μαγαζιού ζήτησα...
Θέλει να κάνει καινούργιες γνωριμίες ο άνθρωποςνομίζω είναι καλύτερα να προσπαθήσεις να πάρεις στο κτηματολόγιο ή στον ΕΦΚΑ Συντάγματος....παρα στο σταθερό του μαγαζιού.....ερώτηση.....εσύ ενώ είσαι πολύ παλιό μέλος αποφάσισες τώρα στα.....ιντερνετικά γεράματα να ασχοληθείς με το αντικείμενο του μασάζ??? μου κάνει εντύπωση για αυτό σε ρωτώ.