fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 173
- Πόντοι
- 0
Είχε επιτυχία τό όνομα
Όι άλλες μπα τίποτα ιδιαίτερης αξιολόγησης.
Είχε επιτυχία τό όνομα
Όι άλλες μπα τίποτα ιδιαίτερης αξιολόγησης.
50€ έξτρα για να πάρεις κώλο;
Μπράβο τέτοια να κάνετε να ανεβάσετε τις τιμές για όλους και να μην μπορεί να γαμήσει κώλο κανένας.
Μάλλον νιώθεις και περήφανος για να το γράφεις εδώ.
Ακριβώς όπως τα λες είναιΤό ποίο πιθανό είναι νά πάρεις σωστή απάντηση από συναγωνιστή που την είδε παρά από το βουνό.
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου αλλά όσες φορές της έχω πει για εικοσάρικο το έχει αρνηθεί Και πάνω στην καύλα στο 50€ μου είπε την άλλη φορά που θα έρθεις. Και δεν είναι θέμα περηφάνιας απλώς γράφω την εμπειρία μου50€ έξτρα για να πάρεις κώλο;
Μπράβο τέτοια να κάνετε να ανεβάσετε τις τιμές για όλους και να μην μπορεί να γαμήσει κώλο κανένας.
Μάλλον νιώθεις και περήφανος για να το γράφεις εδώ.
Χαίρεται ξέρει κανείς πότε επιστρέφει η Μαρίνα;
Μήπως σε θέλει;;;Στοχευμενη επίσκεψη σημερα το πρωι. Αλεξάνδρα, Ελένη, μια ταλαίπωρη ηλικιωμένη και Πάολα που μόλις ειχε μπεί στο ίδρυμα. επίλεξα αλεξάνδρα την οποία ειχα ξαναπάρει προ 3μηνου και βάλε με θετικές εντυπώσεις. εχει ξεκινησει να ξεφλουδιζει λόγω παρατεταμένης ηλιοθεραπείας και το στηθος της λίγο πιο πεσμένο σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Συνεδρία ιδιαίτερα ευχάριστη.
κράτησα για το τέλος την έκπληξη που δεν ειναι άλλη από το Βουνό...
ευγενική και πρόσχαρη, ειπε καλημέρα, με ρωτησε αν θέλω να πιω κάτι - όλα αυτα πριν καν παρελάσουν τα κουρίτσια- μου γέμισε και το μπουκάλι με νερό για το δρόμο!
μιλάμε για εξωπραγματικές καταστάσεις...
Δουλεύει κανονικά αυτές τις μέρες η Μαρίνα;Παιδες μπορεί κάποιος να μ στείλει το τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού με τη Μαρίνα?
2109244783Παιδες μπορεί κάποιος να μ στείλει το τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού με τη Μαρίνα?
Ακριβώς γτ τα τηλέφωνα του μαγαζιού τα έχω,σε ευχαριστώ βέβαια,αλλά εδώ και τρεις βδομάδες μου λένε ότι λείπει....2109244783
6970908209
6987736009
αυτα ειναι τα τηλεφωνα του μαγαζιου οπως τα εχει ποσταρει το ιδιο το μαγαζι σε παλιοτερο ποστ στο νημα.
αν θες της Μαρινας, ειναι χλωμο να στο δωσει καποιος εδω.
τωρα για ραντεβου καλη τυχη με το βουνο.
Σφιξε τα δόντια και ξεκίνα . Καλή επιτυχία από όλους μαςΓΙια να κλεισω ραντεβου με την μαρινα πρεπει να παω απο εκει να με δει το βουνο τηλεφωνημα πριν 2 λεπτα εμεις που μενουμε μακρια δεν μπορουμε να το κανουμε αυτο
Σφιξε τα δόντια και ξεκίνα . Καλή επιτυχία από όλους μαςμ
Μενω μακρια στο μεταξι εχω αφησει των οβολο μου αρκετες φορες εκει και παντα 2ωραΣφιξε τα δόντια και ξεκίνα . Καλή επιτυχία από όλους μας
να πας αξίζει το κόπο..λίγο υπομονή κ θα δικαιωθείς, αξίζει να έχεις αυτή την επιλογή μετά σταθεράΓΙια να κλεισω ραντεβου με την μαρινα πρεπει να παω απο εκει να με δει το βουνο τηλεφωνημα πριν 2 λεπτα εμεις που μενουμε μακρια δεν μπορουμε να το κανουμε αυτο
οτι αξιζει η μαρινα το ξερω το να παω βολτα ειναι δυσκολονα πας αξίζει το κόπο..λίγο υπομονή κ θα δικαιωθείς, αξίζει να έχεις αυτή την επιλογή μετά σταθερά
αξέχαστη θα μείνει η γνωριμία σαςΤο θεατρο του παραλογου συνεχιατηκε το μεσημερι πηρα τηλ το εν λογο καταστημα για να κλεισω ενα ραντεβου με την μαρινα η τυπισα στο τηλ ηταν πολυ αγρια και κακιασμενη στην συνομιλια μαζι μου λεγοντας μου οτι δεν κλεινει ραντεβου την ρωτησα πψς μπορουμε να το φτιαξουμε και μου ειπε οτι πρεπει να περασω απο εκει για να γινει ξεκινησα απο ττην παληνη μετα κοπο και βασανων εφτασα ανεβηκα επαννω ττης εξηγησα οτι την ειχα παρει τηλ και οτι μου μου εοπε να περασω απο εκει μου ειπε οτι δεν κλεινει ραντεβου και μου ανοιξε την πορτα να φυγω
Καλά πήγε....σου άνοιξε και την πορτα......Το θεατρο του παραλογου συνεχιατηκε το μεσημερι πηρα τηλ το εν λογο καταστημα για να κλεισω ενα ραντεβου με την μαρινα η τυπισα στο τηλ ηταν πολυ αγρια και κακιασμενη στην συνομιλια μαζι μου λεγοντας μου οτι δεν κλεινει ραντεβου την ρωτησα πψς μπορουμε να το φτιαξουμε και μου ειπε οτι πρεπει να περασω απο εκει για να γινει ξεκινησα απο ττην παληνη μετα κοπο και βασανων εφτασα ανεβηκα επαννω ττης εξηγησα οτι την ειχα παρει τηλ και οτι μου μου εοπε να περασω απο εκει μου ειπε οτι δεν κλεινει ραντεβου και μου ανοιξε την πορτα να φυγω
Τύπε αν έκλεινε έτσι εύκολα η Μαρίνα ραντεβού, θα είμασταν όλοι χαρούμενοι.Το θεατρο του παραλογου συνεχιατηκε το μεσημερι πηρα τηλ το εν λογο καταστημα για να κλεισω ενα ραντεβου με την μαρινα η τυπισα στο τηλ ηταν πολυ αγρια και κακιασμενη στην συνομιλια μαζι μου λεγοντας μου οτι δεν κλεινει ραντεβου την ρωτησα πψς μπορουμε να το φτιαξουμε και μου ειπε οτι πρεπει να περασω απο εκει για να γινει ξεκινησα απο ττην παληνη μετα κοπο και βασανων εφτασα ανεβηκα επαννω ττης εξηγησα οτι την ειχα παρει τηλ και οτι μου μου εοπε να περασω απο εκει μου ειπε οτι δεν κλεινει ραντεβου και μου ανοιξε την πορτα να φυγω