Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Kokoras77

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
8
Πόντοι
0
50€ έξτρα για να πάρεις κώλο;
Μπράβο τέτοια να κάνετε να ανεβάσετε τις τιμές για όλους και να μην μπορεί να γαμήσει κώλο κανένας.
Μάλλον νιώθεις και περήφανος για να το γράφεις εδώ.

Τό ποίο πιθανό είναι νά πάρεις σωστή απάντηση από συναγωνιστή που την είδε παρά από το βουνό.
Ακριβώς όπως τα λες είναι

Kokoras77

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
8
Πόντοι
0
50€ έξτρα για να πάρεις κώλο;
Μπράβο τέτοια να κάνετε να ανεβάσετε τις τιμές για όλους και να μην μπορεί να γαμήσει κώλο κανένας.
Μάλλον νιώθεις και περήφανος για να το γράφεις εδώ.
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου αλλά όσες φορές της έχω πει για εικοσάρικο το έχει αρνηθεί Και πάνω στην καύλα στο 50€ μου είπε την άλλη φορά που θα έρθεις. Και δεν είναι θέμα περηφάνιας απλώς γράφω την εμπειρία μου

greeksnoopy

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
43
Πόντοι
0
Στοχευμενη επίσκεψη σημερα το πρωι. Αλεξάνδρα, Ελένη, μια ταλαίπωρη ηλικιωμένη και Πάολα που μόλις ειχε μπεί στο ίδρυμα. επίλεξα αλεξάνδρα την οποία ειχα ξαναπάρει προ 3μηνου και βάλε με θετικές εντυπώσεις. εχει ξεκινησει να ξεφλουδιζει λόγω παρατεταμένης ηλιοθεραπείας και το στηθος της λίγο πιο πεσμένο σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Συνεδρία ιδιαίτερα ευχάριστη.

κράτησα για το τέλος την έκπληξη που δεν ειναι άλλη από το Βουνό...
ευγενική και πρόσχαρη, ειπε καλημέρα, με ρωτησε αν θέλω να πιω κάτι - όλα αυτα πριν καν παρελάσουν τα κουρίτσια- μου γέμισε και το μπουκάλι με νερό για το δρόμο!
μιλάμε για εξωπραγματικές καταστάσεις...

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
40
Like
1.983
Πόντοι
5.220
Χαίρεται ξέρει κανείς πότε επιστρέφει η Μαρίνα;

Στοχευμενη επίσκεψη σημερα το πρωι. Αλεξάνδρα, Ελένη, μια ταλαίπωρη ηλικιωμένη και Πάολα που μόλις ειχε μπεί στο ίδρυμα. επίλεξα αλεξάνδρα την οποία ειχα ξαναπάρει προ 3μηνου και βάλε με θετικές εντυπώσεις. εχει ξεκινησει να ξεφλουδιζει λόγω παρατεταμένης ηλιοθεραπείας και το στηθος της λίγο πιο πεσμένο σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Συνεδρία ιδιαίτερα ευχάριστη.

κράτησα για το τέλος την έκπληξη που δεν ειναι άλλη από το Βουνό...
ευγενική και πρόσχαρη, ειπε καλημέρα, με ρωτησε αν θέλω να πιω κάτι - όλα αυτα πριν καν παρελάσουν τα κουρίτσια- μου γέμισε και το μπουκάλι με νερό για το δρόμο!
μιλάμε για εξωπραγματικές καταστάσεις...
Μήπως σε θέλει;;;

traxex21

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες μπορεί κάποιος να μ στείλει το τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού με τη Μαρίνα?

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
Παιδες μπορεί κάποιος να μ στείλει το τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού με τη Μαρίνα?
2109244783
6970908209
6987736009
αυτα ειναι τα τηλεφωνα του μαγαζιου οπως τα εχει ποσταρει το ιδιο το μαγαζι σε παλιοτερο ποστ στο νημα.
αν θες της Μαρινας, ειναι χλωμο να στο δωσει καποιος εδω.
τωρα για ραντεβου καλη τυχη με το βουνο.

traxex21

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
2109244783
6970908209
6987736009
αυτα ειναι τα τηλεφωνα του μαγαζιου οπως τα εχει ποσταρει το ιδιο το μαγαζι σε παλιοτερο ποστ στο νημα.
αν θες της Μαρινας, ειναι χλωμο να στο δωσει καποιος εδω.
τωρα για ραντεβου καλη τυχη με το βουνο.
Ακριβώς γτ τα τηλέφωνα του μαγαζιού τα έχω,σε ευχαριστώ βέβαια,αλλά εδώ και τρεις βδομάδες μου λένε ότι λείπει....

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
45
Like
775
Πόντοι
6.755
ΓΙια να κλεισω ραντεβου με την μαρινα πρεπει να παω απο εκει να με δει το βουνο τηλεφωνημα πριν 2 λεπτα εμεις που μενουμε μακρια δεν μπορουμε να το κανουμε αυτο

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
40
Like
1.983
Πόντοι
5.220
ΓΙια να κλεισω ραντεβου με την μαρινα πρεπει να παω απο εκει να με δει το βουνο τηλεφωνημα πριν 2 λεπτα εμεις που μενουμε μακρια δεν μπορουμε να το κανουμε αυτο
Σφιξε τα δόντια και ξεκίνα . Καλή επιτυχία από όλους μας

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
45
Like
775
Πόντοι
6.755
Σφιξε τα δόντια και ξεκίνα . Καλή επιτυχία από όλους μαςμ

Σφιξε τα δόντια και ξεκίνα . Καλή επιτυχία από όλους μας
Μενω μακρια στο μεταξι εχω αφησει των οβολο μου αρκετες φορες εκει και παντα 2ωρα

• Like
Αντιδράσεις: tribal

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
1.817
Πόντοι
206
να πας αξίζει το κόπο..λίγο υπομονή κ θα δικαιωθείς, αξίζει να έχεις αυτή την επιλογή μετά σταθερά

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
45
Like
775
Πόντοι
6.755

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
45
Like
775
Πόντοι
6.755
Το θεατρο του παραλογου συνεχιατηκε το μεσημερι πηρα τηλ το εν λογο καταστημα για να κλεισω ενα ραντεβου με την μαρινα η τυπισα στο τηλ ηταν πολυ αγρια και κακιασμενη στην συνομιλια μαζι μου λεγοντας μου οτι δεν κλεινει ραντεβου την ρωτησα πψς μπορουμε να το φτιαξουμε και μου ειπε οτι πρεπει να περασω απο εκει για να γινει ξεκινησα απο ττην παληνη μετα κοπο και βασανων εφτασα ανεβηκα επαννω ττης εξηγησα οτι την ειχα παρει τηλ και οτι μου μου εοπε να περασω απο εκει μου ειπε οτι δεν κλεινει ραντεβου και μου ανοιξε την πορτα να φυγω

• Χαχα
Αντιδράσεις: tribal

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
"Με το συμπάθιο" φίλε μου, αλλά είναι δυνατό να πίστεψες την συγκεκριμένη τσατσά ότι και καλά θα πας στο μαγαζί και θα σου κλείσει ραντεβού με την Μαρίνα;
Κατ' αρχήν είναι αναξιόπιστη, και κατά δεύτερο η Μαρίνα δεν κλείνει ραντεβού μέσω της τσατσάς.
Όλα αυτά δεν τα ήξερες;
Κρίμα, έκανες και τόσο κόπο άδικα και μέσα στον καύσωνα...

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
40
Like
1.983
Πόντοι
5.220
Το θεατρο του παραλογου συνεχιατηκε το μεσημερι πηρα τηλ το εν λογο καταστημα για να κλεισω ενα ραντεβου με την μαρινα η τυπισα στο τηλ ηταν πολυ αγρια και κακιασμενη στην συνομιλια μαζι μου λεγοντας μου οτι δεν κλεινει ραντεβου την ρωτησα πψς μπορουμε να το φτιαξουμε και μου ειπε οτι πρεπει να περασω απο εκει για να γινει ξεκινησα απο ττην παληνη μετα κοπο και βασανων εφτασα ανεβηκα επαννω ττης εξηγησα οτι την ειχα παρει τηλ και οτι μου μου εοπε να περασω απο εκει μου ειπε οτι δεν κλεινει ραντεβου και μου ανοιξε την πορτα να φυγω
αξέχαστη θα μείνει η γνωριμία σας

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Καλά πήγε....σου άνοιξε και την πορτα......
(Αστειεύομαι ......)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Τύπε αν έκλεινε έτσι εύκολα η Μαρίνα ραντεβού, θα είμασταν όλοι χαρούμενοι.
Γιατί νομίζεις ότι την ψάχνουμε πολλοί με τα κυάλια;
Μάλλον νόμιζες ότι με τιν τρόπο σου θα εψηνες την πόρτα για χατηρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom