Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
και υπάρχουν πολύ καλά κωλ γκέρλια πλέον και από γραφεία αλλά κυρίως ανεξάρτητες με πολύ καλό vfm πχ στα 70-80 με 2 εκτονώσεις......

• Like
Αντιδράσεις: xlm

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.573
Πόντοι
5.946
Θα συμφωνήσω απόλυτα με professor , σίγουρα η Αλεσια δεν είναι στις τοπ επιλογες οπτικά ( διότι στο δωμα δεν συζητάμε καν για το σούπερ πορνοδιαστροφικο γάμησι) και εγώ πλέον δεν την διαλέγω αλλά δεν θα κάθομαι να γράφω για πατσες και κυτταριτιδες , είναι λίγο αγένεια κ ξεφτίλα να κραζεις από το πληκτρολογιο κοπέλες , κραζουμε μονο για συμπεριφορες κ τις καργιες , επίσης σίγουρα έχει κάποιο κοινό για να είναι ακόμα εκεί μερακλήδες μεν αλλά σίγουρα έχει ακόμα το κοινό της , και επίσης το άλλο σωστό που θα συμφωνήσω με professor είναι ότι είναι μέγαλο fail να κυνηγάς μουναρες στα 140 και 150 που είναι ωραία μούνια οπτικά και κομοδίνα στα υπόλοιπα , και είναι πολύ λίγες οι μουναρες οι οποιες είναι VFM στα 140αρια τους
τόχασες πάλι μπούλη... θα μου πεις δεν τόχες και ποτέ...
δεν κράζω την Αλέσια αλλά κάτι σαβουρογάμηδες σαν κι εσένα που προφανώς την έχετε πληρώσει στο παρελθόν...
τράβα τώρα πίσω στην τρύπα πούχες κρυφτεί τώρα τελευταία και είχαμε ησυχάσει από την μαλακία...

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.905
Πόντοι
2.846
δεν κράζω την Αλέσια αλλά κάτι σαβουρογάμηδες σαν κι εσένα που προφανώς την έχετε πληρώσει στο παρελθόν...
τράβα τώρα πίσω στην τρύπα πούχες κρυφτεί τώρα τελευταία και είχαμε ησυχάσει από την μαλακία...
Αυτό κατάλαβες από αυτά που έγραψα ? Πρέπει να σου πήρε πολύ ωραία λογικά για να απαντήσεις με αυτή τη παπαρια , λοιπόν για την ώρα παίξε με την χούφτα σου και σαλτα και γαμησου ναυάγιο της ζωής , όσο ασχολησε μαζί μου θα σε πηγαίνω τρένο ναυάγιο μικροψωλι !!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.052
Πόντοι
42.697

μέγιστε μην ασχολείσαι με λουζερ ναυάγια.
δύο περιστατικά θα σου πω για αυτό το νούμερο (όχι πως δεν τον έχεις πάει χαμπάρι βέβαια)
- στο παρελθόν γύριζε στα μασάζ και ρωτάγε υπηρεσίες και κοπέλες αν πήγα από εκεί αν με ξέρουν κτλ....
-ειχε στήσει καραούλι έξω απο γνωστό χοτελ στο Μεταξουργείο για να πάρει από πίσω ανεξάρτητη που τον είχε μαυρίσει και
του είχε κάνει αποκλεισμό στο τηλ (πόση ξεφτίλα να σε βάζει πουτανα σε Μπλάκ Λιστ) . την πήρε λοιπόν από πίσω και της φώναζε στο δρόμο μέχρι που για κακη του τύχη έφαγε τραμπουκα από τον γκόμενο αυτής που περίμενε εκεί κοντά.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.573
Πόντοι
5.946
μέγιστε μην ασχολείσαι με λουζερ ναυάγια.
δύο περιστατικά θα σου πω για αυτό το νούμερο (όχι πως δεν τον έχεις πάει χαμπάρι βέβαια)
- στο παρελθόν γύριζε στα μασάζ και ρωτάγε υπηρεσίες και κοπέλες αν πήγα από εκεί αν με ξέρουν κτλ....
-ειχε στήσει καραούλι έξω απο γνωστό χοτελ στο Μεταξουργείο για να πάρει από πίσω ανεξάρτητη που τον είχε μαυρίσει και
του είχε κάνει αποκλεισμό στο τηλ (πόση ξεφτίλα να σε βάζει πουτανα σε Μπλάκ Λιστ) . την πήρε λοιπόν από πίσω και της φώναζε στο δρόμο μέχρι που για κακη του τύχη έφαγε τραμπουκα από τον γκόμενο αυτής που περίμενε εκεί κοντά.
ρε συ Ζήρο... μπας και σε ξέρουν και στα μασάζ? ε ρε γέλια ο ψωλαρχιδίτο.... βίος και πολιτεία

badriver8543

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
86
Μαρινα γαμησε κανείς τωρα τελευταία?καμια καλη παρτουζα κάνει ρε παιδιά?μονη της την εχω γαμησει αρκετά αλλα θα ήθελα με μια φίλη ....έχει κανείς να προτείνει κατι?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.914
Πόντοι
9.846
Μαρινα γαμησε κανείς τωρα τελευταία?καμια καλη παρτουζα κάνει ρε παιδιά?μονη της την εχω γαμησει αρκετά αλλα θα ήθελα με μια φίλη ....έχει κανείς να προτείνει κατι?
Χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά δεν κάνει παρτουζες. Πρέπει να μου το είχε πει κάποτε. Αλλά δεν είμαι σίγουρος.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Παληκάρια ένα θα σας πω...δεν είναι τυχαίο ότι εγώ που ήμουν από τους πιο φαν των λαδομάγαζων στην επικράτεια, έχω σταματήσει να πηγαίνω και βρίσκω τις υπηρεσίες και την εμφάνιση που ζητάω στα κωλ γκέρλια και μόνο εκεί πλέον....βέβαια θα μου πεί κάποιος έχεις την οικονομική δυνατότητα μεγάλε...εμείς τί κάνουμε???? και η απάντηση είναι ότι δεν έχω την οικονομική δυνατότητα, απλά κλείνω δύο σούπερ συνεδρίες τον μήνα, δύο δυωράκια με κωλ γκέρλια της επιλογής μου και δεν δίνω 6 80αρια σε "πτώματα" τύπου λαγουμτζή-φραντζή-καλλιρόης-συγγρού-στουρνάρη και δε συμμαζεύεται.....πλέον η μπαζοποίηση σε συνδυασμό με τις μέτριες(στην καλύτερη) υπηρεσίες δεν παλεύεται πλέον για μύστες που έχουν κάποιο παρελθόν(μικρομεσαίο ή μεγάλο) και θέλουν ταυτόχρονα πολύ καλές υπηρεσίες και εμφάνιση
Φιλε μου δεν εχεις άδικο

Ομως τα λαδομαγαζα εχουν ενα πλεονέκτημα σημαντικό :

Δεν κλείνεις ραντεβου με οτι αυτο σημαίνει (άγχος μήπως δεν εισαι στην ωρα σου, δεν την βρίσκεις την ωρα που την θες) και επιπλεον ο χρόνος αναμονής που δεν γινεται να τον αποφυγεις

Οταν λοιπον εχεις περιορισμένο χρονο τοτε το πλεονέκτημα αυτών των καταστημάτων ειναι σημαντικό

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.013
Πόντοι
20.686
Αδελφέ προκαλείς .
Εδώ άλλοι παλεύουν να την πετύχουν μόνη της με νύχια και με δόντια,εσύ την θες και με παρέα .:zombie:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
ε δεν ρωτησες καποια φορα που πηγες;;;;;
γιατι;;;;;

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
Φιλε μου δεν εχεις άδικο

Ομως τα λαδομαγαζα εχουν ενα πλεονέκτημα σημαντικό :

Δεν κλείνεις ραντεβου με οτι αυτο σημαίνει (άγχος μήπως δεν εισαι στην ωρα σου, δεν την βρίσκεις την ωρα που την θες) και επιπλεον ο χρόνος αναμονής που δεν γινεται να τον αποφυγεις

Οταν λοιπον εχεις περιορισμένο χρονο τοτε το πλεονέκτημα αυτών των καταστημάτων ειναι σημαντικό
μα αδερφέ πλέον όπως θα έχεις παρατηρήσει εδώ και καιρό για να βρείς λαδοκόρη άκλειστη είτε είναι τοπ(πχ μαρίνα) είτε είναι μετριάντζα αδιάφορη είτε είναι αίσχος, θες ραντεβού......άρα τί μου λές?

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.250
Πόντοι
2.306
Ρώτα την ίδια, αλλά νομίζω επιλεκτικά κάνει. Δυστυχώς ατύχησα κι εγώ να βιώσω το απόλυτο δίδυμο κάποτε με τζεσικα..

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
μα αδερφέ πλέον όπως θα έχεις παρατηρήσει εδώ και καιρό για να βρείς λαδοκόρη άκλειστη είτε είναι τοπ(πχ μαρίνα) είτε είναι μετριάντζα αδιάφορη είτε είναι αίσχος, θες ραντεβού......άρα τί μου λές?
Στο 40-42 και της Λαγουμιτζή εχει θεμα με τις διαθεσιμότητες , γνωστό.

Αιτία η εύκολη πρόσβαση σε αυτα…κατα τη γνώμη μου

Εγω που εχω καλη πρόσβαση λόγω εργασίας στο Σ29 , δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Οποία θελω τη βρισκω …και ποτε δεν εχω κλείσει ραντεβου.

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.310
Πόντοι
206
Στο 40-42 και της Λαγουμιτζή εχει θεμα με τις διαθεσιμότητες , γνωστό.

Εγω που εχω καλη πρόσβαση λόγω εργασίας στο Σ29 , δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Οποία θελω τη βρισκω …και ποτε δεν εχω κλείσει ραντεβου.
Ναι, γιατι δεν γινεται νταβαντουρι σαυτο, οπως γινεται στο λαγουμτζη.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.476
Πόντοι
456
και υπάρχουν πολύ καλά κωλ γκέρλια πλέον και από γραφεία αλλά κυρίως ανεξάρτητες με πολύ καλό vfm πχ στα 70-80 με 2 εκτονώσεις......
Για πες μας φιλαρακο κανα 2-3 αναξαρτητες που πρωτα ειναι αυτες που φαινονται στις φωτο πραγματικα και ποιες ειναι στις τιμες 70 -80 , γιατι 3 φορες αλλες ειδα στις φωτο και αλλες ηρθαν , ξεχωρα που αρχισαν τα + το ενα + το αλλο και .................. τελειωμο δεν ειχε να σε φτανουν στα 140 - 160 , εαν θες στειλε σε πμ εαν εχεις την ευγενη καλοσυνη μπας και βρουμε κατι καλο , (ξερω οτι τα γουστα διαφερουν αλλα ποτε δεν ξερεις ) Ευχαριστω !!!

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Ναι, γιατι δεν γινεται νταβαντουρι σαυτο, οπως γινεται στο λαγουμτζη.
βολεύει η μεριά του Λαγουμιτζή , έχει να παρκάρεις βασικά και είναι σε δίπλα σε δρόμο που χρησιμοποιούμε συνεχώς.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.527
Πόντοι
41.813
Για πες μας φιλαρακο κανα 2-3 αναξαρτητες που πρωτα ειναι αυτες που φαινονται στις φωτο πραγματικα και ποιες ειναι στις τιμες 70 -80 , γιατι 3 φορες αλλες ειδα στις φωτο και αλλες ηρθαν , ξεχωρα που αρχισαν τα + το ενα + το αλλο και .................. τελειωμο δεν ειχε να σε φτανουν στα 140 - 160 , εαν θες στειλε σε πμ εαν εχεις την ευγενη καλοσυνη μπας και βρουμε κατι καλο , (ξερω οτι τα γουστα διαφερουν αλλα ποτε δεν ξερεις ) Ευχαριστω !!!
Μαρινα60, Κατερινα μαμπα, Αννα πιπινακι, Τζοαννα, Νayomi ειναι σε αυτο το μπατζετ και αν βαλεις 10€ ακομα Louiza27.
οι δυο μαλιστα εχουν και αναλ μεσα στην τιμη. μια εχει εξτρα το αναλ.
αν βαλεις 20€ και πας στο 100ρικο εχεις καλυτερες,νεοτερες και πιο ποιοτικες επιλογες.
το νημα με τα cg ειναι γεματο επιλογες.
μεχρι κι απο γραφεια cg παιρνεις μισαωρο incall. :wink:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.527
Πόντοι
41.813
...και το οτι εχουν την πιο ανταγωνιστικη τιμη της αγορας
η ωρα ειναι ωρα γεματη κι οχι 45'
εχει 2 εκτονωσεις και στο μικρο και στο μεγαλο προγραμμα
δεν εχει εξτραδακια οπως τα περισσοτερα
οσες κοπελλες κανουν αναλ ειναι κι αυτο χωρις εξτρα

το μονο αρνητικο ειναι η τσατσα του Σ40-42,τιποτα αλλο.

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.863
Πόντοι
34.478
...και το οτι εχουν την πιο ανταγωνιστικη τιμη της αγορας
η ωρα ειναι ωρα γεματη κι οχι 45'