bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.145
- Πόντοι
- 5.916
και υπάρχουν πολύ καλά κωλ γκέρλια πλέον και από γραφεία αλλά κυρίως ανεξάρτητες με πολύ καλό vfm πχ στα 70-80 με 2 εκτονώσεις......
τόχασες πάλι μπούλη... θα μου πεις δεν τόχες και ποτέ...Θα συμφωνήσω απόλυτα με professor , σίγουρα η Αλεσια δεν είναι στις τοπ επιλογες οπτικά ( διότι στο δωμα δεν συζητάμε καν για το σούπερ πορνοδιαστροφικο γάμησι) και εγώ πλέον δεν την διαλέγω αλλά δεν θα κάθομαι να γράφω για πατσες και κυτταριτιδες , είναι λίγο αγένεια κ ξεφτίλα να κραζεις από το πληκτρολογιο κοπέλες , κραζουμε μονο για συμπεριφορες κ τις καργιες , επίσης σίγουρα έχει κάποιο κοινό για να είναι ακόμα εκεί μερακλήδες μεν αλλά σίγουρα έχει ακόμα το κοινό της , και επίσης το άλλο σωστό που θα συμφωνήσω με professor είναι ότι είναι μέγαλο fail να κυνηγάς μουναρες στα 140 και 150 που είναι ωραία μούνια οπτικά και κομοδίνα στα υπόλοιπα , και είναι πολύ λίγες οι μουναρες οι οποιες είναι VFM στα 140αρια τους
Αυτό κατάλαβες από αυτά που έγραψα ? Πρέπει να σου πήρε πολύ ωραία λογικά για να απαντήσεις με αυτή τη παπαρια , λοιπόν για την ώρα παίξε με την χούφτα σου και σαλτα και γαμησου ναυάγιο της ζωής , όσο ασχολησε μαζί μου θα σε πηγαίνω τρένο ναυάγιο μικροψωλι !!!!τόχασες πάλι μπούλη... θα μου πεις δεν τόχες και ποτέ...
δεν κράζω την Αλέσια αλλά κάτι σαβουρογάμηδες σαν κι εσένα που προφανώς την έχετε πληρώσει στο παρελθόν...
τράβα τώρα πίσω στην τρύπα πούχες κρυφτεί τώρα τελευταία και είχαμε ησυχάσει από την μαλακία...
τόχασες πάλι μπούλη... θα μου πεις δεν τόχες και ποτέ...
δεν κράζω την Αλέσια αλλά κάτι σαβουρογάμηδες σαν κι εσένα που προφανώς την έχετε πληρώσει στο παρελθόν...
τράβα τώρα πίσω στην τρύπα πούχες κρυφτεί τώρα τελευταία και είχαμε ησυχάσει από την μαλακία...
ρε συ Ζήρο... μπας και σε ξέρουν και στα μασάζ? ε ρε γέλια ο ψωλαρχιδίτο.... βίος και πολιτείαμέγιστε μην ασχολείσαι με λουζερ ναυάγια.
δύο περιστατικά θα σου πω για αυτό το νούμερο (όχι πως δεν τον έχεις πάει χαμπάρι βέβαια)
- στο παρελθόν γύριζε στα μασάζ και ρωτάγε υπηρεσίες και κοπέλες αν πήγα από εκεί αν με ξέρουν κτλ....
-ειχε στήσει καραούλι έξω απο γνωστό χοτελ στο Μεταξουργείο για να πάρει από πίσω ανεξάρτητη που τον είχε μαυρίσει και
του είχε κάνει αποκλεισμό στο τηλ (πόση ξεφτίλα να σε βάζει πουτανα σε Μπλάκ Λιστ) . την πήρε λοιπόν από πίσω και της φώναζε στο δρόμο μέχρι που για κακη του τύχη έφαγε τραμπουκα από τον γκόμενο αυτής που περίμενε εκεί κοντά.
Χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά δεν κάνει παρτουζες. Πρέπει να μου το είχε πει κάποτε. Αλλά δεν είμαι σίγουρος.Μαρινα γαμησε κανείς τωρα τελευταία?καμια καλη παρτουζα κάνει ρε παιδιά?μονη της την εχω γαμησει αρκετά αλλα θα ήθελα με μια φίλη ....έχει κανείς να προτείνει κατι?
Φιλε μου δεν εχεις άδικοΠαληκάρια ένα θα σας πω...δεν είναι τυχαίο ότι εγώ που ήμουν από τους πιο φαν των λαδομάγαζων στην επικράτεια, έχω σταματήσει να πηγαίνω και βρίσκω τις υπηρεσίες και την εμφάνιση που ζητάω στα κωλ γκέρλια και μόνο εκεί πλέον....βέβαια θα μου πεί κάποιος έχεις την οικονομική δυνατότητα μεγάλε...εμείς τί κάνουμε???? και η απάντηση είναι ότι δεν έχω την οικονομική δυνατότητα, απλά κλείνω δύο σούπερ συνεδρίες τον μήνα, δύο δυωράκια με κωλ γκέρλια της επιλογής μου και δεν δίνω 6 80αρια σε "πτώματα" τύπου λαγουμτζή-φραντζή-καλλιρόης-συγγρού-στουρνάρη και δε συμμαζεύεται.....πλέον η μπαζοποίηση σε συνδυασμό με τις μέτριες(στην καλύτερη) υπηρεσίες δεν παλεύεται πλέον για μύστες που έχουν κάποιο παρελθόν(μικρομεσαίο ή μεγάλο) και θέλουν ταυτόχρονα πολύ καλές υπηρεσίες και εμφάνιση
Αδελφέ προκαλείς .Μαρινα γαμησε κανείς τωρα τελευταία?καμια καλη παρτουζα κάνει ρε παιδιά?μονη της την εχω γαμησει αρκετά αλλα θα ήθελα με μια φίλη ....έχει κανείς να προτείνει κατι?
ε δεν ρωτησες καποια φορα που πηγες;;;;;Μαρινα γαμησε κανείς τωρα τελευταία?καμια καλη παρτουζα κάνει ρε παιδιά?μονη της την εχω γαμησει αρκετά αλλα θα ήθελα με μια φίλη ....έχει κανείς να προτείνει κατι?
μα αδερφέ πλέον όπως θα έχεις παρατηρήσει εδώ και καιρό για να βρείς λαδοκόρη άκλειστη είτε είναι τοπ(πχ μαρίνα) είτε είναι μετριάντζα αδιάφορη είτε είναι αίσχος, θες ραντεβού......άρα τί μου λές?Φιλε μου δεν εχεις άδικο
Ομως τα λαδομαγαζα εχουν ενα πλεονέκτημα σημαντικό :
Δεν κλείνεις ραντεβου με οτι αυτο σημαίνει (άγχος μήπως δεν εισαι στην ωρα σου, δεν την βρίσκεις την ωρα που την θες) και επιπλεον ο χρόνος αναμονής που δεν γινεται να τον αποφυγεις
Οταν λοιπον εχεις περιορισμένο χρονο τοτε το πλεονέκτημα αυτών των καταστημάτων ειναι σημαντικό
Ρώτα την ίδια, αλλά νομίζω επιλεκτικά κάνει. Δυστυχώς ατύχησα κι εγώ να βιώσω το απόλυτο δίδυμο κάποτε με τζεσικα..Μαρινα γαμησε κανείς τωρα τελευταία?καμια καλη παρτουζα κάνει ρε παιδιά?μονη της την εχω γαμησει αρκετά αλλα θα ήθελα με μια φίλη ....έχει κανείς να προτείνει κατι?
Στο 40-42 και της Λαγουμιτζή εχει θεμα με τις διαθεσιμότητες , γνωστό.μα αδερφέ πλέον όπως θα έχεις παρατηρήσει εδώ και καιρό για να βρείς λαδοκόρη άκλειστη είτε είναι τοπ(πχ μαρίνα) είτε είναι μετριάντζα αδιάφορη είτε είναι αίσχος, θες ραντεβού......άρα τί μου λές?
Ναι, γιατι δεν γινεται νταβαντουρι σαυτο, οπως γινεται στο λαγουμτζη.Στο 40-42 και της Λαγουμιτζή εχει θεμα με τις διαθεσιμότητες , γνωστό.
Αιτία η εύκολη πρόσβαση σε αυτα…κατα τη γνώμη μου
Εγω που εχω καλη πρόσβαση λόγω εργασίας στο Σ29 , δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Οποία θελω τη βρισκω …και ποτε δεν εχω κλείσει ραντεβου.
Για πες μας φιλαρακο κανα 2-3 αναξαρτητες που πρωτα ειναι αυτες που φαινονται στις φωτο πραγματικα και ποιες ειναι στις τιμες 70 -80 , γιατι 3 φορες αλλες ειδα στις φωτο και αλλες ηρθαν , ξεχωρα που αρχισαν τα + το ενα + το αλλο και .................. τελειωμο δεν ειχε να σε φτανουν στα 140 - 160 , εαν θες στειλε σε πμ εαν εχεις την ευγενη καλοσυνη μπας και βρουμε κατι καλο , (ξερω οτι τα γουστα διαφερουν αλλα ποτε δεν ξερεις ) Ευχαριστω !!!και υπάρχουν πολύ καλά κωλ γκέρλια πλέον και από γραφεία αλλά κυρίως ανεξάρτητες με πολύ καλό vfm πχ στα 70-80 με 2 εκτονώσεις......
βολεύει η μεριά του Λαγουμιτζή , έχει να παρκάρεις βασικά και είναι σε δίπλα σε δρόμο που χρησιμοποιούμε συνεχώς.Ναι, γιατι δεν γινεται νταβαντουρι σαυτο, οπως γινεται στο λαγουμτζη.
Μαρινα60, Κατερινα μαμπα, Αννα πιπινακι, Τζοαννα, Νayomi ειναι σε αυτο το μπατζετ και αν βαλεις 10€ ακομα Louiza27.Για πες μας φιλαρακο κανα 2-3 αναξαρτητες που πρωτα ειναι αυτες που φαινονται στις φωτο πραγματικα και ποιες ειναι στις τιμες 70 -80 , γιατι 3 φορες αλλες ειδα στις φωτο και αλλες ηρθαν , ξεχωρα που αρχισαν τα + το ενα + το αλλο και .................. τελειωμο δεν ειχε να σε φτανουν στα 140 - 160 , εαν θες στειλε σε πμ εαν εχεις την ευγενη καλοσυνη μπας και βρουμε κατι καλο , (ξερω οτι τα γουστα διαφερουν αλλα ποτε δεν ξερεις ) Ευχαριστω !!!
...και το οτι εχουν την πιο ανταγωνιστικη τιμη της αγοραςΑιτία η εύκολη πρόσβαση σε αυτα…κατα τη γνώμη μου
τι είπες ρε για την Μαργκώ την φιλενάδα μου...το μονο αρνητικο ειναι η τσατσα του Σ40-42,τιποτα αλλο.
πλεον παιζουν εξτρα στα μασαζ οχι σε ολα...και το οτι εχουν την πιο ανταγωνιστικη τιμη της αγορας
η ωρα ειναι ωρα γεματη κι οχι 45'
εχει 2 εκτονωσεις και στο μικρο και στο μεγαλο προγραμμα
δεν εχει εξτραδακια οπως τα περισσοτερα
οσες κοπελλες κανουν αναλ ειναι κι αυτο χωρις εξτρα