professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.150
- Πόντοι
- 11.096
Άστα αυτά.... δάσκαλε που δίδασκεςεγω ειμαι μαθητουδι,δεν ειμαι καθηγητης σαν του λογου σου
Άστα αυτά.... δάσκαλε που δίδασκεςεγω ειμαι μαθητουδι,δεν ειμαι καθηγητης σαν του λογου σου
καλησπερες,καλησπερες.Άστα αυτά.... δάσκαλε που δίδασκες
Μπα σοβαρά;εξτρα εδω δεν παιζει,ουτε στο αδελφο. ποτε δεν μου ζητησε καμμια κοπελλα.
η ουρα ναι εχει θεμα,αλλα το θεμα το δημιουργει και το επιτεινει η ξινη εδω.
στο αδελφο δεν υπαρχει κανενα θεμα αν θες με την ουρα.
το φαρμακο ειναι το ραντεβου. και αν ειναι συνεννοησιμος ο αλλος τοτε ολα πανε καλα.
αν πεσειςστα νυχια της ξινης τοτε απλα το ξεχνας.
στο παρκιν εδω ναι εχει θεμα,αλλα υπαρχει πολυ ευκολη και φθηνη λυση.
στο αδελφο δεν εχει θεμα ουτε με το παρκινγκ.
αυτή αλλά αν πάς τώρα είναι σαν άλλη......πήγαινε και θα με θυμηθείς.Μέγιστε, είναι η ίδια Νέλλη που πριν περίπου 3 χρόνια είχε δουλέψει και στο Κωνσταντινουπόλεως 132;
Διότι η Νέλλη του Κ132 ήταν ξεπέτα, ή έβαλε μυαλό ή πρόκειται για 2 διαφορετικές Νέλλη.
Μιλάμε για τήν νελλη μέ κινητό πού τελειώνει σε 342?αυτή αλλά αν πάς τώρα είναι σαν άλλη......πήγαινε και θα με θυμηθείς.
Ο συναγωνιστής εννοεί ότι ποτέ δέν τού ζητήθηκε έξτρα σε κανένα μαγαζί καί πολύ περισσότερο δέν τού ζητήθηκε έξτρα από τήν Κάτια.Μπα σοβαρά;
Και τα έξτρα που μου ζητούσε για ροδέλα η Κάτια πριν λίγο καιρό πώς το χαρακτηρίζεις;
Μέχρι την στιγμή που μέλη εδώ ανάφεραν ότι η συγκεκριμένη κοπέλα σταμάτησε να δίνει ροδέλα, δεν θυμάμαι να έχει ειπωθεί οτιδήποτε για έξτρα, σε σεντόνια ολόκληρα που είχαν γραφτεί πριν για την Κάτια! Αν το γύρισε μετά δεν το γνωρίζω, αλλά ούτε θα αμφισβητήσω αυτό που λες.Μπα σοβαρά;
Και τα έξτρα που μου ζητούσε για ροδέλα η Κάτια πριν λίγο καιρό πώς το χαρακτηρίζεις;
αντε να τα ξαναπουμε αλλη μια φορα.Μπα σοβαρά;
Καλή όταν έδινε την ροδέλα της.Καλή αυτή η Κάτια??
Ωραία ροδελιτσα όμως με ωραία αίσθηση χωρίς μα και μουΚαλή όταν έδινε την ροδέλα της.
το χασαμε ομως το κωλι πατριωτη εκει που την εστειλαν παρεα με το μπογια της ΣυγγρουΩραία ροδελιτσα όμως με ωραία αίσθηση χωρίς μα και μου
Για όλα υπάρχει λύσητο χασαμε ομως το κωλι πατριωτη εκει που την εστειλαν παρεα με το μπογια της Συγγρου
Σε σημερινή επίσκεψη ο μπογιας έλειπε, και η φίλη σου διαθέσιμη!!το χασαμε ομως το κωλι πατριωτη εκει που την εστειλαν παρεα με το μπογια της Συγγρου
Μύστη, πόσα σου ζήτησε παραπάνω η Κάτια για κωλοτρυπιδι?Μπα σοβαρά;
Μύστη, θα τα πάρω άγρια! Χτες είχα κλείσει ραντεβού με την Μαρίνα στις 18:00, το οποίο μου ακύρωσε επειδή τάχα είχε ένα οικογενειακό θέμα κι έπρεπε να φύγει από το μαγαζί! Κι όχι μόνο δεν έφυγε αλλα ήταν και κλεισμένη!Διαπίστωσα και εγώ αυτά που κατά καιρούς γράφονται από τους συμφορουμίτες. Δλδ είχα κλείσει ραντεβού με τη Μαρίνα. Όπως καταλαβαίνετε χάρηκα ιδιαιτέρως. Πάω στο ίδρυμα, λέω για το κλεισμένο ραντεβού με το Μαρινάκι, και τι μού λέει η υπηρεσία? Δεν μπορεί τώρα η Μαρίνα, είναι κλεισμένη!!!! Μα πώς? Τί κτλ. Όσο την περίμενα, άρχισε τα δήθεν ότι δεν με θέλει η Μαρίνα. Κουτοπονηριές για να μού πασάρει άλλες. Ενώ εγώ είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά για τη Μαρίνα. Αυτή ήθελα. Άλλωστε δεν μού περισσεύανε χρήματα για να ξαναέρθω άλλη φορά για τη Μαρίνα, θα ξόδευα τα τελευταία διαθέσιμα μου. Και ρωτώ: Έτσι και χαλαστεί και φύγει ο πελάτης από όλη αυτή την 100% λάθος συμπεριφορά, ποιος θα χάσει?
Σαββατοκύριακα είναι άλλη ,όχι ότι και με αυτήν βγάζεις άκρη .Σε σημερινή επίσκεψη ο μπογιας έλειπε, και η φίλη σου διαθέσιμη!!
Συζητήσιμη ήταν κ αρκετά ευγενική. Βέβαια με πήρε στο λαιμό της με την πρόταση της (Βαλέρια) ενώ ήταν διαθέσιμες Τζούλια κ Κάτια...Σαββατοκύριακα είναι άλλη ,όχι ότι και με αυτήν βγάζεις άκρη .
μια απο τα ιδια ειναι κι αυτη που ειναι τα σαββατοκυριακαΣε σημερινή επίσκεψη ο μπογιας έλειπε, και η φίλη σου διαθέσιμη!!
αυτο ακριβωςΣαββατοκύριακα είναι άλλη ,όχι ότι και με αυτήν βγάζεις άκρη .
Φάουλ δικό μου, μύστες! Ο Ίκαρος αναφέρεται λογικά στην Πέμπτη κι όχι στην Παρασκευή που έκλεισα το ραντεβού με τη Μαρίνα! Άδικα την παρεξήγησα την κοπέλα! Δυστυχώς όμως θόλωσα με όσα γράφονται εδώ για την κατάσταση στο μαγαζί και δεν πρόσεξα σωστά την ώρα του μυνήματος...Διαπίστωσα και εγώ αυτά που κατά καιρούς γράφονται από τους συμφορουμίτες. Δλδ είχα κλείσει ραντεβού με τη Μαρίνα. Όπως καταλαβαίνετε χάρηκα ιδιαιτέρως. Πάω στο ίδρυμα, λέω για το κλεισμένο ραντεβού με το Μαρινάκι, και τι μού λέει η υπηρεσία? Δεν μπορεί τώρα η Μαρίνα, είναι κλεισμένη!!!! Μα πώς? Τί κτλ. Όσο την περίμενα, άρχισε τα δήθεν ότι δεν με θέλει η Μαρίνα. Κουτοπονηριές για να μού πασάρει άλλες. Ενώ εγώ είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά για τη Μαρίνα. Αυτή ήθελα. Άλλωστε δεν μού περισσεύανε χρήματα για να ξαναέρθω άλλη φορά για τη Μαρίνα, θα ξόδευα τα τελευταία διαθέσιμα μου. Και ρωτώ: Έτσι και χαλαστεί και φύγει ο πελάτης από όλη αυτή την 100% λάθος συμπεριφορά, ποιος θα χάσει?