Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
πλεον παιζουν εξτρα στα μασαζ οχι σε ολα
αρνητικο για εμενα ειναι η ουρα
και το δυσκολο παρκινγκ
εξτρα εδω δεν παιζει,ουτε στο αδελφο. ποτε δεν μου ζητησε καμμια κοπελλα.
η ουρα ναι εχει θεμα,αλλα το θεμα το δημιουργει και το επιτεινει η ξινη εδω.
στο αδελφο δεν υπαρχει κανενα θεμα αν θες με την ουρα.
το φαρμακο ειναι το ραντεβου. και αν ειναι συνεννοησιμος ο αλλος τοτε ολα πανε καλα.
αν πεσειςστα νυχια της ξινης τοτε απλα το ξεχνας.
στο παρκιν εδω ναι εχει θεμα,αλλα υπαρχει πολυ ευκολη και φθηνη λυση.
στο αδελφο δεν εχει θεμα ουτε με το παρκινγκ.

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
εξτρα εδω δεν παιζει,ουτε στο αδεφο. ποτε δεν μου ζητησε καμμια κοπελλα.
η ουρα ναι εχει θεμα,αλλα το θεμα το δημιουργει και το επιτεινει η ξινη εδω.
στο αδελφο δεν υπαρχει κανενα θεμα αν θες με την ουρα.
το φαρμακο ειναι το ραντεβου. και αν ειναι συνεννοησιμος ο αλλος τοτε ολα πανε καλα.
αν πεσειςστα νυχια της ξινης τοτε απλα το ξεχνας.
στο παρκιν εδω ναι εχει θεμα,αλλα υπαρχει πολυ ευκολη και φθηνη λυση.
στο αδελφο δεν εχει θεμα ουτε με το παρκινγκ.
σαν συχνος πελατης εχω να παρω απο εποχη Αχιλεως (αχ τζενη)
περιστασιακα παω αλλα σε κανα δυο βολτες προσφατα ψιλοαπογοητευτικα να μην πω χοντρο
το καλο με εμενα οτι παω σε ολα τα μεγαλα γραφεια σε αποσταση 3-5 λεπτων με το τουτου μου
ασε που πλεον με ξερουν και τα καφε διπλα οποτε βαζω το καρο μου και κλεινω την εισοδο του καφε
ο γερος του μαπετ σοου @feragamo ξερει ποσο θρασοπουστας ειμαι

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Μαρινα60, Κατερινα μαμπα, Αννα πιπινακι, Τζοαννα, Νayomi ειναι σε αυτο το μπατζετ και αν βαλεις 10€ ακομα Louiza27.
οι δυο μαλιστα εχουν και αναλ μεσα στην τιμη. μια εχει εξτρα το αναλ.
αν βαλεις 20€ και πας στο 100ρικο εχεις καλυτερες,νεοτερες και πιο ποιοτικες επιλογες.
το νημα με τα cg ειναι γεματο επιλογες.
μεχρι κι απο γραφεια cg παιρνεις μισαωρο incall. :wink:
Ναι κ την μαρίνα 60 μια χαρά της γάμησα το κωλαρακι..αν κ όποτε θέλει θα το δώσει!!

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
σαν συχνος πελατης εχω να παρω απο εποχη Αχιλεως (αχ τζενη)
περιστασιακα παω αλλα σε κανα δυο βολτες προσφατα ψιλοαπογοητευτικα να μην πω χοντρο
το καλο με εμενα οτι παω σε ολα τα μεγαλα γραφεια σε αποσταση 3-5 λεπτων με το τουτου μου
ασε που πλεον με ξερουν και τα καφε διπλα οποτε βαζω το καρο μου και κλεινω την εισοδο του καφε
ο γερος του μαπετ σοου @feragamo ξερει ποσο θρασοπουστας ειμαι
α εσενα πετυχαινω διπλοπαρκαρισμενο συνεχεια? :s&m_1:

• Like
Αντιδράσεις: baroc

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.725
Πόντοι
5.946
πλεον παιζουν εξτρα στα μασαζ οχι σε ολα
κι εσύ πως ξέρεις για τα έξτρα ρε μουφαντάν?
αφού μόνο πίπα ζητάς... άσε που έχεις να πας κάνα δυό χρόνια σε λαδερί...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εγω απλα κλεινω την εισοδο του μαγαζιου
επειδής είναι σαν γιουβαρλάκι το λέει...

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Μαρινα60, Κατερινα μαμπα, Αννα πιπινακι, Τζοαννα, Νayomi ειναι σε αυτο το μπατζετ και αν βαλεις 10€ ακομα Louiza27.
οι δυο μαλιστα εχουν και αναλ μεσα στην τιμη. μια εχει εξτρα το αναλ.
αν βαλεις 20€ και πας στο 100ρικο εχεις καλυτερες,νεοτερες και πιο ποιοτικες επιλογες.
το νημα με τα cg ειναι γεματο επιλογες.
μεχρι κι απο γραφεια cg παιρνεις μισαωρο incall. :wink:
Πολύ ωραία τα είπατε αγαπητέ, μήπως είστε συναδελφος ? :2funny::2funny::2funny::2funny:

• Like
Αντιδράσεις: baroc

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.290
Πόντοι
206
βολεύει η μεριά του Λαγουμιτζή , έχει να παρκάρεις βασικά και είναι σε δίπλα σε δρόμο που χρησιμοποιούμε συνεχώς.
Ειναι σαν τα μπαρακια,πας οπου εχει κοσμο για ποτο, χεχεχε

• Like
Αντιδράσεις: gejgi

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Για πες μας φιλαρακο κανα 2-3 αναξαρτητες που πρωτα ειναι αυτες που φαινονται στις φωτο πραγματικα και ποιες ειναι στις τιμες 70 -80 , γιατι 3 φορες αλλες ειδα στις φωτο και αλλες ηρθαν , ξεχωρα που αρχισαν τα + το ενα + το αλλο και .................. τελειωμο δεν ειχε να σε φτανουν στα 140 - 160 , εαν θες στειλε σε πμ εαν εχεις την ευγενη καλοσυνη μπας και βρουμε κατι καλο , (ξερω οτι τα γουστα διαφερουν αλλα ποτε δεν ξερεις ) Ευχαριστω !!!
νέλλυ ανεξάρτητη ότι πιο vfm

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Διαπίστωσα και εγώ αυτά που κατά καιρούς γράφονται από τους συμφορουμίτες. Δλδ είχα κλείσει ραντεβού με τη Μαρίνα. Όπως καταλαβαίνετε χάρηκα ιδιαιτέρως. Πάω στο ίδρυμα, λέω για το κλεισμένο ραντεβού με το Μαρινάκι, και τι μού λέει η υπηρεσία? Δεν μπορεί τώρα η Μαρίνα, είναι κλεισμένη!!!! Μα πώς? Τί κτλ. Όσο την περίμενα, άρχισε τα δήθεν ότι δεν με θέλει η Μαρίνα. Κουτοπονηριές για να μού πασάρει άλλες. Ενώ εγώ είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά για τη Μαρίνα. Αυτή ήθελα. Άλλωστε δεν μού περισσεύανε χρήματα για να ξαναέρθω άλλη φορά για τη Μαρίνα, θα ξόδευα τα τελευταία διαθέσιμα μου. Και ρωτώ: Έτσι και χαλαστεί και φύγει ο πελάτης από όλη αυτή την 100% λάθος συμπεριφορά, ποιος θα χάσει?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Διαπίστωσα και εγώ αυτά που κατά καιρούς γράφονται από τους συμφορουμίτες. Δλδ είχα κλείσει ραντεβού με τη Μαρίνα. Όπως καταλαβαίνετε χάρηκα ιδιαιτέρως. Πάω στο ίδρυμα, λέω για το κλεισμένο ραντεβού με το Μαρινάκι, και τι μού λέει η υπηρεσία? Δεν μπορεί τώρα η Μαρίνα, είναι κλεισμένη!!!! Μα πώς? Τί κτλ. Όσο την περίμενα, άρχισε τα δήθεν ότι δεν με θέλει η Μαρίνα. Κουτοπονηριές για να μού πασάρει άλλες. Ενώ εγώ είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά για τη Μαρίνα. Αυτή ήθελα. Άλλωστε δεν μού περισσεύανε χρήματα για να ξαναέρθω άλλη φορά για τη Μαρίνα, θα ξόδευα τα τελευταία διαθέσιμα μου. Και ρωτώ: Έτσι και χαλαστεί και φύγει ο πελάτης από όλη αυτή την 100% λάθος συμπεριφορά, ποιος θα χάσει?
σιγουρα θα σου σαλοναρανε καποιες πατσαβουρες για να τις δεις

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
σιγουρα θα σου σαλοναρανε καποιες πατσαβουρες για να τις δεις
Κοίτα, είμαι επιλεκτικός, δεν αλλάζω γνώμη, ούτε επηρεάζομαι φευγαλέα από το τί θα μού δείξουν. Δεν με ενδιαφέρει . Άλλωστε, με τη Μαρίνα πας με κλειστά τα μάτια, ο πήχυς είναι ήδη πολύ ψηλά με όλα τα κριτήρια, οπότε οι πατσαβούρες χάνουν από τα αποδυτήρια, ενώ οι όποιες καλές (εάν/όπου υπάρχουν) θα πρέπει να ιδρώσουν πολύ και πάλι θα έρθουν δεύτερες. Άρα, δεν με απασχολούν. Και από τη στιγμή που ήμουν προετοιμασμένος συγκεκριμένα με τη Μαρίνα, ξεχνώ τις άλλες.

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
νέλλυ ανεξάρτητη ότι πιο vfm
Μέγιστε, είναι η ίδια Νέλλη που πριν περίπου 3 χρόνια είχε δουλέψει και στο Κωνσταντινουπόλεως 132;
Διότι η Νέλλη του Κ132 ήταν ξεπέτα, ή έβαλε μυαλό ή πρόκειται για 2 διαφορετικές Νέλλη.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Τά έχουμε ξανά πει αγαπητέ δέν αλλάζει αυτή ή καραμέλα εκεί, τά ίδια καί τά ίδια σε επανάληψη καί όχι μόνο μέ την συγκεκριμένη κοπέλα αλλά καί μέ άλλες.
Τό ποιος θά χάσει σίγουρα όχι ο πελάτης.
Εσύ ή εγώ ή κάποιος άλλος μπορεί νά έρχεται από μακριά γι'αυτό το συγκεκριμένο ραντεβού μέ ότι συνεπάγεται αυτό αλλά δυστυχώς δέν τους νοιάζει ούτε στο ελάχιστο, μετά όμως δέν θά φταίει ο πελάτης πού θά πάει στο απέναντι μαγαζί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom