Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Λοιπόν, υπάρχει εξέλιξη για τα Σαββατοκύριακα:
-Ευτυχώς απαλαγήκαμε από την υπηρεσία που έκανε βάρδιες μέχρι τώρα σε στυλ πέρα βρέχει.
-Από σήμερα τα Σαββατοκύριακα θα δουλεύει σαν υπηρεσία η κυρία Αλεξάνδρα. Είχε ξαναδουλέψει πριν λίγο καιρό για 2 εβδομάδες και όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Οπότε καλές είναι οι συνθήκες για επίσκεψη τα ΣΚ.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Μύστη, πόσα σου ζήτησε παραπάνω η Κάτια για κωλοτρυπιδι?:zfuck:
Δεν ρώτησα ποσό.
Έφαγε άκυρο μόλις μου ανέφερε ότι ζητάει έξτρα για αυτό.
Αυτό υπόψιν είχε γίνει στην Λ23 πριν κανένα 2μηνο.

• Like
Αντιδράσεις: Junax

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
1.163
Πόντοι
361
Δεν ξέρω αν είχε γραφτεί κάτι για την Βαλέρια κ μου είχε διαφύγει, πάντως την πάτησα κ με το σώμα που ξεγέλαστηκα με την ρόμπα αλλά κ με τις υπηρεσίες. Σε πρόγραμμα 1 ώρας ξεκινά το τροπάριο ότι εγώ κάνω μόνο 1 φορά σεξ (δεν της πέρασε). Επίσης μίλαγε ακατάπαυστα κ έλεγε ασυναρτησίες. Είπε 2-3 φορές ότι περπατά στον δρόμο κ της την πέφτουν ακόμα κ τα δέντρα... Έκανε κάτι παύσεις την ώρα της πίπας ή στο σφυροκόπημα, για να πει μια μαλακια...Μύριζε έντονα αλκοόλ επίσης. Μου έθαψε τις μισές κοπέλες στο μαγαζί ότι δεν ξέρουν μασάζ ή ότι δεν αξίζουν. Ιδιαίτερα άσχημη εμπειρία συνολικά

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.065
Πόντοι
9.846
Να και μια πληροφορια που μου διαφευγει και θέλω να παρω μια απάντηση ΑΝ το ξερει κάποιος σίγουρα.
Η Μαρίνα δουλευει ΚΑΙ τις Κυριακές;
Όποτε την έχω παρει, την έχω παρει καθημερινες και πρωινες ώρες.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.530
Πόντοι
4.646
Να και μια πληροφορια που μου διαφευγει και θέλω να παρω μια απάντηση ΑΝ το ξερει κάποιος σίγουρα.
Μύστη, νομίζω ότι ρεπαρει γενικότερα τις Κυριακές, αλλά καλύτερα να στείλεις ένα μύνημα στην ίδια...:hi:Η Μαρίνα είναι ευγενέστατη και θα σου απαντήσει...:kiss-mark:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.780
Πόντοι
11.096
Κυριακές λίγες έως ελάχιστες

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.780
Πόντοι
11.096
Δεν ξέρω αν είχε γραφτεί κάτι για την Βαλέρια κ μου είχε διαφύγει, πάντως την πάτησα κ με το σώμα που ξεγέλαστηκα με την ρόμπα αλλά κ με τις υπηρεσίες. Σε πρόγραμμα 1 ώρας ξεκινά το τροπάριο ότι εγώ κάνω μόνο 1 φορά σεξ (δεν της πέρασε). Επίσης μίλαγε ακατάπαυστα κ έλεγε ασυναρτησίες. Είπε 2-3 φορές ότι περπατά στον δρόμο κ της την πέφτουν ακόμα κ τα δέντρα... Έκανε κάτι παύσεις την ώρα της πίπας ή στο σφυροκόπημα, για να πει μια μαλακια...Μύριζε έντονα αλκοόλ επίσης. Μου έθαψε τις μισές κοπέλες στο μαγαζί ότι δεν ξέρουν μασάζ ή ότι δεν αξίζουν. Ιδιαίτερα άσχημη εμπειρία συνολικά
Αγαπητέ αν είχες περάσει μία βόλτα από τό Σ108 που σαλοναριζε γυμνή μόνο με τό κάτω εσώρουχο όπως και ή Έλλη, Άννα θά σού είχαν λυθεί όλες ή απορίες περί εμφάνισης φυσικά και για αυτά που μουρμουραγε αν έφευγες.

Αμ δεν ρωταγες καί εσύ πρίν.......

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.400
Πόντοι
41.813
παει στουντιοποιηθηκε κι η Βαλερια,χαλασε.
κι ειχε ξεκινησει μια χαρα στο αδελφο μαγαζι.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.780
Πόντοι
11.096

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.400
Πόντοι
41.813
Την χάλασαν οι άλλες οι μικρές εκεί που ήταν προφανώς.
το θετικο νεο της εβδομαδας αν ισχυει και αν κρατησει,ειναι η νεα υπηρεσια που αναφερθηκε για τα σ/κ
κατι ειχες πει οτι ειναι συνεννοησιμη

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.780
Πόντοι
11.096
το θετικο νεο της εβδομαδας αν ισχυει και αν κρατησει,ειναι η νεα υπηρεσια που αναφερθηκε για τα σ/κ
κατι ειχες πει οτι ειναι συνεννοησιμη
Όπως το είπες αν θά ισχύει και αν κράτηση.
Όσο ήταν ή Αλεξάνδρα υποδοχή δύο εβδομάδες περίπου ήταν συνενόησημη, με αρκετούς παλιούς πελάτες που είχαν φύγει να επέστρεφαν. Αλλά κράτησε λίγο.
Επιβεβαίωμενο.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.400
Πόντοι
41.813
Όπως το είπες αν θά ισχύει και αν κράτηση.
Όσο ήταν ή Αλεξάνδρα υποδοχή δύο εβδομάδες περίπου ήταν συνενόησημη, με αρκετούς παλιούς πελάτες που είχαν φύγει να επέστρεφαν. Αλλά κράτησε λίγο.
Επιβεβαίωμενο.
ρε λες να κανω αποπειρα να ξαναπαω μετα απο εναμιση χρονο? :think::grin:

• Ουάου
Αντιδράσεις: baroc

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.400
Πόντοι
41.813
Κάτσε να ωριμάσει τό φρούτο πρώτα.
Αλλά και ποια νά δεις σκ ?:think:
καλα ειπαμε,οχι αμεσως. μετα τις γιορτες.
και μετα απο τηλεφωνο πρωτα.
θα της κανω το τεστ του τηλεφωνου πρωτα :tooth:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
121
Like
19.977
Πόντοι
27.686
καλα ειπαμε,οχι αμεσως. μετα τις γιορτες.
και μετα απο τηλεφωνο πρωτα.
θα της κανω το τεστ του τηλεφωνου πρωτα :tooth:
Και άμα σου βγει η άλλη ....η κακια....θα της μιλήσεις :think:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.400
Πόντοι