Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (4 μέλη και 13 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Από σώμα τι λέει παλεύεται???
Φουλ γυμνασμένη και σπασμένη μούρη. Βυζι χάλια πεσμένο, αλλά καλό γενικά σώμα.
Αλλά γαμιεται σαν σκυλί, κάνει κωλογλυφαδα και τα παίρνει στόμα.
Για αυτό αξίζει.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Φουλ γυμνασμένη και σπασμένη μούρη. Βυζι χάλια πεσμένο, αλλά καλό γενικά σώμα.
Αλλά γαμιεται σαν σκυλί, κάνει κωλογλυφαδα και τα παίρνει στόμα.
Για αυτό αξίζει.
Τώρα πάω εκεί να την πάρω αχχχ

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
τωρα το αν δινει επιλεκτικα κωλο η Κατια και που ή αν δεν δινει πουθενα,ειναι διαφορετικο απο αυτο που λες.
δικος της ειναι ο κωλος κι οπως θελει τον διαχειριζεται.
διαφωνώ!
το κωλί της Κάτιας είναι βασικό αγαθό και ως εκ τούτου κοινό!
έχουν όλοι δικαίωμα πρόσβασης! και χωρίς έξτρα χρεώσεις!

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.966
Πόντοι
11.096

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.600
Πόντοι
41.813
διαφωνώ!
Ναι οκ άλλη κουβέντα είχαμε με τον συναγωνιστή, αλλά προτείνω σαν βασικό αγαθό που είναι όπως λες,να μπει στο καλάθι του πουτανιαρη .
Να το εισηγηθουμε στον Άδωνη.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.788
Πόντοι
7.195
Καλησπέρα φίλε. Σημερινό πέρασμα επί τούτου. Ανοίγει η πόρτα και η κυρία της υποδοχής με περνάει αριστερά, κάθεται στο γραφείο της (το οποίο διαθέτει και μικρόφωνο, δεν γνωρίζω αν το έχετε παρατηρήσει όλοι) και καθώς της εξήγησα οτι είχα πάει να επισκεφθώ τη Μαρίνα, κατέβασε σιγά σιγά τα γυαλιά της, κούνησε το κεφάλι της συγκαταβατικά και μου είπε κοιτώντας το έδαφος: Πολύ δύσκολο αυτό κύριε. Περάστε από βδομάδα και βλέπουμε...

Αισθάνθηκα σαν Ινδιάνος του Εμφυλίου που πήγε να αιτηθεί δανείου από Αμερικανό τραπεζίτη. Δεν πάμε καλά μου φαίνεται.
Άραγε αν της έσπρωχνες ένα εικοσαρικάκι δήθεν διότι θα έφευγες από Αθήνα, τι θα γινόταν ;

Tom Hardy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
242
Πόντοι
280
Μύστη, νομίζω ότι ρεπαρει γενικότερα τις Κυριακές, αλλά καλύτερα να στείλεις ένα μύνημα στην ίδια...:hi:Η Μαρίνα είναι ευγενέστατη και θα σου απαντήσει...:kiss-mark:
@Junax καλησπερα συναγωνιστη . Πως μπορω να επικοινωνησω και εγω με τη μαρινα ;

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646
@Junax καλησπερα συναγωνιστη . Πως μπορω να επικοινωνησω και εγω με τη μαρινα ;
Δεν μπορείς φίλε και δεν επιτρέπεται να σου δώσουμε στοιχεία επικοινωνίας. Μην κάνεις τον κόπο να τα ζητήσεις από κάποιον. :sunglasses: Το μόνο που γίνεται είναι να κλείσεις ραντεβού μαζί της στο κατάστημα. Αν έχετε επιτυχημένη συνεδρία, θα σου πει η ίδια τον τρόπο....:hi:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646
διαφωνώ!
Δυστυχώς, μύστη το χρεώνει πια έξτρα στο δωμάτιο. Εμένα μου ζήτησε 20ρικο, παρόλο που είμαι παλιός πελάτης από Λαγουμιτζή...:cry: Α, και πρέπει να της το πεις πριν την έναρξη της συνεδρίας...:hi:

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.589
Πόντοι
6.495
Περασμα με Σοφια 15 μηνες μετα την πρωτη φορα.
Η καινουρια σεριφισσα ειναι πολυ εξυπηρετικη,ημουν κοντα και μπορεσα να κλεισω απο το τηλ ραντεβου με την Σοφια που μολις ειχε μπει στο μαγαζι οπως μου ειπε

Αφου μπηκα αργοτερα στο δωματιο ηρθε η Σοφια και εκανα 2-3 λεπτα να σιγουρευτω οτι ηταν αυτη,σε σχεση με την πρωτη μας φορα εχει παρει 8-10 κιλα και το προσωπο της μου φανηκε 6-7 χρονια μεγαλυτερο..Οπότε σαν εμφανιση δεν με καυλωσε οπως 15 μηνες πριν
Ομως στο προγραμμα η Σοφια αν και ιδαιτερος χαρακτηρας με αποζημιωσε,παιχτηκε οτι μπορει να παιχτει,γλωσσοφιλα,δαχτυλα,πρωκτικο,τα παιρνει στο στομα κτλ

Ειναι τοπ σε pse υπηρεσιες στον χώρο,δεν ξερω αν θα την ξαναεπαιρνα γιατι δινω προτεραιοτητα σε εμφανιση για να μπω σε δωματιο..Παντως αξιζει.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.600
Πόντοι
41.813
Περασμα με Σοφια 15 μηνες μετα την πρωτη φορα.
Η καινουρια σεριφισσα ειναι πολυ εξυπηρετικη,ημουν κοντα και μπορεσα να κλεισω απο το τηλ ραντεβου με την Σοφια που μολις ειχε μπει στο μαγαζι οπως μου ειπε

Αφου μπηκα αργοτερα στο δωματιο ηρθε η Σοφια και εκανα 2-3 λεπτα να σιγουρευτω οτι ηταν αυτη,σε σχεση με την πρωτη μας φορα εχει παρει 8-10 κιλα και το προσωπο της μου φανηκε 6-7 χρονια μεγαλυτερο..Οπότε σαν εμφανιση δεν με καυλωσε οπως 15 μηνες πριν
Ομως στο προγραμμα η Σοφια αν και ιδαιτερος χαρακτηρας με αποζημιωσε,παιχτηκε οτι μπορει να παιχτει,γλωσσοφιλα,δαχτυλα,πρωκτικο,τα παιρνει στο στομα κτλ

Ειναι τοπ σε pse υπηρεσιες στον χώρο,δεν ξερω αν θα την ξαναεπαιρνα γιατι δινω προτεραιοτητα σε εμφανιση για να μπω σε δωματιο..Παντως αξιζει.
ομορφη κριτικη. γνωστη η Σοφια για το πολυ καλο σερβις της.
αυτο που μου αρεσε περισσοτερο ηταν η ειδηση για την νεα σεριφισσα που ανεφερες.
μακαρι να μεινει για καιρο να απαλλαγουμε απο την αλλη επιτελους.

Tom Hardy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
242
Πόντοι
280
Δεν μπορείς φίλε και δεν επιτρέπεται να σου δώσουμε στοιχεία επικοινωνίας. Μην κάνεις τον κόπο να τα ζητήσεις από κάποιον. :sunglasses: Το μόνο που γίνεται είναι να κλείσεις ραντεβού μαζί της στο κατάστημα. Αν έχετε επιτυχημένη συνεδρία, θα σου πει η ίδια τον τρόπο....:hi:
πηρα τηλ στο καταστημα και με το που ζητησα ραντεβου μου το κλεισανε και δεν το ξανασηκωσαν

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.966
Πόντοι
11.096

Stories

Νέο!