Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

!shasha14

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2022
Like
14
Πόντοι
0
Τον τελευταίο μήνα έχω περάσει 2 φορές και δεν την είδα, ούτε αναφέρθηκε το όνομα της. Λες να το πήρε απόφαση να αποσυρθεί; Πολύ τίμια επιλογή παλιότερα, αλλά πλέον είχε κυριολεκτικά "κρεμάσει" παντου
Εχω να παω περιπου 5 χρόνια.
Φανταζομαι θα έχει σταματήσει και πραγματι θα έχει χαλάσει πολυ.
Απλά ήταν άψογη στις υπηρεσίες.
Ευχαριστώ πολυ. Κάτι ανάλογο να προτεινεις γιατι εχω χαθεί από το άθλημα..

ΑΡΑΓΚΟΝ1971

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
68
Πόντοι
0
το προηγούμενο Σάββατο που πέρασα την ανέφερε στο δωμάτιο μαζί με την Αλίκη που μου εδειξε

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.725
Πόντοι
5.946
Τα έχουμε ξαναπεί. Πρώτα θα πέσουν τα τσιμέντα και μετά θα φύγει η αλεσια.
οκ τότε θα περιμένουμε να πέσουν τα τσιμεντα... γιατί την Αλίσια (δασκάλα Λίντα από το κρυφό της κερα Γιάννας, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι...!!!) ούτε πριν 10 χρόνια δεν την γαμούσαμε...

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
1.031
Πόντοι
361
Αν δίνεις βάση κυρίως στις υπηρεσίες θα σου πρότεινα Ρούλα από Εθνάρχου Μακαρίου, Εύα από Σουλίου στα Εξάρχεια, Σοφία από Φ7, Έλενα από Μπακνανά

jimbo24

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Απρ 2016
Κριτικές
32
Like
1.240
Πόντοι
1.071
Καλύτερα ελαστική ροδέλα Αλέσιας από πολλές τσιτωμενες πολλών που κατά καιρούς εχω δει εκεί μέσα. Για το λούστρο που περνάει την περιοχη θα μιλήσω σε άλλο τοπικ

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
οκ τότε θα περιμένουμε να πέσουν τα τσιμεντα... γιατί την Αλίσια (δασκάλα Λίντα από το κρυφό της κερα Γιάννας, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι...!!!) ούτε πριν 10 χρόνια δεν την γαμούσαμε...
Γούστα είναι αυτά τυπε.
Προσωπικα παιρνω αραιά και που όταν είναι απλά να εκτονοθω και δε βρίσκω κάτι άλλο. Το κορίτσι δεν κολώνει πουθενά και κάνει θελήματα..

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Ρούλα (Εθν Μακαρίου), νεότερη από Αλέσια, καθημερινή εμφάνιση, καλές υπηρεσίες, αλλά χειρότερες από την Αλέσια

Εύα (Σουλίου), νεότερη από Αλέσια, καθημερινή εμφάνιση με κάπως παραπάνω κιλά όταν είχα περάσει μαζί της, καλές υπηρεσίες, σαφώς χειρότερες από την Αλέσια

Σοφία (Φραντζή7), όχι νέα (αλλά μάλλον νεότερη από Αλέσια), μέτρια εμφάνιση ακόμη και με τα νορμάλ κιλά πριν καιρό, καλές υπηρεσίες, χειρότερες από Αλέσια

Ελενα (Μπακνανά 47), όχι νέα (όχι μεγάλη διαφορά από Αλέσια), μέτρια εμφάνιση, καλές υπηρεσίες, σαφώς χειρότερες από Αλέσια.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.725
Πόντοι
5.946
Γούστα είναι αυτά τυπε.
Προσωπικα παιρνω αραιά και που όταν είναι απλά να εκτονοθω και δε βρίσκω κάτι άλλο. Το κορίτσι δεν κολώνει πουθενά και κάνει θελήματα..
δεν υπάρχουν γούστα φίλε... η σαβούρα είναι σαβούρα και δεν πρέπει να πληρώνεται... κάτι τύποι με τέτοια γουστα που πληρώνουν μπαζόλες με 60 και 80 ευρώ χαλάνε την πιάτσα και βγαίνουν μετά κάτι ανθυπομέτριες και ζητάνε 120 και 150... να με συγχωρείς αλλά πρέπει να υπάρχει ένα μίνιμουμ στο πόσο μπάζο μπορεί να είναι μία εκδιδόμενη...
αν δεν το καταλαβαίνεις λυπάμαι...

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.725
Πόντοι
5.946
Σοφία (Φραντζή7), όχι νέα (αλλά μάλλον νεότερη από Αλέσια), μέτρια εμφάνιση ακόμη και με τα νορμάλ κιλά πριν καιρό, καλές υπηρεσίες, χειρότερες από Αλέσια
ρε σείς... να μην λέμε και μαλακίες τι σχέση έχει η εμφάνιση της Σοφίας (ακόμα και με τα κιλά που έχει σήμερα) με την Αλέσια? Η μία είναι σεξοβόμβα και η άλλη η 50ρα παραδουλέυτρα... με την ζαρωμένη κυτταρίτιδα στα μπούτια να πλατσουρίζει δεξιά κι αριστερά όταν περπατά...
για συνέλθετε ορισμένοι εδώ μέσα! ότι νάναι ρε παιδιά?

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
1.031
Πόντοι
361
Ρούλα (Εθν Μακαρίου), νεότερη από Αλέσια, καθημερινή εμφάνιση, καλές υπηρεσίες, αλλά χειρότερες από την Αλέσια

Εύα (Σουλίου), νεότερη από Αλέσια, καθημερινή εμφάνιση με κάπως παραπάνω κιλά όταν είχα περάσει μαζί της, καλές υπηρεσίες, σαφώς χειρότερες από την Αλέσια

Ελενα (Μπακνανά 47), όχι νέα (όχι μεγάλη διαφορά από Αλέσια), μέτρια εμφάνιση, καλές υπηρεσίες, σαφώς χειρότερες από Αλέσια.
Ανέφερα κοπέλες που συνεχίζουν ακόμα κ έχουν αντίστοιχα καλές υπηρεσίες. Υπάρχουν πολλές ακόμα. Πάντως η Σοφία όταν πρωτοήρθε ήταν βγαλμένη από τσόντα Dorcel κ μόνο μέτρια δεν την έλεγες. Σύγκριση εμφάνισης με Αλεσια ατυχής. Η Ελεναρα απλά κ μόνο για το μασάζ κ το nuru αποτελεί must. Η Εύα, σαφώς νεότερη από τις υπόλοιπες, σου δίνει μια μοναδική εμπειρία κ το duo με την Ρίτα παλαιότερα ήταν κάτι που όλοι θα έπρεπε να δοκιμάσουν. Η Ρούλα νομίζω θα μπορούσε να είναι η διάδοχος της , φοβερή ροδέλα κ αυτή!

• Like
Αντιδράσεις: baroc

!shasha14

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2022
Like
14
Πόντοι
0

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
ρε σείς... να μην λέμε και μαλακίες τι σχέση έχει η εμφάνιση της Σοφίας (ακόμα και με τα κιλά που έχει σήμερα) με την Αλέσια? Η μία είναι σεξοβόμβα και η άλλη η 50ρα παραδουλέυτρα... με την ζαρωμένη κυτταρίτιδα στα μπούτια να πλατσουρίζει δεξιά κι αριστερά όταν περπατά...
για συνέλθετε ορισμένοι εδώ μέσα! ότι νάναι ρε παιδιά?
Το λοιπόν
Να πω και για Αλέσια. Εμφάνιση κα΄τω του μετρίου, προβληματική. Ηλικιακά ξέφυγε. Σερβις σαφώς καλύτερο από ολες τις άλλες. Χωρίς +20 ...
Σοφία πρόσωπο για τα σκουπίδια, βυζιά ψευτικα χαλια για τα σκουπίδια, και μιλω για παλιά που ηταν στα ντουζένια της. Ηλικία ε δεν τη λες νεα να τη λιγουρευτεις. ΟΚ έδινε πισω πορτα με +20 ευρώ. Σιγά τη σεξοβόμβα

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Ανέφερα κοπέλες που συνεχίζουν ακόμα κ έχουν αντίστοιχα καλές υπηρεσίες. Υπάρχουν πολλές ακόμα. Πάντως η Σοφία όταν πρωτοήρθε ήταν βγαλμένη από τσόντα Dorcel κ μόνο μέτρια δεν την έλεγες. Σύγκριση εμφάνισης με Αλεσια ατυχής. Η Ελεναρα απλά κ μόνο για το μασάζ κ το nuru αποτελεί must. Η Εύα, σαφώς νεότερη από τις υπόλοιπες, σου δίνει μια μοναδική εμπειρία κ το duo με την Ρίτα παλαιότερα ήταν κάτι που όλοι θα έπρεπε να δοκιμάσουν. Η Ρούλα νομίζω θα μπορούσε να είναι η διάδοχος της , φοβερή ροδέλα κ αυτή!
Εχω δοκιμάσει και Ρουλα, και Ριτα και Χριστινα, αλλά ΔΕΝ. Δεν αντέχανε οι Ρίτα/Χριστίνα το στριμωγμα όταν ανέβαζα στροφές, κλέβανε με όποιο τρόπο μπορούσαν. Από πίσω πόρτα οι Ρίτα και Χριστίνα τί λέγανε;
Ελενα κρατιεται για την ηλικία της αλλά από εμφανιση μετρια... ΟΚ ξερει μασαζ. Αλλά δεν παω εγω για μασαζ εκει. Πίσω πόρτα δινει;; στα 80;;;
Η Σοφία δεν με έπεισε ποτέ. Και μην αρχίσουμε τις βλακείες για χημεία, ή για καθαριότητα, κτλ..... Διότι ξέρω πολύ καλά το τί μου γίνεται

badriver8543

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
597
Πόντοι
86
Μαρινα και τζεσικα θα διαβάζουν και θα έχουν πεθάνει απο τα γέλια...τι πατσαβούρες ειναι όλες αυτές ρε παιδιά?

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.725
Πόντοι
5.946
Μαρινα και τζεσικα θα διαβάζουν και θα έχουν πεθάνει απο τα γέλια...τι πατσαβούρες ειναι όλες αυτές ρε παιδιά?
μα τι λες φίλε μου πατσαβούρες... σύμφωνα με τον Τζάκ η Αλέσια είναι κελεπούρι...!!!

badriver8543

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
597
Πόντοι
86
μα τι λες φίλε μου πατσαβούρες... σύμφωνα με τον Τζάκ η Αλέσια είναι κελεπούρι...!!!
Εκτός απο αυτήν στη Σουλιου τις υπόλοιπες τις εχω δει....φυσικα δεν πηγα μαζί τους...κριμα ..αυτό εχω να πω μόνο...μαρινα δλδ τι ειναι?τζεσικα?θεες?δεν μπορώ μα πιστέψω ότι δίνουν 60 και 80 γι αυτές τις γυναίκες ρε συ

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.725
Πόντοι
5.946
να στο φτιάξω λίγο να μοιάζει με την πραγματικότητα γιατί προφανώς χρειάζεσαι την βοήθεια μου και στην γραφή πέρα από ένα καλό ζευγάρι γυαλιά μυωπίας....
Να πω και για Αλέσια. Εμφάνιση κα΄τω του χάλια, για προβληματικούς.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.725
Πόντοι
5.946
Εκτός απο αυτήν στη Σουλιου τις υπόλοιπες τις εχω δει....φυσικα δεν πηγα μαζί τους...κριμα ..αυτό εχω να πω μόνο...μαρινα δλδ τι ειναι?τζεσικα?θεες?δεν μπορώ μα πιστέψω ότι δίνουν 60 και 80 γι αυτές τις γυναίκες ρε συ
τι να σου πω... εγώ πχ με την Σοφία δεν την διαλέγω τώρα που πάχυνε επίσης... αλλά αν δεν υπήρχε άλλη και είχα καύλες θα πήγαινα μαζί της, με την Αλέσια δεν θα πήγαινα η τελευταία γυναίκα στον κόσμο να ήταν...
μάλλον κάπως πρέπει να δικαιολογήσουν τις επιλογές τους κάποιοι...
στα 10 ευρώ σε παρακμιακό στο μεταξουργείο για 70ρηδες χωρίς μασέλα να το κατανοήσω... στο μασατζίδικο για 60 και 80 ευρώ... απλά με ξεπερνάει

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Τζέσικα δεν παίζει να διαβάζει.
Μαρίνα κορυφή αλλά δυσεύρετη.
Η συζήτηση είναι για τις υπολοιπες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom