Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.597
Πόντοι
1.196
Πραγματικά ενδιαφέρουσα. Είναι και ελαφριά η Κάτια, την κουμαντάρεις εύκολα, να κάνεις κόλπα, αφού είναι δεκτική σε λογικές απαιτήσεις. Χύνει κιόλας και σαν πολυβόλο.
Βαλέρια δεν δοκίμασα μέχρι τώρα. Κάνει ΚΑΙ αυτή αναλ;
Για Βαλέρια δεν γνωρίζω τπτ, ούτε για την Κάτια είναι σίγουρο πλέον αν συνεχίζει να κάνει αναλ ή όχι.

Τελευταία τροποποίηση:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Πραγματικά ενδιαφέρουσα. Είναι και ελαφριά η Κάτια, την κουμαντάρεις εύκολα, να κάνεις κόλπα, αφού είναι δεκτική σε λογικές απαιτήσεις. Χύνει κιόλας και σαν πολυβόλο.

Γιατί κάνει αναλ η Κάτια;

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
αυτη η Βαλερια που αναφερθηκε ποια ειναι?
εκεινη που ηταν και παλιοτερα στο Λ23 η μελαχρινη που αλλαξε το μαλλι της σε ξανθο και το κοντυνε?
αυτη ειχε παει διπλα στο Σ108. ξαναγυρισε ή προκειται για αλλη?

• Like
Αντιδράσεις: baroc

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.199
Πόντοι
20.686
αυτη η Βαλερια που αναφερθηκε ποια ειναι?
εκεινη που ηταν και παλιοτερα στο Λ23 η μελαχρινη που αλλαξε το μαλλι της σε ξανθο και το κοντυνε?
αυτη ειχε παει διπλα στο Σ108. ξαναγυρισε ή προκειται για αλλη?
Και μετά στο Μπουζιάνη.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.199
Πόντοι
20.686
αυτην λεμε? για μπουζιανη δεν ξερω.
Δεν ξέρω αν είναι αυτή.
Απλως μετά το Σ108 βρέθηκε στο Μπουζιάνη και τώρα δεν φαίνεται στο εκεί πρόγραμμα.
Αν είναι στο Σ 42 δεν το γνωρίζω.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Δεν ξέρω αν είναι αυτή.
Απλως μετά το Σ108 βρέθηκε στο Μπουζιάνη και τώρα δεν φαίνεται στο εκεί πρόγραμμα.
μπορει και να ειναι αυτη.
ειναι φιλεναδες με την Κατια.
ειχε τυχει να της τηλεφωνησει η Βαλερια στο Λ23 την ωρα που ειχα συνεδρια με την Κατια και με ρωτησε αν την ηξερα.
τελος παντων.

• Like
Αντιδράσεις: baroc

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846

Δηλαδή αν την έβρισκες τόσο ενδιαφέρουσα, δεν μπορούσες να πας 300 μέτρα πιο κάτω τόσο χρόνια;
Γιατί κάνει αναλ η Κάτια;
Έκανε για χρόνια και για αυτό είχε ζήτηση τόσο καιρό στο Λ23. Αλλά τελευταία είχε ξεκινήσει να το χρεώνει ως έξτρα υπηρεσία, ενώ πριν ήταν τσάμπα.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Δηλαδή αν την έβρισκες τόσο ενδιαφέρουσα, δεν μπορούσες να πας 300 μέτρα πιο κάτω τόσο χρόνια;

Έκανε για χρόνια και για αυτό είχε ζήτηση τόσο καιρό στο Λ23. Αλλά τελευταία είχε ξεκινήσει να το χρεώνει ως έξτρα υπηρεσία, ενώ πριν ήταν τσάμπα.

Κάτι τέτοιο ήξερα κ γω, αλλά το καλοκαίρι μου είπε πως δεν κάνει,από το ξέρω, φοβήθηκε μην της πεταχτεί η αιμορροΐδα..
:confused: :confused: :confused:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Δεν ξέρω αν είναι αυτή.
Λες για την μιλφ Βαλέρια που ήταν πριν λίγο καιρό στο Σ108 και όντως μετά μεταγραφή στην Δάφνη γιατί την φάγαν στήν στροφή τά στουντιοκοριτσα τού 108
Ή κατάλαβα λάθος :think:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.199
Πόντοι
20.686
Λες για την μιλφ Βαλέρια που ήταν πριν λίγο καιρό στο Σ108 και όντως μετά μεταγραφή στην Δάφνη γιατί την φάγαν στήν στροφή τά στουντιοκοριτσα τού 108
Ή κατάλαβα λάθος :think:
Ακριβώς αυτη

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206

Έχεις πρόβλημα που συμφώνησα με το χαρακτηρισμό «ενδιαφέρουσα (μεταγραφή)» άλλου συναγωνιστή;
Φυσικά, ο καθένας από εμάς μπορεί να ερμηνεύει διαφορετικά το «ενδιαφέρουσα», μπορεί να έχει άλλη προσέγγιση, με άλλα κριτήρια να το αξιολογεί, αλλιώς να το προσλαμβάνει, κτλ…. ΕΑΝ με εννοείς!

Και λίγη τροφή για σκέψη:
Πώς ξέρεις ότι ΔΕΝ πήγαινα 300 μ πιό κάτω;
Πώς/πού νομίζεις ότι με έχυσε και την έχυσα;
Πώς ξέρεις το ΠΟΥ με βολεύει να πηγαίνω και ΓΙΑΤΙ με βολεύει να πηγαίνω εκεί που πηγαίνω;
Κτλ….

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Έχεις πρόβλημα που συμφώνησα με το χαρακτηρισμό «ενδιαφέρουσα (μεταγραφή)» άλλου συναγωνιστή;
Φυσικά, ο καθένας από εμάς μπορεί να ερμηνεύει διαφορετικά το «ενδιαφέρουσα», μπορεί να έχει άλλη προσέγγιση, με άλλα κριτήρια να το αξιολογεί, αλλιώς να το προσλαμβάνει, κτλ…. ΕΑΝ με εννοείς!

Και λίγη τροφή για σκέψη:
Πώς ξέρεις ότι ΔΕΝ πήγαινα 300 μ πιό κάτω;
Πώς/πού νομίζεις ότι με έχυσε και την έχυσα;
Πώς ξέρεις το ΠΟΥ με βολεύει να πηγαίνω και ΓΙΑΤΙ με βολεύει να πηγαίνω εκεί που πηγαίνω;
Κτλ….
Καλά αυτό με το.χυσιμο της Κατιας πρέπει να το θεωρείς μεγάλο κατόρθωμα γιατί βλέπω το αναφέρεις σε 2,3 ποστ. Συγχαρητήρια, είσαι μεγάλος γαμιας που την έκανες να χύσει.

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
1.031
Πόντοι
361
Σήμερα το μεσημέρι διαθέσιμες μόνο Βαλέρια κ Κάτια. Αποφάσισα να πάω στην δοκιμασμένη επιλογή (Κάτια) . Μια ευχάριστη ώρα αν και σήμερα σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά, το κορίτσι δεν είχε ιδιαίτερη όρεξη για μασάζ, και περάσαμε πολύ γρήγορα στο 2ο γύρο. Μου ανέφερε ότι θα είναι πλέον μόνιμα στο Σ40-42

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Σήμερα το μεσημέρι διαθέσιμες μόνο Βαλέρια κ Κάτια. Αποφάσισα να πάω στην δοκιμασμένη επιλογή (Κάτια) . Μια ευχάριστη ώρα αν και σήμερα σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά, το κορίτσι δεν είχε ιδιαίτερη όρεξη για μασάζ, και περάσαμε πολύ γρήγορα στο 2ο γύρο. Μου ανέφερε ότι θα είναι πλέον μόνιμα στο Σ40-42
Κώλο έδωσε τύπε μου? :zfuck:

!shasha14

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2022
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπερα. Γνωρίζει κάποιος αν η αλισια δουλευει ακόμα?

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
1.031
Πόντοι
361
Καλησπερα. Γνωρίζει κάποιος αν η αλισια δουλευει ακόμα?
Τον τελευταίο μήνα έχω περάσει 2 φορές και δεν την είδα, ούτε αναφέρθηκε το όνομα της. Λες να το πήρε απόφαση να αποσυρθεί; Πολύ τίμια επιλογή παλιότερα, αλλά πλέον είχε κυριολεκτικά "κρεμάσει" παντού....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom