professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.944
- Πόντοι
- 11.096
Αλήθεια... μόνο τρεις σήμερα;
Λόγω της ημέρας...Κυριακη σήμερα...Αλήθεια... μόνο τρεις σήμερα;
Μπορεί... μάλλον έχεις δίκιο ξεκούραση τά κορίτσια σήμεραΛόγω της ημέρας...Κυριακη σήμερα...
Φαντάσου πόσο δεν τους νοιάζει που αφήνουν αυτή την άχρηστη εκεί να κάνει κουμάντο μετά από τόσα παρατράγουδα.Πέρασμα στα ιδρύματα της περιοχής Συγγρου κ Ν.Κόσμου.
Σαλονάρισμα στο Σ40-42, με την πιο ξυνή σερίφισσα της δεκαετίας, να μην έχει διάθεση να μιλήσει ούτε στον εαυτό της.
Άνευ πλάκας, οι ιδιοκτήτες με τόσες κάμερες εκεί μέσα, ακόμη να την πάρουν χαμπάρι ?
Τεσπα, το σκηνικό έχει ως εξής.. Είναι συναγωνιστής στο σαλόνι και περνάνε 5 κοπέλες, με τις άσπρες ποδιές, εγώ στην καβάτζα ως πιο αργοπορημένος κ περιμένω να διαλέξει. Να πω ότι κάνα 2 κοπέλες που ενδιαφέρθηκε ο συναγωνιστής, υποτίθετο θα μπαίνανε στο δωμάτιο ή ήταν ήδη στο δωμάτιο (...). Δεν επιλέγει κ φεύγει ο άνθρωπος. Καλά κάνει κατ´έμε. Μάλιστα σε μια, η σεριφισα της μίλαγε στην γλώσσα της, με χροιά σκευωρίας. Χαμένο 60άρι ή 80άρι για το μαγαζί. Ας μας το επιβεβαιώσει το σκηνικό κ το παλληκάρι (φαλακρός 45αρης+, με σκούρο δερμάτινο μπουφάν).
Σειρά μου να δω τις κοπέλες. Περνάνε οι σουσουράδες, εγώ καθότι δεν θυμάμαι ούτε το τηλ του σπιτιού μου (κυριολεκτικά) , ούτε τι έφαγα χτες, δεν συγκρατώ ονόματα κ φυσιογνωμίες, όταν όλες ήταν μέσα στην άσπρη ποδιά. Όλες Σβετλάνες μου φάνηκαν...
Επειδή ήταν κάπως αργά το απόγευμα και βαριόμουν να φύγω, είπα να δώσω τόπο στην οργή για να μην ψάχνομαι. Ρώτησα λοιπόν, ποιες από τις 5 που είδα, δίνουν και λ@κό στο πρόγραμμα τους. Μου λέει η σερίφισα, η Μαίρη και η Λέιλα. Ωραία λέω, επειδή θα διαλέξω μια από τις δυο, μπορώ να τις ξαναδώ την Μαίρη κ την Λέιλα ?
Πρέπει να τις ήρθαν 32 εγκεφαλικά κ 43 καρδιακές προσβολές. "Kαι τώρα τι θα γίνει, επειδή εσείς δεν θυμάστε, δεν μπορώ να ξαναφέρω τις δυο κοπέλες.."
Αντίο ζωή, λοιπόν, πάει κ το δικό μου το 80άρι. μέσα σε 3 λεπτά, χάθηκε 140 ευρώ τζίρος από το μαγαζί.
Έχω την περιέργεια αν ο συναγωνιστής που ανέβαινε στο ασανσέρ (40άρης, πιο νέος από εμάς που την κάναμε, επίσης φαλακρός) εκτίναξε την απώλεια εισοδήματος στο 200άρι μέσα στο 10λεπτο.
Τελικά δεν την απέφυγα την καταδρομική σε διπλανό (τρόπος του λέγειν) θεραπευτήριο.
Υ.Σ.: αν τελικά χάθηκε το 200άρι μέσα στο δεκάλεπτο, σκεφτείτε πόσα μικρομάγαζα ή επιχειρήσεις, παλεύουν όλη μέρα οικογένειες για να φτάσουν 200άρι τζίρο μέσα σε ένα 12ωρο ή 15ώρο (ψιλικατζίδικα, κλπ). Αυτοί τα είχαν μπροστά τους κ τα έδιωξαν..
Υ.Σ.: πριν 10ημερο, πήρα τελευταία φορά, αποδίδοντας φόρο τιμής την κάποτε συμπαθέστατη, Αλιόνα, Κάποια στιγμή θα ακολουθήσει κατευόδιο.
Διαφωνώ.Συναδελφοι ειστε εμπειροτεροι, αλλά κάτι καταλαβαινω και γω
Το λοιπόν
1.Οσοι πανε στοχοθετημενα για καποιες συγκεκριμενα 99% δεν πείθονται να περάσουν με άλλες που θα τους πασάρουν. Καποτε μπορεί και να πειραματοστούν ξεροντας ότι την κανανε. Αλλά αναλαμβάνουν οι ιδιοι την ευθύνη.
Οι σεριφισες που είναι καλες στη δουλεια τους ξερουν ότι αυτοί οι πελατες θα ΦΥΓΟΥΝ χωρις καν να πουν μιση κουβεντα. ΔΕΝ θα παραμείνουν.
Καποιες σεριφισες με χαζομειλίχιο τρόπο ή γλειψίματα θελουν να τους αλλαξουν γνωμη, αλλά δεν πολυπιάνει αυτό.
Άρα το 60/80άρι που διαβασα πιο πάνω είναι δεδομενο ότι θα χαθεί.
2.Κακώς δεν θυμάσαι τις κοπέλες. Εισαι και εμπειρος συναδελφε. Αφού ήξερες και ΤΙ ζητούσες. Με απογοητευεις. Ο σκληρός πελάτης στοχοθετει αμεσως τις κοπελες!!! (εννοειται ότι τα φαγητά κτλ τα ξεχναμε επιτοπου). Τελος παντων, το εχω κανει και εγω, και σε καταλαβαινω
Κακώς που δεν περάσανε ξανα οι κοπελες. Δυστυχώς το κανουν και σε αλλα μαγαζια. Θυμαμαι ότι μου εχει συμβει κάποιες φορες που ζητησα να ξαναδω κοπελες. Νομιζω ότι τα μαγαζια μας παρεξηγουν και δεν μας παίρνουν στα σοβαρα ότι θα περασουμε στο δωμάτιο. Ισως να εχουν και καποιο δικιο διοτι πολλά έχουν δει τα ματια τους. Δλδ και να ξαναβλεπες τις 2, παλι μπορει να εφευγες και άρα θα χανόταν και το άλλο 80άρι, αφου δεν σου γυαλισε καμιά (θα σκεφτηκε αυτη). Ωστοσο, έτσι είναι και οι business έχουν ρίσκο, και θα έπρεπε να ξαναπεράσουν.
Σόρυ που δεν έκανα παράθεση
Η είδηση της ημέρας είναι ότι η Λέιλα δίνει και πάλι κωλαράκι...Πέρασμα στα ιδρύματα της περιοχής Συγγρου κ Ν.Κόσμου.
Σαλονάρισμα στο Σ40-42, με την πιο ξυνή σερίφισσα της δεκαετίας, να μην έχει διάθεση να μιλήσει ούτε στον εαυτό της.
Άνευ πλάκας, οι ιδιοκτήτες με τόσες κάμερες εκεί μέσα, ακόμη να την πάρουν χαμπάρι ?
Τεσπα, το σκηνικό έχει ως εξής.. Είναι συναγωνιστής στο σαλόνι και περνάνε 5 κοπέλες, με τις άσπρες ποδιές, εγώ στην καβάτζα ως πιο αργοπορημένος κ περιμένω να διαλέξει. Να πω ότι κάνα 2 κοπέλες που ενδιαφέρθηκε ο συναγωνιστής, υποτίθετο θα μπαίνανε στο δωμάτιο ή ήταν ήδη στο δωμάτιο (...). Δεν επιλέγει κ φεύγει ο άνθρωπος. Καλά κάνει κατ´έμε. Μάλιστα σε μια, η σεριφισα της μίλαγε στην γλώσσα της, με χροιά σκευωρίας. Χαμένο 60άρι ή 80άρι για το μαγαζί. Ας μας το επιβεβαιώσει το σκηνικό κ το παλληκάρι (φαλακρός 45αρης+, με σκούρο δερμάτινο μπουφάν).
Σειρά μου να δω τις κοπέλες. Περνάνε οι σουσουράδες, εγώ καθότι δεν θυμάμαι ούτε το τηλ του σπιτιού μου (κυριολεκτικά) , ούτε τι έφαγα χτες, δεν συγκρατώ ονόματα κ φυσιογνωμίες, όταν όλες ήταν μέσα στην άσπρη ποδιά. Όλες Σβετλάνες μου φάνηκαν...
Επειδή ήταν κάπως αργά το απόγευμα και βαριόμουν να φύγω, είπα να δώσω τόπο στην οργή για να μην ψάχνομαι. Ρώτησα λοιπόν, ποιες από τις 5 που είδα, δίνουν και λ@κό στο πρόγραμμα τους. Μου λέει η σερίφισα, η Μαίρη και η Λέιλα. Ωραία λέω, επειδή θα διαλέξω μια από τις δυο, μπορώ να τις ξαναδώ την Μαίρη κ την Λέιλα ?
Πρέπει να τις ήρθαν 32 εγκεφαλικά κ 43 καρδιακές προσβολές. "Kαι τώρα τι θα γίνει, επειδή εσείς δεν θυμάστε, δεν μπορώ να ξαναφέρω τις δυο κοπέλες.."
Αντίο ζωή, λοιπόν, πάει κ το δικό μου το 80άρι. μέσα σε 3 λεπτά, χάθηκε 140 ευρώ τζίρος από το μαγαζί.
Έχω την περιέργεια αν ο συναγωνιστής που ανέβαινε στο ασανσέρ (40άρης, πιο νέος από εμάς που την κάναμε, επίσης φαλακρός) εκτίναξε την απώλεια εισοδήματος στο 200άρι μέσα στο 10λεπτο.
Τελικά δεν την απέφυγα την καταδρομική σε διπλανό (τρόπος του λέγειν) θεραπευτήριο.
Υ.Σ.: αν τελικά χάθηκε το 200άρι μέσα στο δεκάλεπτο, σκεφτείτε πόσα μικρομάγαζα ή επιχειρήσεις, παλεύουν όλη μέρα οικογένειες για να φτάσουν 200άρι τζίρο μέσα σε ένα 12ωρο ή 15ώρο (ψιλικατζίδικα, κλπ). Αυτοί τα είχαν μπροστά τους κ τα έδιωξαν..
Υ.Σ.: πριν 10ημερο, πήρα τελευταία φορά, αποδίδοντας φόρο τιμής την κάποτε συμπαθέστατη, Αλιόνα, Κάποια στιγμή θα ακολουθήσει κατευόδιο.
εκεί ήταν χτεςΗ Μαίρη παίζει ακόμα στο Σ42 ?
Αντιλαμβάνομαι την λογική σου κ μέχρι ένα σημείο θα συμφωνήσω, αλλά:Η δικη μου γνώμη λέει ότι σημαντική απώλεια τζίρου δεν υπάρχει..
Διότι μετά από δέκα λεπτά θα περάσει άλλος πελάτης και ούτω ο καθεξής..
Οποτε συνολικά μέσα στη μέρα χάσιμο δεν υπάρχει αν υπάρχει κίνηση πελατών.
Τον Οκτ'21 που είχα ρωτήσει την Λειλα , μου είχε πει ότι δεν. Αν τώρα είναι οκ, όντως είναι η είδηση της ημέρας και μπράβο της !Η είδηση της ημέρας είναι ότι η Λέιλα δίνει και πάλι κωλαράκι...
Διότι υπήρχαν φήμες ότι δεν ...
Πολυ business ανάλυση έπεσε......Αντιλαμβάνομαι την λογική σου κ μέχρι ένα σημείο θα συμφωνήσω, αλλά:
- για μένα μετράει όχι πόσα 80άρια έκανες σε μια μέρα, αλλά σε ένα μαγαζί με 5 ή 6 δωμάτια (άρα υπάρχει διαθέσιμος χώρος για να πουλήσεις το 80άρι), πόσα δωμάτια ήταν συνέχεια γεμάτα στο τέλος της ημέρας (πληρότητα δωματίων με άλλα λόγια)
Με την δική σου σκέψη, μπορεί να είναι ευτυχισμένος ο ιδιοκτήτης με 7 κοπέλες x 5 ραντεβού την ημέρα χ 80 euro = 2800 euro / ημέρα.
Με την δική μου σκέψη, 6 δωμάτια, x 7 ραντεβού την ημέρα (τα δωμάτια να είναι συνέχεια γεμάτα, με άλλα λόγια να μην μένει δωμάτιο άδειο δηλαδή, που προϋποθέτει συνεχόμενη ροή πελατών) x 80 euro = 3350 euro/ημέρα. Αυτό θέλει καλό δείκτη αποτελεσματικότητας: στους 10 πελάτες να μένουν οι 8.
Στο προηγούμενο μοντέλο με τα 2800 euro την ημέρα, δεν σε ενδιαφέρει αν στους 10 μένουν οι 8 ή περνάνε μέσα τελικά οι 5. Κοιτάς το 80άρι.
Για να βοηθήσω, πιο κοντά στην δική μου σκέψη είναι το μαγαζί της Ζάνας (έχω να περάσω πάνω από 5 χρόνια, για να μην θεωρηθεί ότι κάνω αβάντα)
Food for thought.
Άρα κάνει φουλ η ΛειλαΤον Οκτ'21 που είχα ρωτήσει την Λειλα , μου είχε πει ότι δεν. Αν τώρα είναι οκ, όντως είναι η είδηση της ημέρας και μπράβο της !
Για το αν δουλεύει τις Κυριακές ή όχι, δεν το γνωρίζω.Άρα κάνει φουλ η Λειλα
Κυριακές δουλεύει;
Θα δεχτώ ότι αν ήμουν ιδιοκτήτης θα έδινα βάση στο αν τα 84.000 euro που λες το μήνα, φτάνουν στα χέρια μου κ τα 84.000 ευρώ και όχι λιγότεραΠολυ business ανάλυση έπεσε......
2800 την ημέρα κάνει 84000 ευρώ το μήνα σωστα? Η συνέχεια της ανάλυσης νομίζω περισσεύει.....
Το μόνο που θα μπορούσε να ενδιαφέρει είναι τι φέρνει το Λαγουμιτζή συγκριτικά με το ποσό στοιχίζει απέναντι σε ένα διαμέρισμα σε πολυκατοικία...
Και κατι άλλο: για αυτούς εχει ίσως περισσότερη σημασία ποσό έμπιστη τους είναι η υπηρεσία, αν τους κλέβει ή όχι, πως μανατζάρει τις κοπέλες....παρα αν μας χαμογελάει....