Δίκαιη απορία, αλλα στον αγοραίο έρωτα ολα γίνονται, ειπα να παω να δω αυτο που τόσοι διαφημίζουν και εγω το ειχα βαλει στην άκρη. Και νομίζω ότι η σύγκριση με κατι άλλο έρχεται άθελα μας...ίσως αν ειχα παει αλλου ή αν ειχα βρει το λότο (Μαρίνα) να μην ειχα δεύτερες σκέψεις και να έγραφα αλλα...όχι για το μαγαζι που ούτε νερό δεν πρόσφεραν αλλα για την όλη συνάντηση...
μιας και μιλαμε για συγκρισεις καλο θα ηταν να αναφερεις ομως και για το τι σερβις παιρνεις στο ενα μαγαζι και τι στο αλλο.
στο στ29 εχει εξτραδακια,ενω εδω οχι.
εγω ας πουμε εφυγα απο το στ29 που ημουν παλιος πελατης απο τοτε που εγινε ξεπετατζιδικο με υπηρεσιες φαστ φουντ και αρχισαν ολες οι κοπελλες τα +20€ για το καθετι.
κοπελλες που τις ειχα παρει ολες και επειδη αλλαξε πολιτικη το μαγαζι εγιναν ολες της αρπαχτης.
+20 για δευτερη φορα,+20 για κωλο κλπ κλπ.
εδω δεν εχει τετοια. ισως σε χαλαει αυτο,αλλα ετσι ειναι.
εδω αγοραζεις χρονο και οσες κανουν φουλ το κανουν στην ιδια τιμη. ουτε θα σου πουν ποτε +20 για τιποτα.
μπορει επισης οπως λες εδω το μαγαζι να υστερει σε χωρο και εχεις δικιο,αλλα για μενα υπερτερει σε κοπελλες και σε σερβις.
το στ29 λιγο κραταει το σερβις μονο η Λια αλλα 50αρησε πλεον,κατι κανει η Μονικα αλλα οχι παντα. οι αλλες ειναι επιεικως μετριες.
οσο για το νερο που λες οτι δεν σου προσφεραν κι εδω εχεις αδικο.
και νερο προσφερουν και αναψυκτικο και ουισκι και βοτκα κι οτι πινει ο καθενας.
το μοναδικο θεμα για μενα και για αλλους πιστευω εδω,ειναι η κακη,κακιστη υπηρεσια,που δεν μπορει ή δεν ξερει ή δεν θελει να διαχειριστει σωστα τους πελατες και τους ξεχωριζει με βαση δικα της κριτηρια και που εχει χασει αρκετους
(μαζι και εμενα απο πελατη με τον τροπο της).
αν αλλαξει τον τροπο της η τωρινη υπηρεσια που βαριεται να μιλησει ακομα και στο τηλεφωνο ή αλλαξει η υπηρεσια στο μαγαζι αυτο για μενα θα ηταν το καλυτερο που θα μπορουσε να γινει.
γιατι και αξιολογες κοπελλες εχουν και πολυ καλο σερβις εχουν και την καλυτερη τιμη σε συγκριση με τον ανταγωνισμο.