Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.928
- Πόντοι
- 2.476
Ναι ρε παιδιά. Που μπορούμε να δούμε και εμείς αυτή την Μαρίνα??Ερώτηση φωτογραφίες για τα κορίτσια υπάρχουν κάπου για να δούμε γιατί δε βρίσκω κάτι
Ναι ρε παιδιά. Που μπορούμε να δούμε και εμείς αυτή την Μαρίνα??Ερώτηση φωτογραφίες για τα κορίτσια υπάρχουν κάπου για να δούμε γιατί δε βρίσκω κάτι
Πολύ απλά δεν μπορείς .Αφού δεν βγαίνει σαλόνι.Ναι ρε παιδιά. Που μπορούμε να δούμε και εμείς αυτή την Μαρίνα??
ωραία σας εμπιστεύομαι όλους που μιλάτε με τα καλύτερα. Αλλα τηλέφωνο του μαγαζιού που θα βρώ?Πολύ απλά δεν μπορείς .Αφού δεν βγαίνει σαλόνι.
google,ο φωτεινος παντογνωστηςωραία σας εμπιστεύομαι όλους που μιλάτε με τα καλύτερα. Αλλα τηλέφωνο του μαγαζιού που θα βρώ?
Παλιά υπήρχε και η τζέσικα περίμενες και λιγάκι κάτι γινόταν ...τώρα η πρέπει να είσαι πολύ τυχερός η να περιμένεις αρκετά για να την πετύχεις και να μην έχει και νεύρα η υπηρεσία...!!!Απογευματινή επίσκεψη με μόνη διαθέσιμη τη Μαρίνα. Ότι και να πω είναι λίγο. Το πιο ολοκληρωμένο πακέτο που έχω πάρει σε μασάζ..
Τρίψιμο, αισθισιακό μασάζ, γλυψίματα παντού και σφυροκόπημα κώλο μόνο αυστηρά..
Και ευχάριστο τυπάκι.
Άντε τώρα να την ξαναβρώ...
Δεν εχει κάμερα εξω απο κάθε εξώπορτα? Για τον φόβο των Ιουδαίων αρχικά....αλλα μετα και πολλών άλλων...Βλέπουν οι κοπέλες ποιος πελάτης έρχεται? ειχα την εντύπωση πως όχι!
Σε βλέπουν άνετα αν θέλουνΒλέπουν οι κοπέλες ποιος πελάτης έρχεται? ειχα την εντύπωση πως όχι!
Ναι ρε παιδιά. Που μπορούμε να δούμε και εμείς αυτή την Μαρίνα??
αμα βαζανε φωτο και βλεπαμε εδω τον κωλο της Μαρινας θα επεφτε ο σερβερ τυπε.Πολύ απλά δεν μπορείς .Αφού δεν βγαίνει σαλόνι.
δεν υπαρχουν τυπεΕρώτηση φωτογραφίες για τα κορίτσια υπάρχουν κάπου για να δούμε γιατί δε βρίσκω κάτι
Ισχύει Αδερφέ. Άσε και έχω καιρό να το γευτώ..αμα βαζανε φωτο και βλεπαμε εδω τον κωλο της Μαρινας θα επεφτε ο σερβερ τυπε.
΄όσες φορές έχω πάει η μαρίνα ήταν δωμάτιο και περίμενα σαλόνι μέχρι να τελιώσει και να περάσω μαζί της.. άρα θεωρώ το να με έχει δει από πριν λίγο δύσκολο . απλά η υπηρεσία σπάει λίγο τα αρχίδια για να δουλέψει και καμία άλλη ..Δεν είναι θέμα νεύρων φιλε, ή η υπηρεσία παίρνει κατι και δεν το λέει κανεις ή η Μαρίνα βλέπει απο το δωματιο όπως όλες και δίνει πράσινο φως....
Τα αλλα περί τύχης κλπ. Τα ακούω βερεσέ.....
εγω να δεις ποσο καιρο εχω να την δω.Ισχύει Αδερφέ. Άσε και έχω καιρό να το γευτώ..
Δηλαδή πώς βοηθάνε άλλα μέλη για κλείσιμο ραντεβού;Μετά από καιρό και με βοήθεια από μέλος εδώ έκλεισα ραντεβού με μαρίνα χτες. Σαν το παλιό καλό κρασί. Απόλαυση.απο πιππα μασάζ (που τις αρέσει να κάνει και πολλοί δεν θέλετε κι σας βάζει με το ζόρι ειπε) σεξ . Όλα τέλεια αγγίζει το δεκάρι