f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.614
- Πόντοι
- 4.060
Ναι..Δηλαδή πώς βοηθάνε άλλα μέλη για κλείσιμο ραντεβού;
Υπάρχει ειδική διαδικασία; ?
Ναι..Δηλαδή πώς βοηθάνε άλλα μέλη για κλείσιμο ραντεβού;
Υπάρχει ειδική διαδικασία; ?
Δεν νομίζω ότι είναι ετσι, εγω ειμουνα εκεί 11:30 και μου ειπε ότι ηταν ήδη σε ραντεβου και θα ηταν διαθέσιμη μετα τις 18:30.Παιδιά τα πράγματα για ραντεβού με Μαρίνα είναι απλά. Παίρνεις τηλέφωνο κατά τις 12:00. Έτσι και έχει έρθει (γιατί αλλιώς θα σου πει η υπηρεσία πως δεν είναι σίγουρο πως θα έρθει) και δεν έχουν προλάβει να κλειστούν όλα τα ραντεβού για την μέρα.
Κλείνεις ραντεβουδακι και πας.
Είναι απλό! Και είναι ενοχλητικό που δεν το λένε άλλα μέλη που έχουν χρόνια εμπειρία.
Προφανώς φοβούνται μην δυσκολεύουν να κλείσουν οι ίδιοι ραντεβού...
Παρόμοιο με το "πες μια ανεξάρτητη να σου πω την δικιά μου" είναι παρτακια!
Δηλαδή fully booked μέχρι απόγευμα;Δεν νομίζω ότι είναι ετσι, εγω ειμουνα εκεί 11:30 και μου ειπε ότι ηταν ήδη σε ραντεβου και θα ηταν διαθέσιμη μετα τις 18:30.
Κατι άλλο παιζει ίσως ειδικό κινητό τηλέφωνο ή κάποιο παρασύνθημα. Υποθέσεις γιατί ποτε δεν θα μάθουμε, δεν πειράζει εχει και αλλου πορτοκαλιές και σε καλύτερα μαγαζιά!
Σάββατο φιλε....Δηλαδή fully booked μέχρι απόγευμα;
Κυριακή μήπως είναι πιο χαλαράΣάββατο φιλε....
Αυτες που δουλεύουν με ραντεβού ή είναι κλεισμένες απ το πρωί ή απ την προηγούμενη μέρα με ραντεβού δεν βγαίνουν να σαλοναρουν διότι δεν υπάρχει νοημα , αφού είναι κλεισμένες με τα ραντεβού τους , μια βάση την έχει αυτό που κάνει η σεριφισσα , απ την άλλη μια απλή περατζαδα να πιούμε κι ένα γεια στην Μαριναρα δεν είναι κακό .... αφού είναι δύσκολο μερικές φορές να την πετύχουμε free ....Απο οτι μου είπε η Μαρίνα, σπάνια σαλονάρει, ίσως και καθόλου.
Έτσι ακριβώς καί βλέπουν καί ξέρουν.πρώτον :οι κοπέλες άμα θέλουν να αποφύγουν καποιον που δεν θέλουν, μπορούν !
γιαυτο έχουν πάντα μια κοπέλα που βλέπει την πόρτα. είμαστε όλοι φακελωμένοι να ξέρετε .
δευτερον : η σεριφισα είναι αλλού , δεν βρίσκεις άκρη , τη τελευταία φορά που πήγα μου τα έλεγε τόσο μπερδεμένα που έφυγα και πήγα στο Φ7 όπου μετά από καιρό πέτυχα ΜΑΡΓΚΩ (έχει κάνει σιλικόνη στον κωλο, στην όψη καλύτερα στην αφή χάλια -τοπ βυζαρες και απόδοση )
τριτον : περνάμε, κοιτάμε ,κανουμε εκτίμηση της κατάστασης και μετά πούλο για αλλού
Μην γίνεστε χαζοαγαπουληδες και παίζετε το παιχνίδι τους Και καθόσαστε και περιμένετε στο πριβέ μια ώρα και για να πάρετε την μια η την άλλη .
το ρόστερ είναι πολύ μέτριο και δεν αξίζει. Καλό βόλι σε όλους.
Τα έξτρα παίζουν παντού ! Φίλος μέλος που συνήθως συναντά Μαρίνα δήλωσε ότι αφήνει κατι στην υπεύθυνη και έτσι την επομενη δεν δυσκολεύεται … ας σκεφθούμε ποσα παίρνει σαν μεροκάματοΜην τρελαθούμε! Ο Josex δεν έταξε έξτρα. Και φαίνεται ότι ο AnavATIous ήταν απλώς συνεπής στην ώρα του. Μην λέμε πράγματα εκτός πραγματικότητας. Τι είναι το 40-42 για να έχει τάματα?
Κάμερες παντού ..Βλέπουν οι κοπέλες ποιος πελάτης έρχεται? ειχα την εντύπωση πως όχι!
Πληροφορία απο μέλος που εδώ και πολύ καιρό συναντά Μαρίνα . Δεν κατηγορώ την υπεύθυνη γιατί ΔΕΝ τα ζήτησε , αλλά αυτοβούλως το έδωσε ο φίλος … έτσι αισθάνθηκε , έτσι έκανε , δεν είναι κακότο δυσαρεστο παντως ολης της υποθεσης ειναι οτι αντι να συζηταμε εδω για τα κοριτσια,συζηταμε για την τσατσα και για το πως φερεται η τσατσα.
παρολο που υπαρχουν πολλα αξιολογα κοριτσια στο μαγαζι,με πρωτη και καλυτερη τη Μαρινα και να ακολουθουν μετα οι Μαιρη,Λειλα,Σοφια κλπ κλπ,εχει καταφερει η τσατσα να ειναι η πρωταγωνιστρια στη συζητηση.
αυτο για μενα μονο υγιες δεν το λες.
και αυτη ηταν και λογος που εφυγα πλεον απο το μαγαζι και δεν ξαναπαω,παρα το οτι προτιμω αρκετες κοπελλες.
αν ειναι δε και αληθη τα οσα λεει ο συναγωνιστης παραπανω για εξτραδακια κλπ στην ιδια την τσατσα,ας αναλογιστουν στην ιδιοκτησια πλεον του μαγαζιου ποσους ακομα πελατες θα χασουν απο τη συμπεριφορα της τσατσας.
Τυπε, επειδη το εχω κανει πολλες φορες με 100% επιτυχια. Παρε ενα τηλεφωνο δεν χανεις κατι. Θα δεις πως λειτουργει. Εχω παρει 13.00 και μου λεει δεν εχει κλπ. οταν πηρα 11.30-12.00 μια χαρα εχω κλεισει ολες τις φορες. Απλως θελει λιγο τροπο στο τηλεφωνο... να την παρεις με το καλο.Δεν νομίζω ότι είναι ετσι, εγω ειμουνα εκεί 11:30 και μου ειπε ότι ηταν ήδη σε ραντεβου και θα ηταν διαθέσιμη μετα τις 18:30.
Κατι άλλο παιζει ίσως ειδικό κινητό τηλέφωνο ή κάποιο παρασύνθημα. Υποθέσεις γιατί ποτε δεν θα μάθουμε, δεν πειράζει εχει και αλλου πορτοκαλιές και σε καλύτερα μαγαζιά!
Δεν θυμάμαι να ειπα ότι παω για το περιβάλλον, αλλα όταν το σερβις είναι μάπα και ταυτόχρονα ο χώρος ....κάπως....ολα μετράνε....Μια χαρά είναι το μαγαζί τυπε μου , και κρεβαταρες μεγάλες έχει και καθρέπτες και ντουζιερε , πάντως εγώ για να τσεκάρω το τρυπιδι της Μαίρης και της Σοφίας πάω όχι για να τσεκάρω τις ντουζιερες και τα πομολα , πάντως σε σχέση με μαγαζιά του κέντρου πχ κυραΛιουντας , και Σολωμού με τα διαλυμενα καναπεδια και σαπιοι τοίχοι , μια χαρά είναι τα Συγγρού λαδομαγαζα
Έτσι είναι σχεδόν παντου πλέονΚαι στο κάτω κάτω τα " έξτρα " ισχύουν σχεδόν παντού !
Εξτρα στον σερβιτόρο στα striptease για να βρεις καλό τραπέζι , να σου συστήσει καλό κορίτσι , έξτρα στα μπουζούκια για τραπέζι 1η πίστα κλπ