professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.942
- Πόντοι
- 11.096
Κολαρακι σπέσιαλ όχι κολαραΤοσο κωλαρα ρε φιλε?
Κολαρακι σπέσιαλ όχι κολαραΤοσο κωλαρα ρε φιλε?
κανε της την χαρη και πηδα την τυπε μπας και της φυγει η ξινιλα.Έχω διαβάσει τόσα αρνητικά για την ρεσεψιόν του ιδρύματος που μου έρχεται να κατέβω μόνο κ μόνο για πάρτη της!!! άμα την ρωτήσω αν μπαίνει στο δωμάτιο παίζει να με βρίσει;;;
εννοουσα οτι εχει ομορφη κωλαρα,οχι οτι ειναι μεγαλη.Τοσο κωλαρα ρε φιλε?
Λες να κάνω την μαντραπηδα;;;κανε της την χαρη και πηδα την τυπε μπας και της φυγει η ξινιλα.
χαρη θα μας κανεις και μεγαλο καλο και στον κοσμο του μπου.
πας κατ ευθειαν για γλομπεαρχης σου λεω ετσι και τα καταφερειςΛες να κάνω την μαντραπηδα;;;
Για αντιλυσσικο θα παει κατευθειανπας κατ ευθειαν για γλομπεαρχης σου λεω ετσι και τα καταφερεις
Μαργαρίτα την λένε την κυρία;;;με συγκεκριμένους μπαίνει η Μαργαρίτα στο δωμάτιο να ξέρετε . καλή τύχη στο παλικάρι
Κατ ευθείαν για μάδημα.....Μαργαρίτα την λένε την κυρία;;;
Ευχαριστώ πολύ γιατί ψάχνω και δε βρίσκω τίποταδεν υπαρχουν τυπε
Τυπε μάλλον λες τη γνωστή Μαίρη.. Δεν είναι καινούργια.Η αλήθεια είναι οτι η κυρια τις υποδοχής έχει ένα θέμα!!!
Πέρα όμως απο αυτή χθές πέρασα και δοκίμασα ένα cougar Μαρία το έλεγαν απο Λευκορωσια είπε!
Εάν σας αρέσουν οι σιτεμένες θείες δοκιμάστε! Το βράδυ θα ανεβάσω και κριτικη!!!
Μυστη analskipper, για την Λειλα ανακοινωθηκε πρωκτικο τη μερα που περασες?Πέρασμα σήμερα από το ίδρυμα κατά τις εντεκάμιση. Παρέλασαν 4-5 κορασίδες (εκ των οποίων και η Λέϊλα η οποία έβαλε πολλλλά κιλά στην περιφέρεια). Η Μαρίνα κλειστή μέχρι τις 2, η Σοφία άφαντη και η ρεσεψιόν μια ξυνή μούρη λες και ήμουν από το ΣΔΟΕ.
Γειά σας και αντίο σας.
Για να είμαι ειλικρινής μου έκανε τόσο πολύ εντύπωση το πόσο πάχυνε που δεν έδωσα σημασία στο πρόγραμμά της.Μυστη analskipper, για την Λειλα ανακοινωθηκε πρωκτικο τη μερα που περασες?
Κρίμα, γιατί υπήρξε μεγάλη μαστόρισσα του κώλου...Για να είμαι ειλικρινής μου έκανε τόσο πολύ εντύπωση το πόσο πάχυνε που δεν έδωσα σημασία στο πρόγραμμά της.
Πιο πίσω όμως συνάδερφοι είπαν ότι πρωκτικό η Λέιλα δεν ...
Εγώ λέω πρώτα να πετύχω 2-3 φορές το joker και μετά να πετύχω και τη Μαρίνα ελεύθερη για να περάσω μαζί της !!!Κρίμα, γιατί υπήρξε μεγάλη μαστόρισσα του κώλου...
Πάμε για Μαρίνα...
Η αλήθεια είναι ότι έχει φορτώσει κιλά .Για να είμαι ειλικρινής μου έκανε τόσο πολύ εντύπωση το πόσο πάχυνε που δεν έδωσα σημασία στο πρόγραμμά της.
Πιο πίσω όμως συνάδερφοι είπαν ότι πρωκτικό η Λέιλα δεν ...