Πιθανόν με την στρογγυλοποίηση της ναχασε πελάτες οπότε ξαναεβαλε μπροστά τα μεγάλα όπλα.....Τον Οκτ'21 που είχα ρωτήσει την Λειλα , μου είχε πει ότι δεν. Αν τώρα είναι οκ, όντως είναι η είδηση της ημέρας και μπράβο της !
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.564
- Πόντοι
- 41.813
στο Λ23 η υπηρεσια ειναι υποδειγμα διαχειρισης πελατων και προσωπικου.Διαφωνώ.
Στο ΄χέρι είναι της σερίφισας να αλλάξει τη γνώμη του πελάτη, αλλά θέλει τρόπο φυσικά και μυαλό πωλητή, όχι να έχει νοοτροπία "στα αρχίδια μου, ας φύγει".
Η συγκεκριμένη ΔΕΝ είναι καθόλου καλή στον πελάτη. Εδώ στο κλείνει στο τηλέφωνο, που ούτε καν σε έχει δει. Άρα για ποια εμπειρεία στη δουλειά μιλάμε;
Στο Λ23 δεν έχουν θέμα πάντως.
για καθεμια που περναει λεει αναλυτικα και τι προγραμμα κανει. επισης απανταει σε οτι την ρωτησει καποιος και δεν κατεβαζει τη μουρη της στο πατωμα.
τα ιδια και στο τηλεφωνο.
προσωπικα με τον τροπο της κι ενω ημουν ετοιμος να φυγω μου εχει αλλαξει γνωμη πολλες φορες.
εδω δυστυχως δεν ειναι ετσι.
η νοοτροπια που εχει και που αναφερεις ειναι αυτη που επικρατει.
στα αρχιδια τους θα μου πειτε για το τι λεμε εμεις εδω,αλλα ειναι κριμα γιατι υπαρχουν πολλα αξιολογα κοριτσια που χαντακωνονται απο την συγκεκριμενη με την συμπεριφορα που εχει.
τεσσερις μηνες εχω να πατησω λογω της υπηρεσιας εδω κι ακομα παραπονα για αυτην διαβαζω.
της ευχομαι και εις ανωτερα.
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
Υπενθυμίζω ότι αυτό που έγραψα είναι σύμφωνα με όσα μου είπε η σερίφισα.Όπου θέλουν τον δίνουν (τον κωλο),και όταν πέσουν τα Ραντεβού ξαναβγαίνει σαν άσσος από το μανίκι
Δεν πέρασα προσωπικά μέσα στο δωμάτιο για να έχω άποψη.
Ούτε τα γυρίζω, ότι κωλοτουμπα κάνω. Απλά για να μην έχουμε παρερμηνείες άμα πάει κάποιος κ διαπιστώσει άλλα κ μετά έρχεται κ μου ζητήσει τα ρέστα!
(Θυμίζω ότι πριν 3 μέρες την Μαριάνα από το Κ48, την έχει ξεκωλιάσει η μισή Αθήνα κ μένα μου έλεγε στην διάρκεια της συνεδρίας ότι δεν κάνει πρωκτικό).
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
τα πρώτα χρόνια του bou, αυτό το λέγαμε "η δύναμη του site"παιδια υπαρχουνε και αλλου λυσεις.αν σταματησουμε για λιγο καιρο πιστευω να φτιαξει η κατασταση με την ξυνη..
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 597
- Πόντοι
- 86
Μην ασχολείστε ρε παιδιά καθόλου με το μαγαζί και μέ τη χοντρή πατσαβούρα Τσατσα.....δεν πάνε να γαμηθουμε πουτανες ειναι σιγά......ποιος τις χεζει....
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.564
- Πόντοι
- 41.813
ετσι ακριβως. τροφη για σκεψη και για εδω μπας και δουν και μαθουν πεντε πραγματα για το πως πρεπει να φερονται.στο λαρισοσπιτο που πηγαινω με ρωταει η υποδοχη πως περασα και αν θα ξαναπαω. παραδειγμα προς μιμηση..φραντζη 2 για οσους γωνριζουν
Πέρασμα χτες στο Φραντζή 2, μετά την φόλα στο Σ40-42.
(.....)
Στα θετικά, οι διαδικασία σαλοναρίσματος είναι πολύ επαγγελματική, όλες περνάνε κ σε χαιρετάνε κ συστήνονται δια χειραψίας κ η Λαρισα πολύ καλή στην παρουσίαση των κοριτσιών.
Θά συμφώνησω ή υποδοχή καί τό σαλοναρισμα σέ αυτό τό μαγαζί είναι σέ άλλο επίπεδο ανώτερο, επίσης όλες και όλα τά ιδρύματα διαβάζουν τό μόνο σίγουρο.
η υποδοχη ειναι το 50% κατα τη γνωμη μου για το αν θα αποφασισει καποιος να περασει ή οχι στο δωματιο.
αν ειναι σωστη,δεν βαριεται,απανταει σε τυχον ερωτησεις του πελατη για το προγραμμα,τοτε σε προδιαθετει ευχαριστα πιστευω. αν δεν γινεται ετσι τοτε αστο καλυτερα.
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 597
- Πόντοι
- 86
Ρωσίδα χοντρή τσατσα πατσαβούρα και Αλβανίδες πουτανες,,...και ασχολείστε .?δεν πά να ψοφησουνε
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 597
- Πόντοι
- 86
Μαργαρίτα Ρωσίδα χοντρή τσατσα π δεν κάνει ούτε για τα σκουπίδια.....μαρινα λειλα μετριότητες αλβανιδαρες μαρινα την εχω γαμησει αρκετές φορές καλη ειναι δε λέω αλλα οχι να την παρακαλάμε κιόλας......και κατι άλλες γκόμενες για χεσιμο εντελώς και εσείς ασχολείστε ενώ εχουμε τόσα προβλήματα γενικά....κριμα ρε παιδιά
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
Κουμπαρεεε! Αρχικά βάλε καμιά τελεία να καταλάβουμε τί γράφεις.
Τώρα σούφταιξε η Μαρίνα; Λες οτι τη γάμησες τόσες φορές και από πάνω τη βρίζεις; Τα ίδια και για τη Λέιλα; Πας καλά; Άλλο είναι το πρόβλημα σου. Να το κοιτάξεις αυτό.
Τώρα σούφταιξε η Μαρίνα; Λες οτι τη γάμησες τόσες φορές και από πάνω τη βρίζεις; Τα ίδια και για τη Λέιλα; Πας καλά; Άλλο είναι το πρόβλημα σου. Να το κοιτάξεις αυτό.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.944
- Πόντοι
- 11.096
Εκεί ή υποδοχή είναι σέ άλλο επίπεδο από ευγένεια και εξυπηρέτηση από την λαρισα ή την άλλη την ξανθούλα...... τί μωρό είναι αυτό..... τό ερωτεύεσαι άνεταστο λαρισοσπιτο που πηγαινω με ρωταει η υποδοχη πως περασα και αν θα ξαναπαω. παραδειγμα προς μιμηση..φραντζη 2 για οσους γωνριζουν
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.944
- Πόντοι
- 11.096
Ευγενική ή κυρία στο Λ23 καί απαντάει σε ότι ρώτησεις και μου έχει τύχει νά με ενημερώσει από πρίν για κοπέλα ποια πράγματα δεν κάνει στο δωμάτιο, έτσι έχω μια επιπλέον ενημέρωση.στο Λ23 η υπηρεσια ειναι υποδειγμα διαχειρισης πελατων και προσωπικου.
για καθεμια που περναει λεει αναλυτικα και τι προγραμμα κανει. επισης απανταει σε οτι την ρωτησει καποιος και δεν κατεβαζει τη μουρη της στο πατωμα.
προσωπικα με τον τροπο της κι ενω ημουν ετοιμος να φυγω μου εχει αλλαξει γνωμη πολλες φορες.
στα αρχιδια τους θα μου πειτε για το τι λεμε εμεις εδω,αλλα ειναι κριμα γιατι υπαρχουν πολλα αξιολογα κοριτσια που χαντακωνονται απο την συγκεκριμενη με την συμπεριφορα που εχει.
τεσσερις μηνες εχω να πατησω λογω της υπηρεσιας εδω κι ακομα παραπονα για αυτην διαβαζω.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.944
- Πόντοι
- 11.096
Μικρή σχετικά ναι όμορφη κουκλί σκέτο με ξανθά λίγο μακριά μαλλιά ζωγραφιά είναι η άτιμηαν λες μια μικρη ναι εχεις δικιο,ειναι κουκλι.νομιζω ειναι αδελφη της.τζωρτζινα
στο Λ23 η υπηρεσια ειναι υποδειγμα διαχειρισης πελατων και προσωπικου.
δεν πιστευω να διαβαζει τωρα η λαρισα??χα χα αλλωστε καλα λεμεΜικρή σχετικά ναι όμορφη κουκλί σκέτο με ξανθά λίγο μακριά μαλλιά ζωγραφιά είναι η άτιμη
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 597
- Πόντοι
- 86
Καλώς τους δικηγόρους και γιατρους παρέα.....γιατί θίχτηκες κουμπαράκι?ποιος την έβρισε τη μαρινα?τι είπα?μετριοτατη Αλβανίδα είπα π τη βλέπεις τη βρισιά?ναι καλα πάω συγαμπρε δεν εχω πρόβλημα....εσυ?αλλλα τι ρωτάω τωρα....σορυΚουμπαρεεε! Αρχικά βάλε καμιά τελεία να καταλάβουμε τί γράφεις.
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 597
- Πόντοι
- 86
Έβαλα και σημεία στίξης τωρα μπαμπινιωτη για να με καταλάβεις......μορφωμένε μ γαμπρε εσυ....
Χαχα .(Θυμίζω ότι πριν 3 μέρες την Μαριάνα από το Κ48, την έχει ξεκωλιάσει η μισή Αθήνα κ μένα μου έλεγε στην διάρκεια της συνεδρίας ότι δεν κάνει πρωκτικό).
Εμένα μια φορά μου ζητησε + 20 για αφιλτρο και όταν της είπα,ότι τις προηγούμενες φορές μου τον έπαιρνε without μουπε ότι δεν ήταν αυτή αλλά κάποια άλλη .
Μεστειλε στο τρελοκομείο,
αλλά ευρώ μου δεν ξαναδε .
Μαύρο στις κακες συμπεριφορές
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 597
- Πόντοι
- 86
Συμφωνώ απόλυτα...τη Μαριάνα δεν την ξερω αλλα συμφωνώ απολυτως με το μαύρο στις κακές συμπεριφορές.....και διαφωνώ καθέτως με τους υπερασπιστές της marvel για την κάθε ξεπλυμένη εδω μέσαΧαχα .
Εμένα μια φορά μου ζητησε + 20 για αφιλτρο και όταν της είπα,ότι τις προηγούμενες φορές μου τον έπαιρνε without μουπε ότι δεν ήταν αυτή αλλά κάποια άλλη .
Μεστειλε στο τρελοκομείο,
αλλά ευρώ μου δεν ξαναδε .
Μαύρο στις κακες συμπεριφορές
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K