Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Τον Οκτ'21 που είχα ρωτήσει την Λειλα , μου είχε πει ότι δεν. Αν τώρα είναι οκ, όντως είναι η είδηση της ημέρας και μπράβο της !
Πιθανόν με την στρογγυλοποίηση της ναχασε πελάτες οπότε ξαναεβαλε μπροστά τα μεγάλα όπλα.....

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.564
Πόντοι
41.813
Διαφωνώ.
Στο ΄χέρι είναι της σερίφισας να αλλάξει τη γνώμη του πελάτη, αλλά θέλει τρόπο φυσικά και μυαλό πωλητή, όχι να έχει νοοτροπία "στα αρχίδια μου, ας φύγει".
Η συγκεκριμένη ΔΕΝ είναι καθόλου καλή στον πελάτη. Εδώ στο κλείνει στο τηλέφωνο, που ούτε καν σε έχει δει. Άρα για ποια εμπειρεία στη δουλειά μιλάμε;

Στο Λ23 δεν έχουν θέμα πάντως.
στο Λ23 η υπηρεσια ειναι υποδειγμα διαχειρισης πελατων και προσωπικου.
για καθεμια που περναει λεει αναλυτικα και τι προγραμμα κανει. επισης απανταει σε οτι την ρωτησει καποιος και δεν κατεβαζει τη μουρη της στο πατωμα.
τα ιδια και στο τηλεφωνο.
προσωπικα με τον τροπο της κι ενω ημουν ετοιμος να φυγω μου εχει αλλαξει γνωμη πολλες φορες.
εδω δυστυχως δεν ειναι ετσι.
η νοοτροπια που εχει και που αναφερεις ειναι αυτη που επικρατει.
στα αρχιδια τους θα μου πειτε για το τι λεμε εμεις εδω,αλλα ειναι κριμα γιατι υπαρχουν πολλα αξιολογα κοριτσια που χαντακωνονται απο την συγκεκριμενη με την συμπεριφορα που εχει.
τεσσερις μηνες εχω να πατησω λογω της υπηρεσιας εδω κι ακομα παραπονα για αυτην διαβαζω.
της ευχομαι και εις ανωτερα.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Όπου θέλουν τον δίνουν (τον κωλο),και όταν πέσουν τα Ραντεβού ξαναβγαίνει σαν άσσος από το μανίκι
Υπενθυμίζω ότι αυτό που έγραψα είναι σύμφωνα με όσα μου είπε η σερίφισα.
Δεν πέρασα προσωπικά μέσα στο δωμάτιο για να έχω άποψη.

Ούτε τα γυρίζω, ότι κωλοτουμπα κάνω. Απλά για να μην έχουμε παρερμηνείες άμα πάει κάποιος κ διαπιστώσει άλλα κ μετά έρχεται κ μου ζητήσει τα ρέστα!

(Θυμίζω ότι πριν 3 μέρες την Μαριάνα από το Κ48, την έχει ξεκωλιάσει η μισή Αθήνα κ μένα μου έλεγε στην διάρκεια της συνεδρίας ότι δεν κάνει πρωκτικό).

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
7
Like
969
Πόντοι
371
παιδια υπαρχουνε και αλλου λυσεις.αν σταματησουμε για λιγο καιρο πιστευω να φτιαξει η κατασταση με την ξυνη..

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
παιδια υπαρχουνε και αλλου λυσεις.αν σταματησουμε για λιγο καιρο πιστευω να φτιαξει η κατασταση με την ξυνη..
τα πρώτα χρόνια του bou, αυτό το λέγαμε "η δύναμη του site"

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
7
Like
969
Πόντοι
371
στο λαρισοσπιτο που πηγαινω με ρωταει η υποδοχη πως περασα και αν θα ξαναπαω. παραδειγμα προς μιμηση..φραντζη 2 για οσους γωνριζουν

badriver8543

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
597
Πόντοι
86
Μην ασχολείστε ρε παιδιά καθόλου με το μαγαζί και μέ τη χοντρή πατσαβούρα Τσατσα.....δεν πάνε να γαμηθουμε πουτανες ειναι σιγά......ποιος τις χεζει....

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.564
Πόντοι
41.813
στο λαρισοσπιτο που πηγαινω με ρωταει η υποδοχη πως περασα και αν θα ξαναπαω. παραδειγμα προς μιμηση..φραντζη 2 για οσους γωνριζουν
ετσι ακριβως. τροφη για σκεψη και για εδω μπας και δουν και μαθουν πεντε πραγματα για το πως πρεπει να φερονται.

Πέρασμα χτες στο Φραντζή 2, μετά την φόλα στο Σ40-42.
(.....)
Στα θετικά, οι διαδικασία σαλοναρίσματος είναι πολύ επαγγελματική, όλες περνάνε κ σε χαιρετάνε κ συστήνονται δια χειραψίας κ η Λαρισα πολύ καλή στην παρουσίαση των κοριτσιών.

Θά συμφώνησω ή υποδοχή καί τό σαλοναρισμα σέ αυτό τό μαγαζί είναι σέ άλλο επίπεδο ανώτερο, επίσης όλες και όλα τά ιδρύματα διαβάζουν τό μόνο σίγουρο.

η υποδοχη ειναι το 50% κατα τη γνωμη μου για το αν θα αποφασισει καποιος να περασει ή οχι στο δωματιο.
αν ειναι σωστη,δεν βαριεται,απανταει σε τυχον ερωτησεις του πελατη για το προγραμμα,τοτε σε προδιαθετει ευχαριστα πιστευω. αν δεν γινεται ετσι τοτε αστο καλυτερα.

badriver8543

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
597
Πόντοι
86
Ρωσίδα χοντρή τσατσα πατσαβούρα και Αλβανίδες πουτανες,,...και ασχολείστε .?δεν πά να ψοφησουνε

badriver8543

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
597
Πόντοι
86
Μαργαρίτα Ρωσίδα χοντρή τσατσα π δεν κάνει ούτε για τα σκουπίδια.....μαρινα λειλα μετριότητες αλβανιδαρες μαρινα την εχω γαμησει αρκετές φορές καλη ειναι δε λέω αλλα οχι να την παρακαλάμε κιόλας......και κατι άλλες γκόμενες για χεσιμο εντελώς και εσείς ασχολείστε ενώ εχουμε τόσα προβλήματα γενικά....κριμα ρε παιδιά

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Κουμπαρεεε! Αρχικά βάλε καμιά τελεία να καταλάβουμε τί γράφεις.
Τώρα σούφταιξε η Μαρίνα; Λες οτι τη γάμησες τόσες φορές και από πάνω τη βρίζεις; Τα ίδια και για τη Λέιλα; Πας καλά; Άλλο είναι το πρόβλημα σου. Να το κοιτάξεις αυτό.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.944
Πόντοι
11.096
Εκεί ή υποδοχή είναι σέ άλλο επίπεδο από ευγένεια και εξυπηρέτηση από την λαρισα ή την άλλη την ξανθούλα...... τί μωρό είναι αυτό..... τό ερωτεύεσαι άνετα :smitten:

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
7
Like
969
Πόντοι
371
αν λες μια μικρη ναι εχεις δικιο,ειναι κουκλι.νομιζω ειναι αδελφη της.τζωρτζινα

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.944
Πόντοι
11.096
για καθεμια που περναει λεει αναλυτικα και τι προγραμμα κανει. επισης απανταει σε οτι την ρωτησει καποιος και δεν κατεβαζει τη μουρη της στο πατωμα.
προσωπικα με τον τροπο της κι ενω ημουν ετοιμος να φυγω μου εχει αλλαξει γνωμη πολλες φορες.
στα αρχιδια τους θα μου πειτε για το τι λεμε εμεις εδω,αλλα ειναι κριμα γιατι υπαρχουν πολλα αξιολογα κοριτσια που χαντακωνονται απο την συγκεκριμενη με την συμπεριφορα που εχει.
τεσσερις μηνες εχω να πατησω λογω της υπηρεσιας εδω κι ακομα παραπονα για αυτην διαβαζω.
Ευγενική ή κυρία στο Λ23 καί απαντάει σε ότι ρώτησεις και μου έχει τύχει νά με ενημερώσει από πρίν για κοπέλα ποια πράγματα δεν κάνει στο δωμάτιο, έτσι έχω μια επιπλέον ενημέρωση.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.944
Πόντοι
11.096
αν λες μια μικρη ναι εχεις δικιο,ειναι κουκλι.νομιζω ειναι αδελφη της.τζωρτζινα
Μικρή σχετικά ναι όμορφη κουκλί σκέτο με ξανθά λίγο μακριά μαλλιά ζωγραφιά είναι η άτιμη

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
7
Like
969
Πόντοι
371

Μικρή σχετικά ναι όμορφη κουκλί σκέτο με ξανθά λίγο μακριά μαλλιά ζωγραφιά είναι η άτιμη
δεν πιστευω να διαβαζει τωρα η λαρισα??χα χα αλλωστε καλα λεμε

badriver8543

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
597
Πόντοι
86
Κουμπαρεεε! Αρχικά βάλε καμιά τελεία να καταλάβουμε τί γράφεις.
Τώρα σούφταιξε η Μαρίνα; Λες οτι τη γάμησες τόσες φορές και από πάνω τη βρίζεις; Τα ίδια και για τη Λέιλα; Πας καλά; Άλλο είναι το πρόβλημα σου. Να το κοιτάξεις αυτό.
Καλώς τους δικηγόρους και γιατρους παρέα.....γιατί θίχτηκες κουμπαράκι?ποιος την έβρισε τη μαρινα?τι είπα?μετριοτατη Αλβανίδα είπα π τη βλέπεις τη βρισιά?ναι καλα πάω συγαμπρε δεν εχω πρόβλημα....εσυ?αλλλα τι ρωτάω τωρα....σορυ

badriver8543

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
597
Πόντοι
86
Έβαλα και σημεία στίξης τωρα μπαμπινιωτη για να με καταλάβεις......μορφωμένε μ γαμπρε εσυ....

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
(Θυμίζω ότι πριν 3 μέρες την Μαριάνα από το Κ48, την έχει ξεκωλιάσει η μισή Αθήνα κ μένα μου έλεγε στην διάρκεια της συνεδρίας ότι δεν κάνει πρωκτικό).
Χαχα .
Εμένα μια φορά μου ζητησε + 20 για αφιλτρο και όταν της είπα,ότι τις προηγούμενες φορές μου τον έπαιρνε without μουπε ότι δεν ήταν αυτή αλλά κάποια άλλη .
Μεστειλε στο τρελοκομείο,
αλλά ευρώ μου δεν ξαναδε .
Μαύρο στις κακες συμπεριφορές

badriver8543

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
597
Πόντοι
86
Χαχα .
Εμένα μια φορά μου ζητησε + 20 για αφιλτρο και όταν της είπα,ότι τις προηγούμενες φορές μου τον έπαιρνε without μουπε ότι δεν ήταν αυτή αλλά κάποια άλλη .
Μεστειλε στο τρελοκομείο,
αλλά ευρώ μου δεν ξαναδε .
Μαύρο στις κακες συμπεριφορές
Συμφωνώ απόλυτα...τη Μαριάνα δεν την ξερω αλλα συμφωνώ απολυτως με το μαύρο στις κακές συμπεριφορές.....και διαφωνώ καθέτως με τους υπερασπιστές της marvel για την κάθε ξεπλυμένη εδω μέσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom