clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 21.119
- Πόντοι
- 5.946
Μαριάννα η όμορφη και ευγενική υπηρεσία στο Φ2...αν λες μια μικρη ναι εχεις δικιο,ειναι κουκλι.νομιζω ειναι αδελφη της.τζωρτζινα
νομίζω...
Μαριάννα η όμορφη και ευγενική υπηρεσία στο Φ2...αν λες μια μικρη ναι εχεις δικιο,ειναι κουκλι.νομιζω ειναι αδελφη της.τζωρτζινα
τελεία και παύλα...στο Λ23 η υπηρεσια ειναι υποδειγμα
ε όχι και μετριότατη η Μαρίνα να μη λέμε ότι θέλουμε...Καλώς τους δικηγόρους και γιατρους παρέα.....γιατί θίχτηκες κουμπαράκι?ποιος την έβρισε τη μαρινα?τι είπα?μετριοτατη Αλβανίδα είπα π τη βλέπεις τη βρισιά?ναι καλα πάω συγαμπρε δεν εχω πρόβλημα....εσυ?αλλλα τι ρωτάω τωρα....σορυ
Οκ clonarius αξιόπιστε,,,,,,κλαιω.....ποσο χρονων εισαι clonarius?νιωθω βλαξ τωρα ο ανοίγω συζήτηση μαζι σου αλλα τι να κάνω...θελω να μιλήσω με ένα αξιόπιστο μέλος του bourdela!!!!!!!!ε όχι και μετριότατη η Μαρίνα να μη λέμε ότι θέλουμε...
επίσης όποιος λέει προφανείς μαλακίες χάνει αμέσως την αξιοπιστία του...
όχι ότι είχες και μπόλικη πριν βέβαια...
Δεν αποκλείεται όμως ο συνδυασμός (στρογγυλοποίησης + νέων φουλ υπηρεσιών), να δημιουργήσει και ένα νέο μεγάλο ρεύμα θαυμαστών για τη Λειλα!Πιθανόν με την στρογγυλοποίηση της ναχασε πελάτες οπότε ξαναεβαλε μπροστά τα μεγάλα όπλα.....
μόνο τώρα? χμμμ...νιωθω βλαξ τωρα
Λέιλα είναι από Λευκορωσία...λειλα μετριότητες αλβανιδαρες
Και η Μαίρη επίσης.. Ο παίχτης παραληρεί...Λέιλα είναι από Λευκορωσία...
πέφτει λίγο μακρυά από τα Τίρανα φωστήρα μου...
Όντως αυτή. Την είχα πετύχει όταν είχα περάσειΜαριάννα η όμορφη και ευγενική υπηρεσία στο Φ2...
Παραθέτω εδώ, αλλά αναφέρομαι σε όλα τα σαλεμένα ποστ σου. Και λάδια χάνεις και φλάντζα έκαψες και τα πάντα όλα με τα ποστ σου.Καλώς τους δικηγόρους και γιατρους παρέα.....γιατί θίχτηκες κουμπαράκι?ποιος την έβρισε τη μαρινα?τι είπα?μετριοτατη Αλβανίδα είπα π τη βλέπεις τη βρισιά?ναι καλα πάω συγαμπρε δεν εχω πρόβλημα....εσυ?αλλλα τι ρωτάω τωρα....σορυ
δεν την ξερω την κοπελλα.μαλλον αλλη ειναι.Όντως αυτή. Την είχα πετύχει όταν είχα περάσει
χαλάρωσε μεγαλε γαμικουλα λιγάκι...πάρε κανα λεξοτανιλ.Οκ clonarius αξιόπιστε,,,,,,κλαιω.....ποσο χρονων εισαι clonarius?νιωθω βλαξ τωρα ο ανοίγω συζήτηση μαζι σου αλλα τι να κάνω...θελω να μιλήσω με ένα αξιόπιστο μέλος του bourdela!!!!!!!!
στα ειπανε και οι αλλοι και συμφωνω μαζι τους.Καλώς τους δικηγόρους και γιατρους παρέα.....γιατί θίχτηκες κουμπαράκι?ποιος την έβρισε τη μαρινα?τι είπα?μετριοτατη Αλβανίδα είπα π τη βλέπεις τη βρισιά?ναι καλα πάω συγαμπρε δεν εχω πρόβλημα....εσυ?αλλλα τι ρωτάω τωρα....σορυ
Η Λάρισα τώρα δεν ακούει .δεν πιστευω να διαβαζει τωρα η λαρισα??χα χα αλλωστε καλα λεμε
lina????και η Λίνα ήταν πολύ καλή πριν φύγει για το Φ7
υπηρεσία, μελαχρινή με την κωλάραlina????
Oντως.. πολυ ευγενικη η Κα Λινα!! Και βοηθάει.. οπου μπορει...και η Λίνα ήταν πολύ καλή πριν φύγει για το Φ7