Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους ενημερώνω οτι σήμερα είναι Άννα,ΚΑτερίνα,Νίνα,Όλγα,Έυα και Νικόλ. :) :) :) :) :) :)

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Βεβαίως και υπάρχει είναι η Εύα Άννα και Όλγα με πολλά προσόντα  :tits: :tits: :tits:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
...περασμα απο εδω...σημερα δευτερα,ηταν ανοικτο...παρουσες αννα-ολγα-και μια βερονικα μιλφ,μονο αυτες οι τρεις.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ποια κοριτσια παιζουν σημερα?

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
περασα χθες στο μεσημερι κοπελες ολγα απο θησεως 31&81 ξανθια milf και νικολ ρωσιδα με καρε μαυρο μαλλι και 2 που δεν συγκρατησα ονοματα.προτιμασα την ολγα αφου ειμαι και πελατης της χρονια 30 λεπτα 60€ 1 εκτονωση.

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
περασα χθες στο μεσημερι κοπελες ολγα απο θησεως 31&81 ξανθια milf και νικολ ρωσιδα με καρε μαυρο μαλλι και 2 που δεν συγκρατησα ονοματα.προτιμασα την ολγα αφου ειμαι και πελατης της χρονια 30 λεπτα 60€ 1 εκτονωση.

σωστη επιλογη !!!! και εγω τωρα που η Θεια Ολγα :tits2: εφτασε κατω απο τιν επιβλεψη της Κ.Βετα  :tits: τιν ετιμησα δυο φορες  :knockinb: .......... οσα χρονια και εαν περασουν , το τσιμπουκι :pipa1: τις Θεια Ολγας δεν το φτανει καμια  :rockon: :rockon: :rockon:

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
σωστη επιλογη !!!! και εγω τωρα που η Θεια Ολγα :tits2: εφτασε κατω απο τιν επιβλεψη της Κ.Βετα  :tits: τιν ετιμησα δυο φορες  :knockinb: .......... οσα χρονια και εαν περασουν , το τσιμπουκι :pipa1: τις Θεια Ολγας δεν το φτανει καμια  :rockon: :rockon: :rockon:
ειναι το κατι αλλο  :kissass:

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
:s&m_1:
ειναι το κατι αλλο  :kissass:

συμφωνω και με τους δυο σας. πελατης εδω και 2 χρονια της ολγας απο τοτε πο ηρθε στην ελλαδα και περιπλανιωταν στον πειραια. το μονο που εχω να παρατηρησω ειναι οτι επεσε αισθητα το σωμα της. οταν ειχα πρωτοπαει μαζι της ηταν πετρα , ειχα παθει την πλακα μου. ισως στην ρωσια εκανε γυμναστικη και εδω τα παρατησε τελειως

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ποιος θα μας πει τι παιζει σημερα?

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Xρονια πολλα στην Κ.Βετα  :tits2: να πειτε σημερα συναδελφοι  :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:γιορταζει η ''Κυρια''  :tits: σημερα !!!!!!!!!!!!!!

εγω περασα απο το ''στεκι'' , εφαγα  το γλυκακι μου , εριξα και το  :knockinb: :fuck1: :cum:

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Xρονια πολλα στην Κ.Βετα  :tits2: να πειτε σημερα συναδελφοι   :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:γιορταζει η ''Κυρια''  :tits: σημερα !!!!!!!!!!!!!!

εγω περασα απο το ''στεκι'' , εφαγα  το γλυκακι μου , εριξα και το  :knockinb: :fuck1: :cum:

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

ποιός τη γαμάει και δαύτην?άντε γιατί γεμίσαμε τσάτσους,τσατσές,νταβάδες,πουτάνες,πουστρόνια,μαλάκες,γλυκομίλητους και κεκέδες!χρυσή αυγή γαμώ το κεράτό μου να γλυτώσουμε από όλη τη λέρα!Όλο το χρήμα το κινούνε δαύτοι!και εσείς μαλάκες είστε στα φραγκοδίφραγκα!!!σκάστε μαλάκες και άλλα σε όλο αυτό το μπουρδελοσύστημα!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom