Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αλλα το γαμισαμε το θρεντακι...
λοιπον επιστροφη της Νικολ?
Ετσι μπραβο....

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21
...και επιστροφή της Βίκυ? Τελικά μιλάμε για την περίφημη "κόρη" της Βετας ή για άλλη?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
σημερα παντως δεν ειδα καμμια Βικυ...

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
παιδια εδω παιζει 60αρι ????

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους σήμερα είναι Νίνα,Άννα,Κατερίνα,Βίκυ,Ελένη,Τάνια,Νικόλ και Όλγα για πολλές τρέλες.

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
αν θελω μασαζ φιλε μου δινω 40 ευρω σε επαγγελματια που μου κανει αθλητικο για μιαμιση ωρα και με λειωνει και βγαινω πουπουλο... οποιος λεει οτι παει στα μασατζιδικα του κεντρου τυπου κυρα Λενης ή στα λοιπα υποδεεστερα οπως επιθυμεις συστηματικα να τα υποτιμας.... για το μασαζ!!! ε ειναι μεγαλος ψευτης... ολοι για το κοκο πανε... τωρα κατι θυματα θελουν να ριχνουν 100ρες για να τους τον ακουμπησουνε λιγακι... με'γεια τους με χαρα τους... υπαρχουν αλλοι που θελουν φουλ του κωλου με πιπες στα 60 ή στα 80 ευρω κι αυτοι ωραιοι ειναι... εγω προσωπικα ανηκω σε αυτους...
για να σε βαλω ομως λιγο στην θεση σου... και στα μαγαζια που πας κι εσυ πεφτουν και ακαποτες πιπες και ακαποτα γαμησια... απλα δεν ακουγεται... οποιος ισχυριζεται με σιγουρια οτι υπαρχουν εργαζομενα κοριτσια που ειναι ασφαλη... ειναι απλα αδαης...

το ίδιο ισχύει και στην μπριζόλα ,αν θέλω μπριζόλα φίλε μου πάω σε ένα μπουρδέλο ή ένα studio δίνω 20-50 γιουργια και έχω στάνταρ κατάσταση και έτσι και σκάσω και έξτρα πάιρνω ότι γουστάρω ,δηλωμένη και υποχρεωμένη να εξετάζεται τακτικά υγειονομικά κορασίδα και μάλιστα πολλές ειδικά στα studios είναι και κλάσεις πάνω σαν γυναίκες ,απο κάτι αντίστοιχες των μασάζ. Αρα εσύ που σκάς 60-80 γιούργια για να ψάχνεις τρελά φουλ στα μασατζίδικα τζάμπα μάγκας πιάνεσαι.
Τώρα για τα μαγαζιά που πάω εγώ και κάποιοι άλλοι συναγωνιστές και μας ρίχνεις μπιχτή ,λάβε υπόψη ότι όπως έχω ξαναγράψει υπάρχουν παίχτες παντρεμένοι και δεσμευμέμοι και σε ηληκιές 40+.Αν αγόρι μου με πάρει μάτι να μπαινοβγαίνω στης Ελένης ή κάπου αντίστοιχα ,εύκολα λέω ειδικά εγώ που δουλεύω στην περιοχή ,με πόναγε η μεση κλπ και ανέβηκα για μασάζ να ξεπιαστώ ,αν με δουν στην Στουρνάρη τι θα πώ ? ότι έκανα λάθος και αντί για εξετάσεις στην βιοκλινική μπήκα στο γαμησάδικο για ακτινογραφία ?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Τώρα για τα μαγαζιά που πάω εγώ και κάποιοι άλλοι συναγωνιστές και μας ρίχνεις μπιχτή ,λάβε υπόψη ότι όπως έχω ξαναγράψει υπάρχουν παίχτες παντρεμένοι και δεσμευμέμοι και σε ηληκιές 40+.Αν αγόρι μου με πάρει μάτι να μπαινοβγαίνω στης Ελένης ή κάπου αντίστοιχα ,εύκολα λέω ειδικά εγώ που δουλεύω στην περιοχή ,με πόναγε η μεση κλπ και ανέβηκα για μασάζ να ξεπιαστώ ,αν με δουν στην Στουρνάρη τι θα πώ ? ότι έκανα λάθος και αντί για εξετάσεις στην βιοκλινική μπήκα στο γαμησάδικο για ακτινογραφία ?

Πήγες στο Πλαίσιο για αγορές τεχνολογίας αιχμής..... ;)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
αν με δουν στην Στουρνάρη τι θα πώ ? ότι έκανα λάθος και αντί για εξετάσεις στην βιοκλινική μπήκα στο γαμησάδικο για ακτινογραφία ?
Ότι είσαι πλασιέ μασαζοκαλσόν και δειγματίζεις θεραπεύτριες. Ούτως ή άλλως οι περισσότερες το έχουν ανάγκη...χρυσές δουλειές δικέ μου! :rockon:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
δηλωμένη και υποχρεωμένη να εξετάζεται τακτικά υγειονομικά κορασίδα
ε ρε γελια...
αν νομιζεις οτι τα κοριτσια στα στουντιο και στα μπουρδελα ειναι δηλωμενα...
και οτι περνανε ιατρικες εξετασεις...
ο θεος να σε βοηθησει...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
και παρεπιπτοντως ειμαι 47... και παλιος πελατης της κας Ελενης...
απλα βαρεθηκα την κοροιδια... αν δε εισαι δεσμευμενος ή παντρεμενος... πρεπει να προσεχεις περισσοτερο γιατι η γυναικα σου δεν προκειτε να σε συγχωρησει ειτε πας στην Σκουφα ειτε στην Καλιρροης... αλλα μαλλον νομιζεις οτι οι γυναικες τρωνε κουτοχορτο...

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους σήμερα είναι Άννα,Ελένη,Νίνα,Κατερίνα,Βίκυ σε τρελά κέφια.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom