jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
αλλα το γαμισαμε το θρεντακι...
λοιπον επιστροφη της Νικολ?
Ετσι μπραβο....
λοιπον επιστροφη της Νικολ?
Ετσι μπραβο....
παιδια εδω παιζει 60αρι ????
Μπα... Απλά άλλος ένας πεισματάρης ξερόλας...ΑφθονούνΦίλε zero μην ασχολείσαι.....σε διατεταγμένη υπηρεσία βρίσκεται ο άνθρωπος....
ναι 60αρι για μισάωρο.......παιδια εδω παιζει 60αρι ????
Καλημέρα σε όλους σήμερα είναι Νίνα,Άννα,Κατερίνα,Βίκυ,Ελένη,Τάνια,Νικόλ και Όλγα για πολλές τρέλες.
ναι 60αρι για μισάωρο.......
το οποίο είναι επιοικώς αηδία κατά τη γνώμη μουναι 60αρι για μισάωρο.......
δεν ξέρω αμφιταλαντεύομαι, συμφωνώ ή διαφωνώτο οποίο είναι επιοικώς αηδία κατά τη γνώμη μου
μάλλον αναλόγως την στιγμή θα έλεγα εγω
αν θελω μασαζ φιλε μου δινω 40 ευρω σε επαγγελματια που μου κανει αθλητικο για μιαμιση ωρα και με λειωνει και βγαινω πουπουλο... οποιος λεει οτι παει στα μασατζιδικα του κεντρου τυπου κυρα Λενης ή στα λοιπα υποδεεστερα οπως επιθυμεις συστηματικα να τα υποτιμας.... για το μασαζ!!! ε ειναι μεγαλος ψευτης... ολοι για το κοκο πανε... τωρα κατι θυματα θελουν να ριχνουν 100ρες για να τους τον ακουμπησουνε λιγακι... με'γεια τους με χαρα τους... υπαρχουν αλλοι που θελουν φουλ του κωλου με πιπες στα 60 ή στα 80 ευρω κι αυτοι ωραιοι ειναι... εγω προσωπικα ανηκω σε αυτους...
για να σε βαλω ομως λιγο στην θεση σου... και στα μαγαζια που πας κι εσυ πεφτουν και ακαποτες πιπες και ακαποτα γαμησια... απλα δεν ακουγεται... οποιος ισχυριζεται με σιγουρια οτι υπαρχουν εργαζομενα κοριτσια που ειναι ασφαλη... ειναι απλα αδαης...
Τώρα για τα μαγαζιά που πάω εγώ και κάποιοι άλλοι συναγωνιστές και μας ρίχνεις μπιχτή ,λάβε υπόψη ότι όπως έχω ξαναγράψει υπάρχουν παίχτες παντρεμένοι και δεσμευμέμοι και σε ηληκιές 40+.Αν αγόρι μου με πάρει μάτι να μπαινοβγαίνω στης Ελένης ή κάπου αντίστοιχα ,εύκολα λέω ειδικά εγώ που δουλεύω στην περιοχή ,με πόναγε η μεση κλπ και ανέβηκα για μασάζ να ξεπιαστώ ,αν με δουν στην Στουρνάρη τι θα πώ ? ότι έκανα λάθος και αντί για εξετάσεις στην βιοκλινική μπήκα στο γαμησάδικο για ακτινογραφία ?
Ότι είσαι πλασιέ μασαζοκαλσόν και δειγματίζεις θεραπεύτριες. Ούτως ή άλλως οι περισσότερες το έχουν ανάγκη...χρυσές δουλειές δικέ μου!αν με δουν στην Στουρνάρη τι θα πώ ? ότι έκανα λάθος και αντί για εξετάσεις στην βιοκλινική μπήκα στο γαμησάδικο για ακτινογραφία ?
ε ρε γελια...δηλωμένη και υποχρεωμένη να εξετάζεται τακτικά υγειονομικά κορασίδα
Καλημέρα σε όλους σήμερα είναι Άννα,Ελένη,Νίνα,Κατερίνα,Βίκυ σε τρελά κέφια.