Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα και καλή εβδομάδα Σήμερα είμαι Νίνα Κατερίνα Όλγα Εύα Τάνια Άννα και Νικόλ

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
επιτελους η Νικολ !!! αλλα και η Κατερινα καλο μιλφακι ειναι... κυρα Βεττα πες και στην Ευα να κανει ελευθερο στοματικο γιατι την τελευταια φορα που την πηρα με ξενερωσε με το λαστιχο...

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα και καλή εβδομάδα Σήμερα είμαι Νίνα Κατερίνα Όλγα Εύα Τάνια Άννα και Νικόλ

με αφορμή που διάβασα κάτι για θέμα υγείας ,ρωτάω όλες οι θεραπεύτριες έχουνε βιβλιάρια υγείας ?
αυτή η ερώτηση ισχύει βέβαια για όλα τα θεραπευτήρια ,αλλά περισσότερο στα στάνταρ μπριζόλα που κάποιοι συναγωνιστές περιγράφουν γλιψίματα μπροστά - πίσω , 69 ,κλπ καλαμάκια χωρίς σκούφο ,γλωσσόφιλα κλπ καταστάσεις !!!!!!  για διαβάστε λίγο τι γράφει για ιδιαίτερη έξαρση λοιμωδών νοσημάτων, όπως είναι οι ηπατίτιδες, η φυματίωση, η ψώρα και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αστα φιλε κατσε σπιτι σου καλυτερα... την υγεια δεν την ψαχνουν στον αγοραιο ερωτα...

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
τι να κάνουμε δεν έχουμε όλοι την ίδια αρώστια ,γιαυτό και δεν συχνάζουμε όλοι στα ίδια ιδρύματα .Ο κάθε συναγωνιστής επιλέγει ανάλογα με την τσέπη του και τα γούστα του και ανάλογα πόσο καμικάζι είναι.Αλλοι γουστάρουν και πληρώνουν έξτρα για να μπριζολιάσουν ξεσκούφωτοι μαύρες στην Αθηνας. Οσο για τον αγοραίο έρωτα ,αν στα πραγματικά ιδρύματα μασάζ/spa τον αναζητάτε τότε θα πηγαίνετε κουβά συνέχεια.Υπάρχει όμως και μιά κατηγορία συναγωνιστών που γράφει και διαβάζει εδώ μέσα που δεν το βλέπει το θέμα έτσι ,πηγαίνει να περάσει καλά και όχι να αρπάξει κανένα νόσημα,να απολαυσει ένα καλό μασάζ ,σε ένα καθαρό και νόμιμο χώρο και απο εκεί και πέρα αν προκύψει το επιπλέον καλώς άν όχι δεν έγινε και τίποτα.Τι να κάνουμε υπάρχουν συναγωνιστές που δεν είναι μόνοι τους και υπάρχει κόσμος πίσω μας, που δεν φταίει σε τίποτα να πληρώσει τα δικά μας αποθημένα ή βίτσια.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αν θελω μασαζ φιλε μου δινω 40 ευρω σε επαγγελματια που μου κανει αθλητικο για μιαμιση ωρα και με λειωνει και βγαινω πουπουλο... οποιος λεει οτι παει στα μασατζιδικα του κεντρου τυπου κυρα Λενης ή στα λοιπα υποδεεστερα οπως επιθυμεις συστηματικα να τα υποτιμας.... για το μασαζ!!! ε ειναι μεγαλος ψευτης... ολοι για το κοκο πανε... τωρα κατι θυματα θελουν να ριχνουν 100ρες για να τους τον ακουμπησουνε λιγακι... με'γεια τους με χαρα τους... υπαρχουν αλλοι που θελουν φουλ του κωλου με πιπες στα 60 ή στα 80 ευρω κι αυτοι ωραιοι ειναι... εγω προσωπικα ανηκω σε αυτους...
για να σε βαλω ομως λιγο στην θεση σου... και στα μαγαζια που πας κι εσυ πεφτουν και ακαποτες πιπες και ακαποτα γαμησια... απλα δεν ακουγεται... οποιος ισχυριζεται με σιγουρια οτι υπαρχουν εργαζομενα κοριτσια που ειναι ασφαλη... ειναι απλα αδαης...

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
και στα μαγαζια που πας κι εσυ πεφτουν και ακαποτες πιπες και ακαποτα γαμησια... απλα δεν ακουγεται... οποιος ισχυριζεται με σιγουρια οτι υπαρχουν εργαζομενα κοριτσια που ειναι ασφαλη... ειναι απλα αδαης...

Αυτό που έγραψες για "ακάποτα γαμήσια" να υποθέσω ότι το έγραψες μεταφορικά;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.211
Πόντοι
46.232
όχι φίλε δεν είναι καθόλου μεταφορικά....συμβαίνουν...

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
όχι φίλε δεν είναι καθόλου μεταφορικά....συμβαίνουν...

Αν είναι έτσι, τόσο οι κοπέλες όσο και οι πελάτες που συμμετέχουν σε τέτοιες πρακτικές εγκληματούν (και μιλώ κυριολεκτικά).

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.211
Πόντοι
46.232
δίκιο έχεις.........μου κάνει εντύπωση που σου προκάλεσε έκπληξη το ότι γράφτηκε για ακάποτα γαμήσια......... 

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
συμβαινουν δε παντου... απο πιατσα να παρεις, σε μπουρδελο, σε στουντιο, σε μασαζ, σε κωλ γκιρλ στο σπιτι, σε σιτυ τουρ...
εμενα προσωπικα μου εχει συμβει απειρες φορες σε οικο ανοχης να σπασει το προφυλακτικο και να βαριεται η κοπελα να παει για αλλο και να μου λεει ελα βαλτο ετσι μεσα ειμαι καθαρη... γι αυτο παντα καβατζα προφυλακτικα δικα μας...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.211
Πόντοι
46.232
εσύ μιλάς για ατύχημα.........
εγω  λέω για προσχεδιασμένα και συμφωνημένα απο πριν ;)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
μια βιζιτου που επαιρνα πριν απο 10 χρονια στο σπιτι τακτικα και τα ειχαμε βρει τοσο καλα που μετα απο λιγο ερχοτανε και τζαμπα... μια μερα μου λεει θελω να μπεις μεσα μου κανονικα και να μου πλημυρρισεις το μουνι με το σπερμα σου... και πολλα αλλα περιστατικα... Ποτε δεν ξερεις... και στο πιο κλασατο μασατζιδικο οταν ενας σταθερος πελατης σταζει 100ρες 150ρες και 200ρες και παει να την παρει ακαποτα την κοπελιτσα νομιζεις δεν θα του κατσει?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
εσύ μιλάς για ατύχημα.........
εγω  λέω για προσχεδιασμένα και συμφωνημένα απο πριν ;)
ναι και τα προμελετημενα γινονται συνεχως... και στην Γερανιου και στην Βαθης με τα ζακια... ακομα κι εκει...
αν και δεν εχει διαφορα... τι απο προθεση τι απο ατυχημα? η τελικη πραξη ειναι ιδια

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
αν θελω μασαζ φιλε μου δινω 40 ευρω σε επαγγελματια που μου κανει αθλητικο για μιαμιση ωρα και με λειωνει και βγαινω πουπουλο... οποιος λεει οτι παει στα μασατζιδικα του κεντρου τυπου κυρα Λενης ή στα λοιπα υποδεεστερα οπως επιθυμεις συστηματικα να τα υποτιμας.... για το μασαζ!!! ε ειναι μεγαλος ψευτης... ολοι για το κοκο πανε... τωρα κατι θυματα θελουν να ριχνουν 100ρες για να τους τον ακουμπησουνε λιγακι... με'γεια τους με χαρα τους... υπαρχουν αλλοι που θελουν φουλ του κωλου με πιπες στα 60 ή στα 80 ευρω κι αυτοι ωραιοι ειναι... εγω προσωπικα ανηκω σε αυτους...
για να σε βαλω ομως λιγο στην θεση σου... και στα μαγαζια που πας κι εσυ πεφτουν και ακαποτες πιπες και ακαποτα γαμησια... απλα δεν ακουγεται... οποιος ισχυριζεται με σιγουρια οτι υπαρχουν εργαζομενα κοριτσια που ειναι ασφαλη... ειναι απλα αδαης...
:rockon: :rockon: :rockon:
επιτέλους και λίγη ωμη αλήθεια...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom