geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.026
- Πόντοι
- 6.515
Καλημέρα!Σήμερα είναι Άννα,Έωα,Κατερίνα,Όλγα,Νίνα,Βίκυ
ποια βικυ ειναι παλι αυτη, εχουμε μπερδευτει
Είμαι η Βέτα και είμαι καλά.Είχα ένα πρόβλημα υγείας και είμαι πάλι κοντά σας.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα Σήμερα είμαι Νίνα Κατερίνα Όλγα Εύα Τάνια Άννα και Νικόλ
Καλημέρα και καλή εβδομάδα Σήμερα είμαι Νίνα Κατερίνα Όλγα Εύα Τάνια Άννα και Νικόλ
αστα φιλε κατσε σπιτι σου καλυτερα... την υγεια δεν την ψαχνουν στον αγοραιο ερωτα...
και στα μαγαζια που πας κι εσυ πεφτουν και ακαποτες πιπες και ακαποτα γαμησια... απλα δεν ακουγεται... οποιος ισχυριζεται με σιγουρια οτι υπαρχουν εργαζομενα κοριτσια που ειναι ασφαλη... ειναι απλα αδαης...
όχι φίλε δεν είναι καθόλου μεταφορικά....συμβαίνουν...
ναι και τα προμελετημενα γινονται συνεχως... και στην Γερανιου και στην Βαθης με τα ζακια... ακομα κι εκει...εσύ μιλάς για ατύχημα.........
εγω λέω για προσχεδιασμένα και συμφωνημένα απο πριν ;)
αν θελω μασαζ φιλε μου δινω 40 ευρω σε επαγγελματια που μου κανει αθλητικο για μιαμιση ωρα και με λειωνει και βγαινω πουπουλο... οποιος λεει οτι παει στα μασατζιδικα του κεντρου τυπου κυρα Λενης ή στα λοιπα υποδεεστερα οπως επιθυμεις συστηματικα να τα υποτιμας.... για το μασαζ!!! ε ειναι μεγαλος ψευτης... ολοι για το κοκο πανε... τωρα κατι θυματα θελουν να ριχνουν 100ρες για να τους τον ακουμπησουνε λιγακι... με'γεια τους με χαρα τους... υπαρχουν αλλοι που θελουν φουλ του κωλου με πιπες στα 60 ή στα 80 ευρω κι αυτοι ωραιοι ειναι... εγω προσωπικα ανηκω σε αυτους...
για να σε βαλω ομως λιγο στην θεση σου... και στα μαγαζια που πας κι εσυ πεφτουν και ακαποτες πιπες και ακαποτα γαμησια... απλα δεν ακουγεται... οποιος ισχυριζεται με σιγουρια οτι υπαρχουν εργαζομενα κοριτσια που ειναι ασφαλη... ειναι απλα αδαης...