Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
εγώ φιλαράκο δεν κάνω μπουρδελότρσαρκα ,επισκέφτομαι που και που κανένα ίδρυμα ,πάμνα προς το κυριλέ ,γιατί γουστάρω όλο το πακέτο ,καθαρός χώρος,καθαρές θεραπεύτριες ,κυρίλα εγκαταστάσεις με ντουζιέρα στο δωμάτιο ,μασάζ επαγγελματικό και όχι του κώλου και στα ρέστα ότι κάτσει (και άμα δεν κάτσει δεν τραβάω και ιδιαίτερο ζόρι),άρα δεν έχω τις γνώσεις για την ενημέρωση που ψάχνεις,όπως εσείς που έχετε χρόνο ,χρήμα και είστε της γύρας και ενημερωτικά τα γυρνάτε όλα ,βλέπετε ,συζητάτε ,αποφασίζετε ,δοκιμάζετε και γράφετε .

εγώ προσωπικά γράφω στο μπουρδέλα γιατί είμαι μπουρδελιάρης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αν ήταν για κυριλέ θα έγραφα στο κοσμοπόλιταν τις εμπειρίες μου από τα spa.

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
εγώ προσωπικά γράφω στο μπουρδέλα γιατί είμαι μπουρδελιάρης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αν ήταν για κυριλέ θα έγραφα στο κοσμοπόλιταν τις εμπειρίες μου από τα spa.
γιατι εισαι ψευτης?...σε εχω πετυχει μαρνης.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:(πλακα κανω heel)....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
@kritwn99 :ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια......

@skl08:αγαπητέ φίλε,αν γράφτηκες εδω για να τσακωθείς η για να μας το παίξεις "high",βρίσκεσαι σε λάθος μέρος....Εδω είμαστε όλοι μια παρέα,με σκοπό την αλληλοενημέρωση και την ανταλλαγή κάποιων απόψεων.Πολλές φορές κάνουμε και τη σχετική πλάκα.Δεν κοιτάμε ούτε το πορτοφόλι κανενός,ούτε κριτικάρουμε τα γούστα και τις προτιμήσεις του κάθε συναγωνιστή.Προς ενημέρωσιν σου δε,και τα high class μαγαζιά έχουμε επισκευθεί και τα πιο "δευτερα"....Δεν το κάναμε θέμα όμως,ούτε προσβάλλαμε κανέναν.....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.158
Πόντοι
42.697
εγώ φιλαράκο δεν κάνω μπουρδελότρσαρκα ,επισκέφτομαι που και που κανένα ίδρυμα ,πάμνα προς το κυριλέ ,γιατί γουστάρω όλο το πακέτο ,καθαρός χώρος,καθαρές θεραπεύτριες ,κυρίλα εγκαταστάσεις με ντουζιέρα στο δωμάτιο ,μασάζ επαγγελματικό και όχι του κώλου και στα ρέστα ότι κάτσει (και άμα δεν κάτσει δεν τραβάω και ιδιαίτερο ζόρι),άρα δεν έχω τις γνώσεις για την ενημέρωση που ψάχνεις,όπως εσείς που έχετε χρόνο ,χρήμα και είστε της γύρας και ενημερωτικά τα γυρνάτε όλα ,βλέπετε ,συζητάτε ,αποφασίζετε ,δοκιμάζετε και γράφετε .

εσύ τυπε χαραμίζεσαι στην ελλάδα, είσαι για μεγάλα πράγματα στο εξωτερικό!

eloxim13

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο του ιδρύματος σε pm... Ευχαριστώ.

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
@kritwn99 :ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια......

@skl08:αγαπητέ φίλε,αν γράφτηκες εδω για να τσακωθείς η για να μας το παίξεις "high",βρίσκεσαι σε λάθος μέρος....Εδω είμαστε όλοι μια παρέα,με σκοπό την αλληλοενημέρωση και την ανταλλαγή κάποιων απόψεων.Πολλές φορές κάνουμε και τη σχετική πλάκα.Δεν κοιτάμε ούτε το πορτοφόλι κανενός,ούτε κριτικάρουμε τα γούστα και τις προτιμήσεις του κάθε συναγωνιστή.Προς ενημέρωσιν σου δε,και τα high class μαγαζιά έχουμε επισκευθεί και τα πιο "δευτερα"....Δεν το κάναμε θέμα όμως,ούτε προσβάλλαμε κανέναν.....

Το γιατί γράφτηκε ο καθένας εδώ ή γιατί διαβάζει ειναι προσωπικό του θέμα και δεν δίνει λογαριασμό σε κανένα.Επίσης ο καθένας έχει δικαίωμα να πηγαίνει όπου θέλει και γουστάρει και να πληρώνει επίσης ότι θέλει.Δεν αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι θεωρούν ότι επειδή έχουν χρόνο και γράφουν όλοι μέρα και έχουν χχχχχ μηνύματα ειναι οι θεοί του Ολύμπου και οι υπόλοιποι είναι η χλεμπάγια ή οι προβοκάτορες ή οτι άλλο.
Επειδή είμαι και δεν είμαι μικρός σε ηληκία και χρόνια λάτρης του αθλήματος ,διαβάζω όλα τα μυνήματα προσεκτικά και επειδή διαβάζω ανακρίβιες ,διαφίμηση υπηρεσιών θεραπευτριών,τιμές εκτός πραγματικότητας ,κάποιοι γράφουν την ίδια μέρα και ώρα περιγραφές επίσκεψης απο δύο διαφορετικά θεραπευτήρια συγχρόνως (διακτινίζονται  :think: ),γράφουν για θεραπευτριες πρώην dtudios και είναι ικανοποιημένοι που αυτές που πρίν για μισή η μία ώρα μπριζόλιαζαν με 50 γιούργια τώρα  στα μασάζ για 10 λεπτά μπριζόλιασμα πληρώνουν 80 (και όχι φούλ)κλπ.
Ολά αυτά δεν είναι ενημέρωση αλλά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και εγώ προσωπικά δεν φιαφήμισα κανένα θεραπευτήριο ή θεραπεύτρια γιατί ξέρω απο φίλους μου συναγωνιστές ότι εγώ δεν πήρα εξτρα φάση σε κάποιο ιδρυμα και αυτοί πήραν ή το αντίθετο.
Γιαυτό ήρεμα και όλοι εχουν δικάιωμα να γράφουν την άποψη τους αρκεί να μην γράφουν ανακρίβιες και παρασύρουν τους άλλους ή αγριεύουν κάποιους που αφο'υ διαβάσουν φεύγουν σφαίρα με το πράμα τους εφόπλου λόγχη και πάνε για γκόλ και τα σκάνε και μανουριάζουν γιατί δεν

Επισκέπτης
μάγκες αφήστε να μίση και πιάστε το γαμ......
βλέπω πάλι οι γνωστοί άγνωστοι μανουριάζουν ,μάλον μη έχοντας κάτι καλύτερο να κάνουν

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Είμαι η Βέτα και είμαι καλά.Είχα ένα πρόβλημα υγείας και είμαι πάλι κοντά σας.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Ελπίζω να είναι όλα όπως πριν, στην υγεία σου, και να συνεχίσεις δυναμικά! :-*

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.103
Πόντοι
46.232
πω πρός στιγμή νόμιζα ότι ήμουν σε κύκλο απεξάρτησης  :grin: :grin: :grin:
εύχομαι τώρα να είσαι καλά  ;) 

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606

Νάσαι καλά κα Βέτα και κάνε νέο δυναμικό ξεκίνημα με Βίκυ και πιο πολλά Κινεζάκια!

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα!Σήμερα είναι Άννα,Έωα,Κατερίνα,Όλγα,Νίνα,Βίκυ

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom