argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.034
- Πόντοι
- 9.297
Άνεργος η άεργος;4-5 τη μέρα, καλοκαίρια που τα αρχίδια είναι χαλαρά μπορεί και 7-8 κάποιες φορες
Άνεργος η άεργος;4-5 τη μέρα, καλοκαίρια που τα αρχίδια είναι χαλαρά μπορεί και 7-8 κάποιες φορες
σε εφτασε η' σε περασε ?Άνεργος η άεργος;
Τίποτα απο τα 2.Άνεργος η άεργος;
σε εφτασε η' σε περασε ?
Συ ειπας...Τίποτα απο τα 2.
Χρονος υπάρχει για όλα..
ελα σε τσακωσα τωρα, αστα σαπχια και λεγε... μολογα, ποσες τη μερα ?
Το έθεσα λάθος....ο συναγωνιστής από πάνω κάνει προφανώς πολλή χειρωνακτική εργασία απλώς δεν ξέρω αν πληρώνεται για αυτό.
Όταν δεν βγαίνει στην τηλεόραση η Βαλκυρία μου υποχωρεί το ενδιαφέρον μου....ελα σε τσακωσα τωρα, αστα σαπχια και λεγε... μολογα, ποσες τη μερα ?
Αυτό είναι το σωστό...3-4 κάθε μέρα σε κάνουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ μαλακα!εγω μεχρι 4 μπορω. και αυτο με 3 μερες αποχη το λιγοτερο
3-4 εεεε?Όταν δεν βγαίνει στην τηλεόραση η Βαλκυρία μου υποχωρεί το ενδιαφέρον μου....
Αυτό είναι το σωστό...3-4 κάθε μέρα
Κάπου εκεί...το ίδιο και με Σία....αφού όμως προηγηθεί αποχή....μην μας πούνε και ΜΑΛΑΚΕΣ!3-4 εεεε?
με μαρεβα ποσες δηλαδη σηκωνεις ?
παιζεις και με συστημα 3-4 εναλλαξ 4-3.Κάπου εκεί...το ίδιο και με Σία....αφού όμως προηγηθεί αποχή....μην μας πούνε και ΜΑΛΑΚΕΣ!
4-5 τη μέρα, καλοκαίρια που τα αρχίδια είναι χαλαρά μπορεί και 7-8 κάποιες φορες
Συ ειπας...Τίποτα απο τα 2.
Χρονος υπάρχει για όλα..
Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες του αγώνα παίκτη...πρέπει να κάνουμε επαγγελματικες νίκες με περιθώριο δυνάμεων.παιζεις και με συστημα 3-4 εναλλαξ 4-3.
το'χεις παει αλλο λεβελ μπρο.
Μπορεί να κατουράει με καθετήρα μετά ρε μάν...Αποκλείεται
ρε μαν ?Μπορεί να κατουράει με καθετήρα μετά ρε μάν...
Μάλλον θα γίνεται το πουλί του σαν το πουκαμισο του φιδιού...κάπου κάπου αλλάζει δέρμα!
Σωρυς μάν δεν θα το ξανακάνω....ρε μαν ?
μαν ???
ΜΑΝ ??????
παρεκτρεπεσαι μπρο, παρασερνεσαι και γινεσαι ενα με την πλεμπονεολαια σιγα σιγα.
σε βλεπω σε λιγο καιρο με αλυσιδα ελ γκρεκο στο λαιμο, τραπ στα ηχεια του κατεβασμενου χιουνταϊ με τα τασια και το μπουρι απο σομπα πελετ πισω, να κανεις θορυβο και να σε γαμωσταυριζει η γειτονια των πτωχων της βητα ταξης
Το ' μπρο' τι είναι βρε Παπαφιλίππου ??ρε μαν ?
μαν ???
ΜΑΝ ??????
παρεκτρεπεσαι μπρο, παρασερνεσαι και γινεσαι ενα με την πλεμπονεολαια σιγα σιγα.
σε βλεπω σε λιγο καιρο με αλυσιδα ελ γκρεκο στο λαιμο, τραπ στα ηχεια του κατεβασμενου χιουνταϊ με τα τασια και το μπουρι απο σομπα πελετ πισω, να κανεις θορυβο και να σε γαμωσταυριζει η γειτονια των πτωχων της βητα ταξης
Αλυσίδα Ελ Γκρέκο....πρόλαβε να σχεδιάσει και αλυσίδες ο μέγας Δομίνικος Θεοτοκόπουλος ;ρε μαν ?
μαν ???
ΜΑΝ ??????
Παλιμπαιδισμος...μην τον ακούσει κανας δεκαπεντάχρονος καγκουρας και τον περάσει για μεγάλο!Το ' μπρο' τι είναι βρε Παπαφιλίππου ??
Με συγκινησες ρε συ....