Να είναι σκλάβα σου εννοείς φαντάζομαι... Ξανασκέψου το όμως...πολλές οι ευθύνες...πάρα πολλές...
Είσαι collared?
Να είναι σκλάβα σου εννοείς φαντάζομαι... Ξανασκέψου το όμως...πολλές οι ευθύνες...πάρα πολλές...
Άλλο λες τότε... και δεν έχει καμία σχέση με την σκλάβα που εννοώ εγώ...εννοω να λιωνει απο καβλα για μενα...σκλαβα δηλαδη...ευθυνες θα σκεφτεις η το κορμι που εχεις μπροστα σου?
Not yet...Είσαι collared?
Άλλο λες τότε... και δεν έχει καμία σχέση με την σκλάβα που εννοώ εγώ...
Για ακούστε αυτό...
Not yet...
αμα εννοεις να σε δερνουν και τετοια κι αυτο μ αρεσει...τι φλωριες τραγουδια ειναι αυτα ρε...Άλλο λες τότε... και δεν έχει καμία σχέση με την σκλάβα που εννοώ εγώ...
Για ακούστε αυτό...
Στα 33 είμαι...Που αποσκοπεί η ερώτηση όμως?Είσαι πάνω από 25?
Στειλτην στο....πρωτοκολλο αμα ειναι για....σφραγισμα
Μόλις πριν λίγο είπα ότι δεν είναι γαμάω και δέρνω η υπόθεση...αν και έχει στοιχεία σαδισμού δεν είναι στο ξύλο που αποσκοπεί.αμα εννοεις να σε δερνουν και τετοια κι αυτο μ αρεσει...τι φλωριες τραγουδια ειναι αυτα ρε...
Στα 33 είμαι...Που αποσκοπεί η ερώτηση όμως?
Στειλτην στο....πρωτοκολλο αμα ειναι για....σφραγισμα
κοινως γουσταρεις να σαι υπο...παντου ...παλι δε το πιασα?Μόλις πριν λίγο είπα ότι δεν είναι γαμάω και δέρνω η υπόθεση...αν και έχει στοιχεία σαδισμού δεν είναι στο ξύλο που αποσκοπεί.
Ακου βατεψει.....Μιλανε ετσι ρε σ ενα κοριτσι???????Γονιμοποιηση πεστηsΝα σε βατεψει θελει...οχι τιποτα κακο
Στα 33 είμαι...Που αποσκοπεί η ερώτηση όμως?
Να με βατέψει? Από όσο γνωρίζω μόνο τα ζώα βατεύονταιΝα σε βατεψει θελει...οχι τιποτα κακο
Ακου βατεψει.....Μιλανε ετσι ρε σ ενα κοριτσι???????Γονιμοποιηση πεστηs
Να με βατέψει? Από όσο γνωρίζω μόνο τα ζώα βατεύονται
Δεν θα μαs φαs και το ψωμι μαs τωρα....Απο την....πρωτοκολληση ζουμε ρεοχι ποτέ .. αυτό το αναλαμβάνω μόνος μου...
Σιγά μην κάνουμε και τρίδυμα!