kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
αν αναφέρεσαι στην επισύναψή μου το κοριτσάκι εκτός του ότι είναι 1,97 καθαρό φορά και 15άποντα τακούνια άρα πάει στο 2,12 :S
Με ξυλοπόδαρα πόσο πάει, τύπε;
αν αναφέρεσαι στην επισύναψή μου το κοριτσάκι εκτός του ότι είναι 1,97 καθαρό φορά και 15άποντα τακούνια άρα πάει στο 2,12 :S
:S :Sαν αναφέρεσαι στην επισύναψή μου το κοριτσάκι εκτός του ότι είναι 1,97 καθαρό φορά και 15άποντα τακούνια άρα πάει στο 2,12 :S
ανάλογα...με 35 πόντους ακόμα πάει ίσα με τον άχαρο τον Τούρκο που περιέφερε το ΣΤΑΡΜε ξυλοπόδαρα πόσο πάει, τύπε;
όπως σωστά πρόβλεψα πάλι, αν και από γεννημένες το 1987 προτιμώ την επισυναπτώμενη που είναι και 1,88 :S :Sειναι το ετος γεννησης μου
πολλους υποτακτικους εχει το σαιτ...οξω ρεΝομίζω έλειπε...
Λοιπόν ψηφίστε
Ο όρος υποτακτικός/η εμπεριέχει πολλές παραμέτρους. Δεν σημαίνει ότι μια υποτακτική κάθεται και τις τρώει.. Δεν είναι γαμάω και δέρνω με άλλα λόγια. Είναι ελευθερία, ταξίδι, οργασμός μυαλού και όχι μόνο... ;)πολλους υποτακτικους εχει το σαιτ...οξω ρε
κυριαρχικος για παντα,αντε να μου κανει κανα γλυφοκωλι αλλα μεχρι εκει...
το κοσμοπολιταν τα λεει αυτα?Ο όρος υποτακτικός/η εμπεριέχει πολλές παραμέτρους. Δεν σημαίνει ότι μια υποτακτική κάθεται και τις τρώει.. Δεν είναι γαμάω και δέρνω με άλλα λόγια. Είναι ελευθερία, ταξίδι, οργασμός μυαλού και όχι μόνο... ;)
Ο όρος υποτακτικός/η εμπεριέχει πολλές παραμέτρους. Δεν σημαίνει ότι μια υποτακτική κάθεται και τις τρώει.. Δεν είναι γαμάω και δέρνω με άλλα λόγια. Είναι ελευθερία, ταξίδι, οργασμός μυαλού και όχι μόνο... ;)
Οι εμπειρίες το λένε... Βιώματα.το κοσμοπολιταν τα λεει αυτα?
Ο όρος υποτακτικός/η εμπεριέχει πολλές παραμέτρους. Δεν σημαίνει ότι μια υποτακτική κάθεται και τις τρώει.. Δεν είναι γαμάω και δέρνω με άλλα λόγια. Είναι ελευθερία, ταξίδι, οργασμός μυαλού και όχι μόνο... ;)
Οι εμπειρίες το λένε... Βιώματα.
Φυσικά και άλλο Sub και άλλο slave. Είναι δύο εντελώς διαφορετικοί όροι. Και οι δύο έχουν την γλύκα τους βέβαια...
Ντροπήηηηηηηηηηηηηηη..... Ωωωωωωωω ναιιιιιιιιιιιι.....Πες μας οτι μουσκεψες την ωρα που το εγραφες
εμενα μ αρεσει το slave τοτε...να λιωνει απο καβλα και να μη μπορει χωρις εμενα σκλαβα μου,φτιαχνομαιΟι εμπειρίες το λένε... Βιώματα.
Φυσικά και άλλο Sub και άλλο slave. Είναι δύο εντελώς διαφορετικοί όροι. Και οι δύο έχουν την γλύκα τους βέβαια...
Ντροπήηηηηηηηηηηηηηη..... Ωωωωωωωω ναιιιιιιιιιιιι.....
Να είναι σκλάβα σου εννοείς φαντάζομαι... Ξανασκέψου το όμως...πολλές οι ευθύνες...πάρα πολλές...εμενα μ αρεσει το slave τοτε...να λιωνει απο καβλα και να μη μπορει χωρις εμενα σκλαβα μου,φτιαχνομαι
εννοω να λιωνει απο καβλα για μενα...σκλαβα δηλαδη...ευθυνες θα σκεφτεις η το κορμι που εχεις μπροστα σου?Να είναι σκλάβα σου εννοείς φαντάζομαι... Ξανασκέψου το όμως...πολλές οι ευθύνες...πάρα πολλές...