Νέα

tutti frutti ή colpo grosso show παλιό σόου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
θυμάμαι που στο σπίτι είχαμε μόνο μια τηλεόραση και αυτή στην κρεβατοκάμαρα των γονιών.
Οπότε δεν μπορούσα να δω.
Πήγαινα λοιπόν κρυφά μόλις κοιμόταν οι δικοί μου στην αποθήκη, έπαιρνα μια τηλεόραση που είχαμε εκεί και ήταν της αδερφής μου όταν ήταν φοιτήτρια, την πήγαινα στο δωμάτιο μου, έβλεπα το πρόγραμμα και μετά την ξαναπήγαινα πίσω.
Το πρωί ήμουν κομμάτια από τις λίγες ώρες που είχα κοιμηθεί και η μάνα μου δεν μπορούσε να καταλάβει τι έχω.

Μετά αυτή την τηλεόραση την πήρα μαζί μου στην Αθήνα όταν πήγα στη σχολή και έβλεπα το ΘΕΪΚΟ ΙΤΑ 8 του αείμνηστου Λεωνίδα!!!  :rockon:

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
θυμάμαι που στο σπίτι είχαμε μόνο μια τηλεόραση και αυτή στην κρεβατοκάμαρα των γονιών.
Οπότε δεν μπορούσα να δω.
Πήγαινα λοιπόν κρυφά μόλις κοιμόταν οι δικοί μου στην αποθήκη, έπαιρνα μια τηλεόραση που είχαμε εκεί και ήταν της αδερφής μου όταν ήταν φοιτήτρια, την πήγαινα στο δωμάτιο μου, έβλεπα το πρόγραμμα και μετά την ξαναπήγαινα πίσω.
Το πρωί ήμουν κομμάτια από τις λίγες ώρες που είχα κοιμηθεί και η μάνα μου δεν μπορούσε να καταλάβει τι έχω.

Μετά αυτή την τηλεόραση την πήρα μαζί μου στην Αθήνα όταν πήγα στη σχολή και έβλεπα το ΘΕΪΚΟ ΙΤΑ 8 του αείμνηστου Λεωνίδα!!!  :rockon:
Το καναλι ΙΤΑ8 ξεκινησε να εκπεμπει με την αρχη της ιδιωτικης τηλεορασης.Τα αρχικα Ι.Τ.Α σημαιναν Ιδιωτικη Τηλεοραση Αθηνων,το 8 ηταν η συχνοτητα οπου εκπεμπε το καναλι.Το προγραμμα του αποτελουνταν κυριως απο προβολες ταινιων σε ποιοτητα vhs,γι'αυτο και συνηθως οταν ξεκινουσε μια ταινια ποτε δεν προβαλαν τους τιτλους αρχης,(πιθανον γιατι δεν ειχαν πληρωμενα πνευματικα δικαιωματα).Το καναλι ανηκε στον ΛΕΩΝΙΔΑ που ειχε καταστημα στη Ιερα Οδο και πουλουσε εξοπλισμους για ψησταριες.Πολλες φορες εδειχνε και καποια φτηνιαρικα βιντεοκλιπ με καποια τραγουδιστρια Αννα Μαρωνη(απο τοτε χαθηκαν τα ιχνη της)αναμεσα στις ταινιες,κατι σαν μουσικο διαλλειμα.Μαλιστα εκεινη την εποχη προβαλονταν σε αλλα καναλια και καποιες διαφημισεις των προιοντων SLIM,(μασαζοκαλσον,αλοιφες,χαπια κτλ)για διαιτα,τα οποια διαφημιζε η τραγουδιστρια Τζινα Βαρωνη(φανταστικο προσωπο)επηρεασμενο το ονομα σαφως απο την Αννα Μαρωνη που προβαλε το αγαπητο μας καναλι.Τα βραδυα λεγοταν οτι προβαλε ταινιες πορνο,εγω δεν ειχε τυχει ποτε μου να δω αν και καθομουν μεχρι πολυ αργα.Ταινιες που ειχα δει σε αυτο το καναλι ηταν πολλες ελληνικες βιντεοταινιες,πολλα νιντζα με Ριτσαρντ Χαρισον,και μια ταινια που ειδα εκει για πρωτη φορα και εγινε μια απο τις αγαπημενες μου ever ηταν το Suburbia της Penelope Spheeris,με θεμα την παρακμιακη ζωη καποιων πανκηδων σε προαστιο της Αμερικης.Μαλιστα δεν ηξερα τον τιτλο της ταινιας και την πετυχα τυχαια μετα απο καποια χρονια σε ενα βιντεοκλαμπ στο παγκρατι και ετσι τον εμαθα.

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?15270-%C9%D4%C1-8-(%F4%EF-%EA%E1%ED%DC%EB%E9-%F4%EF%F5-%CB%E5%F9%ED%DF%E4%E1)

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Τζίνα Βαρώνη----ψησταριές ο Λεωνίδας

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Το καναλι ΙΤΑ8 ξεκινησε να εκπεμπει με την αρχη της ιδιωτικης τηλεορασης.Τα αρχικα Ι.Τ.Α σημαιναν Ιδιωτικη Τηλεοραση Αθηνων,το 8 ηταν η συχνοτητα οπου εκπεμπε το καναλι.Το προγραμμα του αποτελουνταν κυριως απο προβολες ταινιων σε ποιοτητα vhs,γι'αυτο και συνηθως οταν ξεκινουσε μια ταινια ποτε δεν προβαλαν τους τιτλους αρχης,(πιθανον γιατι δεν ειχαν πληρωμενα πνευματικα δικαιωματα).Το καναλι ανηκε στον ΛΕΩΝΙΔΑ που ειχε καταστημα στη Ιερα Οδο και πουλουσε εξοπλισμους για ψησταριες.Πολλες φορες εδειχνε και καποια φτηνιαρικα βιντεοκλιπ με καποια τραγουδιστρια Αννα Μαρωνη(απο τοτε χαθηκαν τα ιχνη της)αναμεσα στις ταινιες,κατι σαν μουσικο διαλλειμα.Μαλιστα εκεινη την εποχη προβαλονταν σε αλλα καναλια και καποιες διαφημισεις των προιοντων SLIM,(μασαζοκαλσον,αλοιφες,χαπια κτλ)για διαιτα,τα οποια διαφημιζε η τραγουδιστρια Τζινα Βαρωνη(φανταστικο προσωπο)επηρεασμενο το ονομα σαφως απο την Αννα Μαρωνη που προβαλε το αγαπητο μας καναλι.Τα βραδυα λεγοταν οτι προβαλε ταινιες πορνο,εγω δεν ειχε τυχει ποτε μου να δω αν και καθομουν μεχρι πολυ αργα.Ταινιες που ειχα δει σε αυτο το καναλι ηταν πολλες ελληνικες βιντεοταινιες,πολλα νιντζα με Ριτσαρντ Χαρισον,και μια ταινια που ειδα εκει για πρωτη φορα και εγινε μια απο τις αγαπημενες μου ever ηταν το Suburbia της Penelope Spheeris,με θεμα την παρακμιακη ζωη καποιων πανκηδων σε προαστιο της Αμερικης.Μαλιστα δεν ηξερα τον τιτλο της ταινιας και την πετυχα τυχαια μετα απο καποια χρονια σε ενα βιντεοκλαμπ στο παγκρατι και ετσι τον εμαθα.

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?15270-%C9%D4%C1-8-(%F4%EF-%EA%E1%ED%DC%EB%E9-%F4%EF%F5-%CB%E5%F9%ED%DF%E4%E1)

Εβαζε τσόντες σχεδόν κάθε βράδυ αν θυμάμαι καλά.
Απλά τις έβαζε μετά τις 1 το βράδυ.
Ισως και πιο αργά και λίγο πριν το ξημέρωμα σταματούσε η προβολή
Κάποιες φορές, όταν πρωτοξεκίνησε (εγώ άρχισα να βλέπω το κανάλι από το Σεπτέμβριο του '90 που πέρασα στη σχολή και πήγα Αθήνα) "έκοβε" τα πολύ κοντινά πλάνα στις σκηνές. Κοινώς τα ζουμαρίσματα.
Μετά από κάποιο διάστημα, σταμάτησε τη λογοκρισία και έδειχνε κανονικά τις ταινίες.
Θυμάμαι (και ακόμα την ψάχνω για να πω την αλήθεια) μια ταινία τρόμου - πορνό που είχε βάλει, με κάποιον παρανοϊκό επιστήμονα ο οποίος έβγαζε τα απωθημένα του, πάνω σε γυμνές γυναίκες, οι οποίες ήταν δεμένες και αποτελούσαν τα θύματα του.

Αν κατάλαβε κάποιος για ποια ταινία πρόκειται ας ρίξει μια ιδέα.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Καποια τραγουδιστρια Αννα Μαρωνη
===
χα,, χα  - Οχι  ... καποια  απλώς / η Μαρώνη ήταν  ο δεσμός   του μεγίστου   Λεωνιδα ( Τουντα)-  ο οποιος εβγαινε λαιβ  και δικαιολογείτο για το ότι την εβαζε συνέχεια
Πχ - ελεγε οτι >>>   ειναι  καλή κοπέλα και καλή μαγείρισα << διοτι   η μανα της ήταν μικρασιατισα ...
Πατηστε- εχει πολλα δικα της στο  youtube .. :)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
A.. Ο Λεωνίδας  έβαζε συνέχεια το ιδιο τραγούδι της -αν το θυμάστε  / μας ειχε πρήξει με αυτο συνέχεια...
...>>
Μην μου ζητάς πολλά   /   Μην μου ζητάς πολλά   /     Καλυτερα  πιο λιγα ,  θα στα δώσω
Μην μου ζητάς πολλά   /   Μην μου ζητάς πολλά   / μπορεί και να το μετανιώσω ...

===
και  κατι αλλοι απιστευτοι στιχοι  -- πχ >>  η αγάπη είναι στρες/  ματωμένες  στιγμές , που τίς κόβει η συνήθεια ....  :headbang: :cheesy:
===
Εδώ  είμαστε --  Κειμήλιον ΙΤΑ 8
>>>
]

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Μολις   ανευρέθη οτι   στιχουργός ήταν.. ο ίδιος  ο Λεωνίδας... :o  / από το >>  LP  >>
Φέρτε λογικούς (1990)

Τραγούδι: Άννα Μαρώνη
Μουσική: Γιάννης Μπουφίδης

Έχει ο κόσμος ιστορία (στ. Σαρ. Αλιβιζάτος)
Μαζί σου ερωτοτροπώ (στ. Ρ. Αυγέρη)
Ποδόσφαιρο και γήπεδο (στ. Ν. Φραγκούλης)
Δύο χρειάζεται η αγάπη (στ. Σ. Τσενές)
Γάτος (στ. Λ. Τούντας)
Ρόδες (στ. Σαρ. Αλιβιζάτος)
Νόμοι της καρδιάς (Ρ. Αυγέρη)
Έφυγες (στ. Λ. Τούντας)
Μη μου ζητάς πολλά (στ. Λ. Τούντας)
Σου ανήκει η ζωή μου (στ. Λ. Τούντας)
===
δειτε   ολο το βίντεο-   εχει και τις  ψησταριές με τον Φλωρινιώτη >>>.
 μετά το 4.50   ειναι  το σώου  ..  

tsontares

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
277
Πόντοι
291
Λαι ένα ελληνικό είχε στο new channel αν δεν κάνω λάθος...

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16

φυσικα κι οι αντα εδώ μεσα εχουμε απολαυσι ειτε στ 7 καναλι το ιταλικο το κολπο γροσσο και μετεπειτα στο γερμανο-λουξεμβουργικο καναλι το rtl-tutti frutti
θρυλικη εκπομπή από το 1987-1993 στην ιταλια και από το 1990-1993 στην γερμανια με ελευθερο δορυφορικο ολοι το βλέπαμε και για πολλος είναι οι τοντα της εποχης μας :grin: :grin: :grin:
νυχτες σαββατου στηνόμασταν στο δορυφορικο για να δουμε λιγο βυζι αφου απαγορευοταν να παμε σε τσοντοσινεμα και δεν υπηρχε ιντερνετ
εμενα παντως ακομη με καυλωνει
είναι σαν την πρωτη αγαπη και παντοτινη :grin: :grin: :grin:
το εβλεπε κανεις άλλος??????? :grin: :s&m_3:
τι σς λρωταω τωρα ? η μιση ελλαδα σαββατο 11 30 το βραδυ

Τι μου θύμησες ρε ηφαίστειε ? τα φοιτητικά μου χρόνια  στην Ιταλία  τέλη του '80 αρχές '90  :thumbsup: :thumbsup: !

Colpo Grosso - YouTube

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Τι γαμάτο show!!!! Σαν να ήταν εχθές το θυμάμαι...

Panos Kassandras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ε ρε, με τι μαλακίες τον παίζαμε και γουστάραμε κιόλας.  :2funny:

pussymaniac

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
480
Πόντοι
21
τα καλυτέρα βυζάκια βλέπαμε τότε φυσικά και στητά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.769
Πόντοι
2.306

φυσικα κι οι αντα εδώ μεσα εχουμε απολαυσι ειτε στ 7 καναλι το ιταλικο το κολπο γροσσο και μετεπειτα στο γερμανο-λουξεμβουργικο καναλι το rtl-tutti frutti
θρυλικη εκπομπή από το 1987-1993 στην ιταλια και από το 1990-1993 στην γερμανια με ελευθερο δορυφορικο ολοι το βλέπαμε και για πολλος είναι οι τοντα της εποχης μας :grin: :grin: :grin:
νυχτες σαββατου στηνόμασταν στο δορυφορικο για να δουμε λιγο βυζι αφου απαγορευοταν να παμε σε τσοντοσινεμα και δεν υπηρχε ιντερνετ
εμενα παντως ακομη με καυλωνει
είναι σαν την πρωτη αγαπη και παντοτινη :grin: :grin: :grin:
το εβλεπε κανεις άλλος??????? :grin: :s&m_3:
τι σς λρωταω τωρα ? η μιση ελλαδα σαββατο 11 30 το βραδυ
Εβγαλες ολα τα παπουδια απο τις φωλιες που ειχαν τρυπωσει ανοιγοντας αυτο το νημα:confused:
ακομα ψαχνω να πιω το ηδυποτο biancosarti που ηταν ο ευγενικος μας χορηγος στο colpo grosso και καθε τοσο μας το μοστραρανε στην οθονη για να πεσουν λιγο οι καβλες…

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
τι ξεθαβετε ρε τυποι :think:

οι μισοι τηλε-θεατες απο τοτε θα χουν παει στον αλλο κοσμο

:confused:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
τι ξεθαβετε ρε τυποι :think:

οι μισοι τηλε-θεατες απο τοτε θα χουν παει στον αλλο κοσμο

:confused:
Μια χαρά είμαστε και το απολαμβάναμε με αγωνία αν θα μας κάτσει full γυμνό ...χρόνια όμορφα, όπου πήγαινες σε νησί και έπηζε το μάτι σου στο βυζί μια και το τόπλες ήταν ο κανόνας

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Τι είναι τουτι γκροσο και φρουτυ κολπο;

Stories

Νέο!

Stories