tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Δεν θα μαs φαs και το ψωμι μαs τωρα....Απο την....πρωτοκολληση ζουμε ρε
το αφεντικό αποφασίζει.. εσύ σιλάνς....
Δεν θα μαs φαs και το ψωμι μαs τωρα....Απο την....πρωτοκολληση ζουμε ρε
Σιγά μην κάνουμε και τρίδυμα!
Σε διαβεβαιώ ότι ειμαι πολύ συνειδητοποιημένη. επίσης γνωρίζω πολύ καλά τα θέλω μου και το αντικείμενο...(Το γνωρίζω από βιώματα, ταξίδια ζωής)Στο πόσο "συνειδητοποιημένη" μπορει να είσαι...χωρις όμως να είναι και απαραίτητη προυπόθεση.
Εσυ θα βαλειs καποτιδιο....Αν σε ρωτησει μετα....πεστηs οτι ηταν ασφαιρα
ποσα πμ σου στειλανε μεχρι τωρα?Σε διαβεβαιώ ότι ειμαι πολύ συνειδητοποιημένη. επίσης γνωρίζω πολύ καλά τα θέλω μου και το αντικείμενο...(Το γνωρίζω από βιώματα, ταξίδια ζωής)
Πρός DRUMMERBOY
Υπό.. Υπό του Κύριου... όπου, όπως, όσο, και ότι... τόσο απλά.
Θα έπρεπε? Δεν νομίζω...ποσα πμ σου στειλανε μεχρι τωρα?
χαλασε το σαιτ...Θα έπρεπε? Δεν νομίζω...
δεν χάλασε... απλά ένας Κ. δεν θα έστελνε ποτέ πμ...(Κ είναι..δεν παρακαλάει) θα έβρισκε άλλο τρόπο να πλησιάσει.χαλασε το σαιτ...
Μη ξεχναs οτι δεν ειναι site γνωριμιων...Ειναι ολοι υποψιασμενοι....ελαφρωsδεν χάλασε... απλά ένας Κ. δεν θα έστελνε ποτέ πμ...(Κ είναι..δεν παρακαλάει) θα έβρισκε άλλο τρόπο να πλησιάσει.
πως να πλησιασει,να σε κοιταξει βαθια στα ματια?δεν χάλασε... απλά ένας Κ. δεν θα έστελνε ποτέ πμ...(Κ είναι..δεν παρακαλάει) θα έβρισκε άλλο τρόπο να πλησιάσει.
Δεν κατάλαβες όμως...Δεν ψάχνω. Δεν έχω λόγο να ψάξω... Κουβέντα κάνουμε μόνο...Μη ξεχναs οτι δεν ειναι site γνωριμιων...Ειναι ολοι υποψιασμενοι....ελαφρωs
Συμφωνοι.....αλλα οσο ναναι ειναι σε σαιτ.....σε δημοσιο χωροΔεν κατάλαβες όμως...Δεν ψάχνω. Δεν έχω λόγο να ψάξω... Κουβέντα κάνουμε μόνο...
Η δυνατότητα υπάρχει συμφωνώ όμως υπάρχει και το ΟΧΙ του Μεταξά άμα λάχει... ;)Συμφωνοι.....αλλα οσο ναναι ειναι σε σαιτ.....σε δημοσιο χωρο
Ολα ειναι μεσα στα ενδεχομενα.....αφου υπαρχει η δυνατοτητα
δεν χάλασε... απλά ένας Κ. δεν θα έστελνε ποτέ πμ...(Κ είναι..δεν παρακαλάει) θα έβρισκε άλλο τρόπο να πλησιάσει.
αστα αυτα ρε...σε ποιο μαγαζι δουλευεις?Η δυνατότητα υπάρχει συμφωνώ όμως υπάρχει και το ΟΧΙ του Μεταξά άμα λάχει... ;)
Απαπαπαπαπαπα..τι είσαι εσύ παιδάκι μου?Καριολης?
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ξεσπαθωνει η Ριτα ξεσπαθωωωωωωωνειΗ δυνατότητα υπάρχει συμφωνώ όμως υπάρχει και το ΟΧΙ του Μεταξά άμα λάχει... ;)
Α καλά... αλλού ο παπάς αλλού τα γένια...αστα αυτα ρε...σε ποιο μαγαζι δουλευεις?
Sub είπαμε όχι ηλίθια...Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ξεσπαθωνει η Ριτα ξεσπαθωωωωωωωνει
πλακα σε κανω ωρε γκαουδι... 33 χρονω ειπες?Α καλά... αλλού ο παπάς αλλού τα γένια...