Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.300
- Πόντοι
- 12.056
Απαπαπαπαπαπα..τι είσαι εσύ παιδάκι μου?
Κυρίαρχος...
Πως τον εχεις φανταστει τον Κυριαρχο εσυ...δωσε ενα tip
Απαπαπαπαπαπα..τι είσαι εσύ παιδάκι μου?
Κυρίαρχος...
Μη μου το χαλαs τωρα......Εχω βγαλει και την σημαια στο μπαλκονιSub είπαμε όχι ηλίθια...
Γκαουδι? Κλαψ δεν ξέρω την λέξη....πλακα σε κανω ωρε γκαουδι... 33 χρονω ειπες?
Πρόσεχε θα κρυώσει...Μη μου το χαλαs τωρα......Εχω βγαλει και την σημαια στο μπαλκονι
βλαμμενο...Γκαουδι? Κλαψ δεν ξέρω την λέξη....
Όσα τα χρόνια του Χριστού...33
Τηs εχω βαλει......χλαινη....Των εχθρων τα φουσατα περασαν......Πρόσεχε θα κρυώσει...
Σωστόοοοοοοοος...για τον Τζίμι λέω...βλαμμενο...
και του τζιμι του μορρισον
Εσυ δεν πιάνεσαι με τίποτα...Τηs εχω βαλει......χλαινη....Των εχθρων τα φουσατα περασαν......
ολοι οι μεγαλοι εκει στα 30τοσα πηγαν...δεν ηταν τοσο μεγαλοι τελικα...Σωστόοοοοοοοος...για τον Τζίμι λέω...
Αεραs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εσυ δεν πιάνεσαι με τίποτα...
Δεν ήταν μεγάλοι στην ηλικία..ήταν και είναι όμως μεγάλοι στις καρδιές μας...ολοι οι μεγαλοι εκει στα 30τοσα πηγαν...δεν ηταν τοσο μεγαλοι τελικα...
Μαλλον οι αλλοι ηταν πολυ μικροιολοι οι μεγαλοι εκει στα 30τοσα πηγαν...δεν ηταν τοσο μεγαλοι τελικα...
δε ξερεις τι εστι γαμησι...νηματοςΔεν ήταν μεγάλοι στην ηλικία..ήταν και είναι όμως μεγάλοι στις καρδιές μας...
Υ.Γ. Το γαμήσαμε το νήμα...
σιγα...Μαλλον οι αλλοι ηταν πολυ μικροι
Άσε ξέρω...πάρα πολύ καλά...δε ξερεις τι εστι γαμησι...νηματος
ξεραδια ξερεις...στειλε μου το λινκ για την εικονα απ το αβαταρ σου (αν το εχεις) τη θελω για screensaverΆσε ξέρω...πάρα πολύ καλά...
Εμ δεν το έχω... ήταν αποθηκευμένη κάποτεεεεε στο λάπτοπ μου. Μετά από το φόρματ κλαψ...χάθηκε.ξεραδια ξερεις...στειλε μου το λινκ για την εικονα απ το αβαταρ σου (αν το εχεις) τη θελω για screensaver
δε πα να ξερεις...Εμ δεν το έχω... ήταν αποθηκευμένη κάποτεεεεε στο λάπτοπ μου. Μετά από το φόρματ κλαψ...χάθηκε.
Υ.Γ. Μάλισταααααααα... (άσε ξέρω τι λέω)
Γιατί ντε και καλά πρέπει να ψάχνω κάτι?δε πα να ξερεις...
για πε τωρα,τι ψαχνεις εδω?
παντρεμενη?Γιατί ντε και καλά πρέπει να ψάχνω κάτι?
Απλά πέρναγα και είπα να πω ένα γεια...