sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Tυπε τοσο σκατοφατσα εναι η ερι που δεν εχει βρει ακομα?βρηκες κανεναν τωρα η ψαχνεσαι κι εσυ σα την ερι (λατρεια μ ακους..?)
Tυπε τοσο σκατοφατσα εναι η ερι που δεν εχει βρει ακομα?βρηκες κανεναν τωρα η ψαχνεσαι κι εσυ σα την ερι (λατρεια μ ακους..?)
Τι λες καλέ? άκου αλβανός...Από που και ως που?αλβανος?
μουναρα ειναιTυπε τοσο σκατοφατσα εναι η ερι που δεν εχει βρει ακομα?
ειναι κυριαρχικοι μερικοι χαχαχαχαχχαΤι λες καλέ? άκου αλβανός...Από που και ως που?
Παπαρια ειναι...μουναρα ειναι
Μπααααα...Παπούτσι από τον τόπο σου και ας ειν και μπαλωμένο...ειναι κυριαρχικοι μερικοι χαχαχαχαχχα
παω να φαω θα τα πουμε μετα
Με μπαλωμενα μωρε??????Μπααααα...Παπούτσι από τον τόπο σου και ας ειν και μπαλωμένο...
Καλή όρεξη....
Τρόπος του λέγειν...Με μπαλωμενα μωρε??????
Ε τοτε??????? Πεs......ειναι του κουτιου, απο την αντιπροσωπεια...Με τα σελοφαν ακομαΤρόπος του λέγειν...
Σε διαβεβαιώ ότι δεν έχει ούτε ένα μπαλωματάκι...
Α καλά...έχεις όρεξη...χεχεχεχεΕ τοτε??????? Πεs......ειναι του κουτιου, απο την αντιπροσωπεια...Με τα σελοφαν ακομα
μαμισιος μεταφορικα και κυριολεκτικα..Ε τοτε??????? Πεs......ειναι του κουτιου, απο την αντιπροσωπεια...Με τα σελοφαν ακομα
Γρηγορο πιστολη στο φαι τυπε..μαθαμε για το γκομενο της ριτας?
μαμισιος μεταφορικα και κυριολεκτικα..
μια πιτσα που χε περισσεψει εφαγα,η δικια μου δε με ταιζει καλα...Γρηγορο πιστολη στο φαι τυπε..
Αλλα κολπα...για να μην εχεις δυναμεις τυπε...μια πιτσα που χε περισσεψει εφαγα,η δικια μου δε με ταιζει καλα...
για να με χορταινει μονο αυτη χαχαχαχαχαΑλλα κολπα...για να μην εχεις δυναμεις τυπε...
σκουζει δε σκουζει στα παπαρια μου εγω χυνω παντωςΠρεπει και νααπαντησουμε στο ερωτημα?????? Βρε βασανα πουχει η ζωη!!!!!!!!!!!
Εμειs ενα πουτσο ριχνουμε ολο κι ολο.....Τωρα απο πανω ειναι η γκομενα , απο κατω ειναι.....μια φορα εκεινη σκουζει....Απαντησα τωρα???????