Ritaki Piperaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Να χαρώ εγώ κάτι αντράκια...σκουζει δε σκουζει στα παπαρια μου εγω χυνω παντως
Βρε σεις.. παρτάκηδες είστε?
Να χαρώ εγώ κάτι αντράκια...σκουζει δε σκουζει στα παπαρια μου εγω χυνω παντως
Ελα ντε !!!!!!!!!! Αλλα δεν ξερω σε ποια κατηγορια θα μαs βαλει το Ριτακισκουζει δε σκουζει στα παπαρια μου εγω χυνω παντως
Πωs το ξερειs??????? Εχειs καμερα ρε και βλεπειs???????Να χαρώ εγώ κάτι αντράκια...
σκουζει δε σκουζει στα παπαρια μου εγω χυνω παντως
Στους παρτάκηδες...Ελα ντε !!!!!!!!!! Αλλα δεν ξερω σε ποια κατηγορια θα μαs βαλει το Ριτακι
Να χαρώ εγώ κάτι αντράκια...
Να ξεκαθαρισω τη θεση μου,εγω δεν ειμαι..Να χαρώ εγώ κάτι αντράκια...
Δεν το εχει η λιστα....Κατι υποταχτικουs και τετοια λεει.......Στους παρτάκηδες...
Δεν το εχει η λιστα....Κατι υποταχτικουs και τετοια λεει.......
Μια φορα απο πανω ειμαστε εμειs....Πιανεται αυτο????????
Γαμιαδεs......Ε άμα λέτε ότι σκουζει δεν σκουζει εσεις χύνετε τι είστε μου λέτε?
ο ολυμπιακος να κερδιζει εγω να χυνω και ολοι οι αλλοι να παν ναΟ Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και οι άλλοι να πάνε να
μια δοκιμη θα σε πεισειΕ άμα λέτε ότι σκουζει δεν σκουζει εσεις χύνετε τι είστε μου λέτε?
ζωα και μας αρεσειΕ άμα λέτε ότι σκουζει δεν σκουζει εσεις χύνετε τι είστε μου λέτε?
Ωω ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι....Γαμιάδες που κοιτάνε μόνο την πάρτη τους...Συμφωνουμε, δεν διαφωνούμε.Γαμιαδεs......
Ααααααααααααααααααααα αυτο εννοουσεs εσυ ε??????????? Ταχα μου αν ειμαστε τεμπεληδεsΩω ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι....Γαμιάδες που κοιτάνε μόνο την πάρτη τους...Συμφωνουμε, δεν διαφωνούμε.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa το έπιασες...κράτα το μη σου φύγει...χιχιχιχιιχιιιχιιΑαααααααααααααααααααα αυτο εννοουσεs εσυ ε??????????? Ταχα μου αν ειμαστε τεμπεληδεs
Οτι αφηνουμε την γυναικα στα κρυα του λουτρου και τετοια ε???
Πρωτον....δεν πιανω ξενα πραγματα και δευτερον......Εμειs που ειμαστε 27 Plus ....αργουμε να χυσουμε , οποτε και η γυναικα ριχνει ισαμε 12 οργασμουs μεχρι εκεινη την ωραAaaaaaaaaaaaaaaaaaa το έπιασες...κράτα το μη σου φύγει...χιχιχιχιιχιιιχιι
ξεχασες τους 3 που εχει οταν μας βλεπει μονο...Πρωτον....δεν πιανω ξενα πραγματα και δευτερον......Εμειs που ειμαστε 27 Plus ....αργουμε να χυσουμε , οποτε και η γυναικα ριχνει ισαμε 12 οργασμουs μεχρι εκεινη την ωρα
Παντως το θεμα ειναι να σκουζει κι αυτη... ;)σκουζει δε σκουζει στα παπαρια μου εγω χυνω παντως
Και πως τους ρίχνει τους οργασμούς? Ξαπλώμένη κάτω και εσύ από πάνω? Σε γελάσανε...Πρωτον....δεν πιανω ξενα πραγματα και δευτερον......Εμειs που ειμαστε 27 Plus ....αργουμε να χυσουμε , οποτε και η γυναικα ριχνει ισαμε 12 οργασμουs μεχρι εκεινη την ωρα
Τηs εκανα και μια ευκολια πληρωμηs......ξεχασες τους 3 που εχει οταν μας βλεπει μονο...
Α μπράβο... Αν δεν σκούζει δεν έχει γλύκα...Παντως το θεμα ειναι να σκουζει κι αυτη... ;)