τουλαχιστον για το θεμα σεξ πιστευω οτι παιζει ρολο και ο παρτενερ τι σου βγαζει, τωρα για το υπολοιπο της συμπεριφορας ενος ανθρωπου δεν μπορω να ξερω, αλλα τουλαχιστον εγω θελω αυτο που λεω να γινεται
συμφωνώ... ;)
τουλαχιστον για το θεμα σεξ πιστευω οτι παιζει ρολο και ο παρτενερ τι σου βγαζει, τωρα για το υπολοιπο της συμπεριφορας ενος ανθρωπου δεν μπορω να ξερω, αλλα τουλαχιστον εγω θελω αυτο που λεω να γινεται
είσαι δηλαδή switch
εχω την εντυπωση οτι ολοι την εχουμε δει κυριαρχοι κι ετσι, μα σε κανενσν ομως δεν αρεσει να υποτασεται???
Άμα θες σκυλάκια σε pet shop...........
αγαπητε δεν θελω σκυλακια, αλλωστε εγω ειπα οτι προσαρμοζομαι στον παρτενερ, αλλα μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι ολοι θελουν να εχουν το πανω χερι, δεν ειναι κακο που και πιυ να χανεις τον ελεγχο
εχω την εντυπωση οτι ολοι την εχουμε δει κυριαρχοι κι ετσι, μα σε κανενσν ομως δεν αρεσει να υποτασεται???
και πάλι κατα την δική μου άποψη αν δεν έχεις υποταχθεί πρώτα πολύ δύσκολα μπορείς να κυριαρχήσεις.Κατα την δικη μου αποψη παντως αν εισαι κυριαρχος δεν μπορεις να γινεις σκλαβος μετα
και πάλι κατα την δική μου άποψη αν δεν έχεις υποταχθεί πρώτα πολύ δύσκολα μπορείς να κυριαρχήσεις.
το θέμα είναι πως οι περισσότεροι ψήφισαν κυριαρχικοί χωρίς να γνωρίζουν
αναρωτιεμαι αν αυτοί οι κυριαρχικοί έχουν την ικανότητα και την ευφυία να υποτάξουν (εγκεφαλικά, αυτο είναι το δύσκολο) την sub τουq
το θέμα είναι πως οι περισσότεροι ψήφισαν κυριαρχικοί
Η φύση έχει προικίσει τον άντρα με κυριαρχικά ένστικτα και τη γυναίκα με ένστικτα υποταγής.
εγώ θα διαφωνήσω με την inaCcessiBle. Μου αρέσουν αρκετά και τα δύο. Η γνώμη μου είναι οτι στο σέξ πρέπει πάντα να λειτουργείς με βάση το συναίσθημα της στιγμής και το τί νιώθεις. Δηλαδή εφόσον δεν παίζω σε τσόντα με έτοιμο σενάριο, άμα θέλω πχ να δέσω την κοπέλα μου (όταν είχα ) στο κρεββάτι και εκείνη ήθελε, το έκανα. Την άλλη φορά θέλαμε το αντίθετο ή απλά δεν παίζαμε καθόλου τέτοια παιχνίδια.
άμα θέλω πχ να δέσω την κοπέλα μου (όταν είχα ) στο κρεββάτι και εκείνη ήθελε, το έκανα.
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατι πολλοί ντρέπονται να παραδεχτούνε οτι είναι sub. Δεν θεωρώ οτι είναι κάτι κακό, εφόσον γίνεται για την προσωπική μας ευχαρίστηση. Άλλωστε πιο έξυπνος και ευτηχισμένος δεν είναι αυτός που καταφέρνει να έχει μια ευχάριστη σεξουαλική ζωή απο εκείνον που ντρέπεται και προσπαθεί να κρυφτεί απο τον εαυτό του; Εγώ για αρκετό καιρό φοβόμουν να το ζητήσω στα σπίτια που πήγαινα, και όταν το έκανα, χιλιομετάνιωσα γιατι κατάλαβα τι έχανα τόσα χρόνια.
δεν θα λεγα η φύση αλλά η θρησκεία κυρίως, η άγνοια, οι προκαταλήψεις και τα στερεότυπα
η κοινωνική θέση της γυναίκας τους περασμένους αιώνες
nearxos, όχι το bdsm είναι ολόκληρη φιλοσοφία, κανείς δεν μπορεί να πει οτι γνωρίζει απο bdsm.
εμένα μ αρέσει γιατί έχει μεγάλο εύρος και ποικιλία, είναι καθαρα εγκεφαλικό και αυτό που λέμε η 24 ώρες στο 24ψρο καυλα, όταν πρόκειται για lifestyle bdsm σχέση...
γενικά υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει τόσο να υποτάσσονται όσο και να υποτάσσουν, και το β΄ρίσκω πολύ ενδιαφέρον...
εγώ θα διαφωνήσω με την inaCcessiBle. Μου αρέσουν αρκετά και τα δύο. Η γνώμη μου είναι οτι στο σέξ πρέπει πάντα να λειτουργείς με βάση το συναίσθημα της στιγμής και το τί νιώθεις. Δηλαδή εφόσον δεν παίζω σε τσόντα με έτοιμο σενάριο, άμα θέλω πχ να δέσω την κοπέλα μου (όταν είχα ) στο κρεββάτι και εκείνη ήθελε, το έκανα. Την άλλη φορά θέλαμε το αντίθετο ή απλά δεν παίζαμε καθόλου τέτοια παιχνίδια. Άλλωστε το τελευταίο πράγμα που θέλω, ειδικά στο σέξ που είναι μια ευχαρίστηση τόσο για το σώμα, όσο για το μυαλό είναι να περιορίσω τον εαυτό μου σε ένα συγκεκριμένο ρόλο .