Νέα

Sub ή Dom;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tι θεωρείς ότι είσαι: Υποτακτικός/η ή Κυριαρχικός/η?

• Υποτακτικός/η

Ψήφοι: 23 25,6%
  • Κυριαρχικός/η

Ψήφοι: 33 36,7%
  • Δεν έχω ιδέα γιατρέ μου

Ψήφοι: 9 10,0%
  • Ανάλογα το τι μου βγάζει ο άλλος/η

Ψήφοι: 19 21,1%
  • Τίποτα: Αυτά είναι βλακείες.Είμαι μια κατηγορία μόνος/η μου

Ψήφοι: 6 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    90

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
τουλαχιστον για το θεμα σεξ πιστευω οτι παιζει ρολο και ο παρτενερ τι σου βγαζει, τωρα για το υπολοιπο της συμπεριφορας ενος ανθρωπου δεν μπορω να ξερω, αλλα τουλαχιστον εγω θελω αυτο που λεω να γινεται

συμφωνώ... ;)

dfgh

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εγω σαν απάντηση θα παραθέσω ένα κομματι που μου αρέσει πολύ: I wanna be your dog - Iggy Pop

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

εξαρτάται τι εννοείς switch. Οταν είχα φίλη (πάνε χρόνια) μου άρεσαν και οι δυό ρόλοι, βέβαια σε πιο χαλαρά επίπεδα. Μην φανταστείς δηλάδή τίποτα ακραίες καταστάσεις!

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
εχω την εντυπωση οτι ολοι την εχουμε δει κυριαρχοι κι ετσι, μα σε κανενσν ομως δεν αρεσει να υποτασεται???

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Άμα θες σκυλάκια σε pet shop...........

αγαπητε δεν θελω σκυλακια, αλλωστε εγω ειπα οτι προσαρμοζομαι στον παρτενερ, αλλα μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι ολοι θελουν να εχουν το πανω χερι, δεν ειναι κακο που και πιυ να χανεις τον ελεγχο

Spermacht

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
7
Like
79
Πόντοι
1
αγαπητε δεν θελω σκυλακια, αλλωστε εγω ειπα οτι προσαρμοζομαι στον παρτενερ, αλλα μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι ολοι θελουν να εχουν το πανω χερι, δεν ειναι κακο που και πιυ να χανεις τον ελεγχο

Να υποθέσω ότι υπάρχουν κρυφές επιθυμίες στα λεγόμενά σου..........

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
εχω την εντυπωση οτι ολοι την εχουμε δει κυριαρχοι κι ετσι, μα σε κανενσν ομως δεν αρεσει να υποτασεται???

Δεν ειναι θεμα κυριαρχειας ειναι θεμα νοοτροπιας το bdsm.
Καποιοι το εχουν και καποιοι αλλοι δεν...
Αυτοι που αμφιταλαντευονται αυτοι δηλαδη που ειναι και τα δυο(switch κοινως) απλα δεν εχουν βρει τον καταλληλο ειτε master/dommina ειτε το αντιθετο ωστε να κατασταλαξουν καπου.
Βεβαια οπως ειπαν και πιο πανω ειναι τι σου βγαζει ο αλλος.
Κατα την δικη μου αποψη παντως αν εισαι κυριαρχος δεν μπορεις να γινεις σκλαβος μετα :s&m_3:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
εγώ θα διαφωνήσω με την inaCcessiBle. Μου αρέσουν αρκετά και τα δύο. Η γνώμη μου είναι οτι στο σέξ πρέπει πάντα να λειτουργείς με βάση το συναίσθημα της στιγμής και το τί νιώθεις. Δηλαδή εφόσον δεν παίζω σε τσόντα με έτοιμο σενάριο, άμα θέλω πχ να δέσω την κοπέλα μου (όταν είχα :grin:) στο κρεββάτι και εκείνη ήθελε, το έκανα. Την άλλη φορά θέλαμε το αντίθετο ή απλά δεν παίζαμε καθόλου τέτοια παιχνίδια. Άλλωστε το τελευταίο πράγμα που θέλω, ειδικά στο σέξ που είναι μια ευχαρίστηση τόσο για το σώμα, όσο για το μυαλό είναι να περιορίσω τον εαυτό μου σε ένα συγκεκριμένο ρόλο  :headbang:.

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατι πολλοί ντρέπονται να παραδεχτούνε οτι είναι sub. Δεν θεωρώ οτι είναι κάτι κακό, εφόσον γίνεται για την προσωπική μας ευχαρίστηση. Άλλωστε πιο έξυπνος και ευτηχισμένος δεν είναι αυτός που καταφέρνει να έχει μια ευχάριστη σεξουαλική ζωή απο εκείνον που ντρέπεται και προσπαθεί να κρυφτεί απο τον εαυτό του; Εγώ για αρκετό καιρό φοβόμουν να το ζητήσω στα σπίτια που πήγαινα, και όταν το έκανα, χιλιομετάνιωσα γιατι κατάλαβα τι έχανα τόσα χρόνια.

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Τιποτα καλυτερο απο μια ομορφη κ αισθισιακη Mistress (Milf κατα προτιμηση)που ξερει τι κανει.Sub λοιπον κ τα μυαλα στα καγκελα!!!

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κατα την δικη μου αποψη παντως αν εισαι κυριαρχος δεν μπορεις να γινεις σκλαβος μετα :s&m_3:
και πάλι κατα την δική μου άποψη αν δεν έχεις υποταχθεί πρώτα πολύ δύσκολα μπορείς να κυριαρχήσεις.
το θέμα είναι πως οι περισσότεροι ψήφισαν κυριαρχικοί χωρίς να γνωρίζουν
αναρωτιεμαι αν αυτοί οι κυριαρχικοί έχουν την ικανότητα και την ευφυία να υποτάξουν (εγκεφαλικά, αυτο είναι το δύσκολο) την sub τουq

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
και πάλι κατα την δική μου άποψη αν δεν έχεις υποταχθεί πρώτα πολύ δύσκολα μπορείς να κυριαρχήσεις.

Αυτό που λες δεν ισχύει.
Ισχύει το αντίθετο από αυτό που λες.
Ο πραγματικός Dominant σπάνια έως ποτέ δεν υποτάσσεται.
Δεν ισχύει ο διπολισμός του τύπου «μανίας/κατάθλιψης» και στον άξονα «εξουσίας/υποταγής», όπως πίστευαν παλαιότερα.

το θέμα είναι πως οι περισσότεροι ψήφισαν κυριαρχικοί χωρίς να γνωρίζουν
αναρωτιεμαι αν αυτοί οι κυριαρχικοί έχουν την ικανότητα και την ευφυία να υποτάξουν (εγκεφαλικά, αυτο είναι το δύσκολο) την sub τουq

Σε αυτό πάλι έχεις απόλυτο δίκιο.
Θέλει σχετικά πλούσιο πνευματικό προφίλ για να είσαι κυρίαρχος. Απαιτεί ευρηματικότητα, ευφυΐα, αφοσίωση, και πάνω από όλα ένα πολύ γοητευτικό αντικείμενο λιμπιντικής επένδυσης (γυναίκα).

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
το θέμα είναι πως οι περισσότεροι ψήφισαν κυριαρχικοί

Αυτό να μην σε ξενίζει.
Είναι αντρικό σάιτ και οι άντρες είναι πλειοψηφία.
Η φύση έχει προικίσει τον άντρα με κυριαρχικά ένστικτα και τη γυναίκα με ένστικτα υποταγής.

Τα τελευταία χρόνια βλέπεις αυτό να ξεφτίζει (χωρίς όμως ευτυχώς να αλλάζει) και αυτό διότι οι άντρες γίνονται όλο και περισσότερο εγωιστές. Αντί να είναι κυρίαρχοι και να ασχολούνται με την υποτακτική κοπελίτσα τους, θέλουν να ασχολείται αυτή με αυτούς. (Η υποταγή σχετίζεται με τον εγωισμό. Ο υποταγμένος βάζει το Εγώ του στο επίκεντρο της σχέσης και της ασχολίας και των δύο).

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η φύση έχει προικίσει τον άντρα με κυριαρχικά ένστικτα και τη γυναίκα με ένστικτα υποταγής.

δεν θα λεγα η φύση αλλά η θρησκεία κυρίως, η άγνοια, οι προκαταλήψεις και τα στερεότυπα
η κοινωνική θέση της γυναίκας τους περασμένους αιώνες

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
εγώ θα διαφωνήσω με την inaCcessiBle. Μου αρέσουν αρκετά και τα δύο. Η γνώμη μου είναι οτι στο σέξ πρέπει πάντα να λειτουργείς με βάση το συναίσθημα της στιγμής και το τί νιώθεις. Δηλαδή εφόσον δεν παίζω σε τσόντα με έτοιμο σενάριο, άμα θέλω πχ να δέσω την κοπέλα μου (όταν είχα :grin:) στο κρεββάτι και εκείνη ήθελε, το έκανα. Την άλλη φορά θέλαμε το αντίθετο ή απλά δεν παίζαμε καθόλου τέτοια παιχνίδια.

Άρα έχει δίκιο η Ελεονόρα φίλε Dawn. Αυτό σημαίνει Switch.

άμα θέλω πχ να δέσω την κοπέλα μου (όταν είχα :grin:) στο κρεββάτι και εκείνη ήθελε, το έκανα.

Αν δεν ήθελε θα ήταν ακόμα καλύτερα  ;)

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατι πολλοί ντρέπονται να παραδεχτούνε οτι είναι sub. Δεν θεωρώ οτι είναι κάτι κακό, εφόσον γίνεται για την προσωπική μας ευχαρίστηση. Άλλωστε πιο έξυπνος και ευτηχισμένος δεν είναι αυτός που καταφέρνει να έχει μια ευχάριστη σεξουαλική ζωή απο εκείνον που ντρέπεται και προσπαθεί να κρυφτεί απο τον εαυτό του; Εγώ για αρκετό καιρό φοβόμουν να το ζητήσω στα σπίτια που πήγαινα, και όταν το έκανα, χιλιομετάνιωσα γιατι κατάλαβα τι έχανα τόσα χρόνια.

Ίσως να είσαι και ευκαιριακός bottom.
Δεν είμαι σίγουρος, ας μας πει η Ελεονόρα τι πιστεύει.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
δεν θα λεγα η φύση αλλά η θρησκεία κυρίως, η άγνοια, οι προκαταλήψεις και τα στερεότυπα
η κοινωνική θέση της γυναίκας τους περασμένους αιώνες

Καταλαβαίνω τι σκέφτεσαι και το λες, και όντως έχεις επιχειρήματα αν το συζητήσουμε.

Όμως δεν είναι αυτή η αλήθεια.
Η φύση έδωσε τα συγκεκριμένα ένστικτα στα δύο φύλλα, οι θρησκείες είναι πολύ λιγότερο σημαντικές από τη φύση.
Η φυσική επιλογή (ο δυνατός αναπαραγόταν) αλλά και ο σωματότυπος του καθενός (άντρας-γυναίκα) παίζουν σπουδαίο ρόλο.
Αυτό το τελευταίο μην το υποτιμάς καθόλου. Η λίμπιντο αναζητά συνεχώς ευχαρίστηση. Αν της δόσης να διαχειριστεί ένα αντρικό κορμί θα το χρησιμοποιήσει με κυριαρχικές επιθυμίες για την πρόκληση ηδονής, αν της δόσεις να διαχειριστεί ένα γυναικείο κορμί, θα χρησιμοποιήσει υποτακτικές επιθυμίες.

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
nearxos, όχι το bdsm είναι ολόκληρη φιλοσοφία, κανείς δεν μπορεί να πει οτι γνωρίζει απο bdsm.
εμένα μ αρέσει γιατί έχει μεγάλο εύρος και ποικιλία, είναι καθαρα εγκεφαλικό και αυτό που λέμε η 24 ώρες στο 24ψρο καυλα, όταν πρόκειται για lifestyle bdsm σχέση...  :cheesy:
γενικά υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει τόσο να υποτάσσονται όσο και να υποτάσσουν, και το β΄ρίσκω πολύ ενδιαφέρον... :P

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
nearxos, όχι το bdsm είναι ολόκληρη φιλοσοφία, κανείς δεν μπορεί να πει οτι γνωρίζει απο bdsm.
εμένα μ αρέσει γιατί έχει μεγάλο εύρος και ποικιλία, είναι καθαρα εγκεφαλικό και αυτό που λέμε η 24 ώρες στο 24ψρο καυλα, όταν πρόκειται για lifestyle bdsm σχέση...  :cheesy:
γενικά υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει τόσο να υποτάσσονται όσο και να υποτάσσουν, και το β΄ρίσκω πολύ ενδιαφέρον... :P

Το προχώρησες λίγο.
Δεν αναφέρομαι σε σχέσεις Master/slave, ούτε στις ακραίες Master/pet.

Αναφέρομαι στις απλές καθημερινές σχέσεις Κυριαρχίας/υποταγής (Domination/submission) που έχουμε οι περισσότεροι με τις κοπέλες μας.

Για να γίνω και πιο πρακτικός, δεν αναφέρομαι σε ερωτικές πρακτικές που χρησιμοποιούνται ειδικά αντικείμενα (μαστίγια, ρουχισμός, κλπ), αλλά στην απλή υποταγή που επιβάλεις στη κοπέλα σου. Να υπακούει στο κρεβάτι, να υποτάσσεται, να δέχεται το πόνο της πράξης υποτακτικά και χωρίς διαμαρτυρία η αντίσταση. Άντε το πολύ να τη δέσεις και με καμιά γραβάτα … 

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
εγώ θα διαφωνήσω με την inaCcessiBle. Μου αρέσουν αρκετά και τα δύο. Η γνώμη μου είναι οτι στο σέξ πρέπει πάντα να λειτουργείς με βάση το συναίσθημα της στιγμής και το τί νιώθεις. Δηλαδή εφόσον δεν παίζω σε τσόντα με έτοιμο σενάριο, άμα θέλω πχ να δέσω την κοπέλα μου (όταν είχα :grin:) στο κρεββάτι και εκείνη ήθελε, το έκανα. Την άλλη φορά θέλαμε το αντίθετο ή απλά δεν παίζαμε καθόλου τέτοια παιχνίδια. Άλλωστε το τελευταίο πράγμα που θέλω, ειδικά στο σέξ που είναι μια ευχαρίστηση τόσο για το σώμα, όσο για το μυαλό είναι να περιορίσω τον εαυτό μου σε ένα συγκεκριμένο ρόλο  :headbang:.

Αν το θετεις ετσι τοτε σαφως και εχεις δικιο.
Εγω μιλησα με σκεπτικο το bdsm.
Στο θεμα της σχεσης,του σεξ και των παιχνιδιων μπορεις να εισαι οτιδηποτε και να
παιξεις οποιοδηποτε ρολο :grin:
Οι καθεαυτου σχεσεις ομως sub-dom στηριζονται σε αλλη νοοτροπια/ιδεολογια κτλ :s&m_2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom