You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sub ή Dom;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 261
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
κάτσε, για να καταλάβω, εσύ μιλάς και για παρόμοια συμπεριφορά, εκτός κρεβατιού;
Εγω μιλαω για την γενικη συμπεριφορα που εχει να κανει με το bdsm
sorry αλλα δεν σε πιάνω.
όταν λές γενική συμπεριφορά του bdsm τι ακριβώς εννοείς;
εγώ απο όσο ξέρω αρκετοί αρέσκονται να παίζουν τέτοια παιχνίδα στο κρεβάτι με τον σύντροφο τους, ενώ κάποιοι άλλοι το βάζουν στην προσωπική τους ζωή και υιοθετούν έναν ανάλογο τρόπο συμπεριφοράς (sub ή dom) και στην καθημερινότητα τους (πχ σύζηγοι που να κάνουν όλες τις δουλείες του σπητιού κ.α.). Αν λέω κάτι λάθος διόρθωσε με!
όταν λές γενική συμπεριφορά του bdsm τι ακριβώς εννοείς;
εγώ απο όσο ξέρω αρκετοί αρέσκονται να παίζουν τέτοια παιχνίδα στο κρεβάτι με τον σύντροφο τους, ενώ κάποιοι άλλοι το βάζουν στην προσωπική τους ζωή και υιοθετούν έναν ανάλογο τρόπο συμπεριφοράς (sub ή dom) και στην καθημερινότητα τους (πχ σύζηγοι που να κάνουν όλες τις δουλείες του σπητιού κ.α.). Αν λέω κάτι λάθος διόρθωσε με!
1nv1nc1ble
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Domme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κυρία, χαίρομαι πολύ που σας βλέπω ΚΑΙ εδώ! Χαιρετώ τα πανέμορφα πόδια σας
Κυρία, χαίρομαι πολύ που σας βλέπω ΚΑΙ εδώ! Χαιρετώ τα πανέμορφα πόδια σας
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Eγω τρελενομαι να ειμαι σκλαβος αλλα γουσταρω και να εχω σκλαβα και να την εξουσιαζω.
Ασχολουμαι και με bondage και με ολες τις φασεις εκτος απο scat εννοειται.
Ασχολουμαι και με bondage και με ολες τις φασεις εκτος απο scat εννοειται.
Συνημμένα
eimai upotaktikos
Θα[/URL] σου'λεγα τι είσαι...
ΔΙΑΒΑΣΕ επιτέλους τους Κανόνες Λειτουργίας του Forum κ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ GREEKGLISH !!!
]
ΔΙΑΒΑΣΕ επιτέλους τους Κανόνες Λειτουργίας του Forum κ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ GREEKGLISH !!!
]
Από τότε που "ανακάλυψα" κάποιες bdsm σελίδες στο "τότε" internet, με ερέθιζε αφάνταστα η θέα μιας δεμένης γυναίκας. Και στην πορεία, άρχισα να εξασκώ (όσο και με όποιαν μπορούσα) τη σχέση αφέντη/σκλάβας. Για κάποιο διάστημα -ναι ήμουν τόσο τυχερός- είχα μια κοπέλα που είχε δεχτεί να υπογράψει κανονικό "συμβόλαιο υποταγής" (το οποίο είχα συντάξει εγώ με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια)...Καταλαβαίνω απόλυτα την έννοια "24ωρη κ@υλα" που περιγράφει η Ελεονώρα πιο πάνω. Τώρα πλέον, θεωρώ πως δεν μπορώ να κάνω πίσω και να αλλάξω κατεύθυνση.
Once you're born a dom, you're always a dom...
Υ.Γ. Είχα επίσης την τύχη να "απασχοληθώ" ως (part-time) dom σε ανάλογο s&m studio στη Γερμανία..Πραγματικά business & pleasure!
Once you're born a dom, you're always a dom...
Υ.Γ. Είχα επίσης την τύχη να "απασχοληθώ" ως (part-time) dom σε ανάλογο s&m studio στη Γερμανία..Πραγματικά business & pleasure!
Black_Pearl
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εχω την εντυπωση οτι ολοι την εχουμε δει κυριαρχοι κι ετσι, μα σε κανενσν ομως δεν αρεσει να υποτασεται???
Ασφαλώς και αρέσει σε κάποιους
sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ασφαλώς και αρέσει σε κάποιους
απλα δεν το παραδεχονται....
Black_Pearl
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγώ το παραδέχομαι!!!! Αλλά δεν μου αρέσει ο άσκοπος πόνος, και γενεικά κάποια σκληρά κόλπα.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Ανάλογα το τι μου [size=12pt]β(γ)άζει[/size] ο άλλος/η
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
katerina87
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλη φαση!δεν το εχω ξαναδει αυτο.
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
αν αναφέρεσαι στην επισύναψή μου το κοριτσάκι εκτός του ότι είναι 1,97 καθαρό φορά και 15άποντα τακούνια άρα πάει στο 2,12 :Sκαλη φαση!δεν το εχω ξαναδει αυτο.
Συνημμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις