Νέα

Studios κι η τιμολογιακή πολιτική τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prigkhpas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

πιστευετε οτι πρεπει να πεσουν οι τιμες των στουντιο?

• οχι

Ψήφοι: 7 5,8%
  • ναι

Ψήφοι: 37 30,6%
  • αρκετα

Ψήφοι: 17 14,0%
  • 10 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 19 15,7%
  • 20 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 41 33,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    121

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Καλά ! ...κατάλαβα...!

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
ομορφιά είναι υποκειμενική!!! αλλά μην λέμε μπάζο και τη ζέτα τώρα...μην τρελαθούμε...μπορεί όχι γκομενάρα αλλά είναι κυρία...όχι ότι θα σε χάλαγε να σε συνοδεύει κάπου...

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
ΛΙΣΤΑ από studio (ανεξαρτήτως επιπέδου) τα οποία είναι Value For Money:

Κασσάνδρας 3:     40 € το απλό
Αχαρνών 85:        40 € το απλό
Μιχαήλ Βόδα 192: 50 € μασάζ+ακάποτο (εξαρτάται από την κοπέλα κι όσους το ρισκάρουν)
Φυλής 104:         30 € το απλό, 40 € με μασάζ, 50 € μασάζ+σταση 69 (η Σοφία παίρνει 40 €)
Αχαρνών 106:     30 € το απλό, 50 € σταση 69
Αγ. Μελετιου 37: 30 € το απλό έως και απόψε 19:00-21:00
Παιωνίου 10        40 € ή 50 ανάλογα την κοπέλα … και τον πελάτη! Ανάλογα και τ' άστρα φαίνεται..!
.......................................................................

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ημαρτον με τα μπαζα που ποσταρετε.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Γιατι δεν βαζεις τις διαφοροποιήσεις αυτές στην ιστοσελίδα σου ωστε να μην μπλέκεται κανείς και να ξέρει τι θα βρει όταν αποφασισει να πάει.

υπαρχουν ολες οι υπηρεσιες μας μαναρι μου στη σελιδα μας ;)

δε νομιζω να ειναι καμια τρομερη διαφοροποιηση το οτι μια κοπέλα σε συνολο 11 κοριτσιων προσφερει το απλο με 40ε ουτε ταιριαζει με την αισθητικη μου να γραψω στο σαιτ οτι η ταδε κοπέλα δουλευει με 40.
Αν το καναν αρκετες ναι θα το εγραφα αλλα για μια κοπέλα οπως σου ειπα σε συνολο 11 δεν το κανω δεν βρισκω και το λογο :cheesy:
Τωρα αν καποιος παει δει τη Σοφια και θελει να περασει αλλα του ειναι τοσο μεγαλο προβλημα τα 10ε παραπάνω πολυ ευχαριστος να το πει στην υπηρεσια να με παρει τηλ να κανονισω τα περασει με 30 χανοντας ουσιαστικα τα ποσοστα μου ;)
Επιγραματικα μιας και μιλαμε για τη Σοφια η ιδια κοπέλα δουλευει και αλλου με 50ε απλο οπως και αρκετες αλλες κοπέλες απ το μαγαζι, οποτε και παλι ματια μου η τιμη ειναι αρκετα συμφερουσα ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ομορφιά είναι υποκειμενική!!! αλλά μην λέμε μπάζο και τη ζέτα τώρα...μην τρελαθούμε...μπορεί όχι γκομενάρα αλλά είναι κυρία...όχι ότι θα σε χάλαγε να σε συνοδεύει κάπου...
ολιγον τι κρυοκωλη...και μαλλον υπερεκτιμιμενη καλλιτεχνις..

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ΛΙΣΤΑ από studio (ανεξαρτήτως επιπέδου) τα οποία είναι Value For Money:

Κασσάνδρας 3:     40 € το απλό
Αχαρνών 85:        40 € το απλό
Μιχαήλ Βόδα 192: 50 € μασάζ+ακάποτο (εξαρτάται από την κοπέλα κι όσους το ρισκάρουν)
Φυλής 104:         30 € το απλό, 40 € με μασάζ, 50 € μασάζ+σταση 69 (η Σοφία παίρνει 40 €)
Αχαρνών 106:     30 € το απλό, 50 € σταση 69
Αγ. Μελετιου 37: 30 € το απλό έως και απόψε 19:00-21:00
Παιωνίου 10        40 € ή 50 ανάλογα την κοπέλα … και τον πελάτη! Ανάλογα και τ' άστρα φαίνεται..!
το κασσανδρας γιατι δεν εχει  ανανεωσει τις αλλαγες στις τιμες ??

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
πάτε να με τρελάνετε τώρα...? Η μήπως πρέπει να σας πω να βγάλουμε τις φάτσες μας στο προφίλ να δούμε και μεις που κρίνουμε πως είμαστε??? Η μήπως να βγούμε όλοι μαζί με τις γκόμενες μας να δω με τι βγαίνετε βρε??? είπαμε ότι τα γούστα είναι υποκειμενικά αλλά μην το ξεφτιλίζουμε κιόλας...."σιγά τη γκόμενα", "μπάζο" κλπ..... μπρρρρρ
ΕΧΕΙ καποια αρκετά ωραία εμφάνιση για ηθοποιός! Εσεις αν μπορείτε βρείτε καλύτερες για γκόμενες και σας προκαλώ να πάμε για καφεδάκι,ποτάκι ό,τι θέλετε....για να μην με τρελάνετε!!!

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
υπαρχουν ολες οι υπηρεσιες μας μαναρι μου στη σελιδα μας ;)

δε νομιζω να ειναι καμια τρομερη διαφοροποιηση το οτι μια κοπέλα σε συνολο 11 κοριτσιων προσφερει το απλο με 40ε ουτε ταιριαζει με την αισθητικη μου να γραψω στο σαιτ οτι η ταδε κοπέλα δουλευει με 40.
Αν το καναν αρκετες ναι θα το εγραφα αλλα για μια κοπέλα οπως σου ειπα σε συνολο 11 δεν το κανω δεν βρισκω και το λογο :cheesy:
Τωρα αν καποιος παει δει τη Σοφια και θελει να περασει αλλα του ειναι τοσο μεγαλο προβλημα τα 10ε παραπάνω πολυ ευχαριστος να το πει στην υπηρεσια να με παρει τηλ να κανονισω τα περασει με 30 χανοντας ουσιαστικα τα ποσοστα μου ;)
Επιγραματικα μιας και μιλαμε για τη Σοφια η ιδια κοπέλα δουλευει και αλλου με 50ε απλο οπως και αρκετες αλλες κοπέλες απ το μαγαζι, οποτε και παλι ματια μου η τιμη ειναι αρκετα συμφερουσα ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:
Μπράβο για το μαγαζάκι σας! τους άλλους κράζουμε εδώ! Καλά έκανε όμως το παιδί και ρωτησε και σε ευχαριστούμε για τις ακριβείς διευκρινίσεις!  :)

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
πάτε να με τρελάνετε τώρα...? Η μήπως πρέπει να σας πω να βγάλουμε τις φάτσες μας στο προφίλ να δούμε και μεις που κρίνουμε πως είμαστε??? Η μήπως να βγούμε όλοι μαζί με τις γκόμενες μας να δω με τι βγαίνετε βρε??? είπαμε ότι τα γούστα είναι υποκειμενικά αλλά μην το ξεφτιλίζουμε κιόλας...."σιγά τη γκόμενα", "μπάζο" κλπ..... μπρρρρρ
ΕΧΕΙ καποια αρκετά ωραία εμφάνιση για ηθοποιός! Εσεις αν μπορείτε βρείτε καλύτερες για γκόμενες και σας προκαλώ να πάμε για καφεδάκι,ποτάκι ό,τι θέλετε....για να μην με τρελάνετε!!!
καλη ειναι απλα αλλα μην την χρησιμοποιουμε κιολας εδω ως υποδειγμα ομορφιας!!!

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Τι σε νοιάζει ποιά είναι η αποψή μας για τη μακρυπούλια ρε σύ? Άμα εσένα σου αρέσει, no problem...

Πολύ σοβαρά τα παίρνεις όλα. Εντάξει άμα μου καθότανε θα το έκανα το ψυχικό. Εντάξει τώρα? :2funny:

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
το κασσανδρας γιατι δεν εχει  ανανεωσει τις αλλαγες στις τιμες ??
Δεν ξέρω γιατί φίλε. ΑΥΤΑ που βγάζω εγώ είναι από την σελίδα του στούντιο αλλά και σε συνδυασμό με αυτα που λένε οι συνάδελφοι!! όποιος περάσει Κασσάνδρας 3 που έχει πάνω+κάτω ας ζητήσει διευκρινήσεις....Θα πάψουν πλέον να μας δουλεύουν! συμφωνείτε σ' αυτό guys???

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Κασσάνδρας 3 (πάνω). Η τιμή απλού προγράμματος για την Μαίρη, που είναι τώρα, είναι στα 50 ευρώ και όχι στα 40!

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Τι σε νοιάζει ποιά είναι η αποψή μας για τη μακρυπούλια ρε σύ? Άμα εσένα σου αρέσει, no problem...

Πολύ σοβαρά τα παίρνεις όλα. Εντάξει άμα μου καθότανε θα το έκανα το ψυχικό. Εντάξει τώρα? :2funny:
μάλλον εσένα θα σου έκανε ψυχικό ίσως?? Τπαντων εμένα μου αρέσει μόνο ως ηθοποιός δεν είναι του γούστου μου αλλά έχει αρκετή ομορφιά...θες να το βγάλουμε ψηφοφορία αν είναι μπάζο ή όχι???  :)
Ουτε μπάζο είναι ούτε υπόδειγμα ομορφιάς! Για να πούμε κάποια όμορφη όλοι μαζί ανεξαρτήτως γούστου νομίζω ότι θα πρέπει να έχει 1 πολύ καλό συνολο...πρόσωπο,μαλλιά,μπουστο,περιφέρεια,πίσω σύστημα,πόδια....δεν συμφωνείτε σ' αυτό???

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom