Νέα

Studios κι η τιμολογιακή πολιτική τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prigkhpas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

πιστευετε οτι πρεπει να πεσουν οι τιμες των στουντιο?

• οχι

Ψήφοι: 7 5,8%
  • ναι

Ψήφοι: 37 30,6%
  • αρκετα

Ψήφοι: 17 14,0%
  • 10 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 19 15,7%
  • 20 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 41 33,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    121

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πρωτον δεν ειμαι παντρεμενος και ελεγχο κανω στα μαρουλια μονο εγω. δευτερον αυτος ειναι ο λογος που δεν κοβεται αποδειξη?? η γυναικα του αλλου?? τωρα πως πληρωνουν? μετρητα δεν πληρωνουν??? κοψε μια ταμειακη αποδειξη π.χ. και ας την πεταξει ο αλλος. αλλα που να γινει αυτο. εχετε συνηθισει στην μαυρη οικονομια. και μετα βγαινει η καθε τανα με αμαξαρα, σπιταρωνα και κατσε μαλακα ταλαιπωρε να βγαλεις 50 ευρω να τα δινεις στις τανες. τελος
αυτο σ'ενοχλει δλδ? οτι εχουν σπιτια και αυτοκηνιτα??????? ε για λεφτα βγαινουν τα κοριτσια σε αυτη τη δουλεια, ...μην νομιζεις οτι ειναι και απο τις ευκολες δουλιες....

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
αυτο σ'ενοχλει δλδ? οτι εχουν σπιτια και αυτοκηνιτα??????? ε για λεφτα βγαινουν τα κοριτσια σε αυτη τη δουλεια, ...μην νομιζεις οτι ειναι και απο τις ευκολες δουλιες....
δεν ειπα οτι ειναι ευκολη. αλλα στην τελικη την κανουν χωρις να τις εκμεταλευονται εν γνωση τους. αλλα ειναι μαυρη και παλι. αλλα το συναισθηματικο και αλλο η παραοικονομια. και αν θες να μιλησω λιγο πιο χοντρα, δεν γινετε παιδια με διπλωματα και γνωσεις να ειναι ντιλιβεραδες και σουβλαντζιδες. ειναι απαραδεκτο. τελος

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Τhat's fucking life!

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Καλά σε αυτό το thread μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε μου φαίνεται (ή μάλλον κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν), δεν βαριέσαι...
Δεν είναι το μόνο πράγμα που έχουμε συνηθίσει να μας πιάνουν το κώλο και να το θεωρούμε φυσιολογικό. Χαίρομαι πάντως που ψυχαγωγώ τον κόσμο, το γέλιο είναι καλό για την υγεία...

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
master.ioanni εσύ πας συχνά σε στούντιο? γιατί βλέπω έχεις απάντηση για ολα (χωρίς να εννοώ ότι είναι κακό, άλλωστε κουβέντα κανουμε), σαν να τα ξέρεις απέξω κι ανακατωτά!

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
φιλε μου να ξερεις στο παρανομο παντα ζεις με το ρισκο να σου βαλουν βραχιολακια. φυσικα και αν μπεις στον κυκλο του τζογου θα κανεις χατηρακια
α)δεν απαντησες στην ερώτηση μου.
β)το ίδιο ρίσκο παίρνουν και οι κοπέλες μην έχεις διαφορετική αντίληψη.
γ)Ό,τι είναι παράνομο υπερκοστολογείται.
δ)Η κοπέλα έκανε μία προσφορά σαν επιχειρηματίας αν δεν συμφωνείς/ούμε με αυτήν προχωράμε και αναζητούμε το next best value for money....
ε)Ο καθένας από εμάς κοστολογεί τη δουλειά του όσο και όπως νομίζει αυτός... οι κοπέλες δεν δουλεύουν για την ψυχή της μάνας τους όπως και κανένας άλλος από εμάς, αλλά αποκλειστικά για τα λεφτά.
στ)Αν το προβλημα σου είναι το πόσα βγάζει μια κοπέλα από αυτή τη δουλειά...τότε εντάξει ας το σταματήσουμε εδώ.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν γινετε παιδια με διπλωματα και γνωσεις να ειναι ντιλιβεραδες και σουβλαντζιδες. ειναι απαραδεκτο. τελος
γινεται. Αμα δεν βρισκεις δουλεια η δεν σε πληρωνουν καλα εκει που εισαι και δεν εχεις να  φας- οτι θες γινεται. Εγω προσωπικα γνωριζω πολλα κοριτσια που εχουν τελειωσει πανεπεστημια και βρεθηκανε εδω

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ε τοτε οπως τα λες σε καθε στουντιο ανα πελατη θα επρεπε να αλλαζουνε σεντονια μαξιλαρια πετσετες για τα αυτονομα μπανια κτλ. τοτε θα δεχοταν τουλαχιστον 5 πελατες ανα βαρδια σιγουρα το καθε στουντιο. δεν λεω στα ρδελα οι χωροι ειναι γαματα αλλα και σε στουντιο μην νομιζις οτι ρινουν το βαρος στην καθαριοτητα αλλα στην κονομα. και ασε τις κυριες εδω μεσα που διαφημιζουν τα σπιτακια τους να λενε οτι θελουν. για πηγαινε με 10 πελατες αναμονη να αλλαξεις σεντονια κτλ. δεν θα κανει κανα 10λεπτο στο δωματιο??? ξερεις ποσοι θα αρχισουν να φευγουν???
δεν ειπα οτι αλλαζουν σεντονια και πετσετες τακτικα ουτε που ξερω καθε ποτε αλλαζουν..εγω το πηγα αλλου στην καθαριοτητα του πελατη οχι της υπηρεσιας ...
δεν μπορεις να αμφισβητησεις ομως οτι υπαρχουν καποιες διακριτες διαφορες ε? τωρα αν αυτες οι διαφορες δικαολογουν τετοια διαφορα και στις τιμες ε  νομιζω εχει απαντηθει.....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Επειδή κάτι γράφτηκε και για ct,μπορειτε να δείτε τιμές στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες αντιστοίχως στα banner και να βγάλετε συμπερασματα.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
γινεται. Αμα δεν βρισκεις δουλεια η δεν σε πληρωνουν καλα εκει που εισαι και δεν εχεις να  φας- οτι θες γινεται. Εγω προσωπικα γνωριζω πολλα κοριτσια που εχουν τελειωσει πανεπεστημια και βρεθηκανε εδω
τα κακομοιρα τα κοριτσια. δηλαδη ποσες και ποσες κοπελες χωρις δουλεια θα πρεπει να βαλουν καλα στο μυαλο τους να γινουν βιζιτουδες. . . . τι κριμα οντως

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
δεν ειπα οτι αλλαζουν σεντονια και πετσετες τακτικα ουτε που ξερω καθε ποτε αλλαζουν..εγω το πηγα αλλου στην καθαριοτητα του πελατη οχι της υπηρεσιας ...
δεν μπορεις να αμφισβητησεις ομως οτι υπαρχουν καποιες διακριτες διαφορες ε? τωρα αν αυτες οι διαφορες δικαολογουν τετοια διαφορα και στις τιμες ε  νομιζω εχει απαντηθει.....
καλα φιλε ασε. εχω μπει σε δωματι με κατρουλιο μεσα και τρομερη μποχα. ιπποκρατους πριν την ανακαινιση. φυσικα μου εχει δημιουργησει ψυχολογικο και δεν ξαναπαω

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
α)δεν απαντησες στην ερώτηση μου.
β)το ίδιο ρίσκο παίρνουν και οι κοπέλες μην έχεις διαφορετική αντίληψη.
γ)Ό,τι είναι παράνομο υπερκοστολογείται.
δ)Η κοπέλα έκανε μία προσφορά σαν επιχειρηματίας αν δεν συμφωνείς/ούμε με αυτήν προχωράμε και αναζητούμε το next best value for money....
ε)Ο καθένας από εμάς κοστολογεί τη δουλειά του όσο και όπως νομίζει αυτός... οι κοπέλες δεν δουλεύουν για την ψυχή της μάνας τους όπως και κανένας άλλος από εμάς, αλλά αποκλειστικά για τα λεφτά.
στ)Αν το προβλημα σου είναι το πόσα βγάζει μια κοπέλα από αυτή τη δουλειά...τότε εντάξει ας το σταματήσουμε εδώ.
μην ξεχνας ομως πισω απο το παρανομο κρυβεται και ο προστατης ο νομιμος που θα σε καλυψει καποιες φορες ή θα σου σφυριξει κανα ντου. ετσι δεν ειναι???
φυσικα οπου δεν βρισκω αξυπηρετηση την κανω μακρια
επιχειρηματιας δεν ειναι η κοπελα. μαυρη δουλεια και μαυρα εσοδα εχει
κανενας δεν δουλευει τσαμπα αρκει να μην δουλευει τους αλλους
προβλημα ποσα βγαζουν οι κοπελες δεν εχω. αναφερε και πιο πριν οτι δοξα το θεο δεν πειναω

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
πρωτον δεν ειμαι παντρεμενος και ελεγχο κανω στα μαρουλια μονο εγω. δευτερον αυτος ειναι ο λογος που δεν κοβεται αποδειξη?? η γυναικα του αλλου?? τωρα πως πληρωνουν? μετρητα δεν πληρωνουν??? κοψε μια ταμειακη αποδειξη π.χ. και ας την πεταξει ο αλλος. αλλα που να γινει αυτο. εχετε συνηθισει στην μαυρη οικονομια. και μετα βγαινει η καθε τανα με αμαξαρα, σπιταρωνα και κατσε μαλακα ταλαιπωρε να βγαλεις 50 ευρω να τα δινεις στις τανες. τελος
ιωαννη ανοιξες μεγαλο θεμα.εχεις δικιο οτι στην ελλαδα η μισθωτη εργασια δεν αμοιβεται,οτι παιδια με πτυχια δε βρισκουν δουλεια κλπ.επισης εχεις δικιο για τη μαυρη οικονομια.ομως με το χερι στην καρδια πες μου πιο πολυ θα κλαψεις το 50 ρικο σε μια τανα στουντιου που θα κανει αυτη τη δουλεια για χ χρονικοα διαστημα και μετα καλως η κακως η η τιμη της θα πεσει η θα σταματησει η θα κλαψεις κατι αστρονομικα ποσα που ζητανε υδραυλικοι,σοβατζηδες,αλουμιναδες,μπογιατζηδες κλπ. που εκει και μονο  ακουγοντας τα τρελλανεσαι?εκει και αν ειναι προκλητικο ατομα με μια βασικη εκπαιδευση μηνων να σου ζητουν χιλιαρικα για μια απλη εργασια.η τανα παλι αν το καλοδεις εχει και πεπερασμενο χρονο επαγγελματικο,και το επαγγελμα της ειναι ψυχοφθορο και ανθιυγιεινο.οι υπολοιποι ομως?

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Το κακό ξεκινά όταν γίνεται σύγκριση με τα "στουντιο" του εξωτερικού και τις τιμές-υπηρεσίες που έχουν αυτά.
Επειδή κάτι γράφτηκε και για ct,μπορειτε να δείτε τιμές στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες αντιστοίχως στα banner και να βγάλετε συμπερασματα.
Μην τα γράφεις αυτά ρε σύ! Μην κακοκαρδίσουμε τις κοπέλες και τους στουντιακηδες και δεν μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ. Εμείς οι έλληνες είμαστε large λαός! Όσα μας λένε, τόσα είναι. Αν πούμε και τίποτα είμαστε γραφικοί και άντε πάγαινε αλλού αν δε σ' αρέσει...

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
καλα φιλε ασε. εχω μπει σε δωματι με κατρουλιο μεσα και τρομερη μποχα. ιπποκρατους πριν την ανακαινιση. φυσικα μου εχει δημιουργησει ψυχολογικο και δεν ξαναπαω
ελπιζω η ανακαινιση να επιασε τοπο!!!
οι εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα ειναι αυτες..

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τα κακομοιρα τα κοριτσια. δηλαδη ποσες και ποσες κοπελες χωρις δουλεια θα πρεπει να βαλουν καλα στο μυαλο τους να γινουν βιζιτουδες. . . . τι κριμα οντως
μη κρινεις για να μη κριθεις

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
μην ξεχνας ομως πισω απο το παρανομο κρυβεται και ο προστατης ο νομιμος που θα σε καλυψει καποιες φορες ή θα σου σφυριξει κανα ντου. ετσι δεν ειναι???
φυσικα οπου δεν βρισκω αξυπηρετηση την κανω μακρια
επιχειρηματιας δεν ειναι η κοπελα. μαυρη δουλεια και μαυρα εσοδα εχει
κανενας δεν δουλευει τσαμπα αρκει να μην δουλευει τους αλλους
προβλημα ποσα βγαζουν οι κοπελες δεν εχω. αναφερε και πιο πριν οτι δοξα το θεο δεν πειναω
:thumbsup:

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
ιωαννη ανοιξες μεγαλο θεμα.εχεις δικιο οτι στην ελλαδα η μισθωτη εργασια δεν αμοιβεται,οτι παιδια με πτυχια δε βρισκουν δουλεια κλπ.επισης εχεις δικιο για τη μαυρη οικονομια.ομως με το χερι στην καρδια πες μου πιο πολυ θα κλαψεις το 50 ρικο σε μια τανα στουντιου που θα κανει αυτη τη δουλεια για χ χρονικοα διαστημα και μετα καλως η κακως η η τιμη της θα πεσει η θα σταματησει η θα κλαψεις κατι αστρονομικα ποσα που ζητανε υδραυλικοι,σοβατζηδες,αλουμιναδες,μπογιατζηδες κλπ. που εκει και μονο  ακουγοντας τα τρελλανεσαι?εκει και αν ειναι προκλητικο ατομα με μια βασικη εκπαιδευση μηνων να σου ζητουν χιλιαρικα για μια απλη εργασια.η τανα παλι αν το καλοδεις εχει και πεπερασμενο χρονο επαγγελματικο,και το επαγγελμα της ειναι ψυχοφθορο και ανθιυγιεινο.οι υπολοιποι ομως?
φυσικα και εχεις δικιο σε αυτο ον τομεα. εγω εμαθα οτι αυτοι που δεν φαγανε την ζωη τους στα θρανια κονομανε σαν τρελοι.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
φυσικα και εχεις δικιο σε αυτο ον τομεα. εγω εμαθα οτι αυτοι που δεν φαγανε την ζωη τους στα θρανια κονομανε σαν τρελοι.
φιλε ενα θα σου πω που οταν το ακουσα μετα οταν ακουγα το 50 ρικο του στουντιο γελαγα,ειχα γνωστη που ψαχνε μαστορα να βαψει το σπιτι της ενα τριαρι γυρω στα 80τμ.τωρα αν σου πω οτι ο φτηνοτερος που βρηκε ηταν ενας αλβανος που της πηρε 10 χιλιαρικα(ναι δεκα χιλιαρικα οπως το διαβαζεις)θα με πιστεψεις?ο τεχνικος κλαδος να δεις παραοικονομια και μαυρο χρημα.και αυτοι ειναι που διατηρουν τις τιμες στα παντα εκει που ειναι.για αυτο βλεπεις οι τιμες να μην πεφτουν στο οτιδηποτε.λογω του μαυρου χρηματος του τεχνικου τομεα.οι τανες μπροστα τους ειναι εντομα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom