Νέα

Studios κι η τιμολογιακή πολιτική τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prigkhpas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

πιστευετε οτι πρεπει να πεσουν οι τιμες των στουντιο?

• οχι

Ψήφοι: 7 5,8%
  • ναι

Ψήφοι: 37 30,6%
  • αρκετα

Ψήφοι: 17 14,0%
  • 10 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 19 15,7%
  • 20 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 41 33,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    121

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Επίσης για το παιδί που είπε για τα ωραία στούντιο με τους νιπτήρες, τις ντουζιέρες και τις μουνάρες πρέπει όλοι όσοι σκέφτονται έτσι να αντιληφθούν ότι ακόμα και με όλα αυτά (που σε στούντιο πρέπει ώς ένα βαθμό να θεωρούνται αυτονόητα) το κέρδος τους είναι πολύ μεγάλο και δυσανάλογο με τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Το γεγονός οτι έχουμε συνηθήσει μια τιμή δε σημαίνει οτι πρέπει να την καταστά λογική στη συνειδησή μας. Πρέπει να κοιτάξουμε αλλού τι γίνεται, πρέπει να λάβουμε υπόψιν τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής κοινωνίας και επίσης να σκεφτούμε οτι τα στούντιο βγάζουν τρελά χρήματα με πολύ μικρό κόστος. Κάποια στιγμή πρέπει να σεβαστούν και τον πελάτη που βγάζει τα χρήματα με πολύ μεγαλύτερη δυσκολία...

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Τραγικό φίλε!  :( Πότε συνέβη αυτό δεν άκουσα ειδήσεις απόψε. Καθίκι αυτός για αυτό που έκανε αλλά και αυτή πέρα από το ότι τα ήθελε ο κώλος της(και σερβιτόρα και πόρνη) είχε και 2 παιδιά(άσε τον γάμο) και εκδιδόταν??? Τι να λέμε τωρα? Να ήταν άνεργη να πω ότι θέλει να τα μεγαλώσει...
Ας μην το αναλύσουμε το θέμα αυτό. Ξεφεύγουμε...

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
εβριζε και απειλουσε τον πελατη??γνωστα πραγματα αλλα δεν καθαριζεις ετσι..

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Α και πού σαι Ντάρια, εγώ μαζί τους είμαι που δεν ήρθαν στο happy hour. Όπως ανέφερα και πρίν γιατί να μπεί ο άλλος στο τριπάκι να έρθει τις ώρες που του ορίζεις εσύ, όταν ο ίδιος δεν το νιώθει? Να δημιουργεί στον εαυτό του ανάγκες μόνο και μόνο λόγω προσφοράς που κάνεις εσύ για να γεμίσεις τις πιο νεκρές εργασιακά ώρες? Μπράβο τους! Αν θές να κάνεις κάτι πραγματικά καλό για τους πελάτες σου να μειώσεις μόνιμα τουλάχιστον κατα 10ε τις τιμές και τότε θα δείς οτι και εσύ θα ωφεληθείς παραπάνω...

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
η
Α και πού σαι Ντάρια, εγώ μαζί τους είμαι που δεν ήρθαν στο happy hour. Όπως ανέφερα και πρίν γιατί να μπεί ο άλλος στο τριπάκι να έρθει τις ώρες που του ορίζεις εσύ, όταν ο ίδιος δεν το νιώθει? Να δημιουργεί στον εαυτό του ανάγκες μόνο και μόνο λόγω προσφοράς που κάνεις εσύ για να γεμίσεις τις πιο νεκρές εργασιακά ώρες? Μπράβο τους! Αν θές να κάνεις κάτι πραγματικά καλό για τους πελάτες σου να μειώσεις μόνιμα τουλάχιστον κατα 10ε τις τιμές και τότε θα δείς οτι και εσύ θα ωφεληθείς παραπάνω...,
να αυξηθει το επιπεδο υπηρεσιων στα ιδια χρηματα βλεπε χρονος, διαθεση.. απο ΟΛΕΣ τις κοπελες

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Α και πού σαι Ντάρια, εγώ μαζί τους είμαι που δεν ήρθαν στο happy hour. Όπως ανέφερα και πρίν γιατί να μπεί ο άλλος στο τριπάκι να έρθει τις ώρες που του ορίζεις εσύ, όταν ο ίδιος δεν το νιώθει? Να δημιουργεί στον εαυτό του ανάγκες μόνο και μόνο λόγω προσφοράς που κάνεις εσύ για να γεμίσεις τις πιο νεκρές εργασιακά ώρες? Μπράβο τους! Αν θές να κάνεις κάτι πραγματικά καλό για τους πελάτες σου να μειώσεις μόνιμα τουλάχιστον κατα 10ε τις τιμές και τότε θα δείς οτι και εσύ θα ωφεληθείς παραπάνω...
Σχετικά με αυτά ξέρεις ότι συμφωνούμε για το 40αρι για μόνιμα. Αλλά είπαμε ότι η κοπέλα το κάνει σαν πρώτη φάση για να δει πως θα πάει.Σιγουρα 12 με 2 είναι νεκρές ώρες αλλά για 7 με 9 δεν θα συμφωνήσει κανείς μαζί σου νομίζω...αρκετοί έχουν σχολάσει ξεκουραστει και είναι καλή προσφορά. Μην είμαστε και αχάριστοι μάγκα! Είναι μια αρχή που την έκανε μόνο αυτό το στουντιο από τα ακριβά/διαφημιζόμενα στο site.Συνεπώς κατηγόρα τα άλλα στουντιο καλύτερα...

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Σχετικά με αυτά ξέρεις ότι συμφωνούμε για το 40αρι για μόνιμα. Αλλά είπαμε ότι η κοπέλα το κάνει σαν πρώτη φάση για να δει πως θα πάει.Σιγουρα 12 με 2 είναι νεκρές ώρες αλλά για 7 με 9 δεν θα συμφωνήσει κανείς μαζί σου νομίζω...αρκετοί έχουν σχολάσει ξεκουραστει και είναι καλή προσφορά. Μην είμαστε και αχάριστοι μάγκα! Είναι μια αρχή που την έκανε μόνο αυτό το στουντιο από τα ακριβά/διαφημιζόμενα στο site.Συνεπώς κατηγόρα τα άλλα στουντιο καλύτερα...
Είναι μια αρχή που ήταν καθάρα επικοινωνιακού χαρακτήρα χωρίς ουσιαστικό κέρδος για τους πελάτες. Εγώ σου λέω οτι τώρα το απόγευμα μαζεύονται πιο πολλοί λόγω ώρας.Και πάλι ένα 2ώρο είναι αστείο πράγμα.Δηλάδή αν κάποιός έρθει στις 8.45 και μπεί στο δωμάτιο στις 9 τι θα πληρώσει? Επίσης αν μαζευτούν πολλοί δεν θα γίνει της ξεπέτας για κάνα 2ώρο και ότι αρπάξουμε? Εγώ αυτά δεν τα τρώω. Αν ήθελε να κάνει αρχή ας έκανε happy day και όχι happy hours. Αστεία πράγματα...

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ετσι..η νταρια κανει το πρωτο βημα...και μπορει να παρασυρει και αλλους και πιος ξερει να γινουν οι προσδκιες μας πραξη..

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Είναι μια αρχή που ήταν καθάρα επικοινωνιακού χαρακτήρα χωρίς ουσιαστικό κέρδος για τους πελάτες. Εγώ σου λέω οτι τώρα το απόγευμα μαζεύονται πιο πολλοί λόγω ώρας.Και πάλι ένα 2ώρο είναι αστείο πράγμα.Δηλάδή αν κάποιός έρθει στις 8.45 και μπεί στο δωμάτιο στις 9 τι θα πληρώσει? Επίσης αν μαζευτούν πολλοί δεν θα γίνει της ξεπέτας για κάνα 2ώρο και ότι αρπάξουμε? Εγώ αυτά δεν τα τρώω. Αν ήθελε να κάνει αρχή ας έκανε happy day και όχι happy hours. Αστεία πράγματα...
Η τουλάχιστον happy day girl! Δηλαδή μια κοπέλα την μέρα στην βάρδιά της να δέχεται με 30 ευρώ. π.χ. 1000 με 1700 που δεν έχει πολύ κόσμο δεν είναι καλά? Ετσι δεν θα γίνονται και μπερδέματα που λες...

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Η τουλάχιστον happy day girl! Δηλαδή μια κοπέλα την μέρα στην βάρδιά της να δέχεται με 30 ευρώ. π.χ. 1000 με 1700 που δεν έχει πολύ κόσμο δεν είναι καλά? Ετσι δεν θα γίνονται και μπερδέματα που λες...
Happy Day girl!Πλάκα έχει! Ούτε σε φαστφουντάδικο να πήγαινες...
Προτιμώ happy year.

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Παίδες μια χαρά το happy hour στο studio paradise!Μην σας φοβίζει η εκπτωση/προσφορά...είναι πλήρως ικανοποιητικά

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Να βάλουν και μια τέτοια επιγραφή να ενημερώνονται και οι περαστικοί...
happy%2Bhour.jpg

Straw

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Νταρια και λοποι σαυτο το θρεντ

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΝΩ 30 ΓΙΑ 7 ΛΕΠΤΑ

παιδια δεν χριαζετε να κανουμε αποχη η κατι τετια η βοηκοταζ καπια στηγμη θα σας τελειωσουν τα λεφτα και απο την ελιψη αυτη δεν θα πιγενει κανης αρα η κιρια νταρια και οι λιποι θα ριξουν αναγκαστικα την τημη γιατι θα παταει 1 την μερα το πολυ

ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΔΑΜ ΠΗΔΑΣ ΠΗΔΑς ΜΕ 15 ΚΑΙ ΠΙΝΕΙΣ ΒΑΦΟ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΙΠΑ 5

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom