Αυτή είναι σύμπνοια! Όχι αστεία! Τέσπα εγώ με βλέπω να κάνω μπουκοτάζ διαρκείας γιατί μου προέκυψαν και κάτι απρόσμενα έξοδα σήμερα και κάθισα πάνω στο αγγούρι...Άν κανετε μποϊκοτάζ να μου πείτε... η καλύτερη μέρα για θα είναι αν δεν έχει κοσμο στα studio!!!!!
Εδώ ο άλλος έχει τιμή εκκίνησης προγραμμάτων 60 ευρώ και το μαγαζί του είναι πάντα γεμάτο και μετά μου λέτε για μποϊκοτάζ... ?????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Studios κι η τιμολογιακή πολιτική τους
- Μέλος που άνοιξε το νήμα prigkhpas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 90K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Πέστα μεγάλε! Αυτό δεν κάνουμε σε όλους τους τομείς εδώ στην Ελλάδα και γι'αυτό μας κλέβουν κρυφά αλλά και φανερά...γι'αυτό δύσκολα αλλάζουν τα πράματα,αλλά πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να διεκδικούμε ό,τι πληρώνουμε...σόρρυ, δεν το βλέπω και πάλι. ΕΣΥ και ΕΓΩ μπορεί να μην πάμε. Θα πάνε όμως τόσοι άλλοι που δεν φαντάζεσαι.
Την πιάτσα φίλε τη χαλάει ο μπαγλαμάς που πάει εκεί και δίνει ένα 20ρικο μπουρμπουάρ επειδή την ώρα που του έπαιρνε πίπα τον κοιτούσε στα μάτια με τις "ματάρες της".
Την πιάτσα τη χαλάνε αυτοί που πάνε εκεί και το παίζουνε λεφτάδες και χαλάνε 150 γιούργια για να την έχουνε μια ώρα ή για να κάνουνε χαβαλέδες.
Εγώ πάντα παζαρεύω.
Κι αν δεν μου δώσουνε αυτό που θέλω δεν ξαναπατάω. Γιατί όταν συμφωνείς σε κάτι, τότε το τηρείς. Το ίδιο και σε καφετέρια. Αν μου φέρουνε καφέ της πλάκας το τρώνε πίσω στα μούτρα. Δεν είναι θέμα μαγκιάς. Απλός σεβασμός στον πελάτη.
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Και νομίζεις ότι αν πας μόνο εσύ θα κάτσει περισσότερη ώρα??? χα χα χα σε γελάσανε δικέ μου. αν θες χρόνο πάρε το πρόγραμμα των 80 ή 100 θα σου πει και πάλι...οπότε ατύχησες λυπάμαι....Άν κανετε μποϊκοτάζ να μου πείτε... η καλύτερη μέρα για θα είναι αν δεν έχει κοσμο στα studio!!!!!
Δεν το λέω ειρωνικά εξηγούμαι μα δεν είναι έτσι.Στην Ελλάδα υπάρχει η εξής νοοτροπία σε όλο το εμπόριο:
αν το μαγαζί μου δεν πάει καλά και δεν μαζεύω πολύ κόσμο αλλά έχω σταθερά "κορόιδα" ανεβάζω τις τιμές και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Γι' αυτό και γω αν είδες τα ποστ μου δεν προτείνω γενική αποχή-μποϋκοτάζ αλλά μποϋκοτάζ-σνομπάρισμα στα ακριβά και μη ικανοποιητικα από υπηρεσίες στούντιο.Αυτό λέγεται υγιής ανταγωνισμός...αλλά τι να λέω τωρα ο πιο σωστός κριτής για τον αν πρέπει να αλλάξουν οι τιμές είναι η πλειοψηφία που θα βγει απ'την ψηφοφορία που έχουμε εδώ. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ
γενική αποχή-μποϋκοτάζ ειναι ουτοπια... αλλα ενα μπουκοταζ στα ακριβοπληρωμενα προγραμματα και στα μαγαζια που δεν ακολουθουν καποια στανταρ ειναι στο χερι ολων μας..Και νομίζεις ότι αν πας μόνο εσύ θα κάτσει περισσότερη ώρα??? χα χα χα σε γελάσανε δικέ μου. αν θες χρόνο πάρε το πρόγραμμα των 80 ή 100 θα σου πει και πάλι...οπότε ατύχησες λυπάμαι....
Δεν το λέω ειρωνικά εξηγούμαι μα δεν είναι έτσι.Στην Ελλάδα υπάρχει η εξής νοοτροπία σε όλο το εμπόριο:
αν το μαγαζί μου δεν πάει καλά και δεν μαζεύω πολύ κόσμο αλλά έχω σταθερά "κορόιδα" ανεβάζω τις τιμές και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Γι' αυτό και γω αν είδες τα ποστ μου δεν προτείνω γενική αποχή-μποϋκοτάζ αλλά μποϋκοτάζ-σνομπάρισμα στα ακριβά και μη ικανοποιητικα από υπηρεσίες στούντιο.Αυτό λέγεται υγιής ανταγωνισμός...αλλά τι να λέω τωρα ο πιο σωστός κριτής για τον αν πρέπει να αλλάξουν οι τιμές είναι η πλειοψηφία που θα βγει απ'την ψηφοφορία που έχουμε εδώ. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ειμαι φανατικος στουντιακιας τον τελευταιο καιρο, αλλα παντα περνω το βασικο προγραμμα των 50.
Μονο μια φορα παρεκλεινα και πηρα "πρωκτικο" με 100
Ορισμενα στουντιο αρχισαν να εισαγουν και το μασαζ στο προγραμμα των 50 χωρις extra χρεωη. Ειναι και αυτο μια αρχη......
Μονο μια φορα παρεκλεινα και πηρα "πρωκτικο" με 100
Ορισμενα στουντιο αρχισαν να εισαγουν και το μασαζ στο προγραμμα των 50 χωρις extra χρεωη. Ειναι και αυτο μια αρχη......
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
παντως και τωρα να μην μειωσουν τις τιμες σε λιγο καιρο θα αναγκαστουν να τις μειωσουν. και τα παρανομα στουντιο θα βαλουν λουκετακι. εγω παντως προτιμαω εαν ειναι να δωσω 50, 40, 30 δεν ξερω ποσο θα παει η ταριφα πλεον να φορολογουνται και τα μαγαζια και οι κοπελες. το θεωρω πλεον κοροϊδια να μαζεουν τοσο μαυρο χρημα και εμας να μας βγαινει ο κωλος να βγαλουμε ενα πενηνταρικο και να το δινεις για 20 λεπτα. ληστεια κανονικη ειναι!!
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.946
- Πόντοι
- 6.925
Μείωση τιμής σημαίνει και μείωση ποιότητας.!! Δυστυχως αυτός έιναι γενικός κανόνας που ισχύει σε οποιαδήποτε οικονομική συμφωνία..
Ναι στην αρχή θα έχει μείωση της ποιότητας αλλά αν δούνε ότι δεν παλεύεται θα διορθώσουν.
Μία μείωση 10 ευρώ θεωρείται ρεαλιστική συγχρόνως με τις προσφορες π.χ.
Bonus miles καρτούλες στα 4 κανονικά το 5ο δώρο, ή στην ίδια τιμή το πιο φουλ εξτρα.
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Τιμή μου...!!!!!!Πρόταση:::
Να κάνουμε κουμάντο όλα τα μέλη του site, να ανοίξουμε δικό μας!!!
Αφαιρόντας τα λειτουργικά έξοδα απο τα έσοδα θα μας έρχεται τσάμπα και θα διαλέγουμε γιοα εργασία κατόπιν ψηφοφορίας τις καλλίτερες.
αντε μπες διευθυντής πιτσιρίκο σε εμπιστευομαι.
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Και αυτοί που το παίζουν άνετοι ή που νομίζουν ότι άμα μειωθεί η τιμή θα χάσουν σε ποιότητα ή ότι με 40 πχ ευρώ θα πηγαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι...Αυτοι που ψήφισαν όχι... ποιοι είναι...
των μαγαζιών μάλλον ε;;
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Μεγάλη διαφορά...είναι και ψυχολογικό!Μια χαρα τη βρισκω την προταση. Και τα 10 ευρω κανουν διαφορα......
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Μποϋκοτάζ-σνομπάρισμα νομίζω εφαρμόζουμε όλοι λίγο πολύ σε ορισμένα "ιδρύματα"...ο καθένας για τους λόγους του!!!!Γι' αυτό και γω αν είδες τα ποστ μου δεν προτείνω γενική αποχή-μποϋκοτάζ αλλά μποϋκοτάζ-σνομπάρισμα στα ακριβά και μη ικανοποιητικα από υπηρεσίες στούντιο.Αυτό λέγεται υγιής ανταγωνισμός...αλλά τι να λέω τωρα ο πιο σωστός κριτής για τον αν πρέπει να αλλάξουν οι τιμές είναι η πλειοψηφία που θα βγει απ'την ψηφοφορία που έχουμε εδώ. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ
όσο για την ψηφοφορία: αμφιβάλω αν όσοι ψηφίσανε ξέρουν από studio... ;)
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Ακριβώς! Χαίρομαι που συμφωνείς.Ευτυχώς οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε την απλή κοινή λογική!!!Με τις καφετέριες με την γενική αποχή ενός σαββάτου τι έκαναν οι εξυπνάκηδες? μια τρύπα στο νερο!στο μέγκα Ενώ το να επιλέγεις που θα πας το βλέπει αυτός που χάνει την δουλειά που βλέπει να πηγαίνει αλλού και τον αναγκάζεις να αλλάξει!!!γενική αποχή-μποϋκοτάζ ειναι ουτοπια... αλλα ενα μπουκοταζ στα ακριβοπληρωμενα προγραμματα και στα μαγαζια που δεν ακολουθουν καποια στανταρ ειναι στο χερι ολων μας..
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Πολύ καλή αρχή!!! Καθώς στις μέρες μας χρειαζόμαστε και λίγη χαλάρωση ;)Ορισμενα στουντιο αρχισαν να εισαγουν και το μασαζ στο προγραμμα των 50 χωρις extra χρεωη. Ειναι και αυτο μια αρχη......
παιδια, τι μου κανει εντυποση... τωρα, αυτες τις ωρες που εχουμε το happy hour δεν παταει κανεις... εχουμε κατεβασει αρκετα τη τιμη για το κανονικο προγραμα... δλδ τι αλλο θελετε? ενω το πρωι που ειχαμε κανονικες τιμες- ουτε ενα καφε προλαβα να πιω....
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Δίκιο έχεις...εν μέρει όμως γιατί εδώ δεν μιλάμε για συμφωνία αλλά ότι θα αναγκαστούν να το κάνουν αφού ενώπιον κρίσης κατεβαίνουν όλα και άρα και το κόστος ζωής.Συνεπώς φίλε μου με το συμπάθειο αλλά μήπως πρέπει να αυξήσεις τις γνώσεις σου στα οικονομικά πέρα από αυτές που έχεις? Βλέπεις τι λέει και το άλλο το παιδί...από μόνοι τους έβαλαν και μασάζ στην ίδια τιμή...άρα καταλαβαίνουν τώρα και αυτοί την κρίση στο πετσί τους!Σκέψου το και ψήφισε κατά συνείδηση...όχι όμως όπως οι πολιτικοίΜείωση τιμής σημαίνει και μείωση ποιότητας.!! Δυστυχως αυτός έιναι γενικός κανόνας που ισχύει σε οποιαδήποτε οικονομική συμφωνία..
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
τις ωρες τις πρωινες που ισχυει το happy hour ο κοσμακης ειναι στην δουλιτσα του μπας και καταφερει να παρει κανα φραγκο αγαπητη μουπαιδια, τι μου κανει εντυποση... τωρα, αυτες τις ωρες που εχουμε το happy hour δεν παταει κανεις... εχουμε κατεβασει αρκετα τη τιμη για το κανονικο προγραμα... δλδ τι αλλο θελετε? ενω το πρωι που ειχαμε κανονικες τιμες- ουτε ενα καφε προλαβα να πιω....
ναι, δλδ πριν τις 12 που ηταν? δεν ηταν στη δουλιτσα?( χεχε μαλλον δεν ηταν- εδω ηταν )τις ωρες τις πρωινες που ισχυει το happy hour ο κοσμακης ειναι στην δουλιτσα του μπας και καταφερει να παρει κανα φραγκο αγαπητη μου
Ντάρια,παιδια, τι μου κανει εντυποση... τωρα, αυτες τις ωρες που εχουμε το happy hour δεν παταει κανεις... εχουμε κατεβασει αρκετα τη τιμη για το κανονικο προγραμα... δλδ τι αλλο θελετε? ενω το πρωι που ειχαμε κανονικες τιμες- ουτε ενα καφε προλαβα να πιω....
η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με τον Έλληνα, δεν το 'ξερες? ;)
Πως σηκώνεις εσύ τα πόδια ψηλά μαζί του, κάπως έτσι...
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
εγω ξερω εστω να σου απαντησω για μενα οτι απο 8 - 4 ειμαι σταθερα στη δουλεια. τωρα οι αλλοι εαν ειναι χαρομοφαηδες και θελουν να καθονται ας κατσουν.ναι, δλδ πριν τις 12 που ηταν? δεν ηταν στη δουλιτσα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις