Καλά αν συμβαίνει αυτό θα πρέπει και οι κοπέλες να πατήσουν πόδι, αλλά και να μοιράζουν τη χασούρα πάλι δεν πρέπει να ρωτήσει την κοπέλα?Καλή πληροφορία αυτή...δεν το' χα ακούσει.Αρα δεν χάνουν από 5 ο καθείς αλλά 10 η κοπέλα...τι όρεξη να' χει μετά? αλλά με 30 στο happy hour δεν χανει τίποτα το μαγαζί? εδώ σε θέλω δικέ μου...? φυσικά δεν δεχτούν αρκέτες να το κάνουν αν χάνουν μόνο αυτές
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Studios κι η τιμολογιακή πολιτική τους
- Μέλος που άνοιξε το νήμα prigkhpas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 90K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
σίγουρα θέλει οργάνωση αλλά και κινήσεις από μέρους μας αν δεις για το στούντιο που μιλάμε...ένας από μας το ζήτησε στο thread....όχι o oneofusΈχεις και εσύ δίκιο έτσι όπως το θέτεις, αλλά και πάλι νομίζω οτι είναι καλύτερα να απαιτήσουμε με πιο οργανωμένο τρόπο μείωση των τιμών γιατί υπάρχουν περιπτώσεις όπου εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να κάνεις παζάρια...
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Αν η χασούρα είναι της κοπέλας την ρωτάει(αν και πιστεύω ότι το δέχεται αν ο πελάτης δεν είναι κανα φρικιό ή βρωμίλος) αν μοιράζουν τη χασούρα τότε γιατί να την ρωτήσει?? Δηλαδή αν ένα μαγαζί που πουλάει πράματα και κίνδυνεύει να κλείσει και ο υπάλληλος να χάσει την δουλειά του και του πει το αφεντικό να ρίξει πχ 5% τις τιμές και 5% τον μισθό του για να επιβιώσουν στον ανταγωνισμό....δεν θα το κάνει??Αφού και οι 2 χάνουν...Καλά αν συμβαίνει αυτό θα πρέπει και οι κοπέλες να πατήσουν πόδι, αλλά και να μοιράζουν τη χασούρα πάλι δεν πρέπει να ρωτήσει την κοπέλα?
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Εννοείται !!!Το ίδιο πράγμα είναι ουσιαστικά. Αφού δεν θα πηγαίνουμε σε αυτά που χτυπάνε το απλό πρόγραμμά με 50άρικο. Επίσης πιστεύω οτι αν μειωθεί το απλό, πρέπει να μειωθούν και τα άλλα προγράμματα για να μην υπάρχει άνιση μεταχείριση των πελατών...
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Ποια είναι η αποψή σου εσένα πουσαι και παλιά καραβάνα εδώ? 40 αντι για 50 με ιδιο χρόνο/υπηρεσίες στις μέρες μας δεν ειναι λογική τιμή???Εννοείται !!!
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Στην περίπτωση αυτή η κοπέλα έχει ισχυρότερο λόγο απο τον υπάλληλο. Νομίζω...Αν η χασούρα είναι της κοπέλας την ρωτάει(αν και πιστεύω ότι το δέχεται αν ο πελάτης δεν είναι κανα φρικιό ή βρωμίλος) αν μοιράζουν τη χασούρα τότε γιατί να την ρωτήσει?? Δηλαδή αν ένα μαγαζί που πουλάει πράματα και κίνδυνεύει να κλείσει και ο υπάλληλος να χάσει την δουλειά του και του πει το αφεντικό να ρίξει πχ 5% τις τιμές και 5% τον μισθό του για να επιβιώσουν στον ανταγωνισμό....δεν θα το κάνει??Αφού και οι 2 χάνουν...
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Προφανώς. Πάντως θυμάμαι πριν 2-3 χρόνια τα στούντιο είχαν στάνταρ πρόγραμμα. 50 ευρώ και συμπεριλάμβανε 69. Δεν υπήρχαν σεξ σόου , μασαζάκι και άλλα τέτοια. Κάνω λάθος ?Ποια είναι η αποψή σου εσένα πουσαι και παλιά καραβάνα εδώ? 40 αντι για 50 με ιδιο χρόνο/υπηρεσίες στις μέρες μας δεν ειναι λογική τιμή???
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Δεν νομίζω ότι έχουν όλες τα κότσια να μπορούν να χουν λόγο...είναι όλες νόμιμα στη χώρα,έχουν όλες διαβατήριο ή μήπως τους το πήραν και τώρα έχουν τίποτα χρωστούμενα...άρα πως να μιλήσουν?? Εγώ πιστεύω ότι στα στούντιο έχουν ισότιμο λόγο...αν ξερει κανείς παλιότερος ας μας διαφωτίσει...Δεν είναι ακριβώς έτσι. Στην περίπτωση αυτή η κοπέλα έχει ισχυρότερο λόγο απο τον υπάλληλο. Νομίζω...
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Πρόταση για τιμολόγιο στούντιο :
Κανονικό (εννοείται το 69 συμπεριλαμβάνεται) : 50 ευρώ
Σεξ σόου : 60 ευρώ
Φουλ πρόγραμμα μισής ώρας: 80 ευρώ
Δεν βάζω ελεύθερα και κουλούρια γιατί εξαρτάται από την κοπέλα...
Εναλλακτικά :
Κανονικό (χωρίς 69): 40 ευρώ
Με 69 : 50 ευρώ
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι στο κάθε πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται και τα παραπάνω. Δηλαδή με το 60 έχεις και του 50 κ.ο.κ.
Εναλλακτικά :
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι στο κάθε πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται και τα παραπάνω. Δηλαδή με το 60 έχεις και του 50 κ.ο.κ.
+1Εναλλακτικά :
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Και στο Φυλής 104 ακούστηκε για 40 ευρώ με μασαζάκι.
τοσο ειναι εδω και μηνες μαναρακι το απλο + μασαζ, 40ε ;)
να συμπεριλαβουν στο 50αρι καποια extra οπως το 69..
υπαρχουν περιθωρια μην τρελαθουμε
και κατι αλλο προς ολους μας ας μην δινουμε τοσο ευκολα τα 100αρια ας ειμαστε πιο συγκρατημενοι με την τσεπη μας ετσι ωστε να δωσουμε μεγαλυτερη αξια στα προγραμματα των 50 ευρω...
50ε εχει το 69 ματια μου ;)
πολλα φιλακια
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
+2 ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙΣ???Πρόταση για τιμολόγιο στούντιο :
Εναλλακτικά :
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
για εσάς Φ104 και Α106 τα είπαμε και μπράβο σας!!! Τώρα λέμε να γενικευτεί το πραμα...τοσο ειναι εδω και μηνες μαναρακι το απλο + μασαζ, 40ε ;)
50ε εχει το 69 ματια μου ;)
πολλα φιλακια
bazogamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σαν ιδέα είναι προφανώς θελκτική. Να μειωθούν οι τιμές, και συμφωνώ με τον συναγωνιστή που λέει πως άλλο το παζάρι και άλλο το κανονικό μποϊκοτάζ. Γιατί αλλιώς θα σου φερθεί και η κοπέλα αν της κόψεις 10 ευρώ μόνο εσύ και αλλιώς αν είναι μειωμένο το ποσό ούτως ή άλλως.
Από την άλλη, φοβάμαι πως ο χρόνος θα μειωθεί σίγουρα, θα υπάρχει πιο πολύς κόσμος και δε θα μπορεί η κοπέλα να κάτσει με τον κάθε πελάτη όσο και πριν, εκεί λοιπόν πρέπει να βρεθεί και κάποια δικλείδα ασφαλείας, δηλαδή μια σκέψη που μου έρχεται τώρα στο μυαλό είναι κάτι σαν χρονοδιάγραμμα, δηλαδή μπαίνει ο πελάτης και δεν επιτρέπεται πάνω από 20 λεπτά, το οποίο φαίνεται φασιστικό, αλλά όπως παντού, ο φασισμός και η ελευθερία είναι συμπληρωματικά, όσο χάνεις από το ένα, κερδίζεις από το άλλο. Ο πελάτης λοιπόν που σκάει μύτη στο σπίτι και βλέπει άλλους 3 να περιμένουν, θα γνωρίζει πως θα περάσει σε 1 ώρα. Πόσο θεμιτό είναι αυτό?
Φυσικά αυτό λύνεται με πιο πολλές κοπέλες σε κάθε βάρδια, αλλά νομίζω πως είναι παράνομο ε?
Γενικά εγώ είμαι υπέρ της μείωσης τιμής στα 30 αλλά θα δεχτώ τις συνέπειες όσες και αν είναι.
Από την άλλη, φοβάμαι πως ο χρόνος θα μειωθεί σίγουρα, θα υπάρχει πιο πολύς κόσμος και δε θα μπορεί η κοπέλα να κάτσει με τον κάθε πελάτη όσο και πριν, εκεί λοιπόν πρέπει να βρεθεί και κάποια δικλείδα ασφαλείας, δηλαδή μια σκέψη που μου έρχεται τώρα στο μυαλό είναι κάτι σαν χρονοδιάγραμμα, δηλαδή μπαίνει ο πελάτης και δεν επιτρέπεται πάνω από 20 λεπτά, το οποίο φαίνεται φασιστικό, αλλά όπως παντού, ο φασισμός και η ελευθερία είναι συμπληρωματικά, όσο χάνεις από το ένα, κερδίζεις από το άλλο. Ο πελάτης λοιπόν που σκάει μύτη στο σπίτι και βλέπει άλλους 3 να περιμένουν, θα γνωρίζει πως θα περάσει σε 1 ώρα. Πόσο θεμιτό είναι αυτό?
Φυσικά αυτό λύνεται με πιο πολλές κοπέλες σε κάθε βάρδια, αλλά νομίζω πως είναι παράνομο ε?
Γενικά εγώ είμαι υπέρ της μείωσης τιμής στα 30 αλλά θα δεχτώ τις συνέπειες όσες και αν είναι.
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Γι' αυτό και εμείς λέμε 40 με τον ίδιο χρονο και υπηρεσίες που έχει αυτό με 50.Για 10 ευρώ δεν χάνει κανείς...θέληση απτα μαγαζάκια χρειάζεται!!!Σαν ιδέα είναι προφανώς θελκτική. Να μειωθούν οι τιμές, και συμφωνώ με τον συναγωνιστή που λέει πως άλλο το παζάρι και άλλο το κανονικό μποϊκοτάζ. Γιατί αλλιώς θα σου φερθεί και η κοπέλα αν της κόψεις 10 ευρώ μόνο εσύ και αλλιώς αν είναι μειωμένο το ποσό ούτως ή άλλως.
Μακάρι να γινόταν 2 και 3 κοπέλες αλλά ναι είναι παράνομο και λίγα είναι τα στούντιο που παρανομούν για να το κάνουν αυτό!Εχουν καλά κέρδη βέβαια εννοείται...
bazogamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Στα 40 πράγματι θα είναι λιγότερος ο κόσμος, όμως θα είναι πάλι παραπάνω από τώρα, και τώρα, έχουμε πίεση χρόνου.
δικαιη προταση..το μονο που μενει ειναι να εφαρμοστει..Πρόταση για τιμολόγιο στούντιο :
Εναλλακτικά :
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Αργά ή γρήγορα αυτό θα γίνει...δικαιη προταση..το μονο που μενει ειναι να εφαρμοστει..
bazogamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δε το βλέπω, μακάρι.
Τώρα σκέφτηκα κάτι αστείο, γιατί εδώ δε συμμετέχουν οι γυναίκες του forum? Δεν εννοώ τις ιερόδουλες φυσικά αλλά τις κανονικές γυναίκες που μπαίνουν εδώ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Τώρα σκέφτηκα κάτι αστείο, γιατί εδώ δε συμμετέχουν οι γυναίκες του forum? Δεν εννοώ τις ιερόδουλες φυσικά αλλά τις κανονικές γυναίκες που μπαίνουν εδώ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις