Νέα

Στριπτηζάδικο-κωλάδικο μεσημέρι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosnikos69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikosnikos69

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΔΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΑΠΟΓΕΥΜΑ ?

μην γραφεις με μονιμα κεφαλαια

DISORDER

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
θες να πεταγεσαι απ'τη δουλεια,αρχηγε;

OP
OP
N

nikosnikos69

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ και πιστέυω πολλοι ακόμα συναγωνιστές.....
Ξέρει κανείς κάτι ?

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
μικρομάνης κατεβαινοντας την κηφισίας μετα την πανορμου 2ο στενάκι.Μου είπαν οτι ανοιγει στις 6 αλλά πρέπει να επιβεβαιωθεί.

υ.σ.Κωλάδικο..

OP
OP
N

nikosnikos69

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ΞΕΡΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ?
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Λέγεται PLANET, κλασσικό κωλόμπαρο ξεχωρίζει από χιλιόμετρα. Μειωνέκτημα του είναι ότι το γυναικοποτό έχει 20ε, εννοώ αυτό που έχει και λίγο αλκοόλ. Το απλό με 10ε είναι ...σκέτο νερό και δεν το πολύ δουλεύουν. Οικονομικά ...γάμα τα δηλαδή

OP
OP
N

nikosnikos69

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ΠΗΔΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ?
ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΙΑΖΕΙΣ ?
ΕΧΕΙ ΧΟΡΟ ?
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ?

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
εγω ξερω μονο κωλομπαρα πιπινου εχει 2 μετα τησ 15.00 ,και το μπον νουιτ περγαμου

OP
OP
N

nikosnikos69

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ?
ΜΟΝΟ ΠΟΤΑ ΚΕΡΝΑΣ ?

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ΠΗΔΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ?
ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΙΑΖΕΙΣ ?
ΕΧΕΙ ΧΟΡΟ ?
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ?

Από προσωπική εμπειρία στο Planet μόνο μέχρι μπαλαμουτι  και τα συναφή. Πήδηγμα δεν νομίζω. δεν εχει πολύ απόμερα μέρη ούτε καν καναπέδες

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Από προσωπική εμπειρία στο Planet μόνο μέχρι μπαλαμουτι  και τα συναφή. Πήδηγμα δεν νομίζω. δεν εχει πολύ απόμερα μέρη ούτε καν καναπέδες
Παιζει αλλα ειναι λιγο ακριβο και πρεπει να υπαρχουν οι καταλληλες προυποθεσεις  δλδ μετα τις 11 καθημερινη ,ελευθερη η καβαντζα ,και ορεξη τις αλλες ωρες μεχρι καλαμοτο  :pipa1:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Και το Bella Vida στη Λ. Αλεξάνδρας και Μπουμπουλίνας (αν δεν κάνω λάθος), το έχω δει ανοιχτό από το μεσημέρι..

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Παιζει αλλα ειναι λιγο ακριβο και πρεπει να υπαρχουν οι καταλληλες προυποθεσεις  δλδ μετα τις 11 καθημερινη ,ελευθερη η καβαντζα ,και ορεξη τις αλλες ωρες μεχρι καλαμοτο  :pipa1:

Αααα οκ, πάω πάσο, έχει και καβάνζα λοιπόν...αναρωτιέμε που να είναι, προς τουαλέτες μεριά ? Δεν είχα προσέξει κάτι.
Πάντως 20ε το γυναικείο ποτό είναι μεγάλη απάτη όταν ο "ανταγωνισμός" παίζει στα 10-12 το πολύ.
Και δεν μιλάω για το σκέτο νερό

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αααα οκ, πάω πάσο, έχει και καβάνζα λοιπόν...αναρωτιέμε που να είναι, προς τουαλέτες μεριά ? Δεν είχα προσέξει κάτι.
Πάντως 20ε το γυναικείο ποτό είναι μεγάλη απάτη όταν ο "ανταγωνισμός" παίζει στα 10-12 το πολύ.
Και δεν μιλάω για το σκέτο νερό
Η καβαντζα ειναι μπαινοντας δεξια ,εχει ενα τραπεζι γωνια με κατι λουλουδια μπροστα .Η ολη φαση εμενα μου κοστισε 90 με το δικο μου κερασμενο.Δεν λεει και πολλα ετσι για την εμπειρια 

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Παλια ανοιγε απο το μεσημερι ενα εκει στην 3ης σεπτεβριου τωρα εκλεισε πια
κλασσικο στριπτηζαδικο δεν θυμαμαι ονομα
Τωρα το να πηδηξεις σε τεοια μαγαζια ειναι απιθανο και ανηκει στην σφαιρα της φαντασιας.
Για κωλομπαρα ? Εδω γελαει και το παρδαλο κατσικι απο την μαλακια οσων πιστευουν οτι θα πηδηξουν εκει μεσα
Να τους πηδηξουν οι γκομενες ηλικιας 40+ ρουφωντας τους αρκετα χρηματα ναι , να δουν χαρα στα σκελια τους οι αμοιροι που θα πανε εκει ας μην το σχολιασουμε καλυτερα.
Απο μακρια και αγαπημενοι σε τετοια μερη.
Εκει θα πας να πιεις το ποτο σου και να σπασεις πλακα και μονο πλακα τιποτα αλλο

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παλια ανοιγε απο το μεσημερι ενα εκει στην 3ης σεπτεβριου τωρα εκλεισε πια
κλασσικο στριπτηζαδικο δεν θυμαμαι ονομα
Τωρα το να πηδηξεις σε τεοια μαγαζια ειναι απιθανο και ανηκει στην σφαιρα της φαντασιας.
Για κωλομπαρα ? Εδω γελαει και το παρδαλο κατσικι απο την μαλακια οσων πιστευουν οτι θα πηδηξουν εκει μεσα
Να τους πηδηξουν οι γκομενες ηλικιας 40+ ρουφωντας τους αρκετα χρηματα ναι , να δουν χαρα στα σκελια τους οι αμοιροι που θα πανε εκει ας μην το σχολιασουμε καλυτερα.
Απο μακρια και αγαπημενοι σε τετοια μερη.
Εκει θα πας να πιεις το ποτο σου και να σπασεις πλακα και μονο πλακα τιποτα αλλο
Ετσι νομιζεις . Το να πηδειξεις σε ενα τετοιο μαγαζι ειναι ποιο ευκολο απο οτι ηταν πριν δυο χρονια ,με τη πεινα που εχει πεσει  .Το ποιο πιθανο μαλιστα ειναι μετα τις δυο φορες να σου δωσει τηλεφωνο για εξω.Η ηλικια ειναι θεμα γουστου ,και υποκειμενικο.Για το συγγκεκριμενο μαγαζι η περιπτωση που ανεφερα ειναι ηλικιακα 30-35.

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Ετσι νομιζεις . Το να πηδειξεις σε ενα τετοιο μαγαζι ειναι ποιο ευκολο απο οτι ηταν πριν δυο χρονια ,με τη πεινα που εχει πεσει  .Το ποιο πιθανο μαλιστα ειναι μετα τις δυο φορες να σου δωσει τηλεφωνο για εξω.Η ηλικια ειναι θεμα γουστου ,και υποκειμενικο.Για το συγγκεκριμενο μαγαζι η περιπτωση που ανεφερα ειναι ηλικιακα 30-35.

χμμμμ...Αλβανία μεριά μου μυρίζει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom