Νέα

Στριπτηζάδικο-κωλάδικο μεσημέρι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosnikos69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1

χμμμμ...Αλβανία μεριά μου μυρίζει
[/quote]
Απο τις πεντε γυναικες οι τεσσερις ειναι σιγουρα απο ρωσια, η αλλη δεν την ειδα και δεν εχω αποψη.  Απο  ηλικια 30-45 περιπου ,δεν πηρα και ληξιαρχικη πραξη γεννησης,υπολογιζω

OP
OP
N

nikosnikos69

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ΟΠΟΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΟΨΙΖΟΥΜΕ
ΑΠΟ ΣΤΡΙΠΤΙΠΖΑΔΙΚΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΙΠΟΤΑ ?
ΑΠΟ ΚΟΛΟΜΠΑΡΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΛΟ ΠΟΙΟ ?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μονο Αμερικη παιζουν τετοια σκηνικα και φοβερα μαλιστα!

Φοβερά  εν  τάξει ....
Αλλά  ότι  μπορείς  μετά  τη  δουλειά  να  πιείς  το ποτό σου , σε  μπαρ με  στριπ , μπιλιάρδο , φρουτάκια  κ.λπ. ΟΚ μπορείς .

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Φοβερά  εν  τάξει ....
Αλλά  ότι  μπορείς  μετά  τη  δουλειά  να  πιείς  το ποτό σου , σε  μπαρ με  στριπ , μπιλιάρδο , φρουτάκια  κ.λπ. ΟΚ μπορείς .

Σε πάω, γιατί είσαι μέσα στην αγορά! :thumbsup:

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1

Δοκίμασε το Bon Nuit στην Παράσχου. Είναι κάπως ποιο ποιοτικό, εννοώ σαν διάκοσμος, κόσμος μέσα κ.τ.λ. δεν είναι από αυτά τα υποκοσμικά που λες "έχω ποιάσει πάτω εδώ μέσα".
Αλλά εκεί μόνο κουβέντα, δεν έχει ξεκουμπώματα, το πολύ πολύ λίγο μπαλαμούτι.
Πρέπει να είναι και το ποιο φθηνό γενικά, 9ε το γυναικείο (με λίγο alcohol), 5e το αντρικό.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
πού  είναι αυτό  η  Παράσχου  πίσω  από  την  Αλεξάνδρας ?
Σε  ποίο ύψος ?

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
πού  είναι αυτό  η  Παράσχου  πίσω  από  την  Αλεξάνδρας ?
Σε  ποίο ύψος ?

Πρωτη παράλληλη της Αλεξάνδρας προς τα δεξιά από το ρεύμα καθόδου.
Είναι χαμηλά πιο κάτω από την πλατεία Αργεντινής.
Εαν κατεβαίνεις από Αλεξάνδρας και επειδή η Παράσχου είναι μόνο άνοδος, για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα το χάσεις καλύτερα κατέβα την αρκετά την Αλεξάνδρας, κόψε δεξιά αρκετά χαμηλά και  μετά αρχισε να ανεβαίνεις την Παράσχου μέχρι να το δεις στο δεξί σου χέρι

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Δοκίμασε το Bon Nuit στην Παράσχου. Είναι κάπως ποιο ποιοτικό, εννοώ σαν διάκοσμος, κόσμος μέσα κ.τ.λ. δεν είναι από αυτά τα υποκοσμικά που λες "έχω ποιάσει πάτω εδώ μέσα".
Αλλά εκεί μόνο κουβέντα, δεν έχει ξεκουμπώματα, το πολύ πολύ λίγο μπαλαμούτι.
Πρέπει να είναι και το ποιο φθηνό γενικά, 9ε το γυναικείο (με λίγο alcohol), 5e το αντρικό.
Πηγαινα εκει πριν κατι λιγα χρονακια, το μερος μαζευει ολα τα ΚΑΠΗ της περιοχης, τοτε η γκομενες τρωγοντουσαν αλλα ηταν ολες με καλσον, μιλαμε για Μαιο μηνα, αρα για να χουφτωσεις επρεπε να γινει καταδρομικη επιχειρηση SAS, οταν ρωτησα μια Ρωσιδα γιατι το κανει αυτο μου ειπε οτι δεν γουσταρει να την χουφτωνουν οι γεροι και οτι αν το βγαλει για μενα θα πρεπει να ειναι ετσι ολο το βραδυ. Ξαναπηγα και φετος και το μερος ειναι πλεον τραγικο γκομενες 40+ και εμφανως δυσμορφες.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Ετσι νομιζεις . Το να πηδειξεις σε ενα τετοιο μαγαζι ειναι ποιο ευκολο απο οτι ηταν πριν δυο χρονια ,με τη πεινα που εχει πεσει  .Το ποιο πιθανο μαλιστα ειναι μετα τις δυο φορες να σου δωσει τηλεφωνο για εξω.Η ηλικια ειναι θεμα γουστου ,και υποκειμενικο.Για το συγγκεκριμενο μαγαζι η περιπτωση που ανεφερα ειναι ηλικιακα 30-35.
Οντως το επιβεβαιωνω και εγω αυτο, στο κωλομπαρο πηδας ποιο ευκολα και απο οτι σε ενα στριπ (δεν εννοω τα παταρια) αλλα και ποιο ευκολα απο οτι και σε ενα κανονικο κλαμπακι, ο λογος ειναι ενας: Ο χαμηλος ανταγωνισμος, αν εισαι σχετικα εμφανισημος και κατω απο 40, το μονο μειονεκτημα η ομολογουμενως χαμηλη εμφανησιακη ποιοτητα των γυναικων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom